Esztergom + 40km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.( Roma is )
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 20/6
Autó vagy nálad vagy természetben. Egész nap ráérek a héten.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 20/6
Autó vagy nálad vagy természetben. Egész nap ráérek a héten.
Kaposváron roma hölgy akinek van helye? Vastag farkam van és imadok nyalni
Sziasztok.
Vác, Dunakeszi, Fót, Mogyoród, Veres, Gödöllő és környéke valaki este kaland?
Vác, Dunakeszi, Fót, Mogyoród, Veres, Gödöllő és környéke valaki este kaland?
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!
Autós kaland is oké!
Autós kaland is oké!
Ismerkednèk
Hölggyel, párral
Hölggyel, párral
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére. Helyem van. Többit privátba.
37 éves szőrtelen nőies fiu vagyok,szopnék.aszód-vác-balassagyarmat,gödöllő vonalon.
Sziasztok! Párokhoz csatlakoznék, akik kifejezetten szeretik az EXTRA nagy és vastag intimet... magas, fiatal, sportos pasi vagyok! Utazni tudok!
Sziasztok!
Somogy megyéből de max 100km körzetéből keresnèk egy kedves roma hölgyet, szeretőnek, hosszú távra
Somogy megyéből de max 100km körzetéből keresnèk egy kedves roma hölgyet, szeretőnek, hosszú távra
Perverz roma csajt keresek, akinek a jóízű punciját és popsiját kinyalhatnám. Akár hosszan élvezésig. Akár csak nyalás, ha csak ennyit szeretnél. Pisis punci nyalására is vágyok, vagy akár a számba is pisilhetsz, ha ez izgat téged.
Pároknál gecis punci vagy popsi nyalása is.
Hely megoldható, de mehetek én is akár.
Pároknál gecis punci vagy popsi nyalása is.
Hely megoldható, de mehetek én is akár.
Sziasztok. Roma pasit szopnék akinek tele a zacsija es szereti macis sracokat. Nagyhegyesen vagyok megtalalhato irj ha erdekel a dolog ma este.
Jó reggelt.
Roma lányt kényeztetnék mindenhogy.
Jelentkezz bátran
Roma lányt kényeztetnék mindenhogy.
Jelentkezz bátran

Kíváncsi Roma hetero úrat,fiút keresek közös hokihoz,esetleg orálhoz akár egyoldalúan is.Kedves,ápolt,igényes vékony sportos srác vagyok.Helyem van,de ha akarod hozzád is mehetek.Pestmegyei vagyok.Kérem csak olyan írjon aki akar is találkozni!
Ma budapesten csillapítanám szexuális étvágyamat.. írjatok bátran.
Sziasztok...
(Ez egy válasz romapar88 üzenetére (2023. 06. 25. vasárnap 00:13), amit ide kattintva olvashatsz)

2023. 06. 25. vasárnap 00:13
Sziasztok !
Roma pár ismerkedne akár szóló pasival is.
Helyünk nincs
Szolnok megye
Helyünk nincs
Szolnok megye
Sziasztok !
Helyünk nincs
Szolnok megye
Helyünk nincs
Szolnok megye
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére. Helyem van. Többit privátba.
Nőt párt keresek játékokra nyalasra ujazasra
Hétvégén Tiszafüreden Hölgyet, kényeztetnék, nyalnék,szopnék. Pasit szopatnék. Hely van.
Sziasztok. Nagykanizsán és környékén keresnék roma csajt, nőt, elhanyagolt anyukát. Esetleg roma srácot