Sziasztok! Igényes diszkrét találkozni merő pár társaságát keresem. Sokmindenben benne vagyok.
Szabolcsi pár hölgy tagját masszíroznám/ igényei szerint /képzett masszőr vagyok!
Helyem van de utazni is tudok!
Helyem van de utazni is tudok!
Sziasztok !Kifejezetten orál centrikus Pasi vagyok !
Hölgyekkel - Párokkal szeretnék ismerkedni!
Imádok puncit nyalni !
Imádom ,ha a számra ülve alaposan ki nyalatod a nedves puncid !!!
Hölgyekkel - Párokkal szeretnék ismerkedni!
Imádok puncit nyalni !
Imádom ,ha a számra ülve alaposan ki nyalatod a nedves puncid !!!
13 kerület
(Ez egy válasz fürk-ész üzenetére (tegnap 17:20), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 17:20
Sziasztok!
Párokkal , hölgyekkel szeretnék ismerkedni. Elsősorban nézni szeretném amint egymással, vagy másokkal is huncutkodtok. Izgalmas, pikáns, tabumentes beszélgetésekre is vevő vagyok, lényeg a jó hangulat.
Párokkal , hölgyekkel szeretnék ismerkedni. Elsősorban nézni szeretném amint egymással, vagy másokkal is huncutkodtok. Izgalmas, pikáns, tabumentes beszélgetésekre is vevő vagyok, lényeg a jó hangulat.
Sziasztok! Budapest melyik részéről kerestek? Nagy méret kb 20-centi ami jó a hölgynek?
(Ez egy válasz Fekete pad üzenetére (tegnap 17:07), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 17:07
Sziasztok!
Hármas szexre heteró férfit keresünk 35-45 éves!
Nagy intim mérettel rendelkezőt!
Lehetőség szerint ma estére
Sziasztok!
Sziasztok!
Ma estére keresek fiatal párost, hölgyet 26 éves sportos NAGY mérettel rendelkezőként
Ma estére keresek fiatal párost, hölgyet 26 éves sportos NAGY mérettel rendelkezőként
Szia!
Merrefelé? (Ez egy válasz Fekete pad üzenetére (tegnap 17:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Merrefelé? (Ez egy válasz Fekete pad üzenetére (tegnap 17:07), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 17:07
Sziasztok!
Péntek,szombat estére keresek hölgyet vagy párt.
Budapesti vagyok.
Budapesti vagyok.
Sziasztok!
Párhoz csatlakoznek hármas örömömre ma normális diszkrét férfi vagyok
HÚSVÉT HÉTFŐ van,a LOCSOLKODÁS Napja...Esztergom-Párkány-Dorog-Szentendre-Solymár,Pomáz és környékén szívesn MEGLOCSOLNÉK átlagos alkatú,18-55 év kötötti Nőt,Feleséget,Lányt,és ÉLVEZÉSIG NYALNÁM.Lehet autómban,vagy Nálad...jelentkezhet pár is,itt a Nő ÖRÖMÉRE...Kedves,figyelmes,érett,tapasztalt,fürge nyelvű,ügyes kezű masszőr pasi vagyok...PUSZIKA...
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
szep napot olyan nyitott párral ismerkednek ahol a ferhet izgatna ha elotte kényeztetik a feleseget vagy vele kozosen ! Hely kelelne utazni tudnek! viber jo lenne
Hölgyem egy korrekt locsolásra kit látogathatnék meg? ....
Kellemes nyulat, és sok locsolót, a hölgyeknek!
Sziasztok!Molett,erős testalkatú nőként(ha ez zavar,ne írj!)szeretnénk ismerkedni fiú barátommal egy ápolt,figyelmes,független,nagy intimmel(20-21cm)rendelkező férfivel.Saját hely előny,részletek az adatlapunkon és csak az szerint ismerkedünk.Olvasdd végig légyszíves,köszönjük!
Bi beállítottságú férfit keresünk kölcsönös örömökre.
Sziasztok! Szívesen ismerkednék párral a következő pár napban. Ha Ti is épp kerestek partnert Bp és környékén...
Párral ismerkednék, a Hölgy örömére!
Van kedvem, van kultúrált helyem, van mivel, de épp nincs kivel. Hölgyet vagy párt keresek.