Az én párom is azt szereti, ha szőrtelen vagyok, és én is imádom a gyantázott, mindig sima, illatos punciját. Nekünk ez így jó. Aki meg a szőröset szereti, keressen magának olyan párt.
(Ez egy válasz viking1988 üzenetére (2024. 07. 20. szombat 08:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 20. szombat 08:23
A feleségem pl utálja a szőröset... A fazonost imádja a legjobban, de csupaszt is nagyon szereti
A feleségem pl utálja a szőröset... A fazonost imádja a legjobban, de csupaszt is nagyon szereti
(Ez egy válasz káró üzenetére (2024. 07. 16. kedd 23:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 16. kedd 23:05
Ez nem így van. Nagyon sok nőnek valóban ez jön be, és nem szereti a szőrös testet és a szőrös farkat.. És nem azért, mert nem normális, csak éppen nem a szőröset szereti. Ő is utálja köpködni a szőrt. Mint ahogy a pasik jelentős része csak a teljesen csupasz puncit imádja, más részük meg a szőröset. Itt a fórumon is nagyon látszik, mennyire eltérőek az igények. De nincs ezzel semmi baj, találja meg mindenki a neki tetszőt, és már rendben is van a dolog.
csupasz minden szerintem....
Ez nem így van. Nagyon sok nőnek valóban ez jön be, és nem szereti a szőrös testet és a szőrös farkat.. És nem azért, mert nem normális, csak éppen nem a szőröset szereti. Ő is utálja köpködni a szőrt. Mint ahogy a pasik jelentős része csak a teljesen csupasz puncit imádja, más részük meg a szőröset. Itt a fórumon is nagyon látszik, mennyire eltérőek az igények. De nincs ezzel semmi baj, találja meg mindenki a neki tetszőt, és már rendben is van a dolog.
(Ez egy válasz KicsiKrisz üzenetére (2024. 07. 16. kedd 09:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 16. kedd 09:18
pedig be... azzal meg magadat nyugtatod, hogy a csupsz tested egy normális, felnőtt nőnek bejön
pedig be... azzal meg magadat nyugtatod, hogy a csupsz tested egy normális, felnőtt nőnek bejön
(Ez egy válasz Sosmogyoro108 üzenetére (2024. 07. 10. szerda 13:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 10. szerda 13:17
Szerintem viszont egy szőrös férfi igénytelen ès visszataszító.
Azzal csak magadat nyugtatod, hogy ez bejön a nőknek mert férfias.
Pont, hogy nem. Lehet, hogy te a borotvált férfiakon nevetsz, de mi meg az igénytelenségen.
Pont, hogy nem. Lehet, hogy te a borotvált férfiakon nevetsz, de mi meg az igénytelenségen.
Egyébként igaz. Átlagosként meglep amikor a partnerem izmosnak, sportosnak talál ez sokat mond mi lehet az "átlag". Pedig én csak 4 évet sportoltam versenyszerűen - közöttük nem számítanék annak legfeljebb van hajam - azóta csak hobbiból illetve volt partnereimtől ellesve napi egyszer kaja 6 után sosem azt ez nagyjából meg is oldja az alkat kérdést. Hogy épp szőrös-e vagy fazonigazított az partner függő.
(Ez egy válasz erszényes ördög üzenetére (2024. 07. 10. szerda 13:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 10. szerda 13:45
Az igénytelenség nem itt kezdődik, ne nevettesd ki magad. Nem kell nyugtatnom magam arról, amit tudok. Az igénytelenség ott kezdődik, amikor 100 közül alig egy tucat férfi tud egy jól izmolt testet felmutatni, beleértve a fiatalabb korosztályt is . ( Persze ez a hölgyekre is igaz). Arról igazad van, hogy ma a férfiak, bár tagadják, erősen "nőiesednek". Eleve az szép pl., amikor valaki kijön a vízből és a szőrszálakon csillognak a vízcseppek.
