Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

3.nak férfiként heteró alapon ! Beszállnál? Kerestek? hajrá!

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Társkeresőnkben mindenki megtalálja, akit keres! Menj te is oda, és töltsd ki az adatlapod!

A továbbiakban a fórumtémákat erre a célra nem tartjuk hatékonynak!

!!! Figyelem !!! Európai uniós és magyar jogrend szerint törvénybe ütköző társkeresések észrevételtől, bejelentés kézhezvételétől számíthatóan a legrövidebb időn belül eltávolításra kerülnek, kiemelve: Animál és Családi. Joghatósági ellenőrzés esetén a tiltott témában kereső felhasználók feljelentésre, illetve büntetőjogi következményre számíthatnak (joghatósági ellenőrzés: rendőrség néha szúrópróbaszerűen nézegeti a fórumokat)
!!! Figyelem !!! Ne oszd meg email címed és telefonszámod adatvédelmi okok miatt (nem hitelesíthető, hogy a tied, s így törlésre kerül a bejegyzésed).

Használd üzenő rendszerünk, társkeresőnk szolgáltatásait!
Kattints a felhasználó nevére, hogy felvehesd vele a kapcsolatot.

Az eddigi hozzászólások

ma 15:14  #31196
parkalandozik parkalandozik
Most konkrétan a Balatonon hellyel rendelkezőket keresünk, szombat du.,vagy estére .
Rövidebb kaland jöhet szóba.
Keresünk 26-48 éves nem macis, 3asban tapasztalt, normális, határozott pasit.
Vagy ilyen korú párt, hölgyet. Hölgy és pár hölgy tagjánál nem probléma a teltség.
Nem vagyunk sem trendik, sem modellek, tudjuk mit szeretnénk
ma 14:53  #31195
boka19 boka19
Barátságos feleséget, barátnőt keresek diszkrét kapcsolatra. Tali akár holnap napközben. Helyem van. Elfogadható távolságban hozlak, viszlek
ma 14:05  #31194
goldendave07 goldendave07
Sziasztok

Szegedi 40 es igényes pasi hölgyet keres vagy párokhoz csatlakoznék
ma 13:57  #31193
Pajkoshármas Pajkoshármas
Feleség örömének fokozására keresünk 25-30 év közötti hetero pasit.
ma 13:07  #31192
ormanyos69 ormanyos69
Aug.13.-án Kecskeméten,14.-16.között Kiskőrösön találkoznánk tőlünk fiatalabb jó méretű (18-20 cm) sráccal,ferfival hármasra/cuckoldra/szerepjatekra.Jó modor,ápoltság,borotvaltsag alap,minden más az adatlapon. smile Csak a lehetseges partnereknek valaszolunk.Koszonjuk ennek elfogadasat. smile
ma 09:08  #31191
házibarát1 házibarát1
Ma este, éjszaka ráérő férfit keresünk laza szexre.
Soproni Nő vagyok smile
ma 08:54  #31190
NudisSrác19 NudisSrác19
Sziasztok!
Pàrokal/lányokal finom szerepjáték…Viber/Whatsapp/GoogleChat…
Ha felkeltettem az érdeklődést irj nyugodtan.
Diszkréció maximális
ma 08:11  #31189
Tabumentes111 Tabumentes111
Sziaszt! Hosszu tavra keresek párt hármas kalandr! Közös szaunaprogram, nudizás !
ma 08:02  #31188
marcsigábor marcsigábor
Szia
(Ez egy válasz jami87 üzenetére (ma 07:32), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 07:32
Kedves Párok!

39 éves, sportos, atlétikus alkatú, értelmiségi férfi vagyok, stabil szakmai háttérrel és felelősségteljes munkával. A mindennapokban aktív, gondolkodó életet élek; szakmai témákban rendszeresen publikálok és podcast formában is jelen vagyok - ezért a diszkréció számomra rendkívül fontos. Nem mindenáron akarok szexelni, csak ha találok egy tényleg szimpatikus párt.

Magamról röviden: 182 cm, 80 kg, igényes megjelenés, diszkrét, ápolt életvitel.

