Sziasztok!
Budapesti, 40-es, jó megjelenésű férfiként kölcsönös szimpátia alapján csatlakoznék párokhoz, illetve ismerednék hölgyekkel hetero alapon!
Nem vagyok kamus! Helyem nincs sajnos.
Képgyűjtögető, válaszra sem méltató párok, hölgyek levelét nem várom!
Írjatok és emailben/google chaten folytassuk!
Budapesti, 40-es, jó megjelenésű férfiként kölcsönös szimpátia alapján csatlakoznék párokhoz, illetve ismerednék hölgyekkel hetero alapon!
Nem vagyok kamus! Helyem nincs sajnos.
Képgyűjtögető, válaszra sem méltató párok, hölgyek levelét nem várom!
Írjatok és emailben/google chaten folytassuk!
Párral ismerkednék, a Hölgy örömére!
Sziasztok!
Pàrt, hölgyet keresek az adatlapon szerint.
Pàrt, hölgyet keresek az adatlapon szerint.
Sziasztok ! Párokhoz csatlakoznék harmadiknak cuckold vagy creampie szexre ! Budapest és Pest megye max 20-km es hatósugarában. Lehet közben fotózni az aktust vagy akár videózni is....
Sziasztok!
Párhoz csatlakoznék ma hetero alapon, Budapesten!
Írjatok ha aktuális valakinek
Párhoz csatlakoznék ma hetero alapon, Budapesten!
Írjatok ha aktuális valakinek
Szépen megfogalmazott hozzászólás. Magyarországon belül merre vagytok?
(Ez egy válasz Robert001 üzenetére (2026. 07. 20. hétfő 11:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 20. hétfő 11:46
Párommal egy kulturált, igényes és diszkrét férfit keresünk hármas együttléthez.
Számunkra a legfontosabb, hogy az együttlét elsősorban a párom élményéről szóljon, és ketten kényeztessük őt egy kellemes, kölcsönös tiszteleten alapuló légkörben.
Kezdők vagyunk ezen a téren. Nekem van némi tapasztalatom, a párom viszont visszafogottabb, ezért türelmes, megértő hozzáállást várunk. Semmilyen extrém vagy perverz dolog nem érdekel minket.
Ami fontos:
- Óvszer használata kötelező.
- Szájba élvezés és anális szex kizárt.
- Az együttlét kereteit mi határozzuk meg, ezt kérjük tiszteletben tartani.
- Higiénia, egészség, intelligencia és teljes diszkréció alapfeltétel.
Saját helyszínnel nem rendelkezünk, de utazni tudunk.
Előnyt jelent, ha vastag pénisszel rendelkezel.
Emellett nyitottak vagyunk arra is, hogy megismerjünk egy hozzánk hasonló korosztályú, kulturált párt. Olyan embereket keresünk, akikkel nemcsak az intimitás, hanem egy kellemes hétvége, közös programok és jó hangulat is elképzelhető. Mindenki a saját párjával lenne együtt, és idővel majd meglátjuk, hogyan alakul a kölcsönös szimpátia és a kapcsolat.
Házi swinger összejövetelek is érdekelnek minket, azonban teljesen kezdők vagyunk ezen a téren. Első alkalommal inkább megfigyelőként vennénk részt, hogy a párom nyugodt környezetben ismerhesse meg ezt a világot, mindenféle nyomás nélkül. Olyan társaságot keresünk, ahol a kölcsönös tisztelet, a diszkréció és a kulturált hozzáállás az első.
Ha magadra ismertél, vagy úgy érzed, hogy egy hullámhosszon vagyunk, írj bátran, és ismerkedjünk meg.
Számunkra a legfontosabb, hogy az együttlét elsősorban a párom élményéről szóljon, és ketten kényeztessük őt egy kellemes, kölcsönös tiszteleten alapuló légkörben.
Kezdők vagyunk ezen a téren. Nekem van némi tapasztalatom, a párom viszont visszafogottabb, ezért türelmes, megértő hozzáállást várunk. Semmilyen extrém vagy perverz dolog nem érdekel minket.
Ami fontos:
Emellett nyitottak vagyunk arra is, hogy megismerjünk egy hozzánk hasonló korosztályú, kulturált párt. Olyan embereket keresünk, akikkel nemcsak az intimitás, hanem egy kellemes hétvége, közös programok és jó hangulat is elképzelhető. Mindenki a saját párjával lenne együtt, és idővel majd meglátjuk, hogyan alakul a kölcsönös szimpátia és a kapcsolat.
Házi swinger összejövetelek is érdekelnek minket, azonban teljesen kezdők vagyunk ezen a téren. Első alkalommal inkább megfigyelőként vennénk részt, hogy a párom nyugodt környezetben ismerhesse meg ezt a világot, mindenféle nyomás nélkül. Olyan társaságot keresünk, ahol a kölcsönös tisztelet, a diszkréció és a kulturált hozzáállás az első.
