Én csak autózgatok magamban erre, meg arra...

Sziasztok! Képzett masszőrként szívesen maszíroznék elsősorban párokat!
Sziasztok! Szombat délután szívesen csatlakoznék párhoz Budapesten. Kötetlen, jó hangulatú kikapcsolódást keresek. Barátságos srác vagyok nagy mérettel

Sziasztok! Igényes heteró srácként mai napra partnerem keresem - IX. kerületben helyem van. Az adatlapom kitölött, és ha ismerősöm vagy, a képeim is látod. Ha felkeltettem az érdeklődésetek, írjatok bátran.
Olyan pár ismeretségét/barátságát keresem akiket izgatna, ha kezdetben nézném a szeretkezésüket passzívan majd ha alakul és igénylik (később )az ő elgondolásuk szerint továbblépnénk.IQ, ápoltság,szimpátia, diszkréció fontos számomra.
Budapesten de főleg Zugló környékén keresek párt vagy nőt
30 éves 180/85kg kék szemű barna hajú nagyfarku srác vagyok
30 éves 180/85kg kék szemű barna hajú nagyfarku srác vagyok
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

nem teljesen hármas, de majdnem.
olyan férfit keresünk, aki jól tud rajzolni/festeni.
sziasztok,
olyan férfit keresek, aki jól tud rajzolni vagy festeni.
a terv a következő:
feljössz hozzánk, én elmegyek itthonról, te lerajzolod vagy lefested a barátnőmet meztelenül, egy buja pozícióban.
Nem igérem, hogy bármi történni fog, de könnyen megtörténhet akármi kettőtök között.
Nem ingyen szeretném, a képért előre fizetek. ha bármi történik kettőtök között, az a ti ügyetek.
a kiválasztáshoz szükségem van néhány referenciaképre, amit te alkottál, az összes többi részletet megbeszéljük.
olyan férfit keresünk, aki jól tud rajzolni/festeni.
sziasztok,
olyan férfit keresek, aki jól tud rajzolni vagy festeni.
a terv a következő:
feljössz hozzánk, én elmegyek itthonról, te lerajzolod vagy lefested a barátnőmet meztelenül, egy buja pozícióban.
Nem igérem, hogy bármi történni fog, de könnyen megtörténhet akármi kettőtök között.
Nem ingyen szeretném, a képért előre fizetek. ha bármi történik kettőtök között, az a ti ügyetek.
a kiválasztáshoz szükségem van néhány referenciaképre, amit te alkottál, az összes többi részletet megbeszéljük.
Helló Hölgyek
Mai nap, ebben a kiváló időben egy laza Kalandra Pesten vaagy Szűk környékén
Hölgyek...
Mai nap, ebben a kiváló időben egy laza Kalandra Pesten vaagy Szűk környékén

Sziasztok!
Péntek délután ,valóban nagy és kemény cerkámmal ,budapesti nőt kényeztetnék!
Péntek délután ,valóban nagy és kemény cerkámmal ,budapesti nőt kényeztetnék!
Sziasztok!
Pàr jàtszótàrsa lennék hosszabb tàvon. Helyem van.
Pàr jàtszótàrsa lennék hosszabb tàvon. Helyem van.
Olyan párt keresek akit lehet nézni szeretkezés közben! Mezőkövesd kőrnyéke
Fiatal 22eves srác ismerkednek hölgyekkel parokkal. Utazni tudok.
Sziasztok!Párral ismerkednék tartós vagy alkalmi kapcsolatra.
Bi párhoz csatlakoznék, mindkét fél örömére! Vagy akár csak a férfi taggal a hölgy előtt.
18/4.5 mérettel, édeskés spermával.
Utazni tudok!
18/4.5 mérettel, édeskés spermával.
Utazni tudok!
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Hölgy ,lány akinek lenne kedve egy 18/4,5 formás farkat szopni édeskés spermával?
ma? Akár pár is.
ma? Akár pár is.
Sziasztok,
Szívesen ismerkednénk olyan párral vagy hölggyel, akit izgat a több pasis felállás szexben.
40 és 43 éves átlagos testalkatú, magas (186cm és 190cm), normális, helyes pasik vagyunk.
Van már némi tapasztalatunk ilyen téren, nem az ígérgető és csak levelezgető pasik kategóriába tartozunk, s nem vagyunk a hosszas levelezgetés, kávézgatás hívei sem.
A képezeletetekre bízzuk miket lehet egy ilyen szituációból kihozni, mindketten elég nyitottak vagyunk a nem hétköznapi ötletekre is.
Általában napközben van szabadidőnk, és belvárosi búvóhelyet tudunk biztosítani. (más időpont is jó lehet, de az ritkábban, több szervezéssel)
Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, és Ti is megmeritek valósítani a vágyaitokat, nyugodtan írjatok
Szívesen ismerkednénk olyan párral vagy hölggyel, akit izgat a több pasis felállás szexben.
40 és 43 éves átlagos testalkatú, magas (186cm és 190cm), normális, helyes pasik vagyunk.
Van már némi tapasztalatunk ilyen téren, nem az ígérgető és csak levelezgető pasik kategóriába tartozunk, s nem vagyunk a hosszas levelezgetés, kávézgatás hívei sem.
A képezeletetekre bízzuk miket lehet egy ilyen szituációból kihozni, mindketten elég nyitottak vagyunk a nem hétköznapi ötletekre is.
Általában napközben van szabadidőnk, és belvárosi búvóhelyet tudunk biztosítani. (más időpont is jó lehet, de az ritkábban, több szervezéssel)
Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, és Ti is megmeritek valósítani a vágyaitokat, nyugodtan írjatok
Sziasztok! Budapesti igényes párral, nővel ismerkednék, ha pedig úgy alakul, kalandoznék. Magas, 40-es, ugyancsak igényes férfi vagyok. Privátban elértek.

Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...