Heves megyeit partnert keresek
Pár cserés kapcsolatot keresünk Budapesten**:
Budapesti 50-es éveiben járó pár vagyunk, és pár cserés kapcsolathoz keresünk diszkrét és ápolt másik párt. Ha ti is készen álltok a közös programokra, vegyétek fel velünk a kapcsolatot!
Budapesti 50-es éveiben járó pár vagyunk, és pár cserés kapcsolathoz keresünk diszkrét és ápolt másik párt. Ha ti is készen álltok a közös programokra, vegyétek fel velünk a kapcsolatot!
Csajos pasi vok aktív bikát keresek
Szopok nyelem lovaglok.
Szopok nyelem lovaglok.
Pároknál,nyaló szolga státuszt,betöltenék. Ápolt,inteligens pasi.
**Budapesti pár, pár cserés kapcsolathoz keres párt**:
Budapesti pár vagyunk, és pár cserés kapcsolathoz keresünk egy másik párt. Az ápoltság, igényesség és diszkréció elengedhetetlen feltétel. Budapest környéki 50-es éveiben járó pár vagyunk.
Budapesti pár vagyunk, és pár cserés kapcsolathoz keresünk egy másik párt. Az ápoltság, igényesség és diszkréció elengedhetetlen feltétel. Budapest környéki 50-es éveiben járó pár vagyunk.
Sziasztok!
Nőket keresek, akik szeretnének spriccelve (squirt) élvezni egymás után többször.
33 éves pasi vagyok.
Kor nem számít, légy ápolt.
Diszkréció adott
Írjon akit érdekelhet
Nőket keresek, akik szeretnének spriccelve (squirt) élvezni egymás után többször.
33 éves pasi vagyok.
Kor nem számít, légy ápolt.
Diszkréció adott
Írjon akit érdekelhet

**Budapesti pár, pár cserés kapcsolathoz keres párt**:
Sziasztok. Hölgy vagy Pár borsod megye Szerencs Miskolc vonzáskörzetéből. Üzenetet Privátban várom.
Nagyon fiatal roma fiúkat keresek.
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Kedves Partner,
Szeretnék veled egy olyan különleges élményt megosztani, amely mindkettőnk számára felejthetetlen lehet. Én és a feleségem nyitottak vagyunk új élményekre, és szívesen ismerkednénk olyan párokkal, akik hasonló érdeklődéssel rendelkeznek.
Fontos számunkra a kölcsönös tisztelet, a nyitottság és a biztonság. Ha Te is hasonló elvek szerint élsz, és szívesen vennéd, ha együtt fedeznénk fel új szexuális határokat, akkor keress meg minket bizalommal.
Várunk szeretettel!
Szeretnék veled egy olyan különleges élményt megosztani, amely mindkettőnk számára felejthetetlen lehet. Én és a feleségem nyitottak vagyunk új élményekre, és szívesen ismerkednénk olyan párokkal, akik hasonló érdeklődéssel rendelkeznek.
Fontos számunkra a kölcsönös tisztelet, a nyitottság és a biztonság. Ha Te is hasonló elvek szerint élsz, és szívesen vennéd, ha együtt fedeznénk fel új szexuális határokat, akkor keress meg minket bizalommal.
Várunk szeretettel!
Aktiv roma pasit kalandra ??
Family szerepjáték kedvelő Férfi vagyok!
Idősebb és Fiatalabb hasonló érdeklődésű Partner keresek ! Természetesen Hölgyre vagy Párra gondoltam !!!
Idősebb és Fiatalabb hasonló érdeklődésű Partner keresek ! Természetesen Hölgyre vagy Párra gondoltam !!!
Szia akkor most pasit keresel vagy part az a roma csaj is benne lenne?
(Ez egy válasz nudiandmore üzenetére (2025. 01. 20. hétfő 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 20. hétfő 14:06
15. Ker Dunakeszi úton áll kint este egy fiatal cigány csaj. (Kurv@)
Jön valaki egy hármasra? Legyél nyitott egy ki bi-re, szopnék én is.
15. Ker Dunakeszi úton áll kint este egy fiatal cigány csaj. (Kurv@)
Kedves Partner,
Várunk szeretettel!
Várunk szeretettel!
Ha izgatnak a finom punci illatú bugyik,és szivesen hokizol rájuk,akkor gyere el hozzám és csináljuk együtt a barátnőm
fehérnemúire. akkor irj mielőbb.Helyem van Pestmegyében.Kérlek csak akkor irj ha valóban el is jössz és van esti szabad időd.Csak személyes találkozás érdekelDiszkréció!
fehérnemúire. akkor irj mielőbb.Helyem van Pestmegyében.Kérlek csak akkor irj ha valóban el is jössz és van esti szabad időd.Csak személyes találkozás érdekelDiszkréció!
50 es romapar keres pasit Budapest hely kell szőrös punci formás popsi
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”)(fiatal párokhoz is szívesen csatlakoznék mindenki örömére ! Pároknál a hölgy lábáról lenyalni a spermát / vagy máshonnan is / ez csak lehetőség ///sperma imádó vagyok amúgy ……… /////Pisi szex is ok ////…… imádom a fiatal párokat is
……….

Sziasztok. Kaposváron ismerkedem.Főleg belevaló roma csajjal... diszkrét szexre. A többit privin