Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

3.nak férfiként heteró alapon ! Beszállnál? Kerestek? hajrá!

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Társkeresőnkben mindenki megtalálja, akit keres! Menj te is oda, és töltsd ki az adatlapod!

A továbbiakban a fórumtémákat erre a célra nem tartjuk hatékonynak!

!!! Figyelem !!! Európai uniós és magyar jogrend szerint törvénybe ütköző társkeresések észrevételtől, bejelentés kézhezvételétől számíthatóan a legrövidebb időn belül eltávolításra kerülnek, kiemelve: Animál és Családi. Joghatósági ellenőrzés esetén a tiltott témában kereső felhasználók feljelentésre, illetve büntetőjogi következményre számíthatnak (joghatósági ellenőrzés: rendőrség néha szúrópróbaszerűen nézegeti a fórumokat)
!!! Figyelem !!! Ne oszd meg email címed és telefonszámod adatvédelmi okok miatt (nem hitelesíthető, hogy a tied, s így törlésre kerül a bejegyzésed).

Használd üzenő rendszerünk, társkeresőnk szolgáltatásait!
Kattints a felhasználó nevére, hogy felvehesd vele a kapcsolatot.

Az eddigi hozzászólások

tegnap 20:40  #28809
miraculum miraculum
Sziasztok! Igényes diszkrét találkozni merő pár társaságát keresem. Sokmindenben benne vagyok.
tegnap 19:04  #28808
Mámor6o Mámor6o
Szabolcsi pár hölgy tagját masszíroznám/ igényei szerint /képzett masszőr vagyok!
Helyem van de utazni is tudok!
tegnap 18:45  #28807
Péter 51 Péter 51 VIP
Sziasztok !Kifejezetten orál centrikus Pasi vagyok !
Hölgyekkel - Párokkal szeretnék ismerkedni!
Imádok puncit nyalni !
Imádom ,ha a számra ülve alaposan ki nyalatod a nedves puncid !!!
tegnap 17:23  #28806
Fekete pad Fekete pad
13 kerület
(Ez egy válasz fürk-ész üzenetére (tegnap 17:20), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 17:20
Sziasztok!

Párokkal , hölgyekkel szeretnék ismerkedni. Elsősorban nézni szeretném amint egymással, vagy másokkal is huncutkodtok. Izgalmas, pikáns, tabumentes beszélgetésekre is vevő vagyok, lényeg a jó hangulat.
tegnap 17:21  #28805
Andras0904 Andras0904
Sziasztok! Budapest melyik részéről kerestek? Nagy méret kb 20-centi ami jó a hölgynek?
(Ez egy válasz Fekete pad üzenetére (tegnap 17:07), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 17:07
Sziasztok!
Hármas szexre heteró férfit keresünk 35-45 éves!
Nagy intim mérettel rendelkezőt!
Lehetőség szerint ma estére
tegnap 17:20  #28804
fürk-ész fürk-ész
Sziasztok!

Párokkal , hölgyekkel szeretnék ismerkedni. Elsősorban nézni szeretném amint egymással, vagy másokkal is huncutkodtok. Izgalmas, pikáns, tabumentes beszélgetésekre is vevő vagyok, lényeg a jó hangulat.
tegnap 17:18  #28803
Axelbudapest070707 Axelbudapest070707 VIP
Sziasztok! smile
Ma estére keresek fiatal párost, hölgyet 26 éves sportos NAGY mérettel rendelkezőként smile
tegnap 17:13  #28802
babayaqa babayaqa
Szia!
Merrefelé?
(Ez egy válasz Fekete pad üzenetére (tegnap 17:07), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 17:07
Sziasztok!
tegnap 17:09  #28801
Bevállalós pasi Bevállalós pasi
Péntek,szombat estére keresek hölgyet vagy párt.
Budapesti vagyok.
tegnap 17:07  #28800
Fekete pad Fekete pad
Sziasztok!
tegnap 16:29  #28799
Sikoly2023 Sikoly2023
Párhoz csatlakoznek hármas örömömre ma normális diszkrét férfi vagyok
tegnap 13:01  #28798
BUKKAKE BUKKAKE
HÚSVÉT HÉTFŐ van,a LOCSOLKODÁS Napja...Esztergom-Párkány-Dorog-Szentendre-Solymár,Pomáz és környékén szívesn MEGLOCSOLNÉK átlagos alkatú,18-55 év kötötti Nőt,Feleséget,Lányt,és ÉLVEZÉSIG NYALNÁM.Lehet autómban,vagy Nálad...jelentkezhet pár is,itt a Nő ÖRÖMÉRE...Kedves,figyelmes,érett,tapasztalt,fürge nyelvű,ügyes kezű masszőr pasi vagyok...PUSZIKA...
Üzenet módosítása
tegnap 12:57  #28797
kivancsipasika kivancsipasika
szep napot olyan nyitott párral ismerkednek ahol a ferhet izgatna ha elotte kényeztetik a feleseget vagy vele kozosen ! Hely kelelne utazni tudnek! viber jo lenne
tegnap 12:19  #28796
Kiváncsipasi_40 Kiváncsipasi_40
Hölgyem egy korrekt locsolásra kit látogathatnék meg? ....
tegnap 08:54  #28795
edipárka edipárka
Kellemes nyulat, és sok locsolót, a hölgyeknek!
tegnap 08:31  #28794
Gabriella81 Gabriella81
Sziasztok!Molett,erős testalkatú nőként(ha ez zavar,ne írj!)szeretnénk ismerkedni fiú barátommal egy ápolt,figyelmes,független,nagy intimmel(20-21cm)rendelkező férfivel.Saját hely előny,részletek az adatlapunkon és csak az szerint ismerkedünk.Olvasdd végig légyszíves,köszönjük!
tegnap 08:13  #28793
zozee1 zozee1
Bi beállítottságú férfit keresünk kölcsönös örömökre.
tegnap 07:31  #28792
CsapjunkbLe CsapjunkbLe
Sziasztok! Szívesen ismerkednék párral a következő pár napban. Ha Ti is épp kerestek partnert Bp és környékén... smile
2026. 04. 05. vasárnap 14:25  #28791
freecuckold freecuckold
Párral ismerkednék, a Hölgy örömére! wave
2026. 04. 05. vasárnap 14:15  #28790
Sosemleszvége Sosemleszvége
Van kedvem, van kultúrált helyem, van mivel, de épp nincs kivel. Hölgyet vagy párt keresek.
/ 1441