Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Ti mennyire tartjátok normálisnak a dolgot?
Feleségemnek világ életében voltak leszbikus jellegű álmai, fantáziái. Éppen ezért e témában nézeget ilyen jellegű oldalakat, fórumozgat, hozzászól ehhez-ahhoz.
Elfogadható, normális dolognak tartjátok azt, hogy egy többgyerekes anya ilyet kipróbáljon, ezért utazzon, és hogy ráadásul férje vigye le több száz kilométerre a „nőcis” randevúra?
Volt valakinek hasonló tapasztalata, hasonló élménye?

Az eddigi hozzászólások

2010. 09. 07. kedd 14:44  #78
Törölt felhasználó (730768)
Hát végül is úgy történt hogy egyre többször mondta és aztán egyszer egy kissé mámoros napon belementem egy lánnyal,csak aztán az első volt mind a kettőnknek.Úgyhogy érdekes volt de nekem annyira nem jött be ezzel a lánnyal.Aztán később csak bojgatta a fantáziámat,és egy másik lánnyal megpróbáltuk de neki az első volt.Nos az volt az igazi.Persze az volt a szabály hogy a lány csak velem lehetett,a párom csak nézte mind a két leánnyal.Az elsőt is és a 2. is a párom szervezte be.Remélem kielégítő volt a válaszom.
(Ez egy válasz andrew87 üzenetére (2010. 09. 06. hétfő 17:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 09. 06. hétfő 17:30
Elmesélnéd kicsit részletesebben, hogyan került szóba, ki kezdeményezte a tényleges megvalósítást?
2010. 09. 06. hétfő 17:30  #77
andrew87 andrew87
Elmesélnéd kicsit részletesebben, hogyan került szóba, ki kezdeményezte a tényleges megvalósítást?
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 09. 06. hétfő 12:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 09. 06. hétfő 12:08
Az én párom felvetette egyszer és ki is próbáltam,nagyon sexi volt mindenkinek.Nem bántam meg,isteni volt!!!
2010. 09. 06. hétfő 12:11  #76
Szerintem előbb vagy utóbb úgyis kiderült volna hogy igazából a nőket szereti...
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 08. 31. kedd 09:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (41901)
2010. 08. 31. kedd 09:50
Azért írtam, hogy felhívjam a figyelmet, hogy az álomból rémálom is lehet, mert az is benne lehet a pakliban, hogy a játszadozásból aztán teljesen más lesz (lásd feu1 esetét)
2010. 09. 06. hétfő 12:08  #75
Az én párom felvetette egyszer és ki is próbáltam,nagyon sexi volt mindenkinek.Nem bántam meg,isteni volt!!!
(Ez egy válasz scuderia025 üzenetére (2010. 09. 04. szombat 15:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 09. 04. szombat 15:53
A párom egyszer említette,hogy kipróbálná a sexet egy másik nővel,vajon milyen lehet.Nekem akkor úgy beindult a fantáziám,hogy azóta sem tudom kiverni a fejemből.Elképzelem ahogy két gyönyörű nő kényezteti egymást,(az biztos,hogy ők tudják mi a legjobb nekik),szerintem nem bírnék uralkodni magamon.Azóta sajnos csend van róla.
2010. 09. 04. szombat 15:53  #74
scuderia025 scuderia025
A párom egyszer említette,hogy kipróbálná a sexet egy másik nővel,vajon milyen lehet.Nekem akkor úgy beindult a fantáziám,hogy azóta sem tudom kiverni a fejemből.Elképzelem ahogy két gyönyörű nő kényezteti egymást,(az biztos,hogy ők tudják mi a legjobb nekik),szerintem nem bírnék uralkodni magamon.Azóta sajnos csend van róla.
2010. 08. 31. kedd 18:26  #73
Törölt felhasználó (462239)
Álomvilág? Ugyan már, olyan nincs! És mégis van!
Álmaink, fantáziáink, céljaink, vágyaink és elképzeléseink vannak, nekünk, embereknek. Ha nem lennének, akkor jobb lenne, ha leülnénk egy sötét sarokba szép csöndben elmúlni!

