Úgy tudom a Tbálinti auchanban van
Tud valaki siófok környékén?
Kecskeméten tud valaki Glory-t valahol?
Akkor reméljük hogy nem falazzák be.
(Ez egy válasz Funny69 üzenetére (2026. 01. 23. péntek 21:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 01. 23. péntek 21:38
Szegeden a rókusi Tescóban az utolsó fülkékben van glory hole megint.
Gyöngyösön van ilyen?
Szegeden a rókusi Tescóban az utolsó fülkékben van glory hole megint.
Campona vagy kornyeken van ilyen hely?
Szia igen szoktak reggel is lenni bár szerintem a délutánok jobbak de nyilván ez sem mérvadó. Nem egy tiszta maga a hely az biztos csak válogatni sem nagyon lehet nincs sok olyan ami még ne lenne befalazva. Személy szerint Cegléd felé jobban örülnék ha lenne ilyen lehetőség.
(Ez egy válasz X üzenetére (2026. 01. 20. kedd 06:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4800325)
2026. 01. 20. kedd 06:04
Monor vasútállomásnál szoktak így reggel lenni ? Azt tudom hogy van glory. Igaz a hely nem tökéletes.
Monor vasútállomásnál szoktak így reggel lenni ? Azt tudom hogy van glory. Igaz a hely nem tökéletes.
Igen, Erotic center a Hegedűs Gyula utcában, a Nyugati mellett. Nagyon, de nagyon jó hely.
(Ez egy válasz Csalfa808 üzenetére (2026. 01. 19. hétfő 13:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Nyugatinál merre lehet ilyen hely? Meg látogatnám
A Vecsési Central Market , kifőzdék melletti ingyenes wc-ben , már alakulnak a lyukak ! 3-wc van egymás mellett.... Mindegyik köztes falon van lyuk ! De még jobban ki kéne bővíteni őket....mert egyelőre csak kukucskálni lehet csak !
Szia!
Glpry Cafe! 16 órakkor nyit. (Ez egy válasz X üzenetére (2026. 01. 18. vasárnap 17:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Glpry Cafe! 16 órakkor nyit. (Ez egy válasz X üzenetére (2026. 01. 18. vasárnap 17:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4796461)
2026. 01. 18. vasárnap 17:43
sziasztok!
Budapesten melyik szexmoziba érdemes menni, ahol hétköznap délután 5 körül is van már élet? Glory helyet keresek
Nőként
Budapesten melyik szexmoziba érdemes menni, ahol hétköznap délután 5 körül is van már élet? Glory helyet keresek
Nőként
sziasztok!
Nőként
Nőként
Egerben vagy Gyöngyösön tud ilyet valaki?
Sziasztok Hajdu Biharban bárhol van gloryhole
Debrecenben hol van ilyen hely ?
Sárbogárd vasútállomás wc-ben működik a lyuk? pár hónapja voltam, egész sokat vártam, de semmi nem volt.
Szegeden vagy Békéscsabán tud valaki gloryhole-t?
Kecskeméten valahol?