Szia. Csalánosi Csárda . A tulajdonos több jó helyet is üzemeltet. Szőlőfürt fogadó.Kulipintyó
(Ez egy válasz albes üzenetére (2024. 06. 01. szombat 06:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Kecskeméten tudd valaki par órára kiadó buvohelyet
Strandon vagy a körülötte lévő erdőben volt akció? Nem tudod, szoktad oda szervezni találkozókat?
(Ez egy válasz Zsanika95 üzenetére (2024. 05. 28. kedd 06:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Tata és Tatabánya környékére javaslat?
Esetleg Veszprém megye, Pápa környéke valami jó hely?
Somogy, Zala, Baranya tippek?
Azjó hely !
(Ez egy válasz Panamera21 üzenetére (2024. 05. 27. hétfő 16:37), amit ide kattintva olvashatsz)
D&G! Nem tudok válaszolni privátban nem engedi a rendszer.
Csak ajánlani tudom az Argentina téri panziót.
Csak ajánlani tudom az Argentina téri panziót.
Nagyteveli tó/strandról van valakinek tapasztalata?
Fehérvár- Solt-Kecskemét vonalon tudtok olyan nyugis vízparti helyet ahol napközben lehetne 1-2 órát lazítani?
Tényleg nagyon jó hely az Argentína, csak ajánlani tudom.
(Ez egy válasz Kivancsian üzenetére (2024. 04. 27. szombat 19:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 27. szombat 19:05
Sziasztok,
Zuglóban, az Argentína téren van a Zuglói Búvóhely egy nagyon jó kis hotel
Zuglóban, az Argentína téren van a Zuglói Búvóhely egy nagyon jó kis hotel
Sziasztok, Jászberény vagy a környékén tudtok jó helyeket?
Pár napra elmennénk egy olyan helyre a nejemmel ahol legalább két apartman van. Dézsával szaunával stb A második apartmanban lenne mondjuk "véletlenül !!!" egy két fiatal srác akik naturisták. Így nekünk is meztelenül kellene szaunázni, dézsázni. Aztán megpróbálnák elcsábítani a nejem! Akit természetesen én bátorítanék! Esetleg tud valaki helyet? XXXXXXXXXXX moderálva!
Fehervaron tud vki ilyen helyet?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
Sziasztok. Pécsen esetleg valaki tud valamit?
Zalában esetleg valaki tud jó helyeket?
Úgy legyen. Majd nyitott szemmel járunk.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 05. 21. kedd 06:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3174182)
2024. 05. 21. kedd 06:06
Akkor talán összefutunk,este mi is ott leszünk...
Akkor talán összefutunk,este mi is ott leszünk...
(Ez egy válasz Palesz üzenetére (2024. 05. 20. hétfő 17:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Az Argentínát mi is csak ajánlani tudjuk! Kellemes környezet, normális személyzet és vendégek...Látogattam oda néhányszor a nejemmel, ő mindig nagyon elégedett volt. Igaz, én is
Valóban nagyon kellemes hely, mi is jártunk ott néhányszor.
(Ez egy válasz nyulipaar üzenetére (2024. 05. 14. kedd 14:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 14. kedd 14:39
Esztergomból Dobogókő irányába Szentlélek vége magasságában jobbra van egy parkoló pihenő hellyel.
Többen szeretik
Többen szeretik