Láttalak az oldal üzenő falán XD, ja hát még ha csalódok is, unoka tesó ott van a férjével szóval vani kivel beszélgeni, és biztos találnék valakit akihez mehetek egy pár órára ott.
(Ez egy válasz TILF18 üzenetére (2024. 03. 16. szombat 01:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 16. szombat 01:26
Hát ha esetleg csalódás is lesz, Pest akkor is megér egy estet...
Hát ha esetleg csalódás is lesz, Pest akkor is megér egy estet...
(Ez egy válasz Gabornagyonnagy üzenetére (2024. 03. 15. péntek 21:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 15. péntek 21:14
én majd valaikor Májusban tervezek elsőnek menni a Glory Caféba, remélem nem lessz rossz élményem mert amúgy is nagyon ritkán tudok olyan messze utazni.
én majd valaikor Májusban tervezek elsőnek menni a Glory Caféba, remélem nem lessz rossz élményem mert amúgy is nagyon ritkán tudok olyan messze utazni.
Sziasztok, penteken (marc.15-en) megyek a Glory Cafe-ba. Nagyon felizgat a szexelo parok latvanya de igazabol a legnagyobb vagyam most az hogy a nezelodes utan a kabinban kozosen kivernenk egymasnak egy hozzam hasonlo erdeklodesu es koru pasival.
Szegeden tud valaki Gloryt?
Sziasztok! Debrecen van glory ? Én bi srác vagyok!
Írod, hogy király volt a glory és hogy a hölgyek is készségesek voltak. Bővebb élménybeszámoló esetleg?
(Ez egy válasz joebig üzenetére (2024. 03. 09. szombat 00:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 09. szombat 00:53
sziasztok ma voltam előszöt a gloryban a sok lehúzós komment ellenére szerintem nagyon jó volt. Király volt a műsor és a hölgyek is készségesek voltak
Sziasztok
Privátban kérhetünk infót a vasárnapi glory élményekről?
Párként érdeklődünk
Köszönjük szépen!
Privátban kérhetünk infót a vasárnapi glory élményekről?
Párként érdeklődünk
Köszönjük szépen!
sziasztok ma voltam előszöt a gloryban a sok lehúzós komment ellenére szerintem nagyon jó volt. Király volt a műsor és a hölgyek is készségesek voltak
Sziasztok
Én azt mondom nektek járok le, próbálni akartok, akkor hétköznap először általában 6-10 pasi este fele biztos , 2.3-as biztos letud rántani.
Plane ha ilyen csinos mint ahogy írod meg a fotók van (Ez egy válasz felesegcsere üzenetére (2024. 01. 06. szombat 00:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Én azt mondom nektek járok le, próbálni akartok, akkor hétköznap először általában 6-10 pasi este fele biztos , 2.3-as biztos letud rántani.
Plane ha ilyen csinos mint ahogy írod meg a fotók van (Ez egy válasz felesegcsere üzenetére (2024. 01. 06. szombat 00:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 06. szombat 00:55
Sziasztok.
Ilyen formában a glory dolog nálunk is (egyelőre) kmaradt az életünkből, viszont felettébb izgató!
Erről a helyről általában rosszakat lehet hallani, olvasni, ez tényleg igy van?
Egyébként a feleségem imád szopni és ha kellőképpen fel van izgatva, akkor nem igazán gondolkodik azon ki lehet a fal túloldalán. Gondolkodás nélkül és élvezettel szopná le a farkakat és nyelné a gecit, akár többet is egymás után...
Érdemes tenni egy próbát és ha igen mikor, mely nap és napszak lehet a nyerő?
Köszi a válaszokat.
Ilyen formában a glory dolog nálunk is (egyelőre) kmaradt az életünkből, viszont felettébb izgató!
Erről a helyről általában rosszakat lehet hallani, olvasni, ez tényleg igy van?
Egyébként a feleségem imád szopni és ha kellőképpen fel van izgatva, akkor nem igazán gondolkodik azon ki lehet a fal túloldalán. Gondolkodás nélkül és élvezettel szopná le a farkakat és nyelné a gecit, akár többet is egymás után...
Érdemes tenni egy próbát és ha igen mikor, mely nap és napszak lehet a nyerő?
Köszi a válaszokat.
Székesfehérváron vagy Dunaújvárosban van ilyen hely? Tudtok róla?
Ez engem is érdekelne, de szerintem nincs, maximum csak házilag készített valakinél előre megbeszélve
(Ez egy válasz Jozefius üzenetére (2024. 02. 15. csütörtök 18:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia, a szombat est party farsangi jelleget öltött, voltak angyalkák de még vámpírunk is volt. Voltak párok szép számmal, legalább 5-6, de talán még több is. A hangulat jó volt és sok akció is volt. Összességében egy jó este volt.
(Ez egy válasz GirlforFoursome üzenetére (2024. 02. 18. vasárnap 14:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 18. vasárnap 14:05
Tegnap Glory Cafeban volt valaki? Milyen volt a jelmezes buli? Voltak párok? Csajok?
Nagyon jó buli volt sok pár volt, jó volt a hangulat és nagyon civilizált volt a viselkedés is az urak részéről. Mi 5 év után tértünk vissza és nagyon pozitív volt a tapasztalatunk .
Tegnap Glory Cafeban volt valaki? Milyen volt a jelmezes buli? Voltak párok? Csajok?
Kutyából sosem lesz szalonna, ha valaki valaha inkorrekt vagy ígérgető, megbízhatatlan volt, az évek múlva sem fog megváltozni! Aki valaha indiszkrét vagy besúgó volt, az se lesz mintapolgár soha. Ezért igazak és valósak a swingerklubok és magánpartyk aki ott megjelenik, és nem az ajtóban toporog, az bent élvezi a partyt, a többiek meg csak nyalogassák a sebeiket!
Érd környékén található ?
Miskolc környékén van glory?
Na ez engem is érdekelne :P
(Ez egy válasz Pifta11 üzenetére (2024. 02. 12. hétfő 13:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 12. hétfő 13:27
Sziasztok!
Marcali-Keszthely környékén esetleg tud valaki ilyen helyet?!
Sziasztok!