Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

3.nak férfiként heteró alapon ! Beszállnál? Kerestek? hajrá!

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Társkeresőnkben mindenki megtalálja, akit keres! Menj te is oda, és töltsd ki az adatlapod!

A továbbiakban a fórumtémákat erre a célra nem tartjuk hatékonynak!

!!! Figyelem !!! Európai uniós és magyar jogrend szerint törvénybe ütköző társkeresések észrevételtől, bejelentés kézhezvételétől számíthatóan a legrövidebb időn belül eltávolításra kerülnek, kiemelve: Animál és Családi. Joghatósági ellenőrzés esetén a tiltott témában kereső felhasználók feljelentésre, illetve büntetőjogi következményre számíthatnak (joghatósági ellenőrzés: rendőrség néha szúrópróbaszerűen nézegeti a fórumokat)
!!! Figyelem !!! Ne oszd meg email címed és telefonszámod adatvédelmi okok miatt (nem hitelesíthető, hogy a tied, s így törlésre kerül a bejegyzésed).

Használd üzenő rendszerünk, társkeresőnk szolgáltatásait!
Kattints a felhasználó nevére, hogy felvehesd vele a kapcsolatot.

Az eddigi hozzászólások

ma 04:31  #30026
naughtyman naughtyman
Elhanyagolt, szenvedélyes, férfias, odaadó, ápolt, IQ, EQ rendben, vágyakkal teli, közvetlen, férfi keres hölgyeket, párokat szimpátia alapján.
tegnap 22:59  #30025
sportos01 sportos01
wave
tegnap 21:38  #30024
goboti goboti
Pénteken napközben , párral ,hölggyel találkoznék!
tegnap 21:03  #30023
freecuckold freecuckold
Párral ismerkednék, a Hölgy örömére! wave
tegnap 18:08  #30022
pompei pompei
Sziasztok! Debrecen és környékén csatlakoznék párhoz, orálisan mindkét fél örömére.
Igényes, diszkrét vagyok.
tegnap 17:48  #30021
szexpartnert szexpartnert
Sziasztok. Egy Pest megyei párt autós játék közben, szívesen meglesnék, persze csak akkor megyek közelebb, ha jelzést kapok, hogy nem vagyok zavaró! Vagy ablak le csúszik, vagy elakadásjelzővel. Helyszínt, időpontot, beszéljük meg privátban.
Csodás, kellemes napot mindenkinek.
tegnap 16:44  #30020
elvezzaszamba28 elvezzaszamba28 VIP
Kecskeméten szopnék kíváncsi hetero pasit
tegnap 16:29  #30019
KanosZoli KanosZoli
Sziasztok.
25 éves sportos Pestmegyei férfi vagyok.
Szívesen ismerkednék párokkal és hölgyekkel.
Utazni tudok értelmes kereteken belül.
Főleg a nálam idősebbek vonzanak igazán.
nyes
tegnap 14:43  #30018
baden07 baden07
Sziasztok!Hajdú-Bihari párral ismerkednék minden jóra. Igényes, diszkrét vagyok.
tegnap 12:00  #30017
Atyka Atyka
Régi új vagyok itt, le is tudtok informálni a hitelésségemről akár itt az oldalon! Korrektség és diszkréció adott, elvárt!

Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!

Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.

Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
tegnap 09:43  #30016
cincogi cincogi
Sziasztok ! Egy régi vágyam , hogy egy hármas szex közben , úgy nyalhassam a hölgy tagot , hogy amíg mi 69-ben vagyunk a férj hátulrol dugja ! Természetesen a punciát tisztára nyalnám , miután a férje tele lőtte ! Erre keresek házaspárt vagy csak párocskát....Budapestről vagy Pest megyéből !
tegnap 09:28  #30015
csabi89 csabi89
Nőket és párok hölgy tagját Masszíroznám!
tegnap 09:13  #30014
goboti goboti
Nem tudom mire gondolsz! Nekem esélyem sincs a hölgynél! Ezt korábbról tudom!
(Ez egy válasz Pedellus üzenetére (tegnap 09:10), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 09:10
Na ettől már beljebb vagy!
tegnap 09:10  #30013
Pedellus Pedellus
Na ettől már beljebb vagy!
(Ez egy válasz goboti üzenetére (tegnap 09:04), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 09:04
Szia Kedves!
Korábban már beszéltünk és akkor is elmondtam milyen csoda szép nő vagy!
Most csak annyit mondanék , kívánom neked, hogy megtaláld azt akit keresel és tegyen boldoggá!
tegnap 09:04  #30012
goboti goboti
Szia Kedves!
Korábban már beszéltünk és akkor is elmondtam milyen csoda szép nő vagy!
Most csak annyit mondanék , kívánom neked, hogy megtaláld azt akit keresel és tegyen boldoggá!
(Ez egy válasz Patrícia321 üzenetére (tegnap 08:05), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 08:05
Kedves Olvasó, Érdeklődő!

