Sziasztok. Párhoz csatlakoznék, 30 éves egyedülálló srác vagyok. Helyem van de utazni is tudok.
Sziasztok Krisztián vagyok 38 éves !
Alkalmi vagy akkar hosszú távon csatlakoznám pár hoz nők höz is természetesen csak is szimpatia alapon .
( 100% hetero alapon )
Ha fel keltetem erdeklodesed várom a válaszod legyen mindenkinek csodás nap
Alkalmi vagy akkar hosszú távon csatlakoznám pár hoz nők höz is természetesen csak is szimpatia alapon .
( 100% hetero alapon )
Ha fel keltetem erdeklodesed várom a válaszod legyen mindenkinek csodás nap
Sziasztok! Lányt, Hölgyet keresek aki kényeztetne orálisan. Meghálálnám úgy ahogy neki megfelelő.... Normális, intelligens, egészséges pasi vagyok. Utazni tudok .
Sziasztok!
Péntek vagy szombat estére keresnék párt, akikhez csatlakozhatnák hetero alapon. Nálam Pilisvörösváron vagy nálatok Bp. és környéke. 47é 175/80 18intimmel.
Péntek vagy szombat estére keresnék párt, akikhez csatlakozhatnák hetero alapon. Nálam Pilisvörösváron vagy nálatok Bp. és környéke. 47é 175/80 18intimmel.
Sziasztok mi egy valós házaspár vagyunk szombat estére keresünk 3-4 pasit feleségem örömére légy ápolt tiszta borotvált intim méret max 18 .legyen vibered lehet hogy a glory cafeba lenne a dolog tabu a popsi szex es a szájba punciba élvezés
"Slut wife training & Cuckold "
Bi beállítottságú férfit keresünk kölcsönös élvezetekre
Régi új vagyok itt, le is tudtok informálni a hitelésségemről akár itt az oldalon! Korrektség és diszkréció adott, elvárt!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Sziasztok!
Párosunk női tagját szeretném meglepni egy finom masszázzsal ami ,ha a kölcsönös szimpátia kialakul a masszőr és párosunk női tagja között akár több is lehet
a kritériumok:
tudj masszirozni és ne csak 5 percig ,hanem rendes masszázsra van szüksége a kedves hölgynek
inkább nagyobb vagy vastagabb mérettel rendelkezel
maximum 36-38 éves korig
igényes, szőrtelen partner
jelentkezz üzenetben fotóval és telefonszámmal vagy emailcimmel !
az oldalon több partnerrel is találkoztunk már sima hármasok vagy swingerek tekintetében, kérlek csak akkor jelentkezz ,ha a találkozási és masszirozási szándékod valós.
köszönöm!
Párosunk női tagját szeretném meglepni egy finom masszázzsal ami ,ha a kölcsönös szimpátia kialakul a masszőr és párosunk női tagja között akár több is lehet
a kritériumok:
tudj masszirozni és ne csak 5 percig ,hanem rendes masszázsra van szüksége a kedves hölgynek
inkább nagyobb vagy vastagabb mérettel rendelkezel
maximum 36-38 éves korig
igényes, szőrtelen partner
jelentkezz üzenetben fotóval és telefonszámmal vagy emailcimmel !
az oldalon több partnerrel is találkoztunk már sima hármasok vagy swingerek tekintetében, kérlek csak akkor jelentkezz ,ha a találkozási és masszirozási szándékod valós.
köszönöm!
Csütörtökön és pénteken, esetleg szombat este szívesen ismerkednék párral heteró alapon, vagy külön pár hölgy tagjával. Elég sokfajta felállás érdekel, és nyitott vagyok az új kreatív ötletekre is. Amit nyújtani tudok az az ilyen irányú tapasztalat, türelem, kitartás és 22 centi. Amit keresek az az intelligencia, játékosság és diszkréció.
Írjatok bátran, akár csak ha beszélgetnétek is
Írjatok bátran, akár csak ha beszélgetnétek is
Sziasztok hetero pár vagyunk pasit keresünk hölgy örömére priviben írjatok elérhetőséget
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Sziasztok!
Szexpartnert keresek, 35éves, 95kg, es 185cm magas vagyok, sportis egészséges, 17cm-es intimmel
Ha van kedved, és mersz is találkozni, írj nyugodtan, dél pesti régióban vagyok!
Párhoz is szívesen csatlakozok!
