Sziasztok !
Sportos budapesti férfiként ismerkednék párokkal
Sportos budapesti férfiként ismerkednék párokkal
Sziasztok !Kifejezetten orál centrikus Pasi vagyok !
Hölgyekkel - Párokkal szeretnék ismerkedni!
Imádok puncit nyalni !
Imádom ,ha a számra ülve alaposan ki nyalatod a nedves puncid !!!
Hölgyekkel - Párokkal szeretnék ismerkedni!
Imádok puncit nyalni !
Imádom ,ha a számra ülve alaposan ki nyalatod a nedves puncid !!!
Régi új vagyok itt, le is tudtok informálni a hitelésségemről akár itt az oldalon! Korrektség és diszkréció adott, elvárt!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Sziasztok 33 éves független srác vagyok szivesen csatlakoznék Párhoz Baranya-Tolna-Baja környékén diszkrét és tisztelet tudo vagyok!
Sziasztok. 45éves, magára adó, diszkrét férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Kezdő párhoz is. Masszázs vagy amit szeretnétek. Győr
Sziasztok! Nyitott, szexi, igényes párt keresek hármas játékra Budapesten és a környéken. Vannak fent képeim, és ha ezek és a bemutatkozásom tetszik, akkor írjatok rám bátran.
Igényes pár hölgy tagját kényeztető masszázsban részesítenék akár a párja jelenlétében is!
Helyem van!
Diszkréció adott és elvárt!
Helyem van!
Diszkréció adott és elvárt!
Sziasztok! Ápolt, fiatalos, nemdohányzó, arcszőrmentes értelmiségi férfiként keresek párt / házaspárt kellemes együttlétre elsősorban Baranyában. Sok mindenre nyitott vagyok. Ápoltság, egészség, diszkréció adott és elvárt. Keressetek bizalommal! Üdv, Ádám
Sziasztok.Ma estére keresünk 2 potens fiatalos srácot a hölgy örömére orál kalandra.(min.18cm)Fotóval,elérhetőséggel,privátban!
A vágy mindig meg van .
(Ez egy válasz Jeans üzenetére (tegnap 09:54), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 09:54
Sziasztok! Keresek szexi párokat, akik szívesen bevennének egy tapasztalt, sportos testalkatú pasit harmadiknak. Ha ilyen vágyaitok vannak, akkor ne habozzatok írni.
Sziasztok! Keresek szexi párokat, akik szívesen bevennének egy tapasztalt, sportos testalkatú pasit harmadiknak. Ha ilyen vágyaitok vannak, akkor ne habozzatok írni.
Sziasztok. Budapesten és vonzáskörzetében keresek olyan párt akihez lehetne csatlakozni, napközben. Én egy mindenre nyitott, 33 éves, ápolt, diszkrét, potens pasi vagyok aki rendelkezik sok szabadidővel és autóval, így az utazás sem gond. Privát üzenetben keressetek, ha felkeltettem az érdeklődéseteket.
Sziasztok!Molett hölgy részére keresünk hármasra nagy mérettel rendelkező(20-21cm),molett testalkatot kedvelő férfit,kizárólag az adatlapunk szerint. Kérjük,hogy VÉGIG olvasd el!Köszönjük!
Egész Pest megyében,nincs egy60as,70es pàr,aki àgyàba invitàlna egy55éves jó faszt,?
Párnak biztosítanék nyugis helyet, ha nézhetem őket! Szimpátia alapján akár be is szállok!
Szexi estét és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
A holnapi napra keresem társaságom egy pár személyében. Ha érdekelne titeket a dolog, arcos képet az általatok választott platformon azonnal tudok küldeni. Előny, ha kedvelitek a dupla puncit.
Szép napot!Ismerkernék olyan ápolt, vidám,nagymamával aki hatalmas lògòs mellekkel büszkélkedhet, és élvezné ha egy mellmániás pasi hosszasan, akár òrákig kényeztetni a cickòit.
Ápolt, igényes, illemtudó,kàros ssenvedélyektől mentes,45 éves pasi vagyok.
Minden megoldásra nyitott vagyok!!!!!!!!!
Ha felkeltettem az édeklődésedet, írj rám privátban, igérem nem fogok csalódást olozni.
Más korosztállyal is szívesen ismerkedem.
Ápolt, igényes, illemtudó,kàros ssenvedélyektől mentes,45 éves pasi vagyok.
Minden megoldásra nyitott vagyok!!!!!!!!!
Ha felkeltettem az édeklődésedet, írj rám privátban, igérem nem fogok csalódást olozni.
Más korosztállyal is szívesen ismerkedem.
Ma estére párhoz esetleg hölgyhöz csatlakozna 28 éves pasi. Igényesség, diszkréció adott és elvárt.
Utazni tudok, de hely is megoldható.
Utazni tudok, de hely is megoldható.
Sziasztok mai nap 18óra-24óra között keresek olyan párt vagy lányt aki benne lenne olyanban hogy végignézi ahogy kiverem magamnak és spriccelek egy nagyot akár a hölgy cicijére. Vagy
olyan találkozókban ahol csak kézzel simogatjuk kényeztetjük egymást.A férj párja jelenlétében es a felesége kényeztetne kézzel egy szép méretű pasit majd én is simogatással ujjazással viszonoznám egészen orgazmusig. De szex vagy oral is lehet de ez nem kötelező.
Nógrád és Pest megyében keresek.Találkozhatunk akár autóskaland ,akár nálatok diszkrét vagyok vagy panzióban.várom privát üzeneteket.szép napot
olyan találkozókban ahol csak kézzel simogatjuk kényeztetjük egymást.A férj párja jelenlétében es a felesége kényeztetne kézzel egy szép méretű pasit majd én is simogatással ujjazással viszonoznám egészen orgazmusig. De szex vagy oral is lehet de ez nem kötelező.
Nógrád és Pest megyében keresek.Találkozhatunk akár autóskaland ,akár nálatok diszkrét vagyok vagy panzióban.várom privát üzeneteket.szép napot