Lányok, párok, ma foryou?
Lányok, párok,ma este foryou?
Sziasztok!
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok...
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok...
Sziasztok. Nő,esetleg pár ma nappali bulira a for youban?
39 éves pasiként párt vagy hölgyet keresek kik/ki be tudnak vezetni a hármas és swinger világba részletek privátban
Sziasztok! Tiszta ápolt potens úriember vagyok, 47+. Hölgyet keresek ma estére, akit nagyon szívesen elvinnék, minden kötelezettség nélkül. Ha érdekel kérlek szépen írj! Rövid bemutatkozás, esetleg fotó, privátban.Köszönöm szépen! Esetleg privát buli és érdekel...
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Kecskemét-Budapest vonalon keresünk leginkább párokat adatlapunk alapján.
Privát üziket várunk
Privát üziket várunk
Sziasztok,
Most szombaton, ha valaki tarsulna hozzank egy tiktak latogatasra az irjon
Most szombaton, ha valaki tarsulna hozzank egy tiktak latogatasra az irjon
Sziasztok.Kissebb csoporthoz szivesen tarsulnánk Kazincbarcika-Ózd vonzáskörében.Leveleiteket privatban varjuk.
Kedves Partner,
Szeretnék veled egy olyan különleges élményt megosztani, amely mindkettőnk számára felejthetetlen lehet. Én és a feleségem nyitottak vagyunk új élményekre, és szívesen ismerkednénk olyan párokkal, akik hasonló érdeklődéssel rendelkeznek.
Fontos számunkra a kölcsönös tisztelet, a nyitottság és a biztonság. Ha Te is hasonló elvek szerint élsz, és szívesen vennéd, ha együtt fedeznénk fel új szexuális határokat, akkor keress meg minket bizalommal.
Várunk szeretettel!
Szeretnék veled egy olyan különleges élményt megosztani, amely mindkettőnk számára felejthetetlen lehet. Én és a feleségem nyitottak vagyunk új élményekre, és szívesen ismerkednénk olyan párokkal, akik hasonló érdeklődéssel rendelkeznek.
Fontos számunkra a kölcsönös tisztelet, a nyitottság és a biztonság. Ha Te is hasonló elvek szerint élsz, és szívesen vennéd, ha együtt fedeznénk fel új szexuális határokat, akkor keress meg minket bizalommal.
Várunk szeretettel!
Sziasztok!
Szívesen ismerkedem, csatlakoznék páromhoz a hölgy örömére. Szép mérettel. Budapest területén.
39 éves pasiként párt vagy hölgyet keresek kik/ki be tudnak vezetni a hármas és swinger világba részletek privátban
Sziasztok!
Volna olyan hölgy, vagy pár, aki elkísérne és beavatna a swinger élménybe? Klubban még sosem voltam és már csak most hétvégén van lehetőségem kipróbálni. Utána hosszabb időre külföldön leszek. Emiatt még nagyobb élmény lenne számomra Írjatok üzenetet, kérdezzetek
Volna olyan hölgy, vagy pár, aki elkísérne és beavatna a swinger élménybe? Klubban még sosem voltam és már csak most hétvégén van lehetőségem kipróbálni. Utána hosszabb időre külföldön leszek. Emiatt még nagyobb élmény lenne számomra Írjatok üzenetet, kérdezzetek
Hölgyek, párok levelét várom...Sok mindenre nyitott, kíváncsi, 50-es, somogyi pasi vagyok.
Sok szerettel vár a Swinger Yours csapata benneteket, Január 18.-án Szombaton, az évfordulós swinger bulinkra , melyet Zuglóban tartunk. Várható létszám 50-70 fő között, regisztráció szükséges a weboldalunkon, melyet privátban tudok küldeni
Arányok : kb.5-8 szóló csaj, kb.10 szóló pasi, és a többi pár
Aki szívesen velünk tartana írjon !
Arányok : kb.5-8 szóló csaj, kb.10 szóló pasi, és a többi pár
Aki szívesen velünk tartana írjon !
Kecskemét-Budapest vonalon keresünk leginkább párokat adatlapunk alapján.
Privát üziket várunk
Privát üziket várunk
Január 31-én tartjuk következő bulinkat Budapesten. Csinos párok, lányok, pasik jelentkezését várjuk. A korosztály 30-40-es. Létszám 40-50 fő. Pasik szóló lányok arányában jöhetnek, jelenleg 7 szóló lány jelentkezett be.
Sziasztok 32 éves srác ismerkedne párral, nővel, Szeged környékén, minden jóra nyitott vagyok, nyalni imádok nagyon,
Csak olyan írjon aki találkozni is akarna.
Csak olyan írjon aki találkozni is akarna.