Én egy cuckold mániás pasi vagyok, élvezem a "megalázott" szerepet, amikor nekem kell benyelni a spermát. Szerintetek a Gloryban erre van esély? A legjobban azt szeretem, amikor egy punciról vagy -ból nyalhatom ki más ondóját. Ha a gloryban meglépnék egy ilyet, és gang bang buliban lenyalnám az odavert ondót, az szerintetek kiveri a biztosítékot? Rutinos glorysoknak köszönöm, ha elmondják a véleményüket!
Sziasztok!
Ma nincs forgatás, csak a múltkori forgatáson részt vett két lány tart gangbang bulit 19-21-ig.
És erre az időre nem érvényes a párok kedvezményes belépője. Utána tudtok csak menni
1.000 Ft-ért. Előtte minden pasinak 6.000 Ft a kiírásuk szerint. (Ez egy válasz Kriszta0702 üzenetére (2023. 11. 17. péntek 12:39), amit ide kattintva olvashatsz)
És erre az időre nem érvényes a párok kedvezményes belépője. Utána tudtok csak menni
1.000 Ft-ért. Előtte minden pasinak 6.000 Ft a kiírásuk szerint. (Ez egy válasz Kriszta0702 üzenetére (2023. 11. 17. péntek 12:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 17. péntek 12:39
Megtudjátok mondani, hogy a mai forgatásra egy párnak mennyi a beugró ? Köszi
1000 ft
(Ez egy válasz Kriszta0702 üzenetére (2023. 11. 17. péntek 12:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 17. péntek 12:39
Teljesen igazad van, az nekünk sem kérdés, hogy oda megyünk megnézzük, tetszik maradunk, nem tetszik megyünk!
Köszi hogy leírtad hogy mit gondolsz a véleményekről, ezt biztosan jobban látod nálunk. Volt pàr olyan kérdésünk amire itt a fórumon nem talàltunk vàlaszt, ezért írtunk ide. Érdemes volt, köszönjük neked is, és azoknak is akik írtak! (Ez egy válasz Laci222 üzenetére (2023. 11. 14. kedd 12:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszi hogy leírtad hogy mit gondolsz a véleményekről, ezt biztosan jobban látod nálunk. Volt pàr olyan kérdésünk amire itt a fórumon nem talàltunk vàlaszt, ezért írtunk ide. Érdemes volt, köszönjük neked is, és azoknak is akik írtak! (Ez egy válasz Laci222 üzenetére (2023. 11. 14. kedd 12:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 14. kedd 12:51
Szerintem ha elmentek és megnézitek, jobban el tudjátok dönteni, hogy tetszik vagy nem. Mivel nem kell vetkőzni és pároknak 1000 Ft a belépő, bármikor távozhattok. Ez a legegyszerűbb módja, hogy megítéljétek a dolgot. Pénteken vagy szombaton 22 óra körül például. Itt háromféle véleményt olvashattok nagyjából. Azoknak a pároknak és pasiknak a véleményét, akiknek tetszik. Azoknak a pároknak a véleményét akiknek nem tetszik, mert sok a pasi a hely jellegéből adódóan, és ez zavarja őket. És azoknak a pasiknak a véleményét, akiknek nem tetszik pont ezért, mert kevesebb nőre több pasi jut, nem szeretik a gangbangot, nem tudnak párokkal beszélgetni, ismerkedni, vagy ki lettek tiltva a viselkedésük miatt és itt fröcsögnek. Illetve vannak még néhányan, akik meg akarják mondani, hogy milyennek kéne lenni a helynek, de nem hallgatnak a véleményükre, és ez nagyon nem tetszik nekik...Persze privát beszélgetések alapján is el lehet dönteni a dolgot ha azt szeretnétek... Többek nevében mondhatom, hogy reméljük személyesen is találkozhatunk majd veletek, akár rendszeresen is!
Szerintem ha elmentek és megnézitek, jobban el tudjátok dönteni, hogy tetszik vagy nem. Mivel nem kell vetkőzni és pároknak 1000 Ft a belépő, bármikor távozhattok. Ez a legegyszerűbb módja, hogy megítéljétek a dolgot. Pénteken vagy szombaton 22 óra körül például. Itt háromféle véleményt olvashattok nagyjából. Azoknak a pároknak és pasiknak a véleményét, akiknek tetszik. Azoknak a pároknak a véleményét akiknek nem tetszik, mert sok a pasi a hely jellegéből adódóan, és ez zavarja őket. És azoknak a pasiknak a véleményét, akiknek nem tetszik pont ezért, mert kevesebb nőre több pasi jut, nem szeretik a gangbangot, nem tudnak párokkal beszélgetni, ismerkedni, vagy ki lettek tiltva a viselkedésük miatt és itt fröcsögnek. Illetve vannak még néhányan, akik meg akarják mondani, hogy milyennek kéne lenni a helynek, de nem hallgatnak a véleményükre, és ez nagyon nem tetszik nekik...Persze privát beszélgetések alapján is el lehet dönteni a dolgot ha azt szeretnétek... Többek nevében mondhatom, hogy reméljük személyesen is találkozhatunk majd veletek, akár rendszeresen is!
