Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

3.nak férfiként heteró alapon ! Beszállnál? Kerestek? hajrá!

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Társkeresőnkben mindenki megtalálja, akit keres! Menj te is oda, és töltsd ki az adatlapod!

A továbbiakban a fórumtémákat erre a célra nem tartjuk hatékonynak!

!!! Figyelem !!! Európai uniós és magyar jogrend szerint törvénybe ütköző társkeresések észrevételtől, bejelentés kézhezvételétől számíthatóan a legrövidebb időn belül eltávolításra kerülnek, kiemelve: Animál és Családi. Joghatósági ellenőrzés esetén a tiltott témában kereső felhasználók feljelentésre, illetve büntetőjogi következményre számíthatnak (joghatósági ellenőrzés: rendőrség néha szúrópróbaszerűen nézegeti a fórumokat)
!!! Figyelem !!! Ne oszd meg email címed és telefonszámod adatvédelmi okok miatt (nem hitelesíthető, hogy a tied, s így törlésre kerül a bejegyzésed).

Használd üzenő rendszerünk, társkeresőnk szolgáltatásait!
Kattints a felhasználó nevére, hogy felvehesd vele a kapcsolatot.

Az eddigi hozzászólások

ma 13:17  #29694
Subikaa Subikaa
Sziasztok!! Nyáregyháza környékén keresek párt , szívesen csatlakoznék !! 29 éves magára igényes pasi 189cm/93
ma 11:26  #29693
Nexor22 Nexor22
Sziasztok!
Budapesti, 40-es, jó megjelenésű férfiként csatlakoznék párokhoz, illetve ismerednék hölgyekkel hetero alapon!
Nem vagyok kamus!
Írj/írjatok és e-mailben folytassuk az ismerkedést! smile
ma 11:20  #29692
Mámor6o Mámor6o
Orálcentrikus pasi vagyok, párhoz csatlakoznék a hölgy élvezetére!
Szabolcsban keresek érett hölgyet illetve párt!
Helyem van de utazni is tudok!
ma 11:06  #29691
Geniusz14 Geniusz14
Megbízható heteró férfi keres párral ismerkedne.
ma 08:59  #29690
Kemény.Farok Kemény.Farok
Sziasztok
Vannak itt olyan nők vagy párok akik komolyan is mernek találkozni? Én ma estére keresnék hölgyet,párt. 40 éves Várpalotai srác vagyok. Szexben szinte mindenre vevő vagyok
ma 07:41  #29689
Swingerteam Swingerteam
Sziasztok! Ma estére keresünk sportos pasit pasikat Pesten aki fogadni is tud minket wink
ma 06:04  #29688
zozee1 zozee1
Bi beállítottságú férfit keresünk kölcsönös örömökre.
ma 05:49  #29687
Tamásvagyok1234 Tamásvagyok1234
Sziasztok! Valós találkozni is merő hölgyet vagy párt keresek! Helyem van Pápa mellett, de ésszerű távolságon belül utazni is tudok!
ma 00:50  #29686
Futársrác20 Futársrác20
Budapesten keresek találkozót párral vagy hölggyel, heteró alapon. Igényes, diszkrét és nem tolakodó vagyok. Ha megvan a kölcsönös szimpátia, szenvedélyes és figyelmes partnerként tudok jelen lenni.
tegnap 21:11  #29685
Péter 51 Péter 51
Sziasztok !Kifejezetten orál centrikus Pasi vagyok !
Hölgyekkel - Párokkal szeretnék ismerkedni!
Imádok puncit nyalni !
Imádom ,ha a számra ülve alaposan ki nyalatod a nedves puncid !!!
tegnap 19:36  #29684
kicsikrisztianka kicsikrisztianka
Sziasztok!
Május 29-30. estére keresek szex partnert smile hölgy, pár vagy esetleg nagyon enyhe biszex férfi személyében.
Párokhoz szívesen csatlakozom heteró, vagy bi alapon is.
185 magas vagyok, 95kg, rövid haj, tetoválás van, farkam 17cm smile
Környékről keresek, valamennyit utazni is tudok ha úgy alakul.
Kamusok, beszariak légyszi ne!
Csak képpel rendelkezőknek válaszolok!
tegnap 19:17  #29683
Gyula196 Gyula196
Sziasztok !
Diszkrét férfiként ismerkednék Szekszárdon átlagos nyitott valós középkorú párral házaspárral tartós diszkrét tartalmas kapcsolatra a hölgy örömére kényeztetésére. Írj privátba ha ismerkednétek !
tegnap 18:34  #29682
Srác0018 Srác0018
Párhoz Csatlakoznék/fogadnák pest megyében 31 éves pasi
tegnap 18:13  #29681
Tádé91 Tádé91
Budapest és környékén ma este párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
tegnap 12:08  #29680
vadpár vadpár
SZIASZTOK. hosszú hétvégére . hosszú orgazmusra és hosszabb távra keresünk partnert az adatlapunkon leírtak szerint.
tegnap 10:24  #29679
75Laca 75Laca
Sziasztok. Holnap "Péntek" estére keresek Bp-i hölgyet ,párt.
tegnap 09:21  #29678
elvezzaszamba28 elvezzaszamba28 VIP
Sziasztok
Kecskeméten szopnék kíváncsi hetero pasit.
Helyem is van ma.
Éjszaka is.
tegnap 09:12  #29677
Titkos találkozó 2023 Titkos találkozó 2023
Sziasztok Párt vagy Lányt keresek ma délután vagy estére akinek lenne kedve találkozni! Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok eralfősalfzaalfkos, tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék -masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó
tegnap 07:37  #29676
Teltimádó450 Teltimádó450
Sziasztok! Ma délután párral kalandoznék Győr környékén! Ha megbeszéljük én ott leszek!! Szép napot mindenkinek! wave
tegnap 06:35  #29675
Tomi380 Tomi380
Sziasztok hetero pár vagyunk hölgy örömére keresünk pasit . Írjatok priviben és küldünk elérhetőséget vagy írjatok ti !
/ 1486