Változó, de ma elég jó lesz a fellépő, úgy látom...
Nem ciki nézelődni, a nem az itt is nem.
Voltatok már ilyen helyen? (Ez egy válasz W Csaba75 üzenetére (2023. 08. 21. hétfő 12:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem ciki nézelődni, a nem az itt is nem.
Voltatok már ilyen helyen? (Ez egy válasz W Csaba75 üzenetére (2023. 08. 21. hétfő 12:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 21. hétfő 12:49
Sziasztok szép napot, mien szokott lenni a hétfő esti hangulat? 40+ os pártként. Ha csak kémlelödni megyünk az ciki?
Sziasztok szép napot, mien szokott lenni a hétfő esti hangulat? 40+ os pártként. Ha csak kémlelödni megyünk az ciki?
Vasárnap este milyen programra számíthat egy egyedülálló férfi? Van olyankor valami élet?
A Gloryban szoktak lenni emberek teljesen meztelenül?
Régi vágyam, hogy egy forró nyári napon lemenjek és ledobjak minden ruhát magamról, és csak úgy egy szál álló fsszban lófráljak odabent. Lent még meg is csinálnám de félek az otromba közeledéstől férfi részről.
Egyszer lezuhanyoztam odalent és felmentem utána megnézni a showt de még nem kezdődött el, mindenki jött viszont utánam lefelé. Ha profi faszcibáló lennék, bejött volna de nem vagyok annyira bi
Régi vágyam, hogy egy forró nyári napon lemenjek és ledobjak minden ruhát magamról, és csak úgy egy szál álló fsszban lófráljak odabent. Lent még meg is csinálnám de félek az otromba közeledéstől férfi részről.
Egyszer lezuhanyoztam odalent és felmentem utána megnézni a showt de még nem kezdődött el, mindenki jött viszont utánam lefelé. Ha profi faszcibáló lennék, bejött volna de nem vagyok annyira bi
Eloszor is koszonom, parom tenyleg jo nő.
Amugy tobb ilyen kaliberu holgy latogatja a kavezot.sztem ma is. (Ez egy válasz GirlforFoursome üzenetére (2023. 08. 05. szombat 19:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Amugy tobb ilyen kaliberu holgy latogatja a kavezot.sztem ma is. (Ez egy válasz GirlforFoursome üzenetére (2023. 08. 05. szombat 19:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 05. szombat 19:00
A te párod szemrevaló. Ha ilyen szépségek járnak oda, akkor érdemes lemenni
A te párod szemrevaló. Ha ilyen szépségek járnak oda, akkor érdemes lemenni
(Ez egy válasz Fiatal26erett52 üzenetére (2023. 08. 05. szombat 16:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem csak teltkarcsuak latogatjak. Szemelyes tapasztalat szerint, vannak nagyon csinos vekony formas holgyek is!
(Ez egy válasz Fiatal26erett52 üzenetére (2023. 08. 05. szombat 16:04), amit ide kattintva olvashatsz)
csupda dagadt nő..
Szoktak lenne oral partik hetköznap. Ha kevesen vannak annál jobb
(Ez egy válasz atiiis91 üzenetére (2023. 07. 05. szerda 17:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 05. szerda 17:54
En most vagyok itt elsonek mondom szetnezek de full ures az egesz :/
Szóló férfinak érdemes lemennie? Igenyes, tiszta, illatos, kék szemű, borotvált vagyok. Csinos nők érdekelnek akár párral. Talalni ott olyat? Milyen nők szoktak lenni külalakra? Nyitottan?
(Ez egy válasz Negyvenesigenyespar üzenetére (2023. 08. 05. szombat 12:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 05. szombat 12:25
A mi eddigi tapasztalataink is jók. Ma este mentek? Tali?
Sziasztok! A Glory Cafe nagyon jó hely! Nekem törzshelyem! !
A mi eddigi tapasztalataink is jók. Ma este mentek? Tali?
