Retek egy hely!
A lent lévők 2% normális kinézetű!
Kerülendő szerintem! (Ez egy válasz Doranagy752 üzenetére (2025. 03. 18. kedd 05:17), amit ide kattintva olvashatsz)
A lent lévők 2% normális kinézetű!
Kerülendő szerintem! (Ez egy válasz Doranagy752 üzenetére (2025. 03. 18. kedd 05:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 18. kedd 05:17
Sziasztok.
Valaki járt már lent a gloryhole cafe-ben?
Ha igen mik a tapasztalatok?
Sziasztok Csillagszórók. Balatonalmádiban a Ligetkávézó melletti nyilvánosban ff és Nőiben is ami nagyon meglepett Glory lyuk van. Szépen megmunkálva..
Sziasztok.
Market central wc-Ben van lyuk?Régebben olvastam valahol hogy szokott ott lenni valami…
Monor vasútállomáson még van lyuk?
Hi! Could someone experienced please advise - which place with glory hole is the best in Budapest in terms of cleanliness and privacy? I know only the cinema at Kiraly utca though never been there yet too.
Én azt még nem is láttam. De a market central wc-ben ott már volt kis luk. De az se lett nagyobb.
(Ez egy válasz Gerzson95 üzenetére (2025. 03. 11. kedd 06:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 11. kedd 06:13
Sziasztok. Vecsésen a tescoban awc ben középső fülkében mint ha el kezdte volna csinalni a lyukat az mostani vagy régikezdemenyezés volt ?
És ezt hol gondolod,mert amúgy érdekes.....
(Ez egy válasz Albert8310 üzenetére (2025. 03. 11. kedd 06:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 11. kedd 06:19
Jössz kocsival, a patka mellé állsz, le huzod az ablakot én rákönyökölök az autó tetejére és cumizhatsz is.
Ez afféle glory jelleg.
Ez afféle glory jelleg.

Jössz kocsival, a patka mellé állsz, le huzod az ablakot én rákönyökölök az autó tetejére és cumizhatsz is.
Ez afféle glory jelleg.
Ez afféle glory jelleg.

Sziasztok. Vecsésen a tescoban awc ben középső fülkében mint ha el kezdte volna csinalni a lyukat az mostani vagy régikezdemenyezés volt ?
Lyukakrol valakinek infó??
Sziasztok. Győr-Moson-Sopron megyébe tudtok esetleg helyet vagy Vas északi felében?
Szívesen kipróbálnám milyen.
Szívesen kipróbálnám milyen.
35 körül. Kimondottan szép nő, szép arccal és remek testtel.
(Ez egy válasz kalap28 üzenetére (2025. 02. 27. csütörtök 23:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Pesten merre van? Esetleg Zugló környéke?
Pesten merre van? Esetleg Zugló környéke?
hány eves volt a vörös haju kb
(Ez egy válasz kikelet08 üzenetére (2025. 02. 25. kedd 17:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 25. kedd 17:24
Nagyon szép volt a vörös hajú hölgy és jó fej a párja most a Hegedűsben!! Köszi!!
60?
Nagyon szép volt a vörös hajú hölgy és jó fej a párja most a Hegedűsben!! Köszi!!
Szinte mindegyik lyuknál voltam. A legelső ilyen élményem már talán több, mint 20 éve volt. Népligeti aluljáró fizetős mosdója. Azóta sem volt annyira forgalmas hely, mint az volt. A helység mindkét oldalán voltak fülkék, az utólsó kettőben volt lyuk. Állandóan foglalt volt. Mivel fizetős volt a belépés, nem nagyon futkároztak ki-be az emberek. Aki bement az kivárta ott a sorát. Ezért ha bementem, azt láttam hogy a piszoároknál 2-3 ember verte a farkát, a fülkék előtt is állt valaki, arra várva hogy jöjjön ki onnan az éppen akciózó játékos és mehessen be ő. A fülkék nagy részében is várakozó emberek voltak, hol résnyire nyitott ajtón kukucskáltak hogy lehet-e menni lyukas fülkébe, hol csak hallgatóztak hogy nyílik-e az ajtó. Olyan volt, mint egy melegbár.
(Ez egy válasz Pogimi222 üzenetére (2025. 02. 22. szombat 06:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Szegeden csinalhatna valaki ...
Napfénypark alkalmas lenne
Napfénypark alkalmas lenne