Párokkal szeretnénk ismerkedni.
Privát üziket várunk Pussz
Privát üziket várunk Pussz
Párban párt keresünk
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 01. 12. vasárnap 02:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4294222)
2025. 01. 12. vasárnap 02:48
Egy spontán kis bulis gabalyodás velünk ?
Egy spontán kis bulis gabalyodás velünk ?
Köszönjük. Párral vagy hölgyel ismerkednénk
(Ez egy válasz Janika0738 üzenetére (2025. 01. 11. szombat 20:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 11. szombat 20:18
Ha esetleg nem csak pár hanem 41 éves szóló pasi is szóba jöhet örülnék neki.
Köszönöm
Doki
Köszönöm
Doki
Ha esetleg nem csak pár hanem 41 éves szóló pasi is szóba jöhet örülnék neki.
Köszönöm
Doki (Ez egy válasz Párpártkeres85 üzenetére (2025. 01. 11. szombat 20:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszönöm
Doki (Ez egy válasz Párpártkeres85 üzenetére (2025. 01. 11. szombat 20:06), amit ide kattintva olvashatsz)
22ora körül érkezünk S4Y ba.
Lessz ott innen pár?
Lessz ott innen pár?
Hölgy, lány,pár, valamilyen formában, szimpátia alapján,ma?
Sziasztok. Én rendszeresen járok lehet tudok segíteni.
(Ez egy válasz Gabesz3012 üzenetére (2025. 01. 11. szombat 15:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 11. szombat 15:48
Lenne itt par aki jartas a swinger for you ban? Lenne par kérdésünk koszonom.
Frissítettük az adatlapunkat olvassátok el meg a képeket is megnézhetitek ha már ott vagytok.
Privátban várjuk a jelentkezőket......
Privátban várjuk a jelentkezőket......
2025.01.11.én. 19.00 órai kapunyitással. Duplicatos Ludos Naturista Szórakoztató wellness swinger Park! A szaunánkat higiéniai okok miatt ,textil mentesen kötelező használni.A szaunán kívül mindenképpen kívánatos fűrdőköpeny,törölkőző,és papucs használata!
A park rendezvénye::ingyenes belépő!!2 pasi jöhet!
Pótszilveszter!!
-Jakuzzi használat
-Masszázs (szakképzett masszőrtől) Aki masszázst szeretne az mindenképpen nyitásra jöjjön!22.00 tól ,csak swingerre lehet használni a szobát!
pasik keressenek párt,jelen esetben is pár keres pasit az esténkre!!
19.00-22.00ig Közös programok!(ismerkedés,masszázs,közös foglalkozás swinger!)
22.00 tól 2.00 ig Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől.
Őrbottyán.
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben!
Csak előre jelentkezéssel!Szeretettel várunk! Meli.Laci
A park rendezvénye::ingyenes belépő!!2 pasi jöhet!
Pótszilveszter!!
-Jakuzzi használat
-Masszázs (szakképzett masszőrtől) Aki masszázst szeretne az mindenképpen nyitásra jöjjön!22.00 tól ,csak swingerre lehet használni a szobát!
pasik keressenek párt,jelen esetben is pár keres pasit az esténkre!!
19.00-22.00ig Közös programok!(ismerkedés,masszázs,közös foglalkozás swinger!)
22.00 tól 2.00 ig Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől.
Őrbottyán.
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben!
Csak előre jelentkezéssel!Szeretettel várunk! Meli.Laci
Lenne itt par aki jartas a swinger for you ban? Lenne par kérdésünk koszonom.
Köszönjük szépen.
(Ez egy válasz beszálló 72 üzenetére (2025. 01. 11. szombat 09:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 11. szombat 09:50
Sziasztok. Tapasztalatom alapján a sw for-you-t ajánlanám. Válogatott emberek mindenki kedves barátságos. A hely tiszta rendezett a tulaj kedves. Nem zsúfolt szerintem szuper hely. Párként jó eséllyel találtok ott párt. Ha mennétek jó szórakozást!
Sziasztok. Tapasztalatom alapján a sw for-you-t ajánlanám. Válogatott emberek mindenki kedves barátságos. A hely tiszta rendezett a tulaj kedves. Nem zsúfolt szerintem szuper hely. Párként jó eséllyel találtok ott párt. Ha mennétek jó szórakozást!
(Ez egy válasz Párpártkeres85 üzenetére (2025. 01. 11. szombat 09:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 11. szombat 09:21
Sziasztok kezdő párnak melyik swinger clubba ajánlott menni.?
Szeretnénk hölgyekkel párokkal ismerkedni.
Köszönjük.
Köszönjük.
Sziaasztok ma este hova érdemes elnèzni? Fétis bulira ? Mozi , fürdő , szauna, reptér, Gellérthegy xd
Köszönjük a választ.
(Ez egy válasz ARAUCANA üzenetére (2025. 01. 11. szombat 09:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 11. szombat 09:27
Legtöbben a Tik Tak ba mennek! mi nem találjuk vonzónak egyiket sem!! Inkább a privát talik!!
Legtöbben a Tik Tak ba mennek! mi nem találjuk vonzónak egyiket sem!! Inkább a privát talik!!
(Ez egy válasz Párpártkeres85 üzenetére (2025. 01. 11. szombat 09:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 11. szombat 09:21
Köszönjük.
Köszönjük.
Köszönjük.
Köszönjük.
Sziasztok! Tiszta ápolt potens úriember vagyok, 47+. Hölgyet keresek ma estére, akit nagyon szívesen elvinnék, minden kötelezettség nélkül. Ha érdekel kérlek szépen írj! Rövid bemutatkozás, esetleg fotó, privátban.Köszönöm szépen!
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Ezek szerint, akkor ők öregek? Mert akkor nem írok rájuk. Képeken fiatalosnak tűnnek.
(Ez egy válasz dom96 üzenetére (2025. 01. 10. péntek 13:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 10. péntek 13:53
Ja! Bocsánat! Itt most 41! Más oldalon és más nicken meg 43. A DL üzenőfalán áppen 43. A devla rúgja meg!