Csak mm így működik akármelyik felállásban.
(Ez egy válasz Krumplisteszta üzenetére (2023. 08. 08. kedd 11:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 08. kedd 11:30
Harman eggyutt elni az szerintem surlodashoz vezet szinte minden esetben. A ket azonos nemu ohatatlanul rivalizalni kezd es az egyikuk alatendelt szerepbe kerul.
Sokkal inkabb elkepzelhetonek tartom a nyitott hazassag egy olyan formajat ahol a harmadik mint kozeli barat van jelen. Osszejar a csapat es az este nem all meg a sorozesnel hanem atmegy a haloszobaba.
Parok kozott biztosan letezik is ilyen, ahol cserebere alakul ki. Hazaspar+1 eseten inkabb a hazibarat a kifejezes. Mi is ezt keresunk. Nehany baratot akivel egy hetvegi grillpartynal a finom pipihust is megosztjuk. Annyival lenne tobb hogy nemcsak szervezett tobbes de egy az egyen gabsalyodas is szabad ha a kedv ugy kivanja. . De egyebkent mindenkinek van kulon elete. Az angolnak van ra jo kifejezese: friends with benefits. Baratsag elonyokkel.
Sokkal inkabb elkepzelhetonek tartom a nyitott hazassag egy olyan formajat ahol a harmadik mint kozeli barat van jelen. Osszejar a csapat es az este nem all meg a sorozesnel hanem atmegy a haloszobaba.
Parok kozott biztosan letezik is ilyen, ahol cserebere alakul ki. Hazaspar+1 eseten inkabb a hazibarat a kifejezes. Mi is ezt keresunk. Nehany baratot akivel egy hetvegi grillpartynal a finom pipihust is megosztjuk. Annyival lenne tobb hogy nemcsak szervezett tobbes de egy az egyen gabsalyodas is szabad ha a kedv ugy kivanja. . De egyebkent mindenkinek van kulon elete. Az angolnak van ra jo kifejezese: friends with benefits. Baratsag elonyokkel.
Harman eggyutt elni az szerintem surlodashoz vezet szinte minden esetben. A ket azonos nemu ohatatlanul rivalizalni kezd es az egyikuk alatendelt szerepbe kerul.
Így van. Itt arról van szó hogy teljesen élet szerűen együtt élni szex után is.
(Ez egy válasz nmeli üzenetére (2023. 08. 06. vasárnap 16:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 06. vasárnap 16:40
De itt nem egy alkalmi vagy visszatérő gabalyodásról van szó, hanem egy èletről amit hárman éltek és még érzelmek is vannak.
Legalábbis a téma leírásában ez áll. Vagy nem jól értelmezem?
Legalábbis a téma leírásában ez áll. Vagy nem jól értelmezem?
De itt nem egy alkalmi vagy visszatérő gabalyodásról van szó, hanem egy èletről amit hárman éltek és még érzelmek is vannak.
Legalábbis a téma leírásában ez áll. Vagy nem jól értelmezem? (Ez egy válasz Nudistapár üzenetére (2023. 08. 06. vasárnap 16:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Legalábbis a téma leírásában ez áll. Vagy nem jól értelmezem? (Ez egy válasz Nudistapár üzenetére (2023. 08. 06. vasárnap 16:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 06. vasárnap 16:09
Nem feltétlen,mert van ahol pont a házaspár egyik tagja akar alárendelt szerepben lenni.
Nálunk meg NFN felállásnál meg abszolút nem,nincs alárendelt szerepű,mindhárman egyenrangúként vagyunk a gabalyodásban.
Nálunk meg NFN felállásnál meg abszolút nem,nincs alárendelt szerepű,mindhárman egyenrangúként vagyunk a gabalyodásban.
Nem feltétlen,mert van ahol pont a házaspár egyik tagja akar alárendelt szerepben lenni.
Nálunk meg NFN felállásnál meg abszolút nem,nincs alárendelt szerepű,mindhárman egyenrangúként vagyunk a gabalyodásban. (Ez egy válasz nmeli üzenetére (2023. 08. 06. vasárnap 12:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Nálunk meg NFN felállásnál meg abszolút nem,nincs alárendelt szerepű,mindhárman egyenrangúként vagyunk a gabalyodásban. (Ez egy válasz nmeli üzenetére (2023. 08. 06. vasárnap 12:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 06. vasárnap 12:52
Szerintem a háromból valaki mindig kilóg. A háromból ketten mindig dominánsabbak, mert ők egy pár, vagy éppen a harmadik csak egy szereplő. Legalábbis nekünk ez a tapasztalatunk.
Változhat a felállás de egy mindig kilóg.
Ebben teljesen igazad van . A harmadik félnek alárendeltként kell viselkednie.
(Ez egy válasz nmeli üzenetére (2023. 08. 06. vasárnap 12:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 06. vasárnap 12:52
Szerintem a háromból valaki mindig kilóg. A háromból ketten mindig dominánsabbak, mert ők egy pár, vagy éppen a harmadik csak egy szereplő. Legalábbis nekünk ez a tapasztalatunk.
Együtt élés szintjén mi sem tudnánk elképzelni. Viszont 1-2 évente 1-2 éjszaka egy kinézett helyen biztos izgalmas lehet. És ha nem otthon vagy akkor nem is kell figyelni annyira. Várjuk hogy összejöjjön és csak egymással foglalkozhassunk. Majd mindenki visszatér a való világba.
Ez nálunk is csak kielégültségig működik. Azon csak jó barát.
