Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Ti el tudjatok azt képzelni hogy a feleséged/barátnőd legyen neki egy olyan férfi akibe ugyan úgy szerelmes és veletek éljen?

Az eddigi hozzászólások

2023. 08. 08. kedd 12:52  #27
nmeli nmeli
Csak mm így működik akármelyik felállásban.
(Ez egy válasz Krumplisteszta üzenetére (2023. 08. 08. kedd 11:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 08. kedd 11:30
Harman eggyutt elni az szerintem surlodashoz vezet szinte minden esetben. A ket azonos nemu ohatatlanul rivalizalni kezd es az egyikuk alatendelt szerepbe kerul.
Sokkal inkabb elkepzelhetonek tartom a nyitott hazassag egy olyan formajat ahol a harmadik mint kozeli barat van jelen. Osszejar a csapat es az este nem all meg a sorozesnel hanem atmegy a haloszobaba.
Parok kozott biztosan letezik is ilyen, ahol cserebere alakul ki. Hazaspar+1 eseten inkabb a hazibarat a kifejezes. Mi is ezt keresunk. Nehany baratot akivel egy hetvegi grillpartynal a finom pipihust is megosztjuk. Annyival lenne tobb hogy nemcsak szervezett tobbes de egy az egyen gabsalyodas is szabad ha a kedv ugy kivanja. . De egyebkent mindenkinek van kulon elete. Az angolnak van ra jo kifejezese: friends with benefits. Baratsag elonyokkel.
2023. 08. 08. kedd 11:30  #26
Krumplisteszta Krumplisteszta
Harman eggyutt elni az szerintem surlodashoz vezet szinte minden esetben. A ket azonos nemu ohatatlanul rivalizalni kezd es az egyikuk alatendelt szerepbe kerul.
Sokkal inkabb elkepzelhetonek tartom a nyitott hazassag egy olyan formajat ahol a harmadik mint kozeli barat van jelen. Osszejar a csapat es az este nem all meg a sorozesnel hanem atmegy a haloszobaba.
Parok kozott biztosan letezik is ilyen, ahol cserebere alakul ki. Hazaspar+1 eseten inkabb a hazibarat a kifejezes. Mi is ezt keresunk. Nehany baratot akivel egy hetvegi grillpartynal a finom pipihust is megosztjuk. Annyival lenne tobb hogy nemcsak szervezett tobbes de egy az egyen gabsalyodas is szabad ha a kedv ugy kivanja. . De egyebkent mindenkinek van kulon elete. Az angolnak van ra jo kifejezese: friends with benefits. Baratsag elonyokkel.
2023. 08. 08. kedd 10:40  #25
Törölt felhasználó (4208002)
Így van. Itt arról van szó hogy teljesen élet szerűen együtt élni szex után is.
(Ez egy válasz nmeli üzenetére (2023. 08. 06. vasárnap 16:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 06. vasárnap 16:40
De itt nem egy alkalmi vagy visszatérő gabalyodásról van szó, hanem egy èletről amit hárman éltek és még érzelmek is vannak.
Legalábbis a téma leírásában ez áll. Vagy nem jól értelmezem?
2023. 08. 06. vasárnap 16:40  #24
nmeli nmeli
De itt nem egy alkalmi vagy visszatérő gabalyodásról van szó, hanem egy èletről amit hárman éltek és még érzelmek is vannak.
Legalábbis a téma leírásában ez áll. Vagy nem jól értelmezem?
(Ez egy válasz Nudistapár üzenetére (2023. 08. 06. vasárnap 16:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 06. vasárnap 16:09
Nem feltétlen,mert van ahol pont a házaspár egyik tagja akar alárendelt szerepben lenni.
Nálunk meg NFN felállásnál meg abszolút nem,nincs alárendelt szerepű,mindhárman egyenrangúként vagyunk a gabalyodásban.
2023. 08. 06. vasárnap 16:09  #23
Nudistapár Nudistapár
Nem feltétlen,mert van ahol pont a házaspár egyik tagja akar alárendelt szerepben lenni.
