Sziasztok! Párhoz szívesen csatlakoznék! Adatlapom kitöltve! Utazni tudok!
A mai este folyamán Budapest és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Helyem van, utazni tudok. Viber, Whatsapp, Google chat van.
Írjatok bátran!
Írjatok bátran!
Szia!
Irj ram ha gondolod en nem tudok (Ez egy válasz jójó76 üzenetére (ma 05:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Irj ram ha gondolod en nem tudok (Ez egy válasz jójó76 üzenetére (ma 05:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! 19én, megyek kocsival, Miskolcról Ceglédre a naturista éjszakai fürdőzésre. Ha van olyan pár vagy hölgy aki velem tartana, keressetek bizalommal!
Szia!! Írj privátba !
(Ez egy válasz Tibor48 üzenetére (ma 01:57), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 01:57
Szép Napot !
50 - es Férfi vagyok
Érett Hölgy partnert vagy Párt szeretnék megismerni !
Lehetőleg 60 év feletti korosztály érdekel és izgat !
50 - es Férfi vagyok
Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnert, partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6
Sziasztok, hölgyhöz/párhoz csatlakoznék a társkereső profilomban leírtak alapján. Ha felkeltettem érdeklődésetek írjatok üzit
Sziasztok feleségem örömére keresünk pasit aki szereti a molett nőket Hajdú-Bihar.
Szép Napot !
50 - es Férfi vagyok
50 - es Férfi vagyok
Sziasztok, 18-án este,19. reggelig egy jó kis élvezetes együttlétre keresem partnereimet, csatlakoznék párokhoz bi- illetve hetero alapon. Helyileg Budapest 10. kerületben lenne helyem,de autó van és szívesen mozgok én is. Jómagam 38 éves, fiatalos, értelmesnek tartott srác vagyok. Képek, további részletek üzenetben.
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Az első 20 ast
(Ez egy válasz Grandioso üzenetére (tegnap 13:48), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 13:48
Tetszik az asszony, egy 20-ast simán letagadhatna test alapján. Nagyon fiatalos. Megkóstolnám.
Párok?
Sziasztok Szabolcsi Pár aki szeretné a hogy párját más férfival kényeztetni ?Nyiregyi férfi várja leveleteket
A mai este folyamán Budapest és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Írjatok bátran!
Írjatok bátran!
Sziasztok!
Van itt szabolcsi pár aki pasit keres?
Van itt szabolcsi pár aki pasit keres?
Tetszik az asszony, egy 20-ast simán letagadhatna test alapján. Nagyon fiatalos. Megkóstolnám.
(Ez egy válasz kétférfiegyfeleség üzenetére (tegnap 12:34), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz kétférfiegyfeleség üzenetére (tegnap 12:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Én szívesen csatlakozom!
(Ez egy válasz Rasmus üzenetére (tegnap 11:17), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 11:17
Sziasztok! 40 -60 év közötti sexpartnert keresünk .. cuckoldra … mi 57-59 pár vagyunk feleségem szereti ha élvezésig kényeztetik . Bárhová tudunk menni
Feleség dupla örömére ismerkednénk férfivel adatlapunk szerint.
Sziasztok! Kedves,kellemes, pár ismeretségét keresem szenvedélyes együttlétre.