Győrben van valami?
Mennyire megszokott gloryhole-ban az óvszer?
Heves megyében van valahol ilyen ha igen hol?
Privátban le tudnátok írni ezeket a helyeket?
Privátban le tudnátok írni ezeket a helyeket?
Eddig 5x jártam arra, hétköznapokon, délelőtti órákban. Általában max fél órát voltam.
Előszőr a második kabinba mentem be. A túloldalon voltak, hallottam, hogy nincs mozgás (rendeltetésszerű használat), így átnéztem. Egy csávó húzogatta a farkát. Vártam kicsit. Semmi nem történt. Gondoltam átdugom az ujjam, hogy "jöhet". Erre ő is átdugta az ujját...és ment még oda-vissza 2x, majd beadtam a derekam és áttoltam a farkam. Elképesztő unottan majszolta, 2-3 perc után meguntam és "viszlát".
Másodjára senki nem volt ott, vártam fél órát, eljöttem.
Harmadjára egy 5-10 perc után egy fiatal srác volt a túloldalon. Átnézett, majd azonnal dugta is át a farkát. Feldobtam rá egy gumit, 2 perc alatt tele is lőtte.
Negyedjére megint senki nem volt, és legutóbb sem. Cserébe kibaszott büdös volt, az egyik kabinban egy szétfosott nadrág volt lebaszva a földre...guszta. (Ez egy válasz Glory_ üzenetére (2026. 03. 14. szombat 09:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Előszőr a második kabinba mentem be. A túloldalon voltak, hallottam, hogy nincs mozgás (rendeltetésszerű használat), így átnéztem. Egy csávó húzogatta a farkát. Vártam kicsit. Semmi nem történt. Gondoltam átdugom az ujjam, hogy "jöhet". Erre ő is átdugta az ujját...és ment még oda-vissza 2x, majd beadtam a derekam és áttoltam a farkam. Elképesztő unottan majszolta, 2-3 perc után meguntam és "viszlát".
Másodjára senki nem volt ott, vártam fél órát, eljöttem.
Harmadjára egy 5-10 perc után egy fiatal srác volt a túloldalon. Átnézett, majd azonnal dugta is át a farkát. Feldobtam rá egy gumit, 2 perc alatt tele is lőtte.
Negyedjére megint senki nem volt, és legutóbb sem. Cserébe kibaszott büdös volt, az egyik kabinban egy szétfosott nadrág volt lebaszva a földre...guszta. (Ez egy válasz Glory_ üzenetére (2026. 03. 14. szombat 09:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Én ma voltam, nem a legtisztább hely, de két pasit sikerült leszopnom
(Ez egy válasz Glory_ üzenetére (2026. 03. 14. szombat 09:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Én mennék ma, nyitva van?
Sziasztok nyilvános helyet tud valaki ahova járnak párok és lányok?
Jó lenne ha lenne valahol a környéken
(Ez egy válasz Zotyesz85 üzenetére (2026. 03. 13. péntek 14:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 03. 13. péntek 14:58
Szigetszentmiklós környékén van ilyen hely valahol? Kipróbálnám mindkét verziót
Balatonalmádin hol is van, ha működik…
Sziasztok! Békásmegyeri piaccal kinek mi a tapasztalata?
a Rókusi Tesco-ban
(Ez egy válasz Kishusi89 üzenetére (2026. 03. 13. péntek 14:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Szigetszentmiklós környékén van ilyen hely valahol? Kipróbálnám mindkét verziót
Hol van ez szegeden? Tesco? Ha igen melyik?
(Ez egy válasz Hornyboy üzenetére (2026. 03. 11. szerda 18:43), amit ide kattintva olvashatsz)
sziasztok!pécsen tud valaki?
Elég sokan járnak oda
(Ez egy válasz Hornyboy üzenetére (2026. 03. 11. szerda 18:43), amit ide kattintva olvashatsz)
A szegedi milyen sűrűn van látogatva?
én tervezek csinálni egy mobil glory hole-t a kocsimban
Sziasztok,Borsod megyében van valahol glory?
Torokbalint auchan valaki tud róla valamit??
Semmi csak kukucskáló lyuk van!!
(Ez egy válasz Kishusi89 üzenetére (2026. 03. 08. vasárnap 18:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 03. 08. vasárnap 18:28
Kecskemét vasútállomáson elvileg van glory. Reggel megyek megnézem.