Én ott lakom nem messze.
Sziasztok!
A gyulai Corvin minket is nagyon érdekelne, jó lenne többet tudni a helyről…
A nyáron valamelyik hétvégén szívesen megnéznénk!
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX moderálva! (Ez egy válasz Steelword üzenetére (2024. 06. 13. csütörtök 16:02), amit ide kattintva olvashatsz)
A gyulai Corvin minket is nagyon érdekelne, jó lenne többet tudni a helyről…
A nyáron valamelyik hétvégén szívesen megnéznénk!
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX moderálva! (Ez egy válasz Steelword üzenetére (2024. 06. 13. csütörtök 16:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 13. csütörtök 16:02
Sziasztok! Innen nem lesz most hétvégén valaki Gyulán a Corvin Hotelben? Vagy aki volt már mesélne róla?
Köszi
Köszi
Vas-,és Zala megyében keresek helyeket, ahol autóval meg lehetne állni "kalandozni"!
Olyasmire gondolok, mint Pesten a reptér, vagy a Szépvölgyi parkoló...
Olyasmire gondolok, mint Pesten a reptér, vagy a Szépvölgyi parkoló...
Sziasztok! pl a Tímár utca végén a parkoló az erdőben )
(Ez egy válasz neven üzenetére (2024. 06. 24. hétfő 20:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 24. hétfő 20:42
Sziasztok,kecskeméti pár vagyunk, szeretünk a szabadban szexelni, szeretjük ha néznek bennünke,ha valaki besegít az még jobb,Pesten erre a célra megfelelő helyet tudnátok ajánlani,esetleg Margit sziget, Hajógyári sziget,csak hallomásból,nincs meg tapasztalat, köszönjük
Szia
Szerintem inkabb jobb erre a celra a romai part utani “arteri” partszakasz.privatabb.A Margit szigeten eselytelen.
Szivesen utbaigazitalak titeket,es persze csatlakozok kukkolni is ,ha van ra lehetoseg. (Ez egy válasz neven üzenetére (2024. 06. 24. hétfő 20:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintem inkabb jobb erre a celra a romai part utani “arteri” partszakasz.privatabb.A Margit szigeten eselytelen.
Szivesen utbaigazitalak titeket,es persze csatlakozok kukkolni is ,ha van ra lehetoseg. (Ez egy válasz neven üzenetére (2024. 06. 24. hétfő 20:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 24. hétfő 20:42
Sziasztok,kecskeméti pár vagyunk, szeretünk a szabadban szexelni, szeretjük ha néznek bennünke,ha valaki besegít az még jobb,Pesten erre a célra megfelelő helyet tudnátok ajánlani,esetleg Margit sziget, Hajógyári sziget,csak hallomásból,nincs meg tapasztalat, köszönjük
Megosztanád velünk is?
(Ez egy válasz Tiétek vagyok üzenetére (2024. 06. 13. csütörtök 16:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 13. csütörtök 16:46
szia. Nem vagyok benne biztos,de úgy tudom ,hogy ezeket is a Csalánosi Motel tulajdonosa üzemelteti. Én még nem voltam egyikben sem,de a baráti körből jókat hallottam mindegyikről
sziasztok szekszárd környékén jo hely masztira vagy kukolásra tud valaki?
Jó hely,ma is ott
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 05. 21. kedd 06:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3174182)
2024. 05. 21. kedd 06:06
Akkor talán összefutunk,este mi is ott leszünk...
osztom így is van
(Ez egy válasz Tiétek vagyok üzenetére (2024. 06. 13. csütörtök 16:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 13. csütörtök 16:46
szia. Nem vagyok benne biztos,de úgy tudom ,hogy ezeket is a Csalánosi Motel tulajdonosa üzemelteti. Én még nem voltam egyikben sem,de a baráti körből jókat hallottam mindegyikről
Ez engem is èrdekelne!
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 04. 04. csütörtök 12:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4705932)
2024. 04. 04. csütörtök 12:22
Veszprémben a Gulya dombon kívül tud valaki jó helyet?
Ez engem is érdekelne!
(Ez egy válasz Zsanika95 üzenetére (2024. 05. 28. kedd 06:23), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Kanoss13 üzenetére (2024. 06. 09. vasárnap 03:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Innen nem lesz most hétvégén valaki Gyulán a Corvin Hotelben? Vagy aki volt már mesélne róla?
Köszi
Köszi
Debrecenben vagy közvetlen környezetében hol lehet nyugisan autóban szexelni ahol nem zavarnak meg?
Sziasztok! Székesfehérvár kőrnyékén van olyan hely,ahol lehet Párt kukkolni?
Sziasztok! Vas, Zala, Veszprém illetve Győr Moson megyékbe valaki tud jó helyeket? Ahová esetleg többen is járnak?
Sziasztok! A jövő héten hétvégén megyünk Gyulára a Corvin Hotelbe! Lesz ott innen valaki?
Tapasztalatokat szívesen vennénk üzenetben!
Köszi
Tapasztalatokat szívesen vennénk üzenetben!
Köszi
Borsod-Abaúj-Zemplén megyében tud valaki ilyen helyet?
Kecskemèt Mezei utca, juhász utca?
Valaki volt már arra?
Valaki volt már arra?