Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

3.nak férfiként heteró alapon ! Beszállnál? Kerestek? hajrá!

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Társkeresőnkben mindenki megtalálja, akit keres! Menj te is oda, és töltsd ki az adatlapod!

A továbbiakban a fórumtémákat erre a célra nem tartjuk hatékonynak!

!!! Figyelem !!! Európai uniós és magyar jogrend szerint törvénybe ütköző társkeresések észrevételtől, bejelentés kézhezvételétől számíthatóan a legrövidebb időn belül eltávolításra kerülnek, kiemelve: Animál és Családi. Joghatósági ellenőrzés esetén a tiltott témában kereső felhasználók feljelentésre, illetve büntetőjogi következményre számíthatnak (joghatósági ellenőrzés: rendőrség néha szúrópróbaszerűen nézegeti a fórumokat)
!!! Figyelem !!! Ne oszd meg email címed és telefonszámod adatvédelmi okok miatt (nem hitelesíthető, hogy a tied, s így törlésre kerül a bejegyzésed).

Használd üzenő rendszerünk, társkeresőnk szolgáltatásait!
Kattints a felhasználó nevére, hogy felvehesd vele a kapcsolatot.

Az eddigi hozzászólások

ma 04:36  #28220
sportos01 sportos01
Sziasztok !
Sportos budapesti férfiként ismerkednék párokkal wave
ma 00:28  #28219
Péter 51 Péter 51
Sziasztok !Kifejezetten orál centrikus Pasi vagyok !
Hölgyekkel - Párokkal szeretnék ismerkedni!
Imádok puncit nyalni !
Imádom ,ha a számra ülve alaposan ki nyalatod a nedves puncid !!!
tegnap 17:28  #28218
Atyka Atyka
Régi új vagyok itt, le is tudtok informálni a hitelésségemről akár itt az oldalon! Korrektség és diszkréció adott, elvárt!

Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!

Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.

Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
tegnap 17:27  #28217
Chrishunmohacs Chrishunmohacs
Sziasztok 33 éves független srác vagyok szivesen csatlakoznék Párhoz Baranya-Tolna-Baja környékén diszkrét és tisztelet tudo vagyok! wink
tegnap 17:23  #28216
Benike Benike
Sziasztok. 45éves, magára adó, diszkrét férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Kezdő párhoz is. Masszázs vagy amit szeretnétek. Győr
tegnap 14:30  #28215
Norberto74 Norberto74
Sziasztok! Nyitott, szexi, igényes párt keresek hármas játékra Budapesten és a környéken. Vannak fent képeim, és ha ezek és a bemutatkozásom tetszik, akkor írjatok rám bátran. smile
tegnap 14:03  #28214
Mámor6o Mámor6o
Igényes pár hölgy tagját kényeztető masszázsban részesítenék akár a párja jelenlétében is!
Helyem van!
Diszkréció adott és elvárt!
tegnap 13:39  #28213
kovacsadam kovacsadam
Sziasztok! Ápolt, fiatalos, nemdohányzó, arcszőrmentes értelmiségi férfiként keresek párt / házaspárt kellemes együttlétre elsősorban Baranyában. Sok mindenre nyitott vagyok. Ápoltság, egészség, diszkréció adott és elvárt. Keressetek bizalommal! Üdv, Ádám
tegnap 12:54  #28212
gngbng gngbng
Sziasztok.Ma estére keresünk 2 potens fiatalos srácot a hölgy örömére orál kalandra.(min.18cm)Fotóval,elérhetőséggel,privátban!
tegnap 11:35  #28211
kétférfiegyfeleség kétférfiegyfeleség
A vágy mindig meg van .
(Ez egy válasz Jeans üzenetére (tegnap 09:54), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 09:54
Sziasztok! Keresek szexi párokat, akik szívesen bevennének egy tapasztalt, sportos testalkatú pasit harmadiknak. Ha ilyen vágyaitok vannak, akkor ne habozzatok írni. smile
tegnap 09:54  #28210
Jeans Jeans
Sziasztok! Keresek szexi párokat, akik szívesen bevennének egy tapasztalt, sportos testalkatú pasit harmadiknak. Ha ilyen vágyaitok vannak, akkor ne habozzatok írni. smile
tegnap 09:28  #28209
weritas99 weritas99
Sziasztok. Budapesten és vonzáskörzetében keresek olyan párt akihez lehetne csatlakozni, napközben. Én egy mindenre nyitott, 33 éves, ápolt, diszkrét, potens pasi vagyok aki rendelkezik sok szabadidővel és autóval, így az utazás sem gond. Privát üzenetben keressetek, ha felkeltettem az érdeklődéseteket.
tegnap 09:10  #28208
Gabriella és Balázs Gabriella és Balázs
Sziasztok!Molett hölgy részére keresünk hármasra nagy mérettel rendelkező(20-21cm),molett testalkatot kedvelő férfit,kizárólag az adatlapunk szerint. Kérjük,hogy VÉGIG olvasd el!Köszönjük!
tegnap 05:32  #28207
Szerelő01 Szerelő01
Egész Pest megyében,nincs egy60as,70es pàr,aki àgyàba invitàlna egy55éves jó faszt,?
2026. 02. 22. vasárnap 21:49  #28206
Pegasus71 Pegasus71
Párnak biztosítanék nyugis helyet, ha nézhetem őket! Szimpátia alapján akár be is szállok!
2026. 02. 22. vasárnap 20:30  #28205
Gábor001 Gábor001
Szexi estét és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra ! wave
2026. 02. 22. vasárnap 18:22  #28204
3fun1234 3fun1234 VIP
A holnapi napra keresem társaságom egy pár személyében. Ha érdekelne titeket a dolog, arcos képet az általatok választott platformon azonnal tudok küldeni. Előny, ha kedvelitek a dupla puncit.
2026. 02. 22. vasárnap 16:50  #28203
bisexvagyak bisexvagyak
Szép napot!Ismerkernék olyan ápolt, vidám,nagymamával aki hatalmas lògòs mellekkel büszkélkedhet, és élvezné ha egy mellmániás pasi hosszasan, akár òrákig kényeztetni a cickòit.
Ápolt, igényes, illemtudó,kàros ssenvedélyektől mentes,45 éves pasi vagyok.
Minden megoldásra nyitott vagyok!!!!!!!!!
Ha felkeltettem az édeklődésedet, írj rám privátban, igérem nem fogok csalódást olozni.
Más korosztállyal is szívesen ismerkedem.
2026. 02. 22. vasárnap 16:39  #28202
karis005 karis005
Ma estére párhoz esetleg hölgyhöz csatlakozna 28 éves pasi. Igényesség, diszkréció adott és elvárt.
Utazni tudok, de hely is megoldható.
2026. 02. 22. vasárnap 15:28  #28201
Titkos találkozó 2023 Titkos találkozó 2023
Sziasztok mai nap 18óra-24óra között keresek olyan párt vagy lányt aki benne lenne olyanban hogy végignézi ahogy kiverem magamnak és spriccelek egy nagyot akár a hölgy cicijére. Vagy
olyan találkozókban ahol csak kézzel simogatjuk kényeztetjük egymást.A férj párja jelenlétében es a felesége kényeztetne kézzel egy szép méretű pasit majd én is simogatással ujjazással viszonoznám egészen orgazmusig. De szex vagy oral is lehet de ez nem kötelező.
Nógrád és Pest megyében keresek.Találkozhatunk akár autóskaland ,akár nálatok diszkrét vagyok vagy panzióban.várom privát üzeneteket.szép napot
/ 1411