Volt néhány...
Nyáron megálltunk a főut mellett erdő körben a kocsi orra befelé néz... Párom miniszoknya ám bugyi nélkül ráhajolt a motorháztetőre, én meg mögötte , szerencsére nem álltak meg, pedig hangosak voltunk
Nyáron megálltunk a főut mellett erdő körben a kocsi orra befelé néz... Párom miniszoknya ám bugyi nélkül ráhajolt a motorháztetőre, én meg mögötte , szerencsére nem álltak meg, pedig hangosak voltunk
Mi a párommal mostanában nagyon rá éreztünk az extrém helyekre.
Bevásárló központ parkolóház (Szeged Árkád)
Ugyanott próbafülke.
Strand
Városi park (szeged liget)
Félre eső szervíz út.
Kilátó, közben néztük a naplementét
Városban tópart
Nappal Tes.. parkoló
Egyébként jó dolog, "fűszert" ad a szürke hétköznapoknak.
Bevásárló központ parkolóház (Szeged Árkád)
Ugyanott próbafülke.
Strand
Városi park (szeged liget)
Félre eső szervíz út.
Kilátó, közben néztük a naplementét
Városban tópart
Nappal Tes.. parkoló
Egyébként jó dolog, "fűszert" ad a szürke hétköznapoknak.
és az ismerős csak nézett?
(Ez egy válasz Al-Ass-andra üzenetére (2024. 01. 12. péntek 14:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 12. péntek 14:10
Autóban, próbafülkèben, erdőben, lakásban miközben nézett egy ismerős innen az oldalról. leggyakrabban ezek szoktak lenni.
Autóban, próbafülkèben, erdőben, lakásban miközben nézett egy ismerős innen az oldalról. leggyakrabban ezek szoktak lenni.
Nekem eddig a legextrémebb hely lift, benzinkút illem helysége, és strand öltöző kabinja volt.
A régi szép idők! (Ez egy válasz Gabriella82 üzenetére (2023. 08. 14. hétfő 08:58), amit ide kattintva olvashatsz)
A régi szép idők! (Ez egy válasz Gabriella82 üzenetére (2023. 08. 14. hétfő 08:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Parkban, parkolóházban, autóspihenőben, próbafülke , iroda , raktàr.
Templomban. Nagy templom, Olaszország, este, kevés ember, az egyik oldalkápolnában. Gyors menet volt.
Mindkettő szuper lehet, nekem eddig sajnos még nem volt ilyen.
(Ez egy válasz photoshooting üzenetére (2023. 11. 01. szerda 09:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 01. szerda 09:18
Nekem a vitorlás hajó és a négyszemélyes kisrepülő jött be eddig legjobban. Kellemeset a másik kellemessel
Akkor ugyanúgy mint a múlt században. Csak akkor még a repülés volt veszélyes, a szex pedig biztonságos. Mára ez már megfordult
(Ez egy válasz photoshooting üzenetére (2023. 11. 01. szerda 09:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 01. szerda 09:18
Nekem a vitorlás hajó és a négyszemélyes kisrepülő jött be eddig legjobban. Kellemeset a másik kellemessel
Mi az autópálya pihenőkben szeretünk megállni, (kisbuszunk van) oldalt tolóajtót elhúzzuk és már lehet is vadulni
Kora reggel eldugott utcákban, kapualjban, bokrok között. Még sötétben egy kv után adni az élvezetnek.
Hétfőn délután egy domboldalon, szuper kilátással.
A közelben van pár népszerű kirándulóhely,
hallani lehetett az embereket néha. Velünk szemben egy település, és szinte mindenhonnan oda lehet látni, ha
tudod merre keresd szemmel. Teljesen pucérra tudtunk vetkőzni a tisztáson, így nagyon szabad érzés volt. Mindez a belvárostól 30 perc autóval...
A közelben van pár népszerű kirándulóhely,
hallani lehetett az embereket néha. Velünk szemben egy település, és szinte mindenhonnan oda lehet látni, ha
tudod merre keresd szemmel. Teljesen pucérra tudtunk vetkőzni a tisztáson, így nagyon szabad érzés volt. Mindez a belvárostól 30 perc autóval...
Híd alatt, stégen nappal, Balatonban, pláza WC-ben, irodában... Sok jó helyen
Lépcső ház emeleti fordulójában. Kórház wcjébe. Vonaton. Nudin
A legextrémebb talán egy trolibusz hátsó ülésén volt a párommal. De csak cumi volt.
Vadászles, tópart, strand, öltöző kabin, erdő, bográcsozás közben a kertben többen, stb..
Lakatlan szigeten a tengeren.....persze nem a világ végén
Merre mentek?
(Ez egy válasz hz63 üzenetére (2023. 10. 04. szerda 20:30), amit ide kattintva olvashatsz)
A jövő hétre beterveztünk egy kis kilátózást megint !