Tapasztalattal rendelkezem harmadikként, illetve korábbi párkapcsolatomban mi is fogadtunk harmadik felet, így mindkét oldal dinamikáját jól ismerem – és természetesen élvezem is.

Elsősorban kulturált, intelligens, igényes párok jelentkezését várom, kölcsönös tisztelet és diszkréció mellett, lehetőleg 45 év alatt.

Jamie
ma 07:40  #31187
Pityu8888 Pityu8888
Sziasztok! Olyan párt keresek, akik szeretik a dupla behatolást és szívesen bevezetnének ennek világa. Nagyon érdekel a dolog de még sosem próbáltam.
ma 07:36  #31186
sweetemotion69 sweetemotion69
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
ma 07:32  #31185
jami87 jami87
Kedves Párok!

39 éves, sportos, atlétikus alkatú, értelmiségi férfi vagyok, stabil szakmai háttérrel és felelősségteljes munkával. A mindennapokban aktív, gondolkodó életet élek; szakmai témákban rendszeresen publikálok és podcast formában is jelen vagyok - ezért a diszkréció számomra rendkívül fontos. Nem mindenáron akarok szexelni, csak ha találok egy tényleg szimpatikus párt.

Magamról röviden: 182 cm, 80 kg, igényes megjelenés, diszkrét, ápolt életvitel.

Tapasztalattal rendelkezem harmadikként, illetve korábbi párkapcsolatomban mi is fogadtunk harmadik felet, így mindkét oldal dinamikáját jól ismerem – és természetesen élvezem is.

Elsősorban kulturált, intelligens, igényes párok jelentkezését várom, kölcsönös tisztelet és diszkréció mellett, lehetőleg 45 év alatt.

Jamie
ma 04:47  #31184
Tomi160 Tomi160
Sziasztok! Kazincbarcika es környékén keresek hölgyet, párt egy kis sexre!
tegnap 22:28  #31183
A legjobb dolog A legjobb dolog
Szopna most hölgy vagy pár női tagja a 3. kerületben?
tegnap 22:13  #31182
Nexor22 Nexor22
Sziasztok!

Budapesti, 40-es, jó megjelenésű férfiként kölcsönös szimpátia alapján csatlakoznék párokhoz, illetve ismerednék hölgyekkel hetero alapon!
Nem vagyok kamus! Helyem nincs sajnos.

Írjatok és emailben/google chaten folytassuk! wink
tegnap 21:34  #31181
kisg23 kisg23
Ja Bocsi azt akartam irni,hogy 5 honapja van regisztrálva. De jó lenne jelenteni valahogy mert elég gáz,hogy az összes nem a témába illő fórumot telefossa…
(Ez egy válasz Gyula196 üzenetére (tegnap 20:30), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 20:30
Jó lenne az ilyeneket tiltani hogy aki nincs regisztrálva ne tudjon írni a fórumban de sajnos ez nem rajtunk múlik ! Addig is el kell viselnünk az ilyen típusú embereket .
tegnap 21:03  #31180
boka19 boka19
Sziasztok!
Ismerkedni, nyitni szándékozó, lánnyal, nővel, párral ismerkednék! Kevés dologra mondok nemet! Helyem, autóm van! Perverzió előny!
tegnap 20:30  #31179
Gyula196 Gyula196
Jó lenne az ilyeneket tiltani hogy aki nincs regisztrálva ne tudjon írni a fórumban de sajnos ez nem rajtunk múlik ! Addig is el kell viselnünk az ilyen típusú embereket .
(Ez egy válasz kisg23 üzenetére (tegnap 19:31), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 19:31
Telibe leszarja! Már én is jeleztem neki többször. 5 hónapja nincs regisztrálva és már több mint 400 hozzászólása van. Az összes fórumot spammeli a hülyeségével violent violent
tegnap 19:47  #31178
Gyula196 Gyula196
Sziasztok !
Diszkrét 50+ os párt házaspárt keresek Szekszárdon akik nyitottak a hármas szexkapcsolatra a hölgy örömére kényeztetésére választ privátba várom !
tegnap 19:44  #31177
Tomi380 Tomi380
Hetero pár keres pasit hölgy örömére hetero hármasra ... Priviben küldünk elérhetőséget
/ 1560