Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Swingerreljünk együtt egy klubban vagy hozzunk össze egy ...... (csak free alapon semmi anyagi nyerészkedés)

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Társkeresőnkben mindenki megtalálja, akit keres! Menj te is oda, és töltsd ki az adatlapod!

A továbbiakban a fórumtémákat erre a célra nem tartjuk hatékonynak!

!!! Figyelem !!! Európai uniós és magyar jogrend szerint törvénybe ütköző társkeresések észrevételtől, bejelentés kézhezvételétől számíthatóan a legrövidebb időn belül eltávolításra kerülnek, kiemelve: Animál és Családi. Joghatósági ellenőrzés esetén a tiltott témában kereső felhasználók feljelentésre, illetve büntetőjogi következményre számíthatnak (joghatósági ellenőrzés: rendőrség néha szúrópróbaszerűen nézegeti a fórumokat)
!!! Figyelem !!! Ne oszd meg email címed és telefonszámod adatvédelmi okok miatt (nem hitelesíthető, hogy a tied, s így törlésre kerül a bejegyzésed).

Használd üzenő rendszerünk, társkeresőnk szolgáltatásait!
Kattints a felhasználó nevére, hogy felvehesd vele a kapcsolatot.

Az eddigi hozzászólások

2025. 01. 22. szerda 22:34  #3939
Nyitottparmako Nyitottparmako
Sziasztok ma valaki swinger klubba tervez menni? DL be pl?
2025. 01. 22. szerda 21:29  #3938
Pentig35 Pentig35
**Budapesti pár, pár cserés kapcsolathoz keres párt**:
Budapesti pár vagyunk, és pár cserés kapcsolathoz keresünk egy másik párt. Az ápoltság, igényesség és diszkréció elengedhetetlen feltétel. Budapest környéki 50-es éveiben járó pár vagyunk.
2025. 01. 22. szerda 12:35  #3937
Sanyi1990honda Sanyi1990honda
Pécsen hétköznap van valamire lehetőség?
2025. 01. 22. szerda 11:12  #3936
kovacsbela8908 kovacsbela8908
sziasztok, Debrecenben lesz mostanában valami esemény?
2025. 01. 22. szerda 10:29  #3935
Pentig35 Pentig35
**Budapesti pár, pár cserés kapcsolathoz keres párt**:
Budapesti pár vagyunk, és pár cserés kapcsolathoz keresünk egy másik párt. Az ápoltság, igényesség és diszkréció elengedhetetlen feltétel. Budapest környéki 50-es éveiben járó pár vagyunk.
2025. 01. 22. szerda 08:18  #3934
bppasik bppasik
Sziasztok,

Szívesen ismerkednénk olyan párral vagy hölggyel, akit izgat a több pasis felállás szexben.
40 és 43 éves átlagos testalkatú, magas (186cm és 190cm), normális, helyes pasik vagyunk.
Van már némi tapasztalatunk ilyen téren, nem az ígérgető és csak levelezgető pasik kategóriába tartozunk, s nem vagyunk a hosszas levelezgetés, kávézgatás hívei sem.
A képezeletetekre bízzuk miket lehet egy ilyen szituációból kihozni, mindketten elég nyitottak vagyunk a nem hétköznapi ötletekre is.

Általában napközben van szabadidőnk, és belvárosi búvóhelyet tudunk biztosítani. (más időpont is jó lehet, de az ritkábban, több szervezéssel)

Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, és Ti is megmeritek valósítani a vágyaitokat, nyugodtan írjatok
2025. 01. 22. szerda 08:12  #3933
hencirobi hencirobi
Sziasztok!
Mi ott leszünk))
(Ez egy válasz lipi6001 üzenetére (2025. 01. 20. hétfő 15:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 20. hétfő 15:45
Sziasztok.
Jan.25.én ismét igényes privát swinger bulit szervezünk Piliscsaba mellett.Házibuli jelleggel,válogatott jó fej vonzó párokkal akár kezdőknek is!Részletekért bátran keressetek privátban.... wink
2025. 01. 21. kedd 22:19  #3932
Pentig35 Pentig35
Kedves Partner,
Szeretnék veled egy olyan különleges élményt megosztani, amely mindkettőnk számára felejthetetlen lehet. Én és a feleségem nyitottak vagyunk új élményekre, és szívesen ismerkednénk olyan párokkal, akik hasonló érdeklődéssel rendelkeznek.
Fontos számunkra a kölcsönös tisztelet, a nyitottság és a biztonság. Ha Te is hasonló elvek szerint élsz, és szívesen vennéd, ha együtt fedeznénk fel új szexuális határokat, akkor keress meg minket bizalommal.
Várunk szeretettel!
2025. 01. 21. kedd 19:01  #3931
Dominika_Enzo Dominika_Enzo
Sziasztok!
Párommal péntek estére keresnénk valami bulikát mókázni. Párok, férfiak, nők, mindenkire nyitottam vagyunk egy kellemes estére. smile
2025. 01. 21. kedd 15:51  #3930
Pentig35 Pentig35
Kedves Partner,
Szeretnék veled egy olyan különleges élményt megosztani, amely mindkettőnk számára felejthetetlen lehet. Én és a feleségem nyitottak vagyunk új élményekre, és szívesen ismerkednénk olyan párokkal, akik hasonló érdeklődéssel rendelkeznek.
Fontos számunkra a kölcsönös tisztelet, a nyitottság és a biztonság. Ha Te is hasonló elvek szerint élsz, és szívesen vennéd, ha együtt fedeznénk fel új szexuális határokat, akkor keress meg minket bizalommal.
Várunk szeretettel!
2025. 01. 21. kedd 13:53  #3929
Libertynus Libertynus
Hölgyek, párok levelét várom...Sok mindenre nyitott, kíváncsi, 50-es, somogyi pasi vagyok.
2025. 01. 21. kedd 09:13  #3928
kivancsi pár69 kivancsi pár69
Sziasztok!
Pénteki T.T. látogatáshoz párt vagy hölgyet keresnénk.
2025. 01. 20. hétfő 17:23  #3927
sexfocus sexfocus
Ha a facen kerestek bulikat, akkor olyan csoportokhoz csatlakozzatok ahol valós szervező áll mögötte és már több bulit is megszervezett (Bp relációban három ilyen nagyobb szervezőről tudok akik fent vannak az Fb-n is). Kérdezzetek rá az elején, hogy mikor volt az utolsó buli és hányan voltak, milyen sűrűn tart rendezvényeket. Ahol "még csak most szervezzük" ott felmerülhet, hogy nem lesz olyan hű de sok pár, ill. sok olyan swingernek hívott Fb csoport van ahol a tagság 99%-ban szóló pasikból áll akik boldog-boldogtalanra azonnal ráírnak (a komolyabb csoportokból kivágják aki a tagokat zaklatja).
(Ez egy válasz PeterAni üzenetére (2025. 01. 20. hétfő 08:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 20. hétfő 08:44
Sziasztok.
Korábban láttam Facebookon hogy van valami amatőr swinger csoport vagy ilyesmi. Most sehol nem találok ilyet.
Tud valaki ebben segíteni?
Kezdő pár vagyunk, és a jövőben szeretnénk kipróbálni dolgokat.
2025. 01. 20. hétfő 15:51  #3926
kismano2210 kismano2210
Idős pár? Pécs
2025. 01. 20. hétfő 15:45  #3925
lipi6001 lipi6001
Sziasztok.
Jan.25.én ismét igényes privát swinger bulit szervezünk Piliscsaba mellett.Házibuli jelleggel,válogatott jó fej vonzó párokkal akár kezdőknek is!Részletekért bátran keressetek privátban.... wink
2025. 01. 20. hétfő 13:42  #3924
Pentig35 Pentig35
Kedves Partner,
Várunk szeretettel!
2025. 01. 20. hétfő 12:57  #3923
bppasik bppasik
Sziasztok,

Szívesen ismerkednénk olyan párral vagy hölggyel, akit izgat a több pasis felállás szexben.
40 és 43 éves átlagos testalkatú, magas (186cm és 190cm), normális, helyes pasik vagyunk.
Van már némi tapasztalatunk ilyen téren, nem az ígérgető és csak levelezgető pasik kategóriába tartozunk, s nem vagyunk a hosszas levelezgetés, kávézgatás hívei sem.
A képezeletetekre bízzuk miket lehet egy ilyen szituációból kihozni, mindketten elég nyitottak vagyunk a nem hétköznapi ötletekre is.

Általában napközben van szabadidőnk, és belvárosi búvóhelyet tudunk biztosítani. (más időpont is jó lehet, de az ritkábban, több szervezéssel)

Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, és Ti is megmeritek valósítani a vágyaitokat, nyugodtan írjatok
2025. 01. 20. hétfő 08:44  #3922
PeterAni PeterAni
Sziasztok.
Korábban láttam Facebookon hogy van valami amatőr swinger csoport vagy ilyesmi. Most sehol nem találok ilyet.
Tud valaki ebben segíteni?
Kezdő pár vagyunk, és a jövőben szeretnénk kipróbálni dolgokat.
2025. 01. 19. vasárnap 10:26  #3921
Andris3333 Andris3333
sziasztok,
kezdő passzív férfiként kipróbálnám férfivel, vagy bi párral mindkettő fél örömére. 188 magas 34 éves 90 kg sportoló vagyok, 20f
2025. 01. 18. szombat 19:23  #3920
Squarepants Squarepants
2-4 órás orgazmus kontroll és edging szeánszra nyitott vagyok. Leginkább pároknak nyújtanék örömöt. Mindkét fél számára
/ 201