Az engem is érdekelne.
(Ez egy válasz autos1 üzenetére (2024. 10. 30. szerda 15:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Veszprémben nincs, Fehérváron nincs.
Régen volt Pápán a vasútállomáson, de úgy hallottam az befoltozták. Nem tudom újranyílt-e.
Calldömölki vasútállomáson volt, ott régen jártam, nem tudom van-e még.
Tatai vasútállomáson van, működik. (Ez egy válasz szopás-nyelés üzenetére (2024. 11. 04. hétfő 19:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Régen volt Pápán a vasútállomáson, de úgy hallottam az befoltozták. Nem tudom újranyílt-e.
Calldömölki vasútállomáson volt, ott régen jártam, nem tudom van-e még.
Tatai vasútállomáson van, működik. (Ez egy válasz szopás-nyelés üzenetére (2024. 11. 04. hétfő 19:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Fehervaron van ilyen hely vhol?
köszi a választ.veszprémben nem hallottál ilyen helyröl?
(Ez egy válasz lanoitan üzenetére (2024. 11. 04. hétfő 08:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Esetleg Szekszárdon tud valaki ilyen helyet?
Igen, de azt hiszem csak nyáron üzemel, amikor a strand működik.
(Ez egy válasz szopás-nyelés üzenetére (2024. 11. 02. szombat 20:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Miskolcon hol van glory?
köszi a választ,te már voltál ott?
(Ez egy válasz lanoitan üzenetére (2024. 11. 02. szombat 15:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Asszem az almádi stranf bejáratánál lévő mosdóban van
(Ez egy válasz szopás-nyelés üzenetére (2024. 11. 01. péntek 04:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 01. péntek 04:00
veszprémben vagy a környékén tud valaki ilyet?kiprobálnám,a szopást igy.köszi a választ.
Pécs környékén ???
veszprémben vagy a környékén tud valaki ilyet?kiprobálnám,a szopást igy.köszi a választ.
Van esetleg olyan pár akik ketten egyszerre szopnak gloryban?
Veszprém megyében tud valaki?
Hát a héten nem voltam szerencsés M5-be háromszor voltam a héten, ma már kétszer reggel, és délben. De semmi. Így marad a jövő hét hátha megint siker élmény lesz .
Glory szabályok:
- Ha be van tömve papírral a lyuk, vagy le van takarva, csak akkor szedd le, ha a másik oldalon nincs senki!
- Ha szopni akarsz, ülj és verd a farkad. A másik oldalról ezt a másik fél látni fogja
- Ha szopatni akarsz, akkor állj, és úgy verd a farkad. A másik oldalról ezt a másik fél látni fogja
- Ha felkészültél a szopásra, egy pillanatra dugd át az ujjad a lyukon. A szopató fél erre figyel, és erre a jelre fogja átdugni a farkát.
- Ha mindketten ugyanazt akarjátok és nem történik semmi, ne foglald a helyet. Járj egyet, 10 perc múlva nézzél vissza.
- Ha be van tömve papírral a lyuk, vagy le van takarva, csak akkor szedd le, ha a másik oldalon nincs senki!
- Ha szopni akarsz, ülj és verd a farkad. A másik oldalról ezt a másik fél látni fogja
- Ha szopatni akarsz, akkor állj, és úgy verd a farkad. A másik oldalról ezt a másik fél látni fogja
- Ha felkészültél a szopásra, egy pillanatra dugd át az ujjad a lyukon. A szopató fél erre figyel, és erre a jelre fogja átdugni a farkát.
- Ha mindketten ugyanazt akarjátok és nem történik semmi, ne foglald a helyet. Járj egyet, 10 perc múlva nézzél vissza.
Tata vasútállomás mosdójában van, működik.
(Ez egy válasz estea15 üzenetére (2024. 10. 30. szerda 11:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Kelet Pest megyében merre van ilyen hely?
Ki próbálnám kiváncsiságból.
Ki próbálnám kiváncsiságból.
Sziasztok! Szombathelyen,vagy Sárváron van Gloryhole?
És? Kicsit bővebben nem lehetne
(Ez egy válasz autos1 üzenetére (2024. 10. 30. szerda 15:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez szinte tökéletes válasz!
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 10. 30. szerda 15:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4759857)
VIP
2024. 10. 30. szerda 15:21
Így van. Azért ha a lukban nincs papír vagy úgy van benne hogy át látható, akkor elég hamar látni lehet hogy a másik helyen elkezdi magát fogdosni vagy épp már masztizik is. Nálam pl úgy volt hogy én a harmadikba voltam de valaki az elsőbe ment ott volt kicsit át jött középre, onnan már világos volt hogy benne van.