Zalaegerszegen ma pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van. Privátban egyeztessünk, köszönöm.
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
roma hölgyet kényeztetnék pest megye
Sziasztok! Ma délelőtt lenne roma hölgy aki meglátogatna egy kis kalandra helyem van a XX kerületben. Sziasztok!
Veszprémben vagy környékén roma nőt keresek.
Roma férfit ,pasit keresek aki szopatna dugna max 50 éveseig
Holnap de? Ápolt hetvenes vagyok, leszophatnál Budapesten. Hely kell.
(Ez egy válasz perverz42 üzenetére (2024. 11. 20. szerda 16:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 20. szerda 16:00
Sziasztok pasit keresek csütörtökön este kielégitenélek , te diktálsz én engedelmeskedem
Kecskemèten Roma nővel ismerkednèk
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Roma hölgyet keresek Egerben elsősorban orális játékokra. Imádok puncit és popsit nyalni.
Ülj a számra.
Ülj a számra.
Sziasztok
Roma párt vagy hölgyet keresnék kapcsolatra.
Szeretném tanulni a roma nyelvet, beszélni/megérteni.
Lenne olyan aki tanítana engem?
Köszönöm
Roma párt vagy hölgyet keresnék kapcsolatra.
Szeretném tanulni a roma nyelvet, beszélni/megérteni.
Lenne olyan aki tanítana engem?
Köszönöm
Kanos Biszex roma pasit keresek!
Irj helyem van
Irj helyem van
Sziasztok! Ismerkednék magas, vékony, sportos, szakállas pasival. Magamról: nincs pasim, megcsaltak, sportolok rendszeresen, és nagyon kivánós lány vagyok, szivesen mutatom magam, írj rám! Juci
_
![smile](images/smilies/smile.gif)
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”)(fiatal párokhoz csatlakoznék !!}{]l////(;:/((@@@
Hölgy punciját nyalnám,miközben a pasija dugja.
Szegeden szivesen talalkoznék roma nővel minden jóra
Sziasztok pasit keresek csütörtökön este kielégitenélek , te diktálsz én engedelmeskedem
Miskolci nagy popis hölgyet keresek