semmi gond,majd ha idöm lesz rad!!de felek minden hiaba lenne
(Ez egy válasz Mr.Enigma üzenetére (2007. 02. 09. péntek 14:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 09. péntek 14:03
Tehát azok az oldalak nem lehetnek hiotelesek amiket néztem, mert Én néztem. Értem. Köszönöm a felvilágosítást. Kérlek taníts, hogy felnőhessek hozzád!
![mf1](images/smilies/mf1.gif)
láttam pár olyan filmet és nagyon izgató!
A barátnöm kérdeztem hogy olyankor mi spriccel és nem tudta megmondani! Valaki megtudná mondani?
giorgio07: mi az a "szakbiztos hely"?
![vigyor1](images/smilies/vigyor1.gif)
Tehát azok az oldalak nem lehetnek hiotelesek amiket néztem, mert Én néztem. Értem. Köszönöm a felvilágosítást. Kérlek taníts, hogy felnőhessek hozzád!
(Ez egy válasz giorgio07 üzenetére (2007. 02. 08. csütörtök 08:48), amit ide kattintva olvashatsz)
![mf1](images/smilies/mf1.gif)
2007. 02. 08. csütörtök 08:48
Talan nem csak ez a "forras" letezik a földön!!Talan!En szakbiztos helyröl tudom amit tudok.Te tudd azt amit jonak latsz.
en kerem a szamat, en itt vagyok erdelyben
Talan nem csak ez a "forras" letezik a földön!!Talan!En szakbiztos helyröl tudom amit tudok.Te tudd azt amit jonak latsz.
(Ez egy válasz Mr.Enigma üzenetére (2007. 02. 08. csütörtök 08:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 08. csütörtök 08:21
A 2-3 evőkanálnyi egy téves adat, és a többiben sincs vizelet!
Ha visszaolvasnál találnál egy két hozzászólást tőlem amiben az írottakat a forrás linkekkel támasztom alá. Köztük volt egy cikk ami egy elég feltáró orvosi/biológiai tanulmány alapján készült ahol még a távozó nedv tartalmát is vizsgálták (és nem arra voltak kíváncsiak, hoyg van e benne vizlet, hanem az esetlegesen fellelhető hormonokat is ki akarták mutatni, és ez csak egy fejezete az egész cikknek. Talán olvasd el! :)
Ha visszaolvasnál találnál egy két hozzászólást tőlem amiben az írottakat a forrás linkekkel támasztom alá. Köztük volt egy cikk ami egy elég feltáró orvosi/biológiai tanulmány alapján készült ahol még a távozó nedv tartalmát is vizsgálták (és nem arra voltak kíváncsiak, hoyg van e benne vizlet, hanem az esetlegesen fellelhető hormonokat is ki akarták mutatni, és ez csak egy fejezete az egész cikknek. Talán olvasd el! :)
A 2-3 evőkanálnyi egy téves adat, és a többiben sincs vizelet!
Ha visszaolvasnál találnál egy két hozzászólást tőlem amiben az írottakat a forrás linkekkel támasztom alá. Köztük volt egy cikk ami egy elég feltáró orvosi/biológiai tanulmány alapján készült ahol még a távozó nedv tartalmát is vizsgálták (és nem arra voltak kíváncsiak, hoyg van e benne vizlet, hanem az esetlegesen fellelhető hormonokat is ki akarták mutatni, és ez csak egy fejezete az egész cikknek. Talán olvasd el! :) (Ez egy válasz giorgio07 üzenetére (2007. 02. 05. hétfő 05:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha visszaolvasnál találnál egy két hozzászólást tőlem amiben az írottakat a forrás linkekkel támasztom alá. Köztük volt egy cikk ami egy elég feltáró orvosi/biológiai tanulmány alapján készült ahol még a távozó nedv tartalmát is vizsgálták (és nem arra voltak kíváncsiak, hoyg van e benne vizlet, hanem az esetlegesen fellelhető hormonokat is ki akarták mutatni, és ez csak egy fejezete az egész cikknek. Talán olvasd el! :) (Ez egy válasz giorgio07 üzenetére (2007. 02. 05. hétfő 05:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 05. hétfő 05:06
Nos,a nöi ejakulacio max.ket-harom evökanalnyi folyadek a többi punci nedv,es pisi keverek!A mennyiseg mindig függ a hölgytöl,mennyire van ellazulva,ismeri-e mar ezt a sexualis örömöt stb stb.En volt nejem telt termetü volt es ötudott igy elmenni,de voltmar vekonyabb futo kalandom is,szerencsere. Nemhiszem hogy alkati kerdes lenne ez.
Nos,a nöi ejakulacio max.ket-harom evökanalnyi folyadek a többi punci nedv,es pisi keverek!A mennyiseg mindig függ a hölgytöl,mennyire van ellazulva,ismeri-e mar ezt a sexualis örömöt stb stb.En volt nejem telt termetü volt es ötudott igy elmenni,de voltmar vekonyabb futo kalandom is,szerencsere. Nemhiszem hogy alkati kerdes lenne ez.