Szexpartnert keresek, 35éves, 95kg, es 185cm magas vagyok, sportis egészséges, 17cm-es intimmel
Ha van kedved, és mersz is találkozni, írj nyugodtan, dél pesti régióban vagyok!
Párhoz is szívesen csatlakozok!
Sziasztok! Ma estére keresünk pasit aki masszírozni tud! Szolnok!
Sziasztok!
Sok ido utan , ismet SRACOKAT / PAROKAT keresunk 06.04 szombat delutanra !!
Rolam adatlapon latjatok az infokat, a kepeim kozt pedig latjatok a holgyet (pucsitos kep es bugyi felrehuzos) akinek mostanra keresunk.
A lany 26 eves, nagy cicis, nagy popsis, tobbesben mar jartas (es imadja) szoke, nagyon finom holgyecske.
Kriteriumok sracok eseten
- apolt
- 18-40 kozott
- Minimum 18cm farok meret !!!
- Budapesten belul lesz a jatek
- Igenyesseg , es tudd kezelni a helyzetet
Parok eseten
- 18-50 kozotti korosztaly
- Lanyok jatszhatnak egymassal
- Parcsere
Nagyon fontos, hogy csak fenykepes megkeresesekre valaszolunk.
Sok ido utan , ismet SRACOKAT / PAROKAT keresunk 06.04 szombat delutanra !!
Rolam adatlapon latjatok az infokat, a kepeim kozt pedig latjatok a holgyet (pucsitos kep es bugyi felrehuzos) akinek mostanra keresunk.
A lany 26 eves, nagy cicis, nagy popsis, tobbesben mar jartas (es imadja) szoke, nagyon finom holgyecske.
Kriteriumok sracok eseten
- apolt
- 18-40 kozott
- Minimum 18cm farok meret !!!
- Budapesten belul lesz a jatek
- Igenyesseg , es tudd kezelni a helyzetet
Parok eseten
- 18-50 kozotti korosztaly
- Lanyok jatszhatnak egymassal
- Parcsere
Nagyon fontos, hogy csak fenykepes megkeresesekre valaszolunk.
Sziasztok! Szabolcs megyéből nyiregy-újfehértó környékéről van házaspár aki pasit keres?? Privát üzenet várok. Sziasztok
Sziasztok kedves párok!
Váltsátok valóra régi vágyam..ha kíváncsiak vagytok mi lehet az…
Vàrom üzeneted!
Szép napot!
Váltsátok valóra régi vágyam..ha kíváncsiak vagytok mi lehet az…
Vàrom üzeneted!
Szép napot!
Ha egy pasinál kettő méginkább megmozgatja a fantáziátokat : )
Két jó megjelenésű, 42 és 44 éves, normál testalkatú, domináns pasi ismerkedne nyitott lánnyal vagy párral. Mindketten domináns, határozott, irányító típusok vagyunk, nyitottak a nem hétköznapi élményekre és az izgalmas helyzetekre.
Szeretjük a kölcsönös vonzalmon alapuló, nem hétköznapi találkozásokat, és úgy gondoljuk, hogy egy ilyen felállás sok izgalmas lehetőséget rejt magában.
Írjatok, és ismerkedjünk meg smile
Két jó megjelenésű, 42 és 44 éves, normál testalkatú, domináns pasi ismerkedne nyitott lánnyal vagy párral. Mindketten domináns, határozott, irányító típusok vagyunk, nyitottak a nem hétköznapi élményekre és az izgalmas helyzetekre.
Szeretjük a kölcsönös vonzalmon alapuló, nem hétköznapi találkozásokat, és úgy gondoljuk, hogy egy ilyen felállás sok izgalmas lehetőséget rejt magában.
Írjatok, és ismerkedjünk meg smile
Sziasztok párt vagy lányt keresek minden jóra akar szex mentes beszélgetős találkozó is szóba jöhet de lehet egy kis simogatás vagy esetleg több is. Ha van kedvetek ismerkedni írjatok rám. Nógrád es Pest megye mobilis vagyok. Szép napot.
Sziasztok ! Egy régi vágyam , hogy egy hármas szex közben , úgy nyalhassam a hölgy tagot , hogy amíg mi 69-ben vagyunk a férj hátulrol dugja ! Természetesen a punciát tisztára nyalnám , miután a férje tele lőtte ! Erre keresek házaspárt vagy csak párocskát....Budapestről vagy Pest megyéből !