Nem vagyok roma de én is szívesen tele locsolnám a fehér kis puncikád!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 06. 06. kedd 19:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4656111)
2023. 06. 06. kedd 19:03
Nincs sehol olyan roma pasi aki tudnál használni használtatni ezt a szép kopasz fehér puncit?
Szia.En szívesen csatlakoznèk a szép csupasz puncidhoz
Ha gondolod írj rám,és beszéljünk privatban.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 06. 06. kedd 19:03), amit ide kattintva olvashatsz)

Nincs sehol olyan roma pasi aki tudnál használni használtatni ezt a szép kopasz fehér puncit?
Sziasztok!
Somogy megyéből de max 100km körzetéből keresnèk egy kedves roma hölgyet, szeretőnek, hosszú távra.
Somogy megyéből de max 100km körzetéből keresnèk egy kedves roma hölgyet, szeretőnek, hosszú távra.
Tiszafüreden szopatnék Hölgyet, Urat. A hely megoldható.
Szia roma férfi vagyok ápolt igényes 20cm fasszal
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére. Helyem van. Többit privátba.
Sziasztok! Mai nap romanőt vagy párt keresek sex vagy csak nézőként céljából kocsiban vagy szabadban.
Perverz ,könnyuvéru roma hölgyet keresek tartós kapcsolatra , 56 éves vagyok Pécs - Baranya
Perverz roma hölgyet keresek tartós kapcsolatra , 56 éves vagyok Pécs - Baranya .
Vérmes roma hölgyet keresek tartós kapcsolatra , 56 éves vagyok Pécs - Baranya
Roma pasit keresek aki ma napközben szopatna reptéri kifutónál
Én fiatal srác vagyok
Én fiatal srác vagyok
Sziasztok!Szingli pasiként keresek Veszprém vagy környékén hölgyet szabadidő kellemes eltöltésére, tartós kapcsolatra is . Csak az írjon aki el is jön a találkozóra
Sziasztok hölgyet keresünk harmadiknak szegeden diszkrét igányes pár vagyunk 33\28 fogadni tudunk

Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére. Helyem van. Többit privátba.
Sziasztok,
Szolnoki fiatal roma lányt keresnék.
47 éves átlagos férfi vagyok.
Privát üzenetet várok.
Szolnoki fiatal roma lányt keresnék.
47 éves átlagos férfi vagyok.
Privát üzenetet várok.
Sziasztok!
Baja ,Szekszárd térségéből keresek roma hölgyet, szeretőnek, hosszú távra.
Baja ,Szekszárd térségéből keresek roma hölgyet, szeretőnek, hosszú távra.
Hatalmas szexuális étvágyamat csillapítanám ma Budapesten. Hölgyek, párok írjatok bátran.
Budapesti Kíváncsi Tini srácot vagy srácokat szopnék 18 évtől. Viszonzás nem kell. Diszkréció adott. kettőnk titka marad ,11 kerben van helyem
Sziasztok van e itt roma lany aki csatlakozna parhoz ma ?