Sziasztok! Ma estére keresünk pasit.. Elsősorban nagy méret előny vagy masszírozni tudó ez ki derül
Sziasztok! Július 9. Csütörtök
Fiatal házaspárként saját részre szeretnénk egy kisebb, zártkörű összejövetelt szervezni. A hölgy örömére keresünk 2-3 egyedülálló heteró férfit.
Normál esetben swinger partykat szervezünk, ( Swinger Yours csapata) azonban az eseményeken a szervezési feladatok miatt kevés időnk jut kikapcsolódni. Ezért most úgy döntöttünk, hogy a megszokott IX. kerületi helyszínünket kizárólag saját célra béreljük ki, és egy szűk körű, kulturált estét tartunk.
Akiket keresünk:
* 45 év alatti, fiatalos férfiak.
* Lehetőleg 172 cm feletti magasság.
* A sportos alkat előny, de nem ez a legfontosabb.
* Sokkal fontosabb számunkra az igényes megjelenés, az ápoltság, a kulturált viselkedés és a megfelelő érzelmi intelligencia.
Az esemény július 9-én, csütörtökön lesz, a késő délutáni, esti órákban.
Jelentkezni arcos bemutatkozó képpel lehet. Akik számunkra szimpatikusak, azokkal a találkozó előtt egy rövid videóbeszélgetést is szeretnénk, hogy mindenki kölcsönösen megismerhesse a másikat.
Rólam röviden (hölgy): 172 cm magas vagyok. Két évvel ezelőtt szültem, így maradt rajtam egy kis plusz, de szerintem még mindig nőies és formás vagyok. Hosszú, fenékig érő hajam van. Minden további részletet szívesen megbeszélünk privátban.
Kérlek, csak kulturált, normális hangvételű üzeneteket küldjetek. A trágár, tiszteletlen vagy obszcén megkeresésekre nem fogok válaszolni. Ha nem tudsz igényesen bemutatkozni, kérlek, ne írj. Mi értelmes, tisztelettudó embereket keresünk.
Köszönjük, és várjuk a jelentkezéseket privát üzenetben.
Üdv Merci és Peti
Fiatal házaspárként saját részre szeretnénk egy kisebb, zártkörű összejövetelt szervezni. A hölgy örömére keresünk 2-3 egyedülálló heteró férfit.
Normál esetben swinger partykat szervezünk, ( Swinger Yours csapata) azonban az eseményeken a szervezési feladatok miatt kevés időnk jut kikapcsolódni. Ezért most úgy döntöttünk, hogy a megszokott IX. kerületi helyszínünket kizárólag saját célra béreljük ki, és egy szűk körű, kulturált estét tartunk.
Akiket keresünk:
* 45 év alatti, fiatalos férfiak.
* Lehetőleg 172 cm feletti magasság.
* A sportos alkat előny, de nem ez a legfontosabb.
* Sokkal fontosabb számunkra az igényes megjelenés, az ápoltság, a kulturált viselkedés és a megfelelő érzelmi intelligencia.
Az esemény július 9-én, csütörtökön lesz, a késő délutáni, esti órákban.
Jelentkezni arcos bemutatkozó képpel lehet. Akik számunkra szimpatikusak, azokkal a találkozó előtt egy rövid videóbeszélgetést is szeretnénk, hogy mindenki kölcsönösen megismerhesse a másikat.
Rólam röviden (hölgy): 172 cm magas vagyok. Két évvel ezelőtt szültem, így maradt rajtam egy kis plusz, de szerintem még mindig nőies és formás vagyok. Hosszú, fenékig érő hajam van. Minden további részletet szívesen megbeszélünk privátban.
Kérlek, csak kulturált, normális hangvételű üzeneteket küldjetek. A trágár, tiszteletlen vagy obszcén megkeresésekre nem fogok válaszolni. Ha nem tudsz igényesen bemutatkozni, kérlek, ne írj. Mi értelmes, tisztelettudó embereket keresünk.
Köszönjük, és várjuk a jelentkezéseket privát üzenetben.
Üdv Merci és Peti
Sziasztok. Szolnokról ismerkedni valaki?
Feleségemmel keresünk kizárólag lányt, hogy kamerázzon, amig mi szexelünk. Üzeneteket privátban várjuk.
Egy vagy több jó hármashoz keresünk hétköznap napközben (10-16 közt) ráérő, nem pocakos, igényes férfit 18-40 közt Budapest belsőbb kerületeiből, akinek van saját helye.
34 éves srác, 29 éves lány, bomba ívekkel, és nincs igazán tabunk... amit mindenki élvez, az simán belefér.
Írjatok, reagálunk
34 éves srác, 29 éves lány, bomba ívekkel, és nincs igazán tabunk... amit mindenki élvez, az simán belefér.
Írjatok, reagálunk
Sziasztok!
Győrben kaland? Hölgy, pár?
Igényes, izmos, kopasz férfi vagyok, nagyobb, csupasz, eres intim!
Maximális diszkréció, többes tapasztalattal rendelkezem. Hely alkalmanként megoldható, kocsi van.
Írj, írjatok!
Győrben kaland? Hölgy, pár?
Igényes, izmos, kopasz férfi vagyok, nagyobb, csupasz, eres intim!
Maximális diszkréció, többes tapasztalattal rendelkezem. Hely alkalmanként megoldható, kocsi van.
Írj, írjatok!
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Sziasztok. Párt keresek hosszú távra.
Egri párral ismerkednék
Pàrhoz csatlakoznék 43 éves pasi vagyok 21/6cm intimel
Tf szám csere fontos írj elérhetőséget Bp és környéke előny de tudok utazni is
Tf szám csere fontos írj elérhetőséget Bp és környéke előny de tudok utazni is
Sziasztok hetero pár vagyunk hölgy örömére keresünk pasit .. várjuk priviben üzenetet elérhetőséget
Sziasztok ! Egy régi vágyam , hogy egy hármas szex közben , úgy nyalhassam a hölgy tagot , hogy amíg mi 69-ben vagyunk a férj hátulrol dugja ! Természetesen a punciát tisztára nyalnám , miután a férje tele lőtte ! Erre keresek házaspárt vagy csak párocskát....Budapestről vagy Pest megyéből !
Sziasztok!
Párokat kukkolnék kocsiban , szabadban , vagy a klímás házamban holnap napközben!
Párokat kukkolnék kocsiban , szabadban , vagy a klímás házamban holnap napközben!
Sziasztok!Gyms megyei Hölgyel,párral ismerkednék
Sziasztok !
Szekszárdon hármasra nyitott középkorú vagy idősebb párhoz házaspárhoz csatlakoznék a hölgy dupla örömére kényeztetésére diszkréció adott és elvárt. Választ privátba várom !
Szekszárdon hármasra nyitott középkorú vagy idősebb párhoz házaspárhoz csatlakoznék a hölgy dupla örömére kényeztetésére diszkréció adott és elvárt. Választ privátba várom !
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év párt keresek, biszex vagy biszex iránt érdeklődő férfitaggal.
Nem független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.
Nem független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.
Szépvölgyire megy fel fel ma este dogging imádó pár? Ha igen, 9 felé szívesen felugranék. Imádok keményen, dominánsan, hosszan dugni, szopatni. Privátban elértek.
Sziasztok! Július 11 én lány vagy pár Szentgotthardon? Hely van
Sziasztok! A mai és holnapi napra keresek párt Budapesten és környékén. Hely megoldott.
Sziasztok! Párhoz csatlakoznék tartósabb dologra. Elsősorban Miskolc és környéke, de ésszerű távolság nem akadály.