24én
Hétfőn 25én 11.30 és dél körül beneézek. Még nem döntöttem el hogy szopjak vagy szopassak. majd a helyzet eldönti
Sziasztok. Holnap Budapesten leszek szivesen kipróbálnék egy glorry lyukat. Pontosan hol vannak ilyenek budapesten ?
Elméletileg igen. A két Tescoban meg az Árkádban.
(Ez egy válasz Hornyboy üzenetére (tegnap 18:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Van több is? A Tescoról tudok.
(Ez egy válasz Sz0patnék45 üzenetére (tegnap 04:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Attól függ melyikre gondolsz, talán tudok egy két infót mondani
(Ez egy válasz Hornyboy üzenetére (2026. 08. 17. hétfő 13:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 17. hétfő 13:05
A szegedibe szokott még járni valaki? A napokban tervezek menni és jó lenne tudni, hogy kb milyen idősávokban érdemes.
Sziasztok. Veszprém megyében tud valaki ilyen helyet esetleg?
Nem gondolnám… de ha igen végre kipróbálnám
(Ez egy válasz Janika005 üzenetére (2026. 08. 17. hétfő 13:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Hetero gloryk vannak valahol?
Hajdubihar vagy szabolcsban van valahol glory?
A szegedibe szokott még járni valaki? A napokban tervezek menni és jó lenne tudni, hogy kb milyen idősávokban érdemes.
Még mindig fejérben keresek ....
Olyan forgalmas helyen nem fog sokáig megmaradni.
(Ez egy válasz Valaki2520 üzenetére (2026. 08. 16. vasárnap 13:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Vasúton van.
(Ez egy válasz Fitymánia0 üzenetére (2026. 06. 11. csütörtök 10:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Kecskeméten a vasútállomás WC-ben van lyuk!
Sziasztok m5 be este 9után érdemes még menni? Vagy bekasiba esetleg? Takaritok nem szoktak ilyenkor mar takaritani?
Ma voltam az M5 Tesco-ban dél körül. Brutálisan jól szopott a srác a túloldalon. Sajnos lábnap után voltam ott és nekem kicsit alacsonyan van a luk
. Nem bírtam… Ha véletlenül itt vagy… ismételhetnénk
. Nem bírtam… Ha véletlenül itt vagy… ismételhetnénk
Tegnap arra voltam és benéztem, csak nem jártam szerencsével, mivel ott aludtak a csövesek! Gondolom azok voltak, mivel 30 percet dekkoltam és nem jöttek ki!
Sziasztok!
M5 tesco glory hole dologban benne lenne valaki?
Nagyon leszopnék már egy jó nagy faszt!
Ha igen írjon privit!
M5 tesco glory hole dologban benne lenne valaki?
Nagyon leszopnék már egy jó nagy faszt!
Ha igen írjon privit!