Igen
(Ez egy válasz Darkesz11 üzenetére (2025. 01. 02. csütörtök 23:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Szeretnél róla beszélni?
(Ez egy válasz feco124 üzenetére (2025. 01. 03. péntek 08:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Gőz kabin
(Ez egy válasz again50 üzenetére (2025. 01. 02. csütörtök 15:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 02. csütörtök 15:27
Sziasztok, Shiraz hotellel kapcsolatban van valakinek élménye?
Éjszaka?
(Ez egy válasz szexi pár üzenetére (2025. 01. 02. csütörtök 23:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Hol vannak ott búvó helyek?
(Ez egy válasz Fauztin üzenetére (2025. 01. 01. szerda 17:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 01. szerda 17:20
Mi több ízben is szexeltünk a Demjénben a fenti medencékben azok kis búvó helyein. A wellness részben.
A szabadtériben
(Ez egy válasz Darkesz11 üzenetére (2025. 01. 02. csütörtök 23:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Kint a fedett részben vagy szabadtéri medencékben?
(Ez egy válasz szexi pár üzenetére (2025. 01. 02. csütörtök 17:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Kint szoktak jobban.
(Ez egy válasz Darkesz11 üzenetére (2025. 01. 01. szerda 11:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 01. szerda 11:50
Helló! Demjénben a kinti részben vagy a benti barlangban akcióztatok?
Sziasztok
Van Hevizen vmi jo hotel/hely?
Valami tapasztalat?
Koszi elore is
Van Hevizen vmi jo hotel/hely?
Valami tapasztalat?
Koszi elore is
Sziasztok, Shiraz hotellel kapcsolatban van valakinek élménye?
Mi több ízben is szexeltünk a Demjénben a fenti medencékben azok kis búvó helyein. A wellness részben.
(Ez egy válasz Yamaharider üzenetére (2024. 10. 18. péntek 09:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 18. péntek 09:45
Demjénben a fürdőben többször is előfordult hogy a hever feleségét egymás után diszkréten megdugtuk mind a ketten úgy hogy pár méterre voltak tőlünk. Nagyon izgi volt. Illetve barátnőmmel is szexeltünk már a Miskolci barlangfürdőben. Csodás élmény volt.
Bocs nem neked ment volna...
(Ez egy válasz Darkesz11 üzenetére (2025. 01. 01. szerda 11:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 01. szerda 11:45
(Ez egy válasz MaxSex üzenetére (2024. 10. 17. csütörtök 09:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 17. csütörtök 09:26
Kedden, október 15.-én Nyíregyházán jártunk az Aquaruisban. Délelőtt 10-től 14.00-ig. Termál medence szauna, termál, szauna felváltva. Kezdésként a vízi bárban Kitti kapott egy bodzapezsgős koktélt, ami hatására jócskán oldódtak a gátlásai és alaposan megkancásodott. ... Nem volt zsúfoltság, de kevesen se voltak. ... Viszonylag nagy finn szauna van ott, nagy üvegablakkal. Bent finom homály, kint jó megvilágítás. Kintről belátni csak a közvetlenül az ablak közelébe lehet, míg a beljebb lévő rész homályba vész. Először amikor a szaunába bementünk alaposan megnézték Kittit. (fekete bikini az alsón elöl középen apró arany/fehér spirálminta, + 90Dkosár) Három férfi volt benn, vadászok lehettek, sztoriztak vaddisznókról, kocákról, malacokról. Mi az ablakkal szemben a hátsó falnál közel a sarokhoz, ültünk le, Kitti nekem balról. Körülbelül 5-6 perc után a vadászok kimentek megmerülni, majd leültek kinn a szauna előtt lévő fotelekbe. Kitti ekkorra már ültében felhúzta és feltette a lábait kétoldalt maga mellé, én meg a domborodó szeméremdombját, terpeszét látva, a bikini alsóját félrehúzva, a reggel frissen fazonozott leszállópályás, akkorra már lucskos pináját, vastag csiklóját morzsolgattam ujjaim között, néha be is tolva mélyen belé. Kitti hamarosan csípője mozgásával is jelezte, hogy élvezi a dolgot. Ekkor átfektettem hanyatt a jobb oldalamra úgy, hogy a feneke közel essen hozzám. Lábait fel, bikini alsóját félrehúzta, én pedig 2-3 ujjal élvezésig ujjaztam. Persze figyelve a kinti mozgásra. Nos, urak, ti hárman, ha magatokra ismertek, amikor az ablakra pillantottatok néha, … és beláttatok volna az üvegen... hm ...
Végül azt elmondanám, hogy bárhol járunk szaunában és van lehetőség, ez meg is történik.
Végül azt elmondanám, hogy bárhol járunk szaunában és van lehetőség, ez meg is történik.
Gyertek Ráckevére, mi ha tehetjük oda járunk, és már ismerjük is egymást
(Ez egy válasz győriédes üzenetére (2024. 12. 29. vasárnap 07:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 29. vasárnap 07:08
Nagyon jó lenne egy olyan wellnesz ahol a medencék is nudik, imádnánk!
Bük ilyen. Textil mentes minden
(Ez egy válasz győriédes üzenetére (2024. 12. 29. vasárnap 07:08), amit ide kattintva olvashatsz)
V8 Szentendre, amikor szaunaestek vannak, az egész wellness fürdőruha mentes
Sziasztok! Én szeretem a gőzkabint. Ma is megyek Esztergomba, hátha lesz valami
Inkább Igal , hétköznapokon.