Szerveződik a valentin napi swinger buli,és a farsang is!!
Hellyel rendelkező PÁROKKAL szívesen ismerkednénk csere nélküli egymás előtti szexre.
Duplicatos Ludos Naturista szórakoztató wellness park!A szaunákat higiéniai okok miatt textil mentesen kötelező használni!A szaunákon kívül mindenképpen kívánatos a fürdőköpeny vagy törölköző viselése kinti tartozkodás esetére .Szauna,wellness és swinger est program leírása;
2025.01. 11.én.Szombat.19.00 kor! Ingyenes pótszilveszteri swinger Party!
Amelyik pár tud hozni pasit szivesen beengedjük!
-Masszázs,-Szauna,
-Forró jakuzzi
22.00 tól Szauna szeánszok!
Korlátozott létszámmal.Max 16 fő!
Puszi.Melitta
2025.01. 11.én.Szombat.19.00 kor! Ingyenes pótszilveszteri swinger Party!
Amelyik pár tud hozni pasit szivesen beengedjük!
-Masszázs,-Szauna,
-Forró jakuzzi
Puszi.Melitta
Ma este 3majomba megy pár innen a gg.hu-ról?
Hali szívesen csatlakoznék párokhoz baranyamegye és környékén hely megoldható!!
Hölgyek, párok levelét várom...Sok mindenre nyitott, kíváncsi, 50-es, somogyi pasi vagyok.
Lányok,párok,ma-holnap, szimpátia alapján?
Pár ma este megy a glory caféba, esetleg hölgy ?
Írj privatban
Írj privatban
Következő Swinger Yours események:
Január 9.-én Csütörtökön 20:00-2:00 h között várunk titeket a 9.kerületben a szokásos pasitöbbletes bulival, szóló csajok, párok és szóló férfiak jelentkezését fogadjuk.
Korosztály: 25-50 év közötti
Létszám:25-40 fő között.
Weboldalunkon minden swinger bulink megtalálható, írjatok privátba és küldjük is, csak általunk szűrt és jóváhagyott remek vendégkörrel
Január 18.-án Szombaton pedig évfordulós nagy bulink lesz kb 50-70 fővel.
Január 9.-én Csütörtökön 20:00-2:00 h között várunk titeket a 9.kerületben a szokásos pasitöbbletes bulival, szóló csajok, párok és szóló férfiak jelentkezését fogadjuk.
Korosztály: 25-50 év közötti
Létszám:25-40 fő között.
Weboldalunkon minden swinger bulink megtalálható, írjatok privátba és küldjük is, csak általunk szűrt és jóváhagyott remek vendégkörrel
![smile](images/smilies/smile.gif)
Január 18.-án Szombaton pedig évfordulós nagy bulink lesz kb 50-70 fővel.
Hellyel rendelkező fiatal magyar párt keresünk közelünkben.
Hölgy vagy pár ma este a glory-ban?
Január 11-én esetleg valami privát party? Egymást szerető pár vagyunk, és csak egymás előtti szexre keresünk párokat. Kezdők vagyunk a témában...
Sziasztok!
Jómagam tervezek.
41 éves vagyok gyakran járok le.
Ha voltatok már találkozhattunk is.
Ha kerestek pasit, tali a Jacuzziban..a legjobb hely az ismerkedésre (Ez egy válasz SzofiAlfred üzenetére (2025. 01. 02. csütörtök 17:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Jómagam tervezek.
41 éves vagyok gyakran járok le.
Ha voltatok már találkozhattunk is.
Ha kerestek pasit, tali a Jacuzziban..a legjobb hely az ismerkedésre (Ez egy válasz SzofiAlfred üzenetére (2025. 01. 02. csütörtök 17:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Többes élvezetekben jártas, szenvedélyes beállítottságú -nem dohányzó- férfiként keresném a (jan.3..,4.) péntek, szombat estére/éjszakára hölgyek,párok társaságát, élvezetdús órák közös megvalósításának céljából! Budapest és Szeged közötti területen mobilis vagyok. Igényesség, intelligencia, szenvedély
Remélem megtaláljuk!
![smile](images/smilies/smile.gif)
Sziasztok. Szombaton megyek:( ha innét jönne pár vagy hölgy aki ismerkedne ott találkozhatunk. Szép estét mindenkinek.
(Ez egy válasz SzofiAlfred üzenetére (2025. 01. 02. csütörtök 17:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma megy valaki innen a Swingerforyou-ba?
Duplicatos Ludos Naturista szórakoztató wellness park!A szaunákat higiéniai okok miatt textil mentesen kötelező használni!A szaunákon kívül mindenképpen kívánatos a fürdőköpeny vagy törölköző viselése kinti tartozkodás esetére .Szauna est program leírása;
2025.01. 11.én.Szombat.19.00 kor! Ingyenes pótszilveszteri swinger Party .!
-Masszázs,-Szauna,
-Forró jakuzzi
Puszi.Melitta
2025.01. 11.én.Szombat.19.00 kor! Ingyenes pótszilveszteri swinger Party .!
-Masszázs,-Szauna,
-Forró jakuzzi
Puszi.Melitta
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Nem értem hogy miért akartok menni a DL-be? Pár hete még mindennek elmondtátok a klubbot az üzenőfalukon és most mégis oda szeretnétek menni? Igaz, ezt csináltátok a TikTakkal is, amíg a Maci ki nem rakott titeket. Utána a S4Y-t is elhordtátok mindennek. Van még klub amit nem hordtatok le mindennek? Mindenesetre van az arcotokon bőr, az biztos. Hiszen a korotok is inkább 53 mint 43. A vér nem válik vízzé. Zsamó! Ps: Szép lehet a házibarát is!
(Ez egy válasz Szex pár40 üzenetére (2025. 01. 01. szerda 14:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok
A mai napra 2025.01.02 napra keresek este 8 órától partnert. Párok különösképpen érdekelnek de minden egyébre is nyitott vagyok. Írj bátran!
27 éves aktív autóval rendelkező srác vagyok aki nyitott minden jóra ami nem rossz..
Gyöngyös, Jászberény, Hatvan előnyben!
A mai napra 2025.01.02 napra keresek este 8 órától partnert. Párok különösképpen érdekelnek de minden egyébre is nyitott vagyok. Írj bátran!
27 éves aktív autóval rendelkező srác vagyok aki nyitott minden jóra ami nem rossz..
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
Gyöngyös, Jászberény, Hatvan előnyben!