Sok helyrol lehet hallani,h ilôyet csak azok tudnak akik erre szulettek,de szerintem ez nem igy van!Az igyaz,h még olyan csajjal nem találkoztam aki olyat tudott volna spriccelni,mint a filmekben.Az en partnerom csak egyszeruen csurdogál,kis tocsat erezst maga ala,de ha tobbet volna foglalkozva vele,és ha mind2 fél akrna,akkor szerintem meg lehetne tanulni!! Lehet h nem igy van,ahogy ez elottem szólo is irta,h alakt kérdése is...hm..
sajnos még csak filmen láttam, de nagyon szivesen átélném élőben is, főleg úgy, hogy én hozom ki a partneremből,
A szexben és egymás örömökben elhalmozásában, "csúcsrajáratásában" nincs semmi undorító!!! Ha nincs tabu, fel mersz oldódni, nincs gátlásod, bármit lehet tenni, mi mindkettőtöknek jó! Ha idősebb leszel, rájössz.... ;-D
most meg fogsz lepődni (bár, én is meglepődtem, mert a páromtól tudakoltam épp most meg, h mekkora)...
25 cm-es a vibrink és nem egyszer volt már tövig. persze, nem mindig jó, de néha annyira fel vagyok izgulva, h igenis "kell" (Ez egy válasz Mr.Enigma üzenetére (2007. 01. 08. hétfő 10:11), amit ide kattintva olvashatsz)
25 cm-es a vibrink és nem egyszer volt már tövig. persze, nem mindig jó, de néha annyira fel vagyok izgulva, h igenis "kell" (Ez egy válasz Mr.Enigma üzenetére (2007. 01. 08. hétfő 10:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 08. hétfő 10:11
"valszeg "rossz" lányokkal találkoztál, mert igenis szeretjük tövig!!!"
Kinek mi! :)
Nem mondtam, hogy nem csak többségük nem.
De hadd kérdem már meg. Mekkora az ami jól esik tövig, ami élvezetet okoz? Mert nem hiszem, hogy egy 20cm fölötti méretes dorong olyan jó ha tövig csúszik és a méhedet a gyomrodig tolja. De mondom ízlés dolga.
Kinek mi! :)
Nem mondtam, hogy nem csak többségük nem.
De hadd kérdem már meg. Mekkora az ami jól esik tövig, ami élvezetet okoz? Mert nem hiszem, hogy egy 20cm fölötti méretes dorong olyan jó ha tövig csúszik és a méhedet a gyomrodig tolja. De mondom ízlés dolga.
A csajok tobbsegenél a pisílestol való félelem miatt nem tudjak áttélni azt amit mi fiúk szertenenk.A legtobb csaj annyira fél h bepisil,h egyszeruen nem meri,nem akarja elengedni,es inkabb abbahyagyatja a masik felllel!Ilyet meg nekem sem volt alkalmam attelni,csak a videókból amiket láttam,h a 1-2 csaj eleg nagyot tud spriccelni!Amugy csak tanulás,és odafigyelés kérdése az egész!
nan hogy be,ez olyan dolog mint a csajoknal az ondot nyelni,vagy igen vagy nem ,de aki ismerös a sex teren tud mit kezdjen egy ilyen kincsel,türelmesen megismetelni:-)
Szerintem Ő is sajnálja minimum ezt ( lehet mással csak visszafogott szexet mer előadni ).
A napokban felhívtam a nem is íly módon, de csepegve elélvezős volt barátnőmet. Hát nagyon emlékezett még azokra a lepedőgyűrésekre amiket együtt vittünk véghez. Elpanaszolta, hogy azóta sem sikerült senkivel olyan nagyon elélveznie. De sajna most foglalt, pedig a hozzászólások alapján lenne nála mit keresnem.
A napokban felhívtam a nem is íly módon, de csepegve elélvezős volt barátnőmet. Hát nagyon emlékezett még azokra a lepedőgyűrésekre amiket együtt vittünk véghez. Elpanaszolta, hogy azóta sem sikerült senkivel olyan nagyon elélveznie. De sajna most foglalt, pedig a hozzászólások alapján lenne nála mit keresnem.
En keresem az ilyent,ha szabad a hölgy meg es tartod a kapcsit kontaknak örülnek!!
régen írtak ide felhozom:)))
Koromnál fogva sok próbálkozást töltöttem el azzal, hogy a női nemet a lehető leg maximálisan eljuttasam az élvezetek csúcsára. Csepegősen élvezős, többször elélvezős típussal már találkoztam ( bírtam is nagyon a dolgot ) de ez a nagyspiccel elmenős fajta még nem jutott ( vagy ehhez már kevés voltam ). Pedig nem bánnám az ilyesmit megtapasztalni. Ezeddig csak kisvideon láttam ilyesmit, a már látott képek szerint is Cytherea néven futó hölgyemény a remegtetős változat fő képviselője! Nagyon felvillanyozna az ilyesmi, s a vélemények alapján érdemes keresni az ilyesmit!
[IMG]http://www.nsgalleries.com/hosted1/cy/gals/cytherea036/15.jpg[/IMG ]
[IMG]http://www.nsgalleries.com/hosted1/cy/gals/cytherea036/15.jpg[/IMG ]