Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

3.nak férfiként heteró alapon ! Beszállnál? Kerestek? hajrá!

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Társkeresőnkben mindenki megtalálja, akit keres! Menj te is oda, és töltsd ki az adatlapod!

A továbbiakban a fórumtémákat erre a célra nem tartjuk hatékonynak!

!!! Figyelem !!! Európai uniós és magyar jogrend szerint törvénybe ütköző társkeresések észrevételtől, bejelentés kézhezvételétől számíthatóan a legrövidebb időn belül eltávolításra kerülnek, kiemelve: Animál és Családi. Joghatósági ellenőrzés esetén a tiltott témában kereső felhasználók feljelentésre, illetve büntetőjogi következményre számíthatnak (joghatósági ellenőrzés: rendőrség néha szúrópróbaszerűen nézegeti a fórumokat)
!!! Figyelem !!! Ne oszd meg email címed és telefonszámod adatvédelmi okok miatt (nem hitelesíthető, hogy a tied, s így törlésre kerül a bejegyzésed).

Használd üzenő rendszerünk, társkeresőnk szolgáltatásait!
Kattints a felhasználó nevére, hogy felvehesd vele a kapcsolatot.

Az eddigi hozzászólások

2026. 06. 10. szerda 07:22  #29989
cincogi cincogi
Sziasztok ! Egy régi vágyam , hogy egy hármas szex közben , úgy nyalhassam a hölgy tagot , hogy amíg mi 69-ben vagyunk a férj hátulrol dugja ! Természetesen a punciát tisztára nyalnám , miután a férje tele lőtte ! Erre keresek házaspárt vagy csak párocskát....Budapestről vagy Pest megyéből !
2026. 06. 10. szerda 05:49  #29988
Kukika69 Kukika69
Sziasztok ! Adatlapot olvass először is ! !Perverz —Házibarát lennék hosszútávra anyagiaktól mentesen ! Megbízható ,aranyos nyitott normális párt keresek ahol tényleg családias a hangulat és kevés a TABU bi is ok nálam !Mindenki -mindenkivel szex is ok ! Sok minden izgat engem : láb szex , anális dolgok , spermás játékok , terhes hölgyek csöpögő tejes cicik, spermás punci nyalás , szex közben punci nyalás , ketten egy punciban, 3-as /4-es vagy gruppen szex , Gang -bang szex , minden lyukat szeretek betömni !! Orál és anál szex alap ! Alak , méret , súly , intim méret , szőrös -nem szőrös nem érdekel csak a tisztaság , őszinteség számít és normális emberek keresek ! Nem vagyok trófea gyűjtő és lepedő akrobata sem ! Nyitott vagyok új dolgokra is !!Privátba írj ! Ne itt !!! Köszi Puszi -Pacsi /////// worship
2026. 06. 10. szerda 02:57  #29987
NaturistGreen NaturistGreen
Hetero 30 eves helyes budapesti srac vagyok, lanyok es parok johetne szoba smile
2026. 06. 10. szerda 00:39  #29986
Kíváncsi96 Kíváncsi96 VIP
Sziasztok
Pár vagy hölgy ilyen későn esetleg?
2026. 06. 09. kedd 23:54  #29985
NightTogether NightTogether VIP
Sportos izmos pasit keresunk 38 eves korig !
2026. 06. 09. kedd 23:33  #29984
RelaxSrac RelaxSrac
Ha valaki hezitálna, hogy valós-e az ajánlat, az ne tegye. Valós pár, csinos fiatal hölgytaggal, elvárásokkal (ami érthető is valamilyen szinten). Mindent kameráznak, a képet, videót pedig utana nem akarja elküldeni a csajszi, ez számokra utána bizalmatlanságot keltett
Nekem ez volt a tapasztalatom, de javítson ki, aki szintén talizott velük! Amúgy igényesek voltak.Üdv nektek wink
(Ez egy válasz hazaspar3224 üzenetére (2026. 06. 09. kedd 22:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 09. kedd 22:36
Sziasztok!

Két dolgot keresünk most:
1. péntek estére (06.12.) Szekszárd környékén,
ÉS
2. szombat estére (06.13.) Bp-en
játszópartnert.

Képeink valósak, ahogyan szándékunk is.

NE kérdezd meg, így ismeretlenül, hogy "mi lesz?" vagy "mit lehet?" majd csinálni. Azt gondolom, hogy komolytalan és felelőtlen lenne részemről az, ha vakon bármit is előre ígérnék.
Azonban - megfelelő partner esetén - sok mindenre nyitott vagyok. - pláne hosszútávon.

Célkorosztály: 25-45
Elvárások: korrektség, intelligencia, higiénia, pontosság.
Előnyök: sportolói test, szép arc (ahogyan az enyém is az!), vagy extra nagy intim méret. (a kettő együtt pedig maga a lehetetlen, sajnos smile
Egyéb: a minőségi helyet mi biztosítjuk.

És kérlek, NE szórakozz a legnagyobb kincsünkkel, az IDŐNKKEL, mert mi sem tesszük fordítva. Aki a fenti időpontokban ráér és meg is jelenik (nem csak a farkát veri a képeimre a gépe előtt), csak az írjon privátban!