(Ez egy válasz Sharp2 üzenetére (2023. 11. 13. hétfő 21:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 13. hétfő 21:52
Sziasztok! Minket izgatott a hely, tervezgettük hogy megnézzük, de a fórumot végig olvasva elbizonytalanodtunk. Szívesen beszélgetnénk privátban bárkivel aki tényleg volt már a gloryban, akár tetszett neki, akár nem.
Sziasztok! Minket izgatott a hely, tervezgettük hogy megnézzük, de a fórumot végig olvasva elbizonytalanodtunk. Szívesen beszélgetnénk privátban bárkivel aki tényleg volt már a gloryban, akár tetszett neki, akár nem.
Szerintem kár az energiáert, elég kamusnak tűnik!
Kicsit zavaros a történet. (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 11. 13. hétfő 18:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Kicsit zavaros a történet. (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 11. 13. hétfő 18:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4682601)
2023. 11. 13. hétfő 18:43
Egriek vagyunk mi is hasonló érdeklődési körrel
Egriek vagyunk mi is hasonló érdeklődési körrel
(Ez egy válasz Egripar3042 üzenetére (2023. 11. 12. vasárnap 19:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 12. vasárnap 19:17
Sziasztok!Cuckold párnak érdemes ellátogatni a glory-ba?Szeretném nézni ahogy többen is használnák a fiatal csinos feleségem!
Üdv!
Társkeresőn miért nem regisztráltok? (Ez egy válasz Egripar3042 üzenetére (2023. 11. 12. vasárnap 19:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Társkeresőn miért nem regisztráltok? (Ez egy válasz Egripar3042 üzenetére (2023. 11. 12. vasárnap 19:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!Cuckold párnak érdemes ellátogatni a glory-ba?Szeretném nézni ahogy többen is használnák a fiatal csinos feleségem!
Hello. Természetesen lenne jelentkező szép számmal. Ha tudjátok mikor mennétek, érdemes előre kiírni az üzenőfalon. Hétvégén elég csak megérkezni este, lesz miből válogatni.
(Ez egy válasz Egripar3042 üzenetére (2023. 11. 12. vasárnap 19:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi volt tegnap, Tudja valaki ?
A pultnális megszoptatnak?
(Ez egy válasz gintonic5 üzenetére (2023. 10. 25. szerda 18:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 25. szerda 18:00
A glorycafé alapból egy szopó hely, szopsz a sok büdös ember közt, mert a boráros téri csövest is beengedik, szopsz a pultnál mert a kiszolgálás színvonalon aluli, még be is szólnak. De ha sub hajlamod van akkor neked tetszik majd.
A glorycafé alapból egy szopó hely, szopsz a sok büdös ember közt, mert a boráros téri csövest is beengedik, szopsz a pultnál mert a kiszolgálás színvonalon aluli, még be is szólnak. De ha sub hajlamod van akkor neked tetszik majd.
(Ez egy válasz zolika80 üzenetére (2023. 10. 25. szerda 16:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 25. szerda 16:15
Sziasztok ma este hová lenne érdemes mennem bi pasi vagyok szopni szeretnék
Sziasztok ma este hová lenne érdemes mennem bi pasi vagyok szopni szeretnék
Szia a legjobb ha lemèsz a kabinokhoz általában ott szoktak lenni biszex pasik bezárkozva illetve szokták vmikor ki írni a chat falra ha bipasi megy.jo magam nem vagyok az csak voltam már ott S elmondtam amit láttam.
(Ez egy válasz infineon1 üzenetére (2023. 10. 22. vasárnap 12:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 22. vasárnap 12:43
Sziasztok.
Érdekelne ez a hely, lehetne többet megtudni róla azoktól, akik már jártak ott?
Alkalmas lenne egy kezdő biszex pasinak ahhoz, hogy életében először szopjon?
Hogyan zajlik ez az egész a megérkezést követően?
Előre is köszönöm.
Előre is köszönöm.
Sziasztok.
Előre is köszönöm.
Előre is köszönöm.
Helo,volt valaki tegnap a Gloryban ? Volt valami érdekes ?