Nagyon durva, de én nem akartam elhinni mikor a környezetemben lévő csajok, egybehangzóan elutasították a vékony pasikat, vagyis a sportost, pont azt mondták hogy nem jó tapintani, nem jó rá feküdni, a kigyúrtak meg teljesen off, valahogy olyan lehet ez mint a kacsa csőrű csajok, a plasztikok, azt hiszik így a kívánatosak és pont, hogy nem
(Ez egy válasz erszényes ördög üzenetére (2024. 07. 13. szombat 22:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 13. szombat 22:36
Nem a konditermes "mű fiúkra" gondoltam, én is csak mosolygok rajtuk. Küzdősportolók, tízpróbázól, az antik görög testkultúra ( l. "300" film) jelenti a sportosságot. Női vélemény, de szép egy formás izmos férfi fenék, jó végigfuttatni az ujjakat a rücskös hason és nem gond, ha bele tudsz kapaszkodni egy izmos hátba. Ha és amennyiben egy nő "odaadja" magát nekem, induló alap egy gusztusos, jó fizikum. Az érzelmi intelligencia, szexuális kultúra/ismeret a következő kritérium. Nos egy ilyen testén egy kevés szőr még inkább kihangsúlyozza a férfiasságot, az erőt, amitől egy nő igazán gyenge nőnek érezheti magát, elvárhatja az erős férfitest kényeztetését és gyengédségét. Izlések és pofonok, de amikor a férfiak az unokámra hasonlítanak, hááát nem igazán ezt testesítik meg
Nem a konditermes "mű fiúkra" gondoltam, én is csak mosolygok rajtuk. Küzdősportolók, tízpróbázól, az antik görög testkultúra ( l. "300" film) jelenti a sportosságot. Női vélemény, de szép egy formás izmos férfi fenék, jó végigfuttatni az ujjakat a rücskös hason és nem gond, ha bele tudsz kapaszkodni egy izmos hátba. Ha és amennyiben egy nő "odaadja" magát nekem, induló alap egy gusztusos, jó fizikum. Az érzelmi intelligencia, szexuális kultúra/ismeret a következő kritérium. Nos egy ilyen testén egy kevés szőr még inkább kihangsúlyozza a férfiasságot, az erőt, amitől egy nő igazán gyenge nőnek érezheti magát, elvárhatja az erős férfitest kényeztetését és gyengédségét. Izlések és pofonok, de amikor a férfiak az unokámra hasonlítanak, hááát nem igazán ezt testesítik meg
(Ez egy válasz 30as párocska üzenetére (2024. 07. 10. szerda 14:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 10. szerda 14:02
Az miért igénytelen ha nincs kigyúrva valaki? Itt most nem a hasas pasasokra gondolok , hanem normál alkatra . Engem pl abszolút nem vonzanak a konditerem szökevények , inkább egy vékony /sportos alkat . És itt jön képbe , hogy sokan nincsenek tisztában az alkattal. Pl átlagos alkat beírja hogy telt és hasonlók
Az miért igénytelen ha nincs kigyúrva valaki? Itt most nem a hasas pasasokra gondolok , hanem normál alkatra . Engem pl abszolút nem vonzanak a konditerem szökevények , inkább egy vékony /sportos alkat . És itt jön képbe , hogy sokan nincsenek tisztában az alkattal. Pl átlagos alkat beírja hogy telt és hasonlók
(Ez egy válasz erszényes ördög üzenetére (2024. 07. 10. szerda 13:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 10. szerda 13:45
Az igénytelenség nem itt kezdődik, ne nevettesd ki magad. Nem kell nyugtatnom magam arról, amit tudok. Az igénytelenség ott kezdődik, amikor 100 közül alig egy tucat férfi tud egy jól izmolt testet felmutatni, beleértve a fiatalabb korosztályt is . ( Persze ez a hölgyekre is igaz). Arról igazad van, hogy ma a férfiak, bár tagadják, erősen "nőiesednek". Eleve az szép pl., amikor valaki kijön a vízből és a szőrszálakon csillognak a vízcseppek.