Hidd el, kevesebb nő szeret bele alkalmi női és férfi játszótársába, mint ahány félrelép a munkahelyén, vagy félrelép bárhol másfelé a párja tudta nélkül.
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2010. 08. 31. kedd 17:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 08. 31. kedd 17:15
Ok elfogadom az előttem szólók felvetéseit, én is inkább az álomvilágomba helyeztem bele a dolgot a valós helyett...
felébresztettetek....
2010. 08. 31. kedd 18:21  #72
Törölt felhasználó (462239)
Mint topiknyitó, hadd tegyek pár észrevételt.
Sehol nincs az leírva, sem kőbe vésve, hogy egy pár élete végéig „egy pár” lesz. Ezt csak mindenki vágyja, szeretné. De ehhez két, egymással nagyon jól kijövő embere van szükség!
Dőreség azt gondolni, hogy ha egy nőben vagy férfiben munkálkodik a másra való igény, az új megismerésének a vágya, akkor ha meg van tiltva neki, akkor az nemlétezővé válik.
Gondolhatja azt bárki is, hogy ha egy nőben meg van a saját neme iránti vonzódás, a leszbikus játszadozás iránti vágy, akkor azt lazán el lehet nyomni? Ha nem kap lehetőséget arra, hogy legálisan próbálkozzon, akkor próbálkozni fog suttyomban.
Ez ugyanolyan, mint a többes szex. Ha valaki nagyon ki szeretné próbálni, ám párjával nincs rá lehetősége, akkor a párja nélkül fogja kipróbálni, ha vágya túl erőssé válik, és lazán félresöpri az összes az erkölcsi és konvencionális korlátokat.

Mindenkiben mocorognak vágyak, igények. Azt senkitől sem lehet sem elvárni, sem megkövetelni, hogy mindent elnyomjon magában, hogy mindent alárendeljen más érdekeinek.
Éppen ezért jobb az, ha a párok meg tudják beszélni vágyaikat, igényeiket. Egyáltalán, ha tudnak egymással beszélgetni!

Nagyon sajnálom „völgyi” és „feu1”esetét. De gondoljuk végig. Másik irányú aspektusról számtalan férfi és nő tudna litániákat mesélni, akiket elhagytak egy harmadikért, vagy akik mellett szeretőt tart a párjuk.
De lássunk más, a topiktéma oldaláról is! Az asszonykának erős leszbi hajlama volt. Szinte csak az alkalmat várta, hogy mikorra tőr a felszínre. Nem zárhatta őt be a férje a pincébe, hogy semmi és senki ne erősíthessen rá vágyaira. Ha nem lett volna leányos hármasozás, akkor lett volna munkahelyi barátság s szeretősdi, vagy szomszéd részéről csábítás s szeretősdi, netán a neten kialakult kapcsolat s szeretősdi.
Ahol ennyire erős a vágy, hogy a nő ilyen lazán elhagyja a férjét, ott nagy valószínűséggel komoly problémák lehettek, s nagy valószínűséggel a nő lelépett volna előbb, vagy később. Előbb vagy utóbb egészen biztos belebotlott volna egy férfi vagy egy női szeretőbe. Mint ahogyan ez megtörtént…

Ez ugyanolyan, mint amikor számtalan olyan sztorit hallani, hogy a hármas vagy négyes szeretkezéseket követően a nő avagy a férfi beleszeret alkalmi partnerükbe. Aki ilyen könnyen szeret ki párjából, az a hétköznapi élet bármely területén is nagy csábításnak van kitéve érzelmi instabilitása miatt.
2010. 08. 31. kedd 18:11  #71
andrew87 andrew87
Szerintem a férfiak 99%a él ebben az álomvilágban smile Ahogy én is. Csak már kicsit kritikusabb szemmel. Voltam olyan helyzeten h komolyan felmerült a téma.
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2010. 08. 31. kedd 17:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 08. 31. kedd 17:15
Ok elfogadom az előttem szólók felvetéseit, én is inkább az álomvilágomba helyeztem bele a dolgot a valós helyett...
felébresztettetek....
2010. 08. 31. kedd 17:15  #70
BigJoe23 BigJoe23
felébresztettetek....
2010. 08. 31. kedd 09:50  #69
Azért írtam, hogy felhívjam a figyelmet, hogy az álomból rémálom is lehet, mert az is benne lehet a pakliban, hogy a játszadozásból aztán teljesen más lesz (lásd feu1 esetét)
(Ez egy válasz andrew87 üzenetére (2010. 08. 31. kedd 09:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 08. 31. kedd 09:08
A fogalmi zavarhoz még annyit, hogy azt a különbséget nem látjátok ami szerintem a legfontosabb. Méghozzá az, hogy eredendően arról beszéltünk, hogy a pároshoz (esetlegesen a férfi nélkül) betársul egy nő, hogy a két lány kipróbálhassa/kiélhesse ilyen irányú vágyait.
volgyi és feu1 esetében már érzelmi dolgokról beszélünk.

