Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

3.nak férfiként heteró alapon ! Beszállnál? Kerestek? hajrá!

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Társkeresőnkben mindenki megtalálja, akit keres! Menj te is oda, és töltsd ki az adatlapod!

A továbbiakban a fórumtémákat erre a célra nem tartjuk hatékonynak!

!!! Figyelem !!! Európai uniós és magyar jogrend szerint törvénybe ütköző társkeresések észrevételtől, bejelentés kézhezvételétől számíthatóan a legrövidebb időn belül eltávolításra kerülnek, kiemelve: Animál és Családi. Joghatósági ellenőrzés esetén a tiltott témában kereső felhasználók feljelentésre, illetve büntetőjogi következményre számíthatnak (joghatósági ellenőrzés: rendőrség néha szúrópróbaszerűen nézegeti a fórumokat)
!!! Figyelem !!! Ne oszd meg email címed és telefonszámod adatvédelmi okok miatt (nem hitelesíthető, hogy a tied, s így törlésre kerül a bejegyzésed).

Használd üzenő rendszerünk, társkeresőnk szolgáltatásait!
Kattints a felhasználó nevére, hogy felvehesd vele a kapcsolatot.

Az eddigi hozzászólások

tegnap 12:41  #30453
meg2pasi meg2pasi
Ha egy pasinál kettő méginkább megmozgatja a fantáziátokat : )

Két jó megjelenésű, 42 és 44 éves, normál testalkatú, domináns pasi ismerkedne nyitott lánnyal vagy párral. Mindketten domináns, határozott, irányító típusok vagyunk, nyitottak a nem hétköznapi élményekre és az izgalmas helyzetekre.

Szeretjük a kölcsönös vonzalmon alapuló, nem hétköznapi találkozásokat, és úgy gondoljuk, hogy egy ilyen felállás sok izgalmas lehetőséget rejt magában.

Írjatok, és ismerkedjünk meg smile
tegnap 10:50  #30452
22viktor 22viktor
Sziasztok párt vagy lányt keresek minden jóra akar szex mentes beszélgetős találkozó is szóba jöhet de lehet egy kis simogatás vagy esetleg több is. Ha van kedvetek ismerkedni írjatok rám. Nógrád es Pest megye mobilis vagyok. Szép napot.
tegnap 10:47  #30451
cincogi cincogi
Sziasztok ! Egy régi vágyam , hogy egy hármas szex közben , úgy nyalhassam a hölgy tagot , hogy amíg mi 69-ben vagyunk a férj hátulrol dugja ! Természetesen a punciát tisztára nyalnám , miután a férje tele lőtte ! Erre keresek házaspárt vagy csak párocskát....Budapestről vagy Pest megyéből !
tegnap 10:43  #30450
Dogging.Cuckold Dogging.Cuckold VIP
tegnap 10:38  #30449
sweetemotion69 sweetemotion69
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
tegnap 10:13  #30448
Sildenafil1990 Sildenafil1990
Pasit keresunk a hölgy oromere
tegnap 09:06  #30447
Kaland_2 Kaland_2
Sziasztok
Adatlapom alapján ismerkednék.
Csak a Nő örömére!!!!
tegnap 08:41  #30446
Mámor6o Mámor6o
Túrkeve környékén pár hölgy tagját orgazmusig kényeztetni akár a párja jelenlétében!
tegnap 08:38  #30445
Danesz84 Danesz84
Sziasztok
A mai napon hölgy aki randizna egy kellemeset,élvezeteset?
Budapest,hely van.
Privátban folytassuk.
tegnap 08:35  #30444
jami87 jami87
Kedves Párok!

38 éves, sportos, atlétikus alkatú, értelmiségi férfi vagyok, stabil szakmai háttérrel és felelősségteljes munkával. A mindennapokban aktív, gondolkodó életet élek; szakmai témákban rendszeresen publikálok és podcast formában is jelen vagyok - ezért a diszkréció számomra rendkívül fontos. Nem mindenáron akarok szexelni, csak ha találok egy tényleg szimpatikus párt.

Magamról röviden: 182 cm, 78 kg, igényes megjelenés, diszkrét, ápolt életvitel.

Tapasztalattal rendelkezem harmadikként, illetve korábbi párkapcsolatomban mi is fogadtunk harmadik felet, így mindkét oldal dinamikáját jól ismerem – és természetesen élvezem is.

Elsősorban kulturált, intelligens, igényes párok jelentkezését várom, kölcsönös tisztelet és diszkréció mellett, lehetőleg 45 év alatt.

