Ahány ház,annyi szokás...itt is.
Engem piszokul izgat,hogy csajozik a barátnőm és részben megnyugtató is,hogy azt a szükséges plusszot nem egy pasinál keresi,hanem egy nőnél.
Ugyanakkor valamiféle féltékenység,különös izgalom van bennem,amikor nélkülem akciózik.Lehet, hogy nem is féltékenység,hanem inkább csak irigység
Az biztos,hogy nagyon sok izgalmat nekünk ez a téma és nagyon hiányozna,ha nem igy lenne. (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 05. 07. szombat 11:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Engem piszokul izgat,hogy csajozik a barátnőm és részben megnyugtató is,hogy azt a szükséges plusszot nem egy pasinál keresi,hanem egy nőnél.
Ugyanakkor valamiféle féltékenység,különös izgalom van bennem,amikor nélkülem akciózik.Lehet, hogy nem is féltékenység,hanem inkább csak irigység
Az biztos,hogy nagyon sok izgalmat nekünk ez a téma és nagyon hiányozna,ha nem igy lenne. (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 05. 07. szombat 11:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (465893)
2011. 05. 07. szombat 11:44
Az ex-barátomat nagyon zavarta, hogy biszex vagyok. Engem meg irritált, mert igenis szeretek lányokkal smárolni, enyelegni bulikban és ez neki fájó volt. Megcsalásnak tekintette... Szerintem ez nem megcsalás, de gondolom, hogy erről is eloszlanak a vélemények. Az igazi pasikat izgatja, ha a barátnőjűk nőzik...
Az én párom is bi sex és nagyon klassz élményeink voltak egy másik csajszi ott léte alkalmával,de még 4ben is voltunk már jó párszor,ahol a lányoké volt a főszerep,mi meg fiuk a saját párunk felé maximálisan besegitettünk,párcsere nélkül!!!!!!!!!
Miért lenne baj ha a nejed biszex???Az enyém is az,és haza hordta a csajokat,és sokszor hármasba csináltuk!!Nem kellett elmenni csajozni sem!!!
Lehet, de a fórum címére utaltam... Feleség leszbi érdeklődése... Mi ez, ha nem pont az az én esetemben?!
Ha nő vagy, és feleség, és van férjed, akkor Téged nem a leszbikus világ érdekel, hanem a biszexualitás. A kettő hatalmas távolságokra van egymástól.... Ezt azért vedd figyelembe!
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 05. 09. hétfő 16:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (803416)
2011. 05. 09. hétfő 16:52
Én nő vagyok, feleség, fiatal és érdekel a leszbikus világ.... El tudom képzelni, amint élvezek egy nővel, közben a férjem nézi, talán be is száll. De első körben puncit szeretnék érezni...
Én nő vagyok, feleség, fiatal és érdekel a leszbikus világ.... El tudom képzelni, amint élvezek egy nővel, közben a férjem nézi, talán be is száll. De első körben puncit szeretnék érezni...
Testközelböl még soha nem tapasztaltam meg,hogy két lány összegabalyodik,de nagyon fel tud izgatni,amikor valamelyik barátnőjével smárol a kedvesem....alig fél méterre tőlem.Sajna féltékeny és nem mer semmi komolyabbat,miattam.Talán majd egyszer....
A feleségem soha nem mutatott érdeklődést a női szerelmet illetően. Néha pedzegettem, hogy milyen jó volna benei még egy csajt, de elzárkózott. Aztán egyik este egy erotikus csatornán lányokat mutattak akik csupán levetkőztek és kicsit játszottak magukkal, de nagyon lightosan. Nekem persze megjött a kedvem a szexre így simogatni kezdtem a nejem popsiját, amikor a puncijához értem lepődtem meg a legjobban, mert úszott a nedvességben. Sokat nem is teketóriáztunk, mert ő is nagyon fel volt húzva. Közben megkérdeztem, hogy volna-e kedve most egy szaftos puncit nyalni, mire Ő igent mondott és rögtön el is élvezett.
Ezek után elgondolkodtató, hogy nem kellene-e egy hölgyet bevenni a játszadozásainkba.
Szerintetek?
Ezek után elgondolkodtató, hogy nem kellene-e egy hölgyet bevenni a játszadozásainkba.
Szerintetek?
Sziasztok még nincs ilyen tapasztalatunk de a páromat és természetesem magamat ismerve hamarosan lesz
az egyik legszebb dolog amikor 2 lány eggyütt van ahol a nö biszex otta pasi nemigen megy félre
Én nagyon szeretem ha a nejem csajjal csajokkal szexel, sőt nézni is szeretem!!!
Az ex-barátomat nagyon zavarta, hogy biszex vagyok. Engem meg irritált, mert igenis szeretek lányokkal smárolni, enyelegni bulikban és ez neki fájó volt. Megcsalásnak tekintette... Szerintem ez nem megcsalás, de gondolom, hogy erről is eloszlanak a vélemények. Az igazi pasikat izgatja, ha a barátnőjűk nőzik...
Én egyre többször tapasztalom (olvasom ) a chat-en , hogy a feleségek kinyíltak és érdeklődnek a kicsit "más" felé . A férfiak többségének tetszik ez , és szívesen nézik feleségüket egy-egy ilyen szituációban vagy esetleg szállnak be mint harmadik fél !
Hogy a kérdésedre válaszoljak ..egy több gyermekes anyuka is nyugodtan kipróbálhatja, ha felkeltette az érdeklődését és vágyik rá ! Hogy ez normális dolog -e ..nyilván erről megoszlanak a vélemények. Szerintem normális , de ne engedd hogy túlzásba vigye mert lefog cserélni
Hogy a kérdésedre válaszoljak ..egy több gyermekes anyuka is nyugodtan kipróbálhatja, ha felkeltette az érdeklődését és vágyik rá ! Hogy ez normális dolog -e ..nyilván erről megoszlanak a vélemények. Szerintem normális , de ne engedd hogy túlzásba vigye mert lefog cserélni
Szia!Engem, mint topik nyitót igencsak érdekel a beszámoló! Hisz nálunk is még mindig van némi bizonytalanságival kevert kíváncsisági tényező…
(Ez egy válasz amatőrterasz üzenetére (2011. 01. 08. szombat 09:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 01. 08. szombat 09:43
Nekünk már volt ilyen kapcsolatunk,ha kiváncsiak vagytok akkor maggyőzöm a párom ,hogy leírjuk.
Volt egy idöszak amikor szinte csak a nöi bi-ért jártunk a klubba.Nagy volt
Természetesen kíváncsiak vagyunk
hát feleségem vágyik egy lányra mindegy milyen alkat. valaki ismer ilyen hölgyet?
Nekünk már volt ilyen kapcsolatunk,ha kiváncsiak vagytok akkor maggyőzöm a párom ,hogy leírjuk.
Én is szeretném a 3-ast ...egy csaj én és a pasim....csak a 3. at(a csajt)nem találjuk...