Párt fogadnék az otthonomba,minden jóra!
Sziasztok! Holnap délelőtt hölgy , pár egy jo sexre? Lehet autóskaland is! K.barcika és környékén!
Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkedni, barátkozni, akik házibarátot keresnek.
Párokkal szeretnék ismerkedni, barátkozni, akik házibarátot keresnek.
Párommal vagy külön külön is keresünk sexpartnert, vác környékéről.39 éves fiu vagyok es 38 éves a lány,akár tudunk menni autóval ha van hely,de nálunk is megoldható.idősek előnyben 45+ kor felettiek irjanak csak!
Sziasztok Krisztián vagyok.
Pár barátságát keresem hosszútávra
Sok szabad idővel rendelkezem és a távolság sem gond akár egész hétvégén is ráérek
Előre s köszönöm
Szép napot
Sok szabad idővel rendelkezem és a távolság sem gond akár egész hétvégén is ráérek
Előre s köszönöm
Szép napot
Szia sziasztok. Olyan párt vagy kíváncsi hölgyet keresek aki akik benne lennének olyanban hogy egy pasi a hölgy tagjára ravélvez.esetleg simogatás jöhet szóba es raelvezes ha van olyan aki benne lenne az írjon privát üzenetet Nógrád és Pest megye környékén. De ha mást is kiprobalnátok pl csak simogatás oda vissza.maszazs.csak beszélgetés csak kukkolás esetleg orál azt megbeszelhetjuk nyitott vagyok de a konkrét elképzelés az az első amit írtam. Nálatok. Szabadban.panzio.auto. en sajnos fogadni nem de utazni tudok.
Sziasztok.
Megbízható férfi keresi heteró partnereit.
Megbízható férfi keresi heteró partnereit.
szerintem telel van az oldal kamu profillal, főleg párok terén. FFI még csak-csak akad, de pár, mint a fehér holló.
(Ez egy válasz Ctan123 üzenetére (tegnap 21:05), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 21:05
Sziasztok!
Kíváncsi lennék a véleményetekre/tapasztalataitokra, mert egy ideje azt vettem észre, hogy ezen az oldalon (hetero vonalon) teljesen leült a partnerkeresés.Nem vaktában írogatok mindenkinek: kifejezetten figyelek arra, hogy csak olyanoknak küldjek üzenetet, akiknek a profilja és a kritériumai passzolnak ahhoz, amit én is keresek. Ennek ellenére az utóbbi időben konkrétan válaszra sem méltatnak, vagy fel sem nyitják a leveleket.Csak én futok bele ennyi kamu vagy teljesen inaktív profilba mostanában, vagy másnak is az a tapasztalata, hogy egy ideje sokkal nehezebb lett itt az ismerkedés? Volt valami változás az oldalon, vagy a többi srác/lány is ugyanezzel küzd?Írjátok meg, nálatok mi a helyzet, mert igazán érdekelne
Kíváncsi lennék a véleményetekre/tapasztalataitokra, mert egy ideje azt vettem észre, hogy ezen az oldalon (hetero vonalon) teljesen leült a partnerkeresés.Nem vaktában írogatok mindenkinek: kifejezetten figyelek arra, hogy csak olyanoknak küldjek üzenetet, akiknek a profilja és a kritériumai passzolnak ahhoz, amit én is keresek. Ennek ellenére az utóbbi időben konkrétan válaszra sem méltatnak, vagy fel sem nyitják a leveleket.Csak én futok bele ennyi kamu vagy teljesen inaktív profilba mostanában, vagy másnak is az a tapasztalata, hogy egy ideje sokkal nehezebb lett itt az ismerkedés? Volt valami változás az oldalon, vagy a többi srác/lány is ugyanezzel küzd?Írjátok meg, nálatok mi a helyzet, mert igazán érdekelne
szolnokon par ma este?
Sziasztok!
Sziasztok! Debrecen ès környékén párral ismerkednèk, barátkoznèk. Igènyes, ápolt, diszkrét vagyok.
Sziasztok! Most hétvégére, a szombat esti órákra keresek egy fiatal/fiatalos kalandvágyó párt Budapesten, vagy a közelben!
Sziasztok!
Győr környéki párok jelentezését várom, akik szeretnének egy minőségi házi-videót magukról
Ha unod már a remegő képű, rossz minőségű felvételeket, írjatok privát üzenetet! Rugalmasan tudok segíteni a környéken.
Győr környéki párok jelentezését várom, akik szeretnének egy minőségi házi-videót magukról
Ha unod már a remegő képű, rossz minőségű felvételeket, írjatok privát üzenetet! Rugalmasan tudok segíteni a környéken.
Sziasztok
Párok,hölgyek szeretnének kalandozni a mai nap?
30F
Párok,hölgyek szeretnének kalandozni a mai nap?
30F
Sziasztok! Párt keresek hetero alapon akik vevők lennének nagy mérettel rendelkező pasi társaságára, cuckold, creampie jatékokra, közös izgalmak megélésére somogy illetve baranya környékén. Akit érdekelne az privátban keressen.
Sziasztok!
Van kanos pasi mára estére vagy éjszakára házibarátnak Kecskemétre?
Írjatok…
Van kanos pasi mára estére vagy éjszakára házibarátnak Kecskemétre?
Írjatok…
Sziasztok ! Párokhoz csatlakoznék harmadiknak cuckold vagy creampie szexre ! Budapest és Pest megye max 20-km es hatósugarában. Lehet közben fotózni az aktust vagy akár videózni is.... Ha más hármas vagy többes vágyaitok vannak , bármit megbeszélhetünk ! Házibarát is lennék állandóra , vagy szerepjátékot is szívesen játszok , ha igény van rá.....
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Sziasztok Krisztián vagyok.
Előre s köszönöm
Szép napot
Előre s köszönöm
Szép napot
Sziasztok… napközben szívesen csatlakoznék párhoz vagy hölgyhöz… kizárólag hetero alapon..