Várom a komoly és elszánt jelentkezőket!
A leveleket én (Niki) kezelem, a partnereim én válogatom meg.

üdv mindenkinek,
Niki
2026. 06. 09. kedd 23:07  #29983
axefly axefly
Sziasztok,

Igényes párhoz szívesen csatlakoznék hetero alapon 20-50 éves korig.
28 éves vagyok, sportos, nagy mérettel és tapasztalattal rendelkezem.
Amennyiben érdekel írjatok, szívesen küldök képeket is de ha kapcsolatra jelöltök akkor láttok rólam többet is.

Helyileg Miskolc környéke, de szívesen utazom akár hosszabb távokra is, akár Pest is szóba jöhet, de helyem is van.
2026. 06. 09. kedd 22:36  #29982
hazaspar3224 hazaspar3224
Sziasztok!

Két dolgot keresünk most:
1. péntek estére (06.12.) Szekszárd környékén,
ÉS
2. szombat estére (06.13.) Bp-en
játszópartnert.

Képeink valósak, ahogyan szándékunk is.

NE kérdezd meg, így ismeretlenül, hogy "mi lesz?" vagy "mit lehet?" majd csinálni. Azt gondolom, hogy komolytalan és felelőtlen lenne részemről az, ha vakon bármit is előre ígérnék.
Azonban - megfelelő partner esetén - sok mindenre nyitott vagyok. - pláne hosszútávon.

Célkorosztály: 25-45
Elvárások: korrektség, intelligencia, higiénia, pontosság.
Előnyök: sportolói test, szép arc (ahogyan az enyém is az!), vagy extra nagy intim méret. (a kettő együtt pedig maga a lehetetlen, sajnos smile
Egyéb: a minőségi helyet mi biztosítjuk.

És kérlek, NE szórakozz a legnagyobb kincsünkkel, az IDŐNKKEL, mert mi sem tesszük fordítva. Aki a fenti időpontokban ráér és meg is jelenik (nem csak a farkát veri a képeimre a gépe előtt), csak az írjon privátban!

Várom a komoly és elszánt jelentkezőket!
A leveleket én (Niki) kezelem, a partnereim én válogatom meg.

üdv mindenkinek,
Niki
2026. 06. 09. kedd 21:38  #29981
OpelosPeti OpelosPeti
Hetero srácot keresek Gödöllőn aki szopatna egy bi srácot.
2026. 06. 09. kedd 21:28  #29980
csabi89 csabi89
Párok hölgy tagját Masszíroznám!
2026. 06. 09. kedd 21:24  #29979
tom9303 tom9303
Napközben csatlakoznék holnap siófok környékén. Hetero alapon hölgy örömére
2026. 06. 09. kedd 20:22  #29978
cincogi cincogi
Sziasztok ! Egy régi vágyam , hogy egy hármas szex közben , úgy nyalhassam a hölgy tagot , hogy amíg mi 69-ben vagyunk a férj hátulrol dugja ! Természetesen a punciát tisztára nyalnám , miután a férje tele lőtte ! Erre keresek házaspárt vagy csak párocskát....Budapestről vagy Pest megyéből !
2026. 06. 09. kedd 18:47  #29977
freecuckold freecuckold
Párral ismerkednék, a Hölgy örömére! wave
2026. 06. 09. kedd 17:01  #29976
erotik.kameramann erotik.kameramann
Sziasztok!
Csütörtöki és/vagy pénteki napra keresek lányt vagy párt kellemes időtöltésre. Kis masszázs, beszélgetés, orális kényeztetés. Lehet szó erotikus, fehérneműs és akt fotózásról vagy akár szexvideó készitésről is, amit akár ezen az oldalon is felhasználhattok. Amennyiben felkeltettem érdeklődésedet, nyugodtan keressetek fel!
Helyileg Zalaegerszegen.
Szép napot mindenkinek!
2026. 06. 09. kedd 16:34  #29975
szterak szterak
Sziasztok! 60+os hölgyet vagy párt keres ff tagunk! Nem kamús vagyok!
2026. 06. 09. kedd 16:24  #29974
gabonya gabonya
Párt keresek ma este, közös örömökre wink Minden megoldás érdekel, Bp, Pest megye, vagy valamerre smile
2026. 06. 09. kedd 15:56  #29973
Gábor001 Gábor001
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről heter wink o kapcsolatra ! wink
2026. 06. 09. kedd 15:28  #29972
párosjátékok párosjátékok
Sziasztok nagy méretü ffi ma este 8 körül?
2026. 06. 09. kedd 15:15  #29971
Talalka45 Talalka45
30 èv ALATTI vèkony vagy izmos pasit keresünk hármas sexhez Budapesten.
2026. 06. 09. kedd 15:10  #29970
Tomi380 Tomi380
Hetero pár vagyunk hölgy örömére keresünk hetero 3as ra pasit helyünk van Dunaújvárosban... Írjatok privit és küldünk elérhetőséget
/ 1502