(Ez egy válasz Sosmogyoro108 üzenetére (2024. 07. 10. szerda 13:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 10. szerda 13:17
Pont, hogy nem. Lehet, hogy te a borotvált férfiakon nevetsz, de mi meg az igénytelenségen. (Ez egy válasz erszényes ördög üzenetére (2024. 07. 10. szerda 13:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Pont, hogy nem. Lehet, hogy te a borotvált férfiakon nevetsz, de mi meg az igénytelenségen. (Ez egy válasz erszényes ördög üzenetére (2024. 07. 10. szerda 13:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 10. szerda 13:10
Látod, én meg kötelezővé tenném, hogy nyilvános helyekre "kopasz kisfiúkat" ne engedjenek be. A szőrzet alapvetően férfias, bár nem tagadom, a szőrös hátú férfitársaimat sajnálom. Viszont minden nő imádta cirógatni a mellszőrzetemet ,(,izommal együtt), ill. a mai csupasz korszakban egy szőrös ágyék kimondottan öltöztet. Sőt. Nem egy nő mondta, hogy a köldöktől lefutó "csík" kimondottan szexis, főleg ha felette domború hasizmok vannak. Az egész egy férfias, erős megjelenést kölcsoönöz. Én a strandokon, szaunákban mindig nevető görcsöt kapok a "férfiatlan" férfiakon, nem csodálkozom az LMBTQ lobbi előretörésén. Hál' Isten nyugaton némiképp "maradibbak" a nők is
Látod, én meg kötelezővé tenném, hogy nyilvános helyekre "kopasz kisfiúkat" ne engedjenek be. A szőrzet alapvetően férfias, bár nem tagadom, a szőrös hátú férfitársaimat sajnálom. Viszont minden nő imádta cirógatni a mellszőrzetemet ,(,izommal együtt), ill. a mai csupasz korszakban egy szőrös ágyék kimondottan öltöztet. Sőt. Nem egy nő mondta, hogy a köldöktől lefutó "csík" kimondottan szexis, főleg ha felette domború hasizmok vannak. Az egész egy férfias, erős megjelenést kölcsoönöz. Én a strandokon, szaunákban mindig nevető görcsöt kapok a "férfiatlan" férfiakon, nem csodálkozom az LMBTQ lobbi előretörésén. Hál' Isten nyugaton némiképp "maradibbak" a nők is
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2024. 07. 06. szombat 12:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 06. szombat 12:40
A csupasz szép tiszta ápolt és illatos finom ezg egyértelmű
Én kötelezővé tennem pl szaunákba nudin
Én kötelezővé tennem pl szaunákba nudin
A topic címére… szőrös-e egy pénisz? Aligha, inkább csak a környéke, már ha nincs “bunda le”. Szerintem a géppel 1-2 miliméteresre leszedett bunda a megfelelő: szinte nincs, de mégsem korcsolyapálya, gyorsan és szárazon kivitelezhető és nem pattog ki. Hetente 1x ajánlatos a tereprendezés.
Húh úgy olvastam hogy sörös... annak is lett volna értelme.
Én és a párom is szereti ha csupasz gyantaztatni járok
Szerintem a csupasz az kisfiús, ráadásul egy egyébként szőrös férfitesten, egy borotvált sziget hülyén is néz ki
Én el nem tudom képzelni, hogy ne borotváljam... Fazonra szoktam borotvalni, vagy egy szexi kis csíkot, vagy egy téglalapot hagyok meg általában. Olyankor a fazon mellett leepillalom, hogy minél simább legyen, a fazont pedig jó hosszan meghagyom. Imádom a kontrasztot a selymes puhaság, és a hosszú szőrzet között. Szerintem baromi szexi. Sokkal izgatóbbnak , szexibbnek tartom így, mint csupaszon. Nagyon ritkán borotvalom le teljesen, általában mikor másik fazonra váltok. Olyankor 1x-1x jól esik cirógatni csupaszon, meg kicsit változatos is, de hosszú távon nem tetszene. Ritkán kijutok nudista strandra, vagy meztelen szaunába. Olyankor szeretek extrémebb fazonokat borotválni, hogy rajtam legyen a fókusz például szeretem V betű alakúra borotválni, vagy két függőleges csíkot hagyok meg középen. A zacsim, meg azt a részt, ahol nem epilálok, minden nap leborotválom, mert így érzem magam szexinek. A párom is imádja, hogy ilyen igényes vagyok ebben a témában
Csak is csupaszon szeretem magam is látni
Csak csupaszon szeretem
én magam miatt is csak a csupasz....