Most borotváltam le, szóval csupasz. A párom gyantáztatja a punciját, az a legjobb. Sokkal lassabban szőrösödik újra, és nem bök. Gondolkodtam már rajta, hogy én is kipróbálom a gyantázást, de nem tudok olyan kozmetikust itt a környéken, a férfit elvállalna.
Fazonra borotvált.
Fazonra borotvált
Trimmelt!
Nálunk is a csupasz jön szóba csak. Néha kis borosta befigyel az nem gond.
Csupasz!
Én szeretem, ha csupasz a farkam. A párom néha hagy pici "leszállópályát", de ő is jobban szereti, ha csupasz a puncija.
Mi nagyon kedveljük szőrtelenítésre, már nem
Is tudjuk elképzelni a dzsungel harcot lehet persze mondani, hogy valamiért csak van funkciója a szőrnek ott… valamikor régen biztos volt, de itt a XXI században már funkciót vesztett. Nekünk egyértelműen nem jön be, partnereket is olyanokat keresünk ahol szinten gondozzák. Hiába tiszta valaki a szőrős részek akkor is gyorsan szagosodnsk már bocsánat. De ez a mi véleményünk. Ha valaki szőrös én érzi jól magát hát tegye. Berényben is ritkán szőrös szemérem tájékot látni. Hölgyeknél a fazonra alakított az viszont nagy szép és izgató
Is tudjuk elképzelni a dzsungel harcot lehet persze mondani, hogy valamiért csak van funkciója a szőrnek ott… valamikor régen biztos volt, de itt a XXI században már funkciót vesztett. Nekünk egyértelműen nem jön be, partnereket is olyanokat keresünk ahol szinten gondozzák. Hiába tiszta valaki a szőrős részek akkor is gyorsan szagosodnsk már bocsánat. De ez a mi véleményünk. Ha valaki szőrös én érzi jól magát hát tegye. Berényben is ritkán szőrös szemérem tájékot látni. Hölgyeknél a fazonra alakított az viszont nagy szép és izgató
Nálunk is ez a helyzet, a feleségem szerint egy férfi legy szőrös! A puncin is jól mutat a bunda, nőiessé teszi. Nem értek egyet azzal, hogy a szőrös az ápolatlan, de sajnos sokszor hallom ezt, egyre többször a mai, perfekt világban....
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 10. 10. hétfő 13:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4069062)
2022. 10. 10. hétfő 13:42
Nagyon is egyetértek a nejeddel és az általad le írtakkal!!!
Nagyon is egyetértek a nejeddel és az általad le írtakkal!!!
(Ez egy válasz erszényes ördög üzenetére (2022. 10. 10. hétfő 01:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 10. hétfő 01:27
Szőrös. A párom (feleségem) el se tudna képzelni kopaszan. Szőrtelenül egy férfi nagyra nőtt óvódásnak tűnik. Valamikor a nők imádták simogatni a domború mellkast, kis karikát fonva a mellkasszőrzetből. A hasizom bordák között lefutó kis szőr csík szintén izgató volt számukra. Ma ez a divatból megváltozott.Higiénia? Orvosi szempontból pont a szőrtelenítés kifogásolható. Számomra egy csupasz nöi testet is öltöztet a szeméremszőrzet, egy férfin a tesztoszteron többlet megtestesítője.
Egyetértek
(Ez egy válasz erszényes ördög üzenetére (2022. 10. 10. hétfő 01:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 10. hétfő 01:27
Szőrös. A párom (feleségem) el se tudna képzelni kopaszan. Szőrtelenül egy férfi nagyra nőtt óvódásnak tűnik. Valamikor a nők imádták simogatni a domború mellkast, kis karikát fonva a mellkasszőrzetből. A hasizom bordák között lefutó kis szőr csík szintén izgató volt számukra. Ma ez a divatból megváltozott.Higiénia? Orvosi szempontból pont a szőrtelenítés kifogásolható. Számomra egy csupasz nöi testet is öltöztet a szeméremszőrzet, egy férfin a tesztoszteron többlet megtestesítője.
Szerintem csupasz.
Csak azért,mert elvárás és hogy megfeleljek a mai világnak,azért borotváljam?Így is tudok higénikus lenni!És szeretem,ha szőrös 1 punci
Ritkán hagyok egy vékonyka csikot, de az is max fél centi hosszúra hagyva, de általában teljesen sima... legalább nagyobbnak is látszik
Szerintem amúgy nem is szép egy szőrös farok. Akiket csajokat kérdeztem,senkinek nem tetszik a full szőrös
csupasz
Csupasz!
Ez így helyes. Nálunk is pont így van.
(Ez egy válasz Rendes ember üzenetére (2022. 10. 01. szombat 11:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 01. szombat 11:53
A feleségemé csupasz akkor alap hogy a enyém is az legyen , nem várom el tőle hogy egy szőrös faszt szopjon meg higiénikusabb !
Teljesen csupasz.