Sziasztok Heves megyeiekel ismerkednék Gyöngyösi lene a legjob
Baranyában hölgy vagy pár??
Péntek estére a reptérnél megdugható lenne a kisasszony ha lenne 1-2-3 roma pasi. Egyeztetés skypeon kizárólag.
Nagy méret is lehet de anál tabu.
Nagy méret is lehet de anál tabu.
Nyilván létezik a profil "mögött 'valaki, de véleményem szerint, fele se igaz annak, amiket a kommentekben ír. Cáfolj rám légyszíves. Én csak örülnék, ha tényleg igaz lenne amiket ír.
(Ez egy válasz Szexelő6333 üzenetére (2022. 11. 13. vasárnap 22:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Pedig nem kamu!
(Ez egy válasz Mindennévfoglalt üzenetére (2022. 11. 13. vasárnap 22:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 13. vasárnap 22:16
Nos, az igazság az, hogy folyamatosan keresel roma srácokat - mégse vagy hajlandó harmadmagammal együtt, egyikőnknek se válaszolni. Képeid is - amennyiben a Tieid - nem roma férfiakkal van készítve. Szóval, hatalmas nagy kamu vagy. Hiába firkálod a sok hirdetést, hogy keresel, illetve Te ezt így... azt úgy csinálod. Bár tudnám mire jó ez!?
Nos, az igazság az, hogy folyamatosan keresel roma srácokat - mégse vagy hajlandó harmadmagammal együtt, egyikőnknek se válaszolni. Képeid is - amennyiben a Tieid - nem roma férfiakkal van készítve. Szóval, hatalmas nagy kamu vagy. Hiába firkálod a sok hirdetést, hogy keresel, illetve Te ezt így... azt úgy csinálod. Bár tudnám mire jó ez!?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 11. 04. péntek 06:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4222642)
2022. 11. 04. péntek 06:18
Én egy ideje szinte már csak roma fiúkat keresek!
Szeretem a szenvedélyességüket, és még a farkuk is nagyobb általában... :P
Szeretem a szenvedélyességüket, és még a farkuk is nagyobb általában... :P
Sziasztok. 23 éves macis srác vagyok. Ma estére keresem kanos szophato partneremet Nagyhegyesre.
Irj ha erdekel a dolog.
Irj ha erdekel a dolog.
Szép estét roma hölgyet vagy roma hölgy tagú párt keresek ma estére kis huncutkodás beszélgetés kis pia majd meglátjuk nem volt még ilyen élményben részem de nem szeretném kihagyni
ma cumiznék lajosmizsén, de esetleg dugásról (gumival) is lehet szó
Roma pasit kényeztetnék orálisan Zalaegerszegen.
Sziasztok ha van it valoban szexelni és talizni is akaro nem csak a sok blabla akor keres privátba.diszkréció higénia adot és elvárt!!
Szopni imádot keresek kor alkat nem számít nőt párt ffit vagy egyoldaluan szophatsz
Roma párt keresek imadok nyalni kor alkat nem számít
Szegeden randiznék roma csajjal
Szasztok!
Egy szexi roma csajjal szivesen ismerkednék!!
Egy szexi roma csajjal szivesen ismerkednék!!
Sziasztok! Pár, párt keres 4 es gabalyodásra.
Sziasztok Borsod környéki van?
felroma sarmos,sportos pasikent belevalo roma holgyet,part keresnek
Diszkrét szopni imádo roma bi vagy meleg pasit keresek esetleg roma párt.megbizhato diszkrét ápolt pasi vagyok privátba keress
Zalaegerszegen roma pasi? Orálra?