Míg előbbit minden férfi szívesen fogadná a hálószobájában, addig utóbbi mindenki rémálma szerintem.
2010. 08. 31. kedd 09:08  #68
andrew87 andrew87
A fogalmi zavarhoz még annyit, hogy azt a különbséget nem látjátok ami szerintem a legfontosabb. Méghozzá az, hogy eredendően arról beszéltünk, hogy a pároshoz (esetlegesen a férfi nélkül) betársul egy nő, hogy a két lány kipróbálhassa/kiélhesse ilyen irányú vágyait.
volgyi és feu1 esetében már érzelmi dolgokról beszélünk.

Míg előbbit minden férfi szívesen fogadná a hálószobájában, addig utóbbi mindenki rémálma szerintem.
(Ez egy válasz Zsuzsi_ üzenetére (2010. 08. 30. hétfő 10:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 08. 30. hétfő 10:25
Fiúk... nincs valami fogalmi zavar?!

Ha völgyi feleségéről kiderül hogy leszbikus kapcsolata van és a szeretője egy nőnek, és hogy többetek írja, hogy enek ő is örülne akkor egy ici-pici fogalmzi zavart nem vesztek észre?
Ha egy nő leszbikus,annak nins szüksége pasira! Mert mha biszex akkor ok, hogy van a feleségnek egy női kapcsolata is.

völgyit valószinű az zavarja hogy a kedvesének van egy kapcsolata amibe ő nem vehet részt...

De azért ne keverjük már össze a kőkemény leszbikus nőket a biszexekkel!
2010. 08. 30. hétfő 18:21  #67
feu1 feu1
Akkor most én is elmesélném nektek a történetem.
8 éve éltünk a feleségemmel csodálatos kapcsolatban. Van egy 5 éves gyönyörű kislányunk.
Engem is foglalkoztatott a dolog, hogy vegyünk be egy lányt harmadiknak. Bekerült a baráti körbe egy lány aki leszbikus.
A részletekkel most nem untatnálak titeket de a vége most, hogy én egyedül élek ők meg együtt élnek és nevelik az én kislányomat amiért a mai napig harcolok.
Fogalmatok sincs min megyek keresztül.
2010. 08. 30. hétfő 18:18  #66
ja, meg igazából azóta nincs is igazán szex közöttünk, amióta összejöttek
(Ez egy válasz Zsuzsi_ üzenetére (2010. 08. 30. hétfő 10:25), amit ide kattintva olvashatsz)

Ha völgyi feleségéről kiderül hogy leszbikus kapcsolata van és a szeretője egy nőnek, és hogy többetek írja, hogy enek ő is örülne akkor egy ici-pici fogalmzi zavart nem vesztek észre?
Ha egy nő leszbikus,annak nins szüksége pasira! Mert mha biszex akkor ok, hogy van a feleségnek egy női kapcsolata is.

völgyit valószinű az zavarja hogy a kedvesének van egy kapcsolata amibe ő nem vehet részt...

2010. 08. 30. hétfő 11:02  #65
BigJoe23 BigJoe23
megjegyzem a felvetésed teljesen jogos.....

2010. 08. 30. hétfő 10:25  #64
Zsuzsi_ Zsuzsi_

2010. 08. 30. hétfő 10:01  #63
persze, hogy érzékenyen érint. Ugyanis nem egyszerűen szexuális kapcsolatról van szó, amibe időnként harmadiknak bevesznek, hanem szeretőiről...
(Ez egy válasz HerrFlick üzenetére (2010. 08. 26. csütörtök 15:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 08. 26. csütörtök 15:23
És ez Téged, érzékenyen érint?
Félre ne érts, nem bántani akarlak,csak érdekel.
2010. 08. 28. szombat 22:25  #62
BigJoe23 BigJoe23
Szerintem nekem még tetszene is a dolog smile
2010. 08. 26. csütörtök 17:18  #61
kandurmarci kandurmarci
Ha mind a kettőtöket szereti, akkor nincs gond. Nálunk legalábbis - részemről - nem lenne.
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 08. 26. csütörtök 11:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 08. 26. csütörtök 11:23
csak aztán nehogy úgy járj, mint én...
feleségemről most derült ki, hogy a barátnője (aki egyébként leszbikus) a szeretője...
2010. 08. 26. csütörtök 15:23  #60
HerrFlick HerrFlick
És ez Téged, érzékenyen érint?
Félre ne érts, nem bántani akarlak,csak érdekel.
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 08. 26. csütörtök 11:23), amit ide kattintva olvashatsz)
feleségemről most derült ki, hogy a barátnője (aki egyébként leszbikus) a szeretője...
2010. 08. 26. csütörtök 15:06  #59
BigJoe23 BigJoe23
Őszintén szólva az ilyesmi engem annyira nem tudna zavarni....
/ 8