Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

3.nak férfiként heteró alapon ! Beszállnál? Kerestek? hajrá!

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Társkeresőnkben mindenki megtalálja, akit keres! Menj te is oda, és töltsd ki az adatlapod!

A továbbiakban a fórumtémákat erre a célra nem tartjuk hatékonynak!

!!! Figyelem !!! Európai uniós és magyar jogrend szerint törvénybe ütköző társkeresések észrevételtől, bejelentés kézhezvételétől számíthatóan a legrövidebb időn belül eltávolításra kerülnek, kiemelve: Animál és Családi. Joghatósági ellenőrzés esetén a tiltott témában kereső felhasználók feljelentésre, illetve büntetőjogi következményre számíthatnak (joghatósági ellenőrzés: rendőrség néha szúrópróbaszerűen nézegeti a fórumokat)
!!! Figyelem !!! Ne oszd meg email címed és telefonszámod adatvédelmi okok miatt (nem hitelesíthető, hogy a tied, s így törlésre kerül a bejegyzésed).

Használd üzenő rendszerünk, társkeresőnk szolgáltatásait!
Kattints a felhasználó nevére, hogy felvehesd vele a kapcsolatot.

Az eddigi hozzászólások

ma 06:01  #29156
Tamásvagyok1234 Tamásvagyok1234
Sziasztok! Hölgyet vagy párt keresek! Helyem van Pápa mellett, de ésszerű távolságon belül utazni is tudok!
ma 05:49  #29155
zozee1 zozee1
Biszexuális férfit keresünk kölcsönös élvezetekre.
tegnap 18:57  #29154
Tobleroneee Tobleroneee
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük ! wave
tegnap 18:30  #29153
Miszterek13 Miszterek13
Sziasztok! párommal keresnénk olyan nyaralási vagy wellnessezési helyszínt ahol lehet párokkal ismerkedni és swinger élményeket szerezni. Nem swinger klubot keresünk, hanem kevésbé nyilvánosan is ismert huncutkodó helyeket! Privatba irjatok kèrlek
tegnap 17:44  #29152
Borbet Borbet
Budapest 20. Kerület. Profilom.
tegnap 17:43  #29151
erotic-hunter erotic-hunter
Sziasztok! Potens pasikent szivesen csatlakoznek parokhoz. Szolis igenyes megjelensu pasi vagyok. 31 eves.
tegnap 17:42  #29150
Tádé91 Tádé91
Budapest és környékén ma este párokat kukkolnék vsgy csatlakoznék hozzájuk!
Helyem van, utazni tudok.
Írjatok bátran, érezzük jól magunkat!
tegnap 17:30  #29149
vadéjszakák vadéjszakák
49 éves pasi , 176 cm kb 80 kg , Kaposvárról , beszálna párhoz! Utazni tudok max 60 km! 18- 6 farok.
tegnap 16:21  #29148
ExtranagySrac ExtranagySrac
Sziasztok! Olyan párokat vagy nőket keresek, akik kifejezetten az extra nagy és vastag intimet kedvelik, vagy csak kipróbálnák, hogy milyen. Sportos, magas, egyetemista pasi vagyok, utazni tudok, képeim is vannak! smile
tegnap 15:14  #29147
Kellemeshatvanast Kellemeshatvanast
60+ -os hölgy vagy házaspár házibarátja lennék. Türelem, intelligencia, diszkréció.
tegnap 13:42  #29146
boka19 boka19
Sziasztok!

Ismerkedni, nyitni szándékozó párral, hölggyel, hölgyekkel ismerkednék.

Beszélgessünk, bármi lehetséges!!! Mond el kérlek, mi az, amit kipróbálnál, mi a titkos vágyad???

Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni, ujjazni stb.

Perverzió és a nagy cicik, terhes nő előny!!!
tegnap 10:35  #29145
sweetemotion69 sweetemotion69
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
tegnap 09:59  #29144
gabonya gabonya
Ma este pár, forró kéjes ismerkedésre? Budaőrsön van helyem, vagy autóm is, ha menni kell wink
tegnap 09:02  #29143
Titkos találkozó 2023 Titkos találkozó 2023
Sziasztok Párt vagy Lányt keresek ma vasarnap estére akinek lenne kedve találkozni! Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok eralfősalfzaalfkos, tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék -masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó
tegnap 08:30  #29142
zizibi zizibi
Sziasztok!
Ma estére keresek pár vagy bi pasit.Helyem van!Uni/passzív vagyok.Csak aki el is jönne!Írjatok!
tegnap 07:55  #29141
Többeskaland37 Többeskaland37
Sziasztok! A mai napon csatlakoznék egy kedves pàrhoz! Utazni és fogadni is tudok.
tegnap 07:42  #29140
AdamYoung AdamYoung
Anyucit vagy Hotwife-ot keresek harmincas potens igényes fiúként. A videóimban láthatod, mire számíthatsz!
tegnap 06:59  #29139
Inszignia76 Inszignia76
Nyiregyi férfi kezdő Hàzaspárt keres diszkrét normális 3 együttlétre helyem lenne
tegnap 06:21  #29138
Norbi párt keres Norbi párt keres
Nagy farokkal ,ápolt ,intelligens férfiként keresek házaspárt kellemes szexre. adatlapom adott
2026. 04. 25. szombat 21:26  #29137
Borbet Borbet
Ma este 20. Kerület ? Profilom
/ 1458