2025.02.15.én. 19.00 órai kapunyitással. Duplicatos Ludos Naturista Szórakoztató wellness Park! A szaunánkat higiéniai okok miatt ,textil mentesen kötelező használni.A szaunán kívül mindenképpen kívánatos fűrdőköpeny,törölkőző,és papucs használata!
A park rendezvénye:Valentin napi swinger wellness est!
-Jakuzzi használat
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
19.00-22.00ig Közös programok!(ismerkedés,masszázs,swinger.)
22.00 tól 2.00 ig Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől.
Őrbottyán.
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben!Italok.különlegességek.
Előre jelentkezés mindenképpen szükséges!Szeretettel várunk! Meli.Laci
-Jakuzzi használat
Őrbottyán.
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben!Italok.különlegességek.
Sziasztok! Most péntekre keresünk swingerklub látogatáshoz párt vagy párokat.
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Párokkal ismerkednénk Kecskemét-Budapest vonalon leginkább....
Privát üziket várunk
Privát üziket várunk
Mi majd feb 8.Szülinapi buliba megyünk a 3 majomba
(Ez egy válasz naturszeged üzenetére (tegnap 12:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok
A Három Majomba hétvégén esetleg ki jön Szegedről?
A Három Majomba hétvégén esetleg ki jön Szegedről?
Sziasztok.Kissebb csoporthoz szivesen csatlakoznank Kazincbarcika-Ózd vonzásköreben.
Hölgyek, párok levelét várom...Sok mindenre nyitott, kíváncsi, 50-es, somogyi pasi vagyok.
2025.02.15.én. 19.00 órai kapunyitással. Duplicatos Ludos Naturista Szórakoztató wellness Park! A szaunánkat higiéniai okok miatt ,textil mentesen kötelező használni.A szaunán kívül mindenképpen kívánatos fűrdőköpeny,törölkőző,és papucs használata!
-Jakuzzi használat
Őrbottyán.
-Jakuzzi használat
Őrbottyán.
**Roma pár keres párt cserés kapcsolathoz!**
Aktív, nyitott és kalandra vágyó roma párként keresünk hasonló mentalitású budapesti párokat közös élményekre. Ha készen álltok a közös kalandokra, várjuk jelentkezéseteket!
Aktív, nyitott és kalandra vágyó roma párként keresünk hasonló mentalitású budapesti párokat közös élményekre. Ha készen álltok a közös kalandokra, várjuk jelentkezéseteket!
Sziasztok
Holnap este glory cafe-ba tervezek menni. Én egy fiatal 29 éves, nagyobb intimmel rendelkező, jól szituált srác vagyok.
Ha esetleg egy hölgynek vagy párnak lenne kedve hozzám csatlakozni holnap este, privátban keressetek meg.
Szép estét mindenkinek!
Holnap este glory cafe-ba tervezek menni. Én egy fiatal 29 éves, nagyobb intimmel rendelkező, jól szituált srác vagyok.
Ha esetleg egy hölgynek vagy párnak lenne kedve hozzám csatlakozni holnap este, privátban keressetek meg.
Szép estét mindenkinek!
Sziasztok szépnapot mindenkinek Hölgyet vagy párt keresek Baranya megyében kor nem számit utazni tudok én egy 31 éves srác vagyok egyedülálo
Roma pár vagyunk, és hasonló érdeklődésű, párt keresünk közös programokra és élményekre. Ha ti is szeretnétek új barátságokat kötni és közös kalandokat átélni, várjuk jelentkezéseteket!
Sziasztok! Írtam nektek…
(Ez egy válasz lipi6001 üzenetére (2025. 01. 20. hétfő 15:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 20. hétfő 15:45
Sziasztok.
Jan.25.én ismét igényes privát swinger bulit szervezünk Piliscsaba mellett.Házibuli jelleggel,válogatott jó fej vonzó párokkal akár kezdőknek is!Részletekért bátran keressetek privátban....
Jan.25.én ismét igényes privát swinger bulit szervezünk Piliscsaba mellett.Házibuli jelleggel,válogatott jó fej vonzó párokkal akár kezdőknek is!Részletekért bátran keressetek privátban....
Sziasztok!
Csini párokkal ismerkednénk ma este.
Csini párokkal ismerkednénk ma este.
Sziasztok!
Mi is ott leszünk (Ez egy válasz Szex pár40 üzenetére (2025. 01. 24. péntek 05:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi is ott leszünk (Ez egy válasz Szex pár40 üzenetére (2025. 01. 24. péntek 05:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Komoly szubmisziv not vagy cuckold part (bi is lehet) keres egy nagyfarku (20cm) inteligens jo humoru ferfi gyor kornyekerol...
Sziasztok! Holnap jön valaki a Tik Takba?
Sziasztok! Ma este buliba mennék. Vagy hölgy társaságát keresem.
Hány órától ??
(Ez egy válasz MelcsiPeti üzenetére (2025. 01. 24. péntek 13:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 24. péntek 13:34
Sziasztok. Ma estére keresnénk párokat, vagy Férfit. Max 42 korig, normál testalkat . Nem tudjuk még merre indulunk. Szabadtér, autó, fürdő, klub, még minden esélyes. Találkozás előtt vidtóhívás szükséges.
Köszönjük.
Köszönjük.