Nálunk meg NFN felállásnál meg abszolút nem,nincs alárendelt szerepű,mindhárman egyenrangúként vagyunk a gabalyodásban.
(Ez egy válasz nmeli üzenetére (2023. 08. 06. vasárnap 12:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 06. vasárnap 12:52
Szerintem a háromból valaki mindig kilóg. A háromból ketten mindig dominánsabbak, mert ők egy pár, vagy éppen a harmadik csak egy szereplő. Legalábbis nekünk ez a tapasztalatunk.
2023. 08. 06. vasárnap 15:28  #22
nmeli nmeli
Változhat a felállás de egy mindig kilóg.
2023. 08. 06. vasárnap 13:57  #21
scary8106 scary8106
Ebben teljesen igazad van . A harmadik félnek alárendeltként kell viselkednie.
(Ez egy válasz nmeli üzenetére (2023. 08. 06. vasárnap 12:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 06. vasárnap 12:52
Szerintem a háromból valaki mindig kilóg. A háromból ketten mindig dominánsabbak, mert ők egy pár, vagy éppen a harmadik csak egy szereplő. Legalábbis nekünk ez a tapasztalatunk.
2023. 08. 06. vasárnap 12:52  #20
nmeli nmeli
2023. 08. 06. vasárnap 11:42  #19
Pali92 Pali92
Együtt élés szintjén mi sem tudnánk elképzelni. Viszont 1-2 évente 1-2 éjszaka egy kinézett helyen biztos izgalmas lehet. És ha nem otthon vagy akkor nem is kell figyelni annyira. Várjuk hogy összejöjjön és csak egymással foglalkozhassunk. Majd mindenki visszatér a való világba.
2023. 08. 06. vasárnap 09:29  #18
scary8106 scary8106
Ez nálunk is csak kielégültségig működik. Azon csak jó barát.
(Ez egy válasz Dzsentri üzenetére (2023. 08. 06. vasárnap 09:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 06. vasárnap 09:21
Izgalmasnak hangzik, de ha belegondolok nekem nem menne. Mindhárom tag "egyenjogú" tagja lehet a kapcsolatnak? Vagy valaki csatlakozik egy párhoz? Én például úgy működök, hogy amíg tart a patri izgat a dolog és nagyon tudom élvezni. Viszont ha kielégültem, már nem vágyom a harmadik társaságára. Ez lehet egy óra vagy egy nap is.
2023. 08. 06. vasárnap 09:21  #17
Dzsentri Dzsentri
Izgalmasnak hangzik, de ha belegondolok nekem nem menne. Mindhárom tag "egyenjogú" tagja lehet a kapcsolatnak? Vagy valaki csatlakozik egy párhoz? Én például úgy működök, hogy amíg tart a patri izgat a dolog és nagyon tudom élvezni. Viszont ha kielégültem, már nem vágyom a harmadik társaságára. Ez lehet egy óra vagy egy nap is.
2023. 08. 06. vasárnap 09:10  #16
Profi30 Profi30
Én keresnék párt a hölgy örömére hetero alapon. Pécsen. Egyszer volt már benne részem még élek nem felejtem el. Imádtam!
2023. 08. 06. vasárnap 08:01  #15
Vastag farkú nudista Vastag farkú nudista
Csodálatos 3 és fél év együtt lakás éles élvezetes együttlét volt amit köszönhetek egy édes orvos házas párnak!!! Semmi féltékenység,semmi nem törte meg ezt a csodás barátságot, azért szakadt meg mert afrikai munkát missziós munkát kaptak mind ketten!!! Biztosan találtak 3adikat azóta....de ajánlom a hármast intenzíven gyakorlóknak
2023. 08. 06. vasárnap 07:43  #14
scary8106 scary8106
Nàlunk maximum ott aludhat , ha gyerekmentes a ház. Illetve mivel már évek óta tart , néha megengedett a férj nélküli együttlét.