(Ez egy válasz KingR._007 üzenetére (2023. 08. 05. szombat 12:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 05. szombat 12:10
szombaton kell lemenni, akkor elég sokan vannak és a többség normális. Nézd meg Érdipár írásait is illetve Krisztik bejegyzését. Mi is voltunk párszor, teljesen OK. Lehet ma is lenézünk
szombaton kell lemenni, akkor elég sokan vannak és a többség normális. Nézd meg Érdipár írásait is illetve Krisztik bejegyzését. Mi is voltunk párszor, teljesen OK. Lehet ma is lenézünk
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2023. 05. 16. kedd 15:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 16. kedd 15:54
Na ettől félünk mi is hogy éppen milyen emberek vannak ott. Amúgy feleségem nagyon felpörgött a gondolatára, talán egy próbát megér. Képeket elnézve elég normálisnak tűnik a hely…
Első alkalommal én is így jártam. Kis idő eltelt míg találkoztam egy szimpatikus párral jót beszélgettem. Az első alkalommal csak a fellépő hölgyet vittem el “táncolni”. Következő alkalommal szombaton mentem és azt nem bántam meg. Javaslom a péntek vagy a szombati napot, akkor többen vannak.
(Ez egy válasz atiiis91 üzenetére (2023. 07. 05. szerda 17:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 05. szerda 17:54
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 05. szerda 17:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4698793)
2023. 07. 05. szerda 17:35
Márciusban jártam ott utoljára. Egy ideje tervezem, hogy elmenjek, de még nem szántam rá magam.
Márciusban jártam ott utoljára. Egy ideje tervezem, hogy elmenjek, de még nem szántam rá magam.
Hasonló cipőben jártunk kb 3 éve. Egy hirtelen ötlettől vezérelve hétköznap napközben benéztünk. Kicsit reméltem is hogy nem lesz rajtunk kívül senki, és a hely feldobja a szexet. De sajnos nem így volt, pár lézengő akadt.. Bementünk, fizettünk, kértem egy italt.. Aztán körbejártunk.. Kellemetlen volt a szitu, mert 2-3 nyálcsorgató lihegett mögöttünk.. Kértem, hogy hagyjanak egy kis időt. Felmentünk a galériára, gondoltam kettesben belekezdünk, ha megvan a hangulat már szívesebben enged közel valakit a párom.. Nem sikerült.. 1 méterre mellettünk leült egy pasi.. Kértem hogy hagyjon egy kis távolságot, higgye el jól fog járni.. Nem ment, valami olyat dumált hogy minek jöttünk ide ha ilyen szégyenlős.. Tehát a saját tapasztalat, hogy jobb lett volna olyankor menni mikor sokan vannak és el lehet vegyülni. Páromnak a lenti kabinoknál a tisztasággal is volt gondja.. Így később egy bérelt apartmanban esett át a tűzkeresztségen, ahol egy srácot fogadtunk.. Az első menet után lelépett, mi pedig maradtunk még kettesben.. Ez a verzió vált be későbbiekben is..
(Ez egy válasz KezdoparSopron üzenetére (2023. 05. 15. hétfő 11:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 15. hétfő 11:55
Ő maga mondta legyen inkább a glory hole - mivel személytelen- nem akarja hogy a lakásba egy idegent felhívjunk. Mondta első körben menjünk le nézzünk körül és alakul a dolog - én már voltam ott és más klubban is e a nagyjából tudom mi a helyzet csak a Glory cafeban nem ismerem kik nagyjából és milyen társaság jár - azt semmi kepp nem akarom hogy valaki ne értsen a szóból és ez álltál ő meg bezárjon es lesokkolja a dolog - azért gondoltuk első körben elmegyünk- nezelodunk, max egy kabint kosz emelünk aztán majd nyilván szituáció függő is lesz meg hogy mennyire izgul fel a lány - akkor eléggé meg szokott nyilni ha kellő kepp izgatott
Engem izgat a glorry szívesen lennek a szopos reszen
Lehet ott fiú is?
Normális igényesek járnak?
Lehet ott fiú is?
Normális igényesek járnak?
de jó nektek