Ne rontsd el a játékot!
Heidt biztosan el fog mesélni egy másik, ide passzoló esetet! (Ez egy válasz dzivka üzenetére (2010. 08. 03. kedd 21:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Heidt biztosan el fog mesélni egy másik, ide passzoló esetet! (Ez egy válasz dzivka üzenetére (2010. 08. 03. kedd 21:26), amit ide kattintva olvashatsz)
megtalalod a kadveszelyi topikban
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 08. 02. hétfő 23:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (462239)
2010. 08. 02. hétfő 23:52
Kérlek, meséld el!
Kérlek, meséld el!
Az én pasim a nudista strandon elégített ki, addig cirógatta, izgatta a csiklómat, hogy elélveztem a vízben!!!- úgy, hogy körülöttünk is voltak!
A tepidárium nem szauna, az egy alacsony hőmérsékletű pihenőrész...
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 08. 02. hétfő 18:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (760203)
2010. 08. 02. hétfő 18:05
Nekem szaunában még soha nem jött össze, pedig a konditerembe ahova járok nappal üres a szauna, de olyan q-va meleg van 95-100 C. hogy valahogy csak olyan félkemény állapotba jutok! A termál az egészen más ott imádok dugni! könnyű kellemes és még jobban siklik a répa!
Nekem szaunában még soha nem jött össze, pedig a konditerembe ahova járok nappal üres a szauna, de olyan q-va meleg van 95-100 C. hogy valahogy csak olyan félkemény állapotba jutok! A termál az egészen más ott imádok dugni! könnyű kellemes és még jobban siklik a répa!
Ugyan nem dugszi, csak kézimunka, de télen Ausztriában egy nagy fürdő szauna részlegén voltunk egy egész napot. Mivel az egész szaunarészleg teljesen szabadon használható volt meztelenül, ezért a sok meztelen test látványa, illetve a helyzet huncutsága nagyon izgatott mindkettőnket. Párommal délutánra nagyon vágytunk már a másik érintésére, és kerestük a helyzetet ahol picit játszadozhatunk. Először egy kültéri szaunában kezdtünk egymással huncutkodni, de ott megzavartak minket, végül a tepidáriumban sikerült úgy elbújnunk, hogy ugyan pár méterre tőlünk emberek jártak, és bárki beléphetett volna a helyiségbe, de talán pont ennek a hatására kedvesem egymás után háromszor is elélvezett, pedig csak kézimunka volt...
erdekes nekem meg sose jott ossze, az asszony meg altalaba be se erkezik menni a medencebe es maris talalkozik egy regi baratjaval akivel alltalaba nem uszo versenyt rendeznek (bar neha ki hivnak, persze csak azert hogy mire en is el evickelek a medence vegeig ok mar eltunnek valahova wc-oltozo-masik medence)
Igazad van. A párom nős volt, ezért csak lopva tudtunk találkozni, de alig vártam a téli péntek délutánokat hogy a kellemes félhomályban összebújjunk. Nagyon izgató volt az, hogy miközben a víz alatt játszadoztunk, (mit sem sejtve?) alig karnyújtásnyira üsztak el mellettünk.
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 07. 09. péntek 17:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (760203)
2010. 07. 09. péntek 17:07
Nagyon kellemes dolog termál fürdőben szexelni! Sok kellemes élményem volt a téli Dagály szabadtéri medencéjében! 5 óra körül, már elég sötét van de még nem kapcsolják fel a világítást és jótékony köd burkolja a medencét!! Símán szeretkezhetsz, hogy tőled két méterre már nem is tudják (vagy igen?) hogy mit csináltok!!
A vízben térdelve a veled szemben a kőlócán ülő hölgy pontosan megfelelő magasságban van! Szerintem még a szégyellős nők is élvezik, a fürdőzők közelségét.
A vízben térdelve a veled szemben a kőlócán ülő hölgy pontosan megfelelő magasságban van! Szerintem még a szégyellős nők is élvezik, a fürdőzők közelségét.
Mi is próbálgattuk már, de még orgazmusig nem ment a dolog.
Nagyon kellemes dolog termál fürdőben szexelni! Sok kellemes élményem volt a téli Dagály szabadtéri medencéjében! 5 óra körül, már elég sötét van de még nem kapcsolják fel a világítást és jótékony köd burkolja a medencét!! Símán szeretkezhetsz, hogy tőled két méterre már nem is tudják (vagy igen?) hogy mit csináltok!!
Persze, vannak veszélyei, mint ahogy a hozzászólok írták. Előtte azonban érdemes hüvelykúpot használni. Sőt, sima fürdőzéshez sem árt az!
De mi rendszeresen játszadozunk itt-ott. Nem akarok felsorolást elkezdeni...
Mondjuk én szándékosan nem szoktam elmenni, az orgazmus gyönyörét meghagyom feleségemnek, ami meg kimaradt, azt bepótlom "szárazföldön". (Ez egy válasz X üzenetére (2010. 06. 24. csütörtök 12:01), amit ide kattintva olvashatsz)
De mi rendszeresen játszadozunk itt-ott. Nem akarok felsorolást elkezdeni...
Mondjuk én szándékosan nem szoktam elmenni, az orgazmus gyönyörét meghagyom feleségemnek, ami meg kimaradt, azt bepótlom "szárazföldön". (Ez egy válasz X üzenetére (2010. 06. 24. csütörtök 12:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (409771)
2010. 06. 24. csütörtök 12:01
Más is szeret nyilvános medencés fürdőkben élvezkedni.Mi valahogy nem tudunk kihagyni egy lehetőséget se.Szerencsére vannak olyan helyek ahol ezt lehet művelni.Nagyon izgató,hogy miközben mi a víz alatt játszadozunk,mások lazítanak mellettünk.Persze sokszor élveznénk ha nem csak lazítanának hanem be is segítenének nekünk.De így is nagyon jó tud lenni.
Más is szeret nyilvános medencés fürdőkben élvezkedni.Mi valahogy nem tudunk kihagyni egy lehetőséget se.Szerencsére vannak olyan helyek ahol ezt lehet művelni.Nagyon izgató,hogy miközben mi a víz alatt játszadozunk,mások lazítanak mellettünk.Persze sokszor élveznénk ha nem csak lazítanának hanem be is segítenének nekünk.De így is nagyon jó tud lenni.