2023. 08. 04. péntek 10:53  #13
Pali92 Pali92
Sziasztok. Kis hármas együttléthez keresnénk erdei faházat 1-2 éjszakára. Volt már valaki ilyenben? Merre fele érdemes nézelődni? Fejér megye és környéke lenne a cél. Nem akarunk sokat utazni inkább az ott töltött időt élveznénk ki. Ha valakinek van tapasztalata az is érdekelne. Köszönjük
2023. 07. 21. péntek 15:32  #12
Jessika1 Jessika1
Erre a kérdésre csak te illetve ti tudjátok megadni a választ!Nélunk 2 pasi és én felállás égyütt élni szerintem nem müködne.
Ez csak alkalmanként müködik,egy nő nagyon rá kell hangolodjon hogy két pasit beengedjen az ágyába,szerintem...
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 21. péntek 13:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 21. péntek 13:17
Nagyon szép történet és biztos izgató volt számotokra, sajnálom hogy véget ért.

Arra lennék kiváncsi hogy ezt 2 férfival is menne? Mert meg izgatott állapotban azt mondom oké de utánna ?
2023. 07. 21. péntek 13:17  #11
Nagyon szép történet és biztos izgató volt számotokra, sajnálom hogy véget ért.

Arra lennék kiváncsi hogy ezt 2 férfival is menne? Mert meg izgatott állapotban azt mondom oké de utánna ?
2023. 07. 21. péntek 13:07  #10
Törölt felhasználó (4711710)
Szerencsére nincs féltékenység érzet
3mas fellálás már megvolt számunkra töbször is és rettentő izgató volt semmi féltékenykedés egyik részröl sem
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 21. péntek 09:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 21. péntek 09:58
Igen az esély kicsi. De gondolom sok problémával is járhat ez. Féltékenység stb
2023. 07. 21. péntek 13:01  #9
Jessika1 Jessika1
Röviden közkivánatra!Volt egy lány aki borzasztoan csinos és szép volt illetve most is gyönyörü,azota férjhez ment és van két csodálatos kislánya.Ez a gyönyörü nő nállunk lakott ugymond albérletben,én láttam fürdés közben a tökéletes testét és a tekintete elárult sok mindent de egyikünk sem tudta hogy inditsunk egy beszélgetést a témában.Akkoriban egy bébisintér cégnél dolgoztam mind helyettesitö amikor valaki szabira ment akkor 1-2hétre én utaztam ki europa tobb országába erre az idöszakra,ugy történt hogy utaznom kellett,.Mi a férjemmel gyakran beszéltünk a lányról hogy jó lenne valahogy becsalogatni az ágyunkba...szoval elutaztam,pár nappal késöbb a párom közli hogy csak ugy véletlenül szándékosan rányitott fürdés közben,a lány maszturbált a kádban,és egyáltalán nem volt zavarban,beszélgettek,este elvitte vacsizni hogy megünnepeljék a névnapját,pezsgő meg miegymás és utánna már otthon együtt fürdés és szeretkezés.Alig vártam hogy leteljen a meló hogy végre hazamehessek,életem leghosszabb 2 hete volt,leszált a gép Ferihegyen és ott vártak hárman ,a párom a lány és a kis jorkim.A reptér zsufolásig tele volt de nem érdekelt , hátra hagytam a csomagomat és átöleltem a lányt és csokoloztunk,megszünt az idő,csodálatos érzések keringtek bennem,arra lettem figyelmes hogy a párom tefelget minket a kijárat irányában,óráknak tünt amig elértünk az autoig,hátul utaztunk!Ez a kapcsolat kb 3 évig tartott,aztán megismerte a férjét és félbeszakadt,de,megmaradtunk barátoknak!
2023. 07. 21. péntek 10:41  #8
Az egy más téma. Itt teljesen életszerűen hárman vagytok egy lakásban. Együtt éltek stb
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 21. péntek 10:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4611332)
2023. 07. 21. péntek 10:36
Engem nagyon ízgatna, férfi-nő-férfi hármas. Feleségem szexi, jó testű. De sajnos még nem találtam megfelelő férfit. Illetve nem vagyok benne biztos, hogy párom benne lenne.
/ 5