A legnagyobb bánatod, hogy ott még az olyan ratyikat is elkerülik mint te!
A Hegedűsben több sikered lesz!
(Ez egy válasz Pontos labda üzenetére (2025. 03. 19. szerda 05:47), amit ide kattintva olvashatsz)

2025. 03. 19. szerda 05:47
Retek egy hely!
A lent lévők 2% normális kinézetű!
Kerülendő szerintem!
Kerülendő szerintem!
Csak kukucskalo lyuk van
(Ez egy válasz Norbt üzenetére (2025. 03. 17. hétfő 15:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 17. hétfő 15:21
Market central wc-Ben van lyuk?Régebben olvastam valahol hogy szokott ott lenni valami…
Kecskemét Auchman , ott van.
Holnap megnèzem! Engem is èrdekel.
(Ez egy válasz Andora üzenetére (2025. 03. 15. szombat 09:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Retek egy hely!
Kerülendő szerintem! (Ez egy válasz Doranagy752 üzenetére (2025. 03. 18. kedd 05:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Kerülendő szerintem! (Ez egy válasz Doranagy752 üzenetére (2025. 03. 18. kedd 05:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 18. kedd 05:17
Sziasztok.
Valaki járt már lent a gloryhole cafe-ben?
Ha igen mik a tapasztalatok?
Sziasztok Csillagszórók. Balatonalmádiban a Ligetkávézó melletti nyilvánosban ff és Nőiben is ami nagyon meglepett Glory lyuk van. Szépen megmunkálva..
Sziasztok.
Market central wc-Ben van lyuk?Régebben olvastam valahol hogy szokott ott lenni valami…
Monor vasútállomáson még van lyuk?
Hi! Could someone experienced please advise - which place with glory hole is the best in Budapest in terms of cleanliness and privacy? I know only the cinema at Kiraly utca though never been there yet too.
Én azt még nem is láttam. De a market central wc-ben ott már volt kis luk. De az se lett nagyobb.
(Ez egy válasz Gerzson95 üzenetére (2025. 03. 11. kedd 06:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 11. kedd 06:13
Sziasztok. Vecsésen a tescoban awc ben középső fülkében mint ha el kezdte volna csinalni a lyukat az mostani vagy régikezdemenyezés volt ?
És ezt hol gondolod,mert amúgy érdekes.....
(Ez egy válasz Albert8310 üzenetére (2025. 03. 11. kedd 06:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 11. kedd 06:19
Jössz kocsival, a patka mellé állsz, le huzod az ablakot én rákönyökölök az autó tetejére és cumizhatsz is.
Ez afféle glory jelleg.
Ez afféle glory jelleg.

Jössz kocsival, a patka mellé állsz, le huzod az ablakot én rákönyökölök az autó tetejére és cumizhatsz is.
Ez afféle glory jelleg.
Ez afféle glory jelleg.

Sziasztok. Vecsésen a tescoban awc ben középső fülkében mint ha el kezdte volna csinalni a lyukat az mostani vagy régikezdemenyezés volt ?
Lyukakrol valakinek infó??
Sziasztok. Győr-Moson-Sopron megyébe tudtok esetleg helyet vagy Vas északi felében?
Szívesen kipróbálnám milyen.
Szívesen kipróbálnám milyen.
35 körül. Kimondottan szép nő, szép arccal és remek testtel.
(Ez egy válasz kalap28 üzenetére (2025. 02. 27. csütörtök 23:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Pesten merre van? Esetleg Zugló környéke?
Pesten merre van? Esetleg Zugló környéke?
hány eves volt a vörös haju kb
(Ez egy válasz kikelet08 üzenetére (2025. 02. 25. kedd 17:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 25. kedd 17:24
Nagyon szép volt a vörös hajú hölgy és jó fej a párja most a Hegedűsben!! Köszi!!