Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkedni, akik számára izgató, ha valaki szex közben nézi őket.
53/180/85, független, diszkrét, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok. Nem dohányzom.
Szívesen részt vennék privát bulikon is...
Párokkal szeretnék ismerkedni, akik számára izgató, ha valaki szex közben nézi őket.
53/180/85, független, diszkrét, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok. Nem dohányzom.
Szívesen részt vennék privát bulikon is...
Cegléd környéki párokkal ismerkednénk szilveszteri bulira. Férfi hetero, női bi
Most szombat estére keres két uni bisex pasi párt vagy hölgyet kellemes élvezetes játékokra. Szeresd a vastag és nagyobb farkincákat
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/80
Sziasztok. Szilvesztert Dremlandban töltjük. Fiú,fiúk, buli van!
Idős nagy mellű dús szőrzetű hölgyet vagy ilyen párt keresek. Pécs+50km
December 27 én bulit szervezünk budapesti helyszínünkön. Csinos párok, lányok, és SPORTOS pasik jelentkezését várjuk.
Sziasztok!
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok...
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok...
Hölgyek, lányok, párok Paradise?
Sziasztok!
Január 2-án megyünk párommal Gyulára a Corvin Hotelba. Lesz innen valaki?
Január 2-án megyünk párommal Gyulára a Corvin Hotelba. Lesz innen valaki?
Sziasztok,
Szívesen ismerkednénk olyan párral vagy hölggyel, akit izgat a több pasis felállás szexben.
40 és 43 éves átlagos testalkatú, magas (186cm és 190cm), normális, helyes pasik vagyunk.
Van már némi tapasztalatunk ilyen téren, nem az ígérgető és csak levelezgető pasik kategóriába tartozunk, s nem vagyunk a hosszas levelezgetés, kávézgatás hívei sem.
A képezeletetekre bízzuk miket lehet egy ilyen szituációból kihozni, mindketten elég nyitottak vagyunk a nem hétköznapi ötletekre is.
Általában napközben van szabadidőnk, és belvárosi búvóhelyet tudunk biztosítani. (más időpont is jó lehet, de az ritkábban, több szervezéssel)
Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, és Ti is megmeritek valósítani a vágyaitokat, nyugodtan írjatok
Szívesen ismerkednénk olyan párral vagy hölggyel, akit izgat a több pasis felállás szexben.
40 és 43 éves átlagos testalkatú, magas (186cm és 190cm), normális, helyes pasik vagyunk.
Van már némi tapasztalatunk ilyen téren, nem az ígérgető és csak levelezgető pasik kategóriába tartozunk, s nem vagyunk a hosszas levelezgetés, kávézgatás hívei sem.
A képezeletetekre bízzuk miket lehet egy ilyen szituációból kihozni, mindketten elég nyitottak vagyunk a nem hétköznapi ötletekre is.
Általában napközben van szabadidőnk, és belvárosi búvóhelyet tudunk biztosítani. (más időpont is jó lehet, de az ritkábban, több szervezéssel)
Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, és Ti is megmeritek valósítani a vágyaitokat, nyugodtan írjatok
Sziasztok.tudtok olyan esemènyt ahol mindkèt fèltöl is bisexek is vannak?igy az ünnepek alatt elmennénk mi is
![smile](images/smilies/smile.gif)
Sziasztok. Most szombaton 21.-én tervez pár vagy hölgy menni a For You-ba? Szívesen ismerkednék az adatlapom valós üzenetet privátba várnék ha valakinek felkeltettem az érdeklődését.
Sziasztok. Fiatal inteligens sportos srac vagyok párokal ismerkednék . Utazás nem gond.
Igen valóban Panzió a 3Majom hétköznap én úgy tudom
(Ez egy válasz EnJoyMiskolc üzenetére (2024. 12. 16. hétfő 00:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 16. hétfő 00:05
Mivel alaphangon a 3Majom egyébként egy panzió (Fagyöngy), így ott is lehet aludni! De, ha az oldalukon a kapcsolatok menünél legörgetitek a térképet, ott ezt ki is írja. És most már minden bulira vinnetek kell törölközőt is! !
Mivel alaphangon a 3Majom egyébként egy panzió (Fagyöngy), így ott is lehet aludni! De, ha az oldalukon a kapcsolatok menünél legörgetitek a térképet, ott ezt ki is írja. És most már minden bulira vinnetek kell törölközőt is! !
(Ez egy válasz NudiSwingPar üzenetére (2024. 12. 15. vasárnap 16:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 15. vasárnap 16:26
Na januárban megnézzük...Ott lehet aludni? Van valami normális panzió?
Griswold party!!!Swinger white party! 2024.12.21.én. 19.00 órai kapunyitással. Duplicatos Ludos Naturista Szórakoztató wellness Park! A szaunánkat higiéniai okok miatt ,Textil mentesen kötelező használni.A szaunán kívül mindenképpen kívánatos fűrdőköpeny,törölkőző,és papucs használata!Most csak párok,mert swinger est!!
Programjaink:
-Swinger szoba
-Jakuzzi használat
-Masszázs választható csomag(szakképzett masszőrtől)
19.00-22.00ig Közös programok!(ismerkedés,masszázs,közös foglalkozás)
22.00 tól 2.00 ig Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől.
Őrbottyán.
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben!
Csak előre jelentkezéssel!Szeretettel várunk! Meli.Laci
Programjaink:
-Swinger szoba
-Jakuzzi használat
-Masszázs választható csomag(szakképzett masszőrtől)
19.00-22.00ig Közös programok!(ismerkedés,masszázs,közös foglalkozás)
22.00 tól 2.00 ig Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől.
Őrbottyán.
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben!
Csak előre jelentkezéssel!Szeretettel várunk! Meli.Laci
Bocs pót szilveszterre megyünk Januar 4.
(Ez egy válasz Szeged81 üzenetére (2024. 12. 15. vasárnap 18:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 15. vasárnap 18:08
Mi pont szilveszterre megyünk Januar 4. a három majomba legközelebb... Szerintem lehet ott is aludni mintha más is mondta volna már...
Mi pont szilveszterre megyünk Januar 4. a három majomba legközelebb... Szerintem lehet ott is aludni mintha más is mondta volna már...
(Ez egy válasz NudiSwingPar üzenetére (2024. 12. 15. vasárnap 16:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 15. vasárnap 16:26
(Ez egy válasz Szeged81 üzenetére (2024. 12. 15. vasárnap 15:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 15. vasárnap 15:29
Tik tak rol mi már lemondtunk... meg minek is, itt a helyben van a Három Majom.Tegnap szerintem 60 fő volt alsó hangon A törölköző nálunk konkrétan ha adnak ha nem, csakis a sajátba szeretünk törölközni.