Sziasztok!! Nyáregyháza környékén keresek párt , szívesen csatlakoznék !! 29 éves magára igényes pasi 189cm/93
Sziasztok!
Budapesti, 40-es, jó megjelenésű férfiként csatlakoznék párokhoz, illetve ismerednék hölgyekkel hetero alapon!
Nem vagyok kamus!
Írj/írjatok és e-mailben folytassuk az ismerkedést!
Budapesti, 40-es, jó megjelenésű férfiként csatlakoznék párokhoz, illetve ismerednék hölgyekkel hetero alapon!
Nem vagyok kamus!
Írj/írjatok és e-mailben folytassuk az ismerkedést!
Orálcentrikus pasi vagyok, párhoz csatlakoznék a hölgy élvezetére!
Szabolcsban keresek érett hölgyet illetve párt!
Helyem van de utazni is tudok!
Szabolcsban keresek érett hölgyet illetve párt!
Helyem van de utazni is tudok!
Megbízható heteró férfi keres párral ismerkedne.
Sziasztok
Vannak itt olyan nők vagy párok akik komolyan is mernek találkozni? Én ma estére keresnék hölgyet,párt. 40 éves Várpalotai srác vagyok. Szexben szinte mindenre vevő vagyok
Vannak itt olyan nők vagy párok akik komolyan is mernek találkozni? Én ma estére keresnék hölgyet,párt. 40 éves Várpalotai srác vagyok. Szexben szinte mindenre vevő vagyok
Sziasztok! Ma estére keresünk sportos pasit pasikat Pesten aki fogadni is tud minket
Bi beállítottságú férfit keresünk kölcsönös örömökre.
Sziasztok! Valós találkozni is merő hölgyet vagy párt keresek! Helyem van Pápa mellett, de ésszerű távolságon belül utazni is tudok!
Budapesten keresek találkozót párral vagy hölggyel, heteró alapon. Igényes, diszkrét és nem tolakodó vagyok. Ha megvan a kölcsönös szimpátia, szenvedélyes és figyelmes partnerként tudok jelen lenni.
Sziasztok !Kifejezetten orál centrikus Pasi vagyok !
Hölgyekkel - Párokkal szeretnék ismerkedni!
Imádok puncit nyalni !
Imádom ,ha a számra ülve alaposan ki nyalatod a nedves puncid !!!
Hölgyekkel - Párokkal szeretnék ismerkedni!
Imádok puncit nyalni !
Imádom ,ha a számra ülve alaposan ki nyalatod a nedves puncid !!!
Sziasztok!
Május 29-30. estére keresek szex partnert
hölgy, pár vagy esetleg nagyon enyhe biszex férfi személyében.
Párokhoz szívesen csatlakozom heteró, vagy bi alapon is.
185 magas vagyok, 95kg, rövid haj, tetoválás van, farkam 17cm
Környékről keresek, valamennyit utazni is tudok ha úgy alakul.
Kamusok, beszariak légyszi ne!
Csak képpel rendelkezőknek válaszolok!
Május 29-30. estére keresek szex partnert
hölgy, pár vagy esetleg nagyon enyhe biszex férfi személyében. Párokhoz szívesen csatlakozom heteró, vagy bi alapon is.
185 magas vagyok, 95kg, rövid haj, tetoválás van, farkam 17cm
Környékről keresek, valamennyit utazni is tudok ha úgy alakul.
Kamusok, beszariak légyszi ne!
Csak képpel rendelkezőknek válaszolok!
Sziasztok !
Diszkrét férfiként ismerkednék Szekszárdon átlagos nyitott valós középkorú párral házaspárral tartós diszkrét tartalmas kapcsolatra a hölgy örömére kényeztetésére. Írj privátba ha ismerkednétek !
Diszkrét férfiként ismerkednék Szekszárdon átlagos nyitott valós középkorú párral házaspárral tartós diszkrét tartalmas kapcsolatra a hölgy örömére kényeztetésére. Írj privátba ha ismerkednétek !
Párhoz Csatlakoznék/fogadnák pest megyében 31 éves pasi
Budapest és környékén ma este párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
SZIASZTOK. hosszú hétvégére . hosszú orgazmusra és hosszabb távra keresünk partnert az adatlapunkon leírtak szerint.
Sziasztok. Holnap "Péntek" estére keresek Bp-i hölgyet ,párt.
Sziasztok
Kecskeméten szopnék kíváncsi hetero pasit.
Helyem is van ma.
Éjszaka is.
Kecskeméten szopnék kíváncsi hetero pasit.
Helyem is van ma.
Éjszaka is.
Sziasztok Párt vagy Lányt keresek ma délután vagy estére akinek lenne kedve találkozni! Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok eralfősalfzaalfkos, tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék -masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó
Sziasztok! Ma délután párral kalandoznék Győr környékén! Ha megbeszéljük én ott leszek!! Szép napot mindenkinek!
Sziasztok hetero pár vagyunk hölgy örömére keresünk pasit . Írjatok priviben és küldünk elérhetőséget vagy írjatok ti !