Jamie
tegnap 07:36  #30443
HarmincasFérfi HarmincasFérfi
Sziasztok! Mai nap Győrben és környékén keresek szenvedélyes, nyitott partnert, partnereket
tegnap 06:51  #30442
külföldi külföldi
Sziasztok!

40 éves, igényes, diszkrét férfi vagyok. Esztergom–Szentendre környékén ismerkednék hölgyekkel vagy párokkal. Szeretem a masszázst, szívesen kényeztetem a hölgyeket meleg olajjal.

Ha egy normális, nem kamus férfit keresel, írj bátran!
2026. 06. 30. kedd 19:04  #30441
boka19 boka19
Sziasztok!
Ismerkedni, nyitni szándékozó, lánnyal, nővel, párral ismerkednék! Kevés dologra mondok nemet! Helyem, autóm van! Perverzió előny!
2026. 06. 30. kedd 19:00  #30440
Novum Novum
Sziasztok!

Péter vagyok, 32 éves, 185 cm magas, 80 kg-os, sportos testalkatú hetero férfi.
Olyan párt keresek, akikkel kölcsönös szimpátia alapján megismerkedhetünk, jól érezhetjük magunkat együtt, és kellemes élményeket szerezhetünk. Ha szimpatikus vagyok számotokra, örömmel beszélgetek és ismerkedem veletek.
2026. 06. 30. kedd 18:51  #30439
lacko111 lacko111
Irjatok rám
(Ez egy válasz Par2938 üzenetére (2026. 06. 30. kedd 17:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 30. kedd 17:32
Sziasztok! Ma estére keresünk pasit.. Elsősorban nagy méret előny vagy masszírozni tudó ez ki derül
2026. 06. 30. kedd 18:51  #30438
lacko111 lacko111
Szivesen elutazok irjatok
(Ez egy válasz Par2938 üzenetére (2026. 06. 30. kedd 17:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 30. kedd 17:32
Sziasztok! Ma estére keresünk pasit.. Elsősorban nagy méret előny vagy masszírozni tudó ez ki derül
2026. 06. 30. kedd 18:08  #30437
Tributefun Tributefun
Nem független férfiként keresek párokat szegeden tabumentes szexkapcsolatra.
2026. 06. 30. kedd 17:37  #30436
Tobleroneee Tobleroneee
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük ! wink
2026. 06. 30. kedd 17:32  #30435
Par2938 Par2938
2026. 06. 30. kedd 13:23  #30434
Peeti86 Peeti86 VIP
Sziasztok! Július 9. Csütörtök

Fiatal házaspárként saját részre szeretnénk egy kisebb, zártkörű összejövetelt szervezni. A hölgy örömére keresünk 2-3 egyedülálló heteró férfit.

Normál esetben swinger partykat szervezünk, ( Swinger Yours csapata) azonban az eseményeken a szervezési feladatok miatt kevés időnk jut kikapcsolódni. Ezért most úgy döntöttünk, hogy a megszokott IX. kerületi helyszínünket kizárólag saját célra béreljük ki, és egy szűk körű, kulturált estét tartunk.

Akiket keresünk:

* 45 év alatti, fiatalos férfiak.
* Lehetőleg 172 cm feletti magasság.
* A sportos alkat előny, de nem ez a legfontosabb.
* Sokkal fontosabb számunkra az igényes megjelenés, az ápoltság, a kulturált viselkedés és a megfelelő érzelmi intelligencia.

Az esemény július 9-én, csütörtökön lesz, a késő délutáni, esti órákban.

Jelentkezni arcos bemutatkozó képpel lehet. Akik számunkra szimpatikusak, azokkal a találkozó előtt egy rövid videóbeszélgetést is szeretnénk, hogy mindenki kölcsönösen megismerhesse a másikat.

Rólam röviden (hölgy): 172 cm magas vagyok. Két évvel ezelőtt szültem, így maradt rajtam egy kis plusz, de szerintem még mindig nőies és formás vagyok. Hosszú, fenékig érő hajam van. Minden további részletet szívesen megbeszélünk privátban.

Kérlek, csak kulturált, normális hangvételű üzeneteket küldjetek. A trágár, tiszteletlen vagy obszcén megkeresésekre nem fogok válaszolni. Ha nem tudsz igényesen bemutatkozni, kérlek, ne írj. Mi értelmes, tisztelettudó embereket keresünk.

Köszönjük, és várjuk a jelentkezéseket privát üzenetben.
Üdv Merci és Peti
/ 1524