Szívesen ismerkednék meg egy odaadó, kitartó, türelmes férfival.
Korosztály: 30-45
Cél: barátkozás, közös programok (koncertek, színház, mozi, kirándulás, etc.) és ebből kialakulhat bármi más is, azaz a testiség, az intim viszony is. (de nem fordítva!)
Csak olyan férfi érdekel, aki…
- független (nem alkalmazkodom senki nejéhez, barátnőjéhez)
- türelmes, kitartó és tud udvarolni, barátkozni, megismerni a másikat van kedve, ideje és energiája
- aki nem kövér (azt látom, hogy a „sportos” alak itt = a túlsúllyal, kövérséggel sajnos – ez nekem nem jön be) én is aktívan sportolok a mindennapokban
- nem extra módon szőrös a teste
- autóval és így kellő mobilitással rendelkezik

Tehát nem szexpartnert keresek. (ez nagyon fontos) – arra minden nap ezret lehet találni.
Természetesen, ahogyan közelebb kerülök idővel az adott férfihez, azzal arányosan növekszik bennem is az egyre mélyebb nemi intimitás lehetősége.

Reális találkozási pontok lehetnek: Szekszárd, Bp, Balatonfüred

Ha olyan barátnőt szeretnél, aki nem csak átlag feletti testtel és nagyon szép arccal rendelkezik, hanem még esze is van és érdemi kommunikációra is képes, a tartalmas programok során, akkor keress csak engem.

Amennyiben létezik ezen a felületen ilyen férfi, keressen meg privátban bizalommal.
Köszönöm, hogy elolvastad értekezésem
tegnap 08:05  #30011
Patrícia321 Patrícia321
Kedves Olvasó, Érdeklődő!

Szívesen ismerkednék meg egy odaadó, kitartó, türelmes férfival.
Korosztály: 30-45
Cél: barátkozás, közös programok (koncertek, színház, mozi, kirándulás, etc.) és ebből kialakulhat bármi más is, azaz a testiség, az intim viszony is. (de nem fordítva!)
Csak olyan férfi érdekel, aki…
- független (nem alkalmazkodom senki nejéhez, barátnőjéhez)
- türelmes, kitartó és tud udvarolni, barátkozni, megismerni a másikat van kedve, ideje és energiája
- aki nem kövér (azt látom, hogy a „sportos” alak itt = a túlsúllyal, kövérséggel sajnos – ez nekem nem jön be) én is aktívan sportolok a mindennapokban
- nem extra módon szőrös a teste
- autóval és így kellő mobilitással rendelkezik

Tehát nem szexpartnert keresek. (ez nagyon fontos) – arra minden nap ezret lehet találni.
Természetesen, ahogyan közelebb kerülök idővel az adott férfihez, azzal arányosan növekszik bennem is az egyre mélyebb nemi intimitás lehetősége.

Reális találkozási pontok lehetnek: Szekszárd, Bp, Balatonfüred

Ha olyan barátnőt szeretnél, aki nem csak átlag feletti testtel és nagyon szép arccal rendelkezik, hanem még esze is van és érdemi kommunikációra is képes, a tartalmas programok során, akkor keress csak engem.

Amennyiben létezik ezen a felületen ilyen férfi, keressen meg privátban bizalommal.
Köszönöm, hogy elolvastad értekezésem
tegnap 07:39  #30010
Nexor22 Nexor22
Sziasztok!
Budapesti, 40-es, jó megjelenésű férfiként kölcsönös szimpátia alapján csatlakoznék párokhoz, illetve ismerednék hölgyekkel hetero alapon!
Nem vagyok kamus! Helyem nincs sajnos.
Képgyűjtögető, válaszra sem méltató párok, hölgyek levelét nem várom!

Írj/írjatok és e-mailben (google, gmail chat, viber) folytassuk az ismerkedést! wink
tegnap 07:37  #30009
veszpremzzz veszpremzzz
Sziasztok!Párokkal ismerkednék Veszprém környékén van helyem.Érezzük jól magunkat tabumentesen! smile Házibarát is szívesen lennék.Írjatok
tegnap 00:54  #30008
Erotika01 Erotika01
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció ! ejnye1
Finom érintések ,simogatások ! finom
2026. 06. 10. szerda 21:48  #30007
Mámor6o Mámor6o
Hölgyet illetve pár hölgy tagját masszíroznám igényei szerint akár a párja jelenlétében is!
Helyem van Diszkréció adott és elvárt!
/ 1502