(Ez egy válasz Dzsentri üzenetére (2023. 08. 06. vasárnap 09:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 06. vasárnap 09:21
Izgalmasnak hangzik, de ha belegondolok nekem nem menne. Mindhárom tag "egyenjogú" tagja lehet a kapcsolatnak? Vagy valaki csatlakozik egy párhoz? Én például úgy működök, hogy amíg tart a patri izgat a dolog és nagyon tudom élvezni. Viszont ha kielégültem, már nem vágyom a harmadik társaságára. Ez lehet egy óra vagy egy nap is.
Izgalmasnak hangzik, de ha belegondolok nekem nem menne. Mindhárom tag "egyenjogú" tagja lehet a kapcsolatnak? Vagy valaki csatlakozik egy párhoz? Én például úgy működök, hogy amíg tart a patri izgat a dolog és nagyon tudom élvezni. Viszont ha kielégültem, már nem vágyom a harmadik társaságára. Ez lehet egy óra vagy egy nap is.
Én keresnék párt a hölgy örömére hetero alapon. Pécsen. Egyszer volt már benne részem még élek nem felejtem el. Imádtam!
Csodálatos 3 és fél év együtt lakás éles élvezetes együttlét volt amit köszönhetek egy édes orvos házas párnak!!! Semmi féltékenység,semmi nem törte meg ezt a csodás barátságot, azért szakadt meg mert afrikai munkát missziós munkát kaptak mind ketten!!! Biztosan találtak 3adikat azóta....de ajánlom a hármast intenzíven gyakorlóknak
Nàlunk maximum ott aludhat , ha gyerekmentes a ház. Illetve mivel már évek óta tart , néha megengedett a férj nélküli együttlét.
Sziasztok. Kis hármas együttléthez keresnénk erdei faházat 1-2 éjszakára. Volt már valaki ilyenben? Merre fele érdemes nézelődni? Fejér megye és környéke lenne a cél. Nem akarunk sokat utazni inkább az ott töltött időt élveznénk ki. Ha valakinek van tapasztalata az is érdekelne. Köszönjük
Erre a kérdésre csak te illetve ti tudjátok megadni a választ!Nélunk 2 pasi és én felállás égyütt élni szerintem nem müködne.
Ez csak alkalmanként müködik,egy nő nagyon rá kell hangolodjon hogy két pasit beengedjen az ágyába,szerintem... (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 21. péntek 13:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez csak alkalmanként müködik,egy nő nagyon rá kell hangolodjon hogy két pasit beengedjen az ágyába,szerintem... (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 21. péntek 13:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4208002)
2023. 07. 21. péntek 13:17
Nagyon szép történet és biztos izgató volt számotokra, sajnálom hogy véget ért.
Arra lennék kiváncsi hogy ezt 2 férfival is menne? Mert meg izgatott állapotban azt mondom oké de utánna ?
Arra lennék kiváncsi hogy ezt 2 férfival is menne? Mert meg izgatott állapotban azt mondom oké de utánna ?
Nagyon szép történet és biztos izgató volt számotokra, sajnálom hogy véget ért.
Szerencsére nincs féltékenység érzet
3mas fellálás már megvolt számunkra töbször is és rettentő izgató volt semmi féltékenykedés egyik részröl sem (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 21. péntek 09:58), amit ide kattintva olvashatsz)
3mas fellálás már megvolt számunkra töbször is és rettentő izgató volt semmi féltékenykedés egyik részröl sem (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 21. péntek 09:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4208002)
2023. 07. 21. péntek 09:58
Igen az esély kicsi. De gondolom sok problémával is járhat ez. Féltékenység stb
Röviden közkivánatra!Volt egy lány aki borzasztoan csinos és szép volt illetve most is gyönyörü,azota férjhez ment és van két csodálatos kislánya.Ez a gyönyörü nő nállunk lakott ugymond albérletben,én láttam fürdés közben a tökéletes testét és a tekintete elárult sok mindent de egyikünk sem tudta hogy inditsunk egy beszélgetést a témában.Akkoriban egy bébisintér cégnél dolgoztam mind helyettesitö amikor valaki szabira ment akkor 1-2hétre én utaztam ki europa tobb országába erre az idöszakra,ugy történt hogy utaznom kellett,.Mi a férjemmel gyakran beszéltünk a lányról hogy jó lenne valahogy becsalogatni az ágyunkba...szoval elutaztam,pár nappal késöbb a párom közli hogy csak ugy véletlenül szándékosan rányitott fürdés közben,a lány maszturbált a kádban,és egyáltalán nem volt zavarban,beszélgettek,este elvitte vacsizni hogy megünnepeljék a névnapját,pezsgő meg miegymás és utánna már otthon együtt fürdés és szeretkezés.Alig vártam hogy leteljen a meló hogy végre hazamehessek,életem leghosszabb 2 hete volt,leszált a gép Ferihegyen és ott vártak hárman ,a párom a lány és a kis jorkim.A reptér zsufolásig tele volt de nem érdekelt , hátra hagytam a csomagomat és átöleltem a lányt és csokoloztunk,megszünt az idő,csodálatos érzések keringtek bennem,arra lettem figyelmes hogy a párom tefelget minket a kijárat irányában,óráknak tünt amig elértünk az autoig,hátul utaztunk!Ez a kapcsolat kb 3 évig tartott,aztán megismerte a férjét és félbeszakadt,de,megmaradtunk barátoknak!
Az egy más téma. Itt teljesen életszerűen hárman vagytok egy lakásban. Együtt éltek stb
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 21. péntek 10:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4611332)
2023. 07. 21. péntek 10:36
Engem nagyon ízgatna, férfi-nő-férfi hármas. Feleségem szexi, jó testű. De sajnos még nem találtam megfelelő férfit. Illetve nem vagyok benne biztos, hogy párom benne lenne.