Ha magadra ismertél, vagy úgy érzed, hogy egy hullámhosszon vagyunk, írj bátran, és ismerkedjünk meg.
Párommal egy kulturált, igényes és diszkrét férfit keresünk hármas együttléthez.
Ami fontos:
Ami fontos:
Sziasztok.
Győrben ismerkedés, kaland? Hölgy, pár?
Igényes, izmos férfi vagyok, nagyobb, csupasz, eres intim. Maximális diszkréció és többes tapasztalat.
Hely alkalmanként, kocsi van!
Írjatok
Győrben ismerkedés, kaland? Hölgy, pár?
Igényes, izmos férfi vagyok, nagyobb, csupasz, eres intim. Maximális diszkréció és többes tapasztalat.
Hely alkalmanként, kocsi van!
Írjatok
Kedves Párok!
39 éves, sportos, atlétikus alkatú, értelmiségi férfi vagyok, stabil szakmai háttérrel és felelősségteljes munkával. A mindennapokban aktív, gondolkodó életet élek; szakmai témákban rendszeresen publikálok és podcast formában is jelen vagyok - ezért a diszkréció számomra rendkívül fontos. Nem mindenáron akarok szexelni, csak ha találok egy tényleg szimpatikus párt.
Magamról röviden: 182 cm, 80 kg, igényes megjelenés, diszkrét, ápolt életvitel.
Tapasztalattal rendelkezem harmadikként, illetve korábbi párkapcsolatomban mi is fogadtunk harmadik felet, így mindkét oldal dinamikáját jól ismerem – és természetesen élvezem is.
Elsősorban kulturált, intelligens, igényes párok jelentkezését várom, kölcsönös tisztelet és diszkréció mellett, lehetőleg 45 év alatt.
Jamie
39 éves, sportos, atlétikus alkatú, értelmiségi férfi vagyok, stabil szakmai háttérrel és felelősségteljes munkával. A mindennapokban aktív, gondolkodó életet élek; szakmai témákban rendszeresen publikálok és podcast formában is jelen vagyok - ezért a diszkréció számomra rendkívül fontos. Nem mindenáron akarok szexelni, csak ha találok egy tényleg szimpatikus párt.
Magamról röviden: 182 cm, 80 kg, igényes megjelenés, diszkrét, ápolt életvitel.
Tapasztalattal rendelkezem harmadikként, illetve korábbi párkapcsolatomban mi is fogadtunk harmadik felet, így mindkét oldal dinamikáját jól ismerem – és természetesen élvezem is.
Elsősorban kulturált, intelligens, igényes párok jelentkezését várom, kölcsönös tisztelet és diszkréció mellett, lehetőleg 45 év alatt.
Jamie
Pàrokal/lányokal finom szerepjáték…Viber/Whatsapp/GoogleChat…
Ha felkeltettem az érdeklődést irj nyugodtan.
Diszkréció maximális
Ha felkeltettem az érdeklődést irj nyugodtan.
Diszkréció maximális
Sziasztok Zala megyei srác vagyok 36 èves szívesen találkoznèk Somogy vagy Zala megyèből hölgyel vagy párral akinek van kedve írjon diszkréció adott ès elvárt utazni tudok
Jó reggelt! K.barcika és környékén kalandoznék, hölgyek, párokat keresek minden jóra! Akár autóban,szabadban!
Sziasztok! Balatonszemesen, vagy közvetlen közelében csatlakoznék párokhoz. Írjátok privátban kérlek. Szép napot!
Sziasztok!
Székesfehérvár- Budapest vonal közelében csatlakoznék párokhoz! Minden privátban diszkréten megbeszélünk. Fényképet küld ha kéritek!
Székesfehérvár- Budapest vonal közelében csatlakoznék párokhoz! Minden privátban diszkréten megbeszélünk. Fényképet küld ha kéritek!
Kecskemet kornyeken 31.-ére keresek párt akikhez csatlakoznek! 24/ F utazni is tudok ha ugy van
Varom az uzeneteket!!
Varom az uzeneteket!!
Sziasztok!
Hármas beszállóra keresnénk most,szép igényes pasit!!!
Pest megye!!!!
Vastag farok előnyben !!!!!
Hármas beszállóra keresnénk most,szép igényes pasit!!!
Pest megye!!!!
Vastag farok előnyben !!!!!
kecskeméti párt keresek
Sziasztok
Párhoz csatlakoznék első alkalom
Párhoz csatlakoznék első alkalom
Sziasztok, egy 32 éves fekete bőrű férfi vagyok. Szeretnék ma este egy hölgyet (25–45) vagy egy párt vendégül látni nálam Budapesten.
Sziasztok, egy 32 éves fekete bőrű férfi vagyok. Szeretnék ma este egy hölgyet (25–45) vagy egy párt vendégül látni nálam Budapesten.