Párhoz csatlakoznék hármashoz,vagy a férj elött kényeztetném a hölgyet,feleséget akár rendszeresen!
Sziasztok hetero pár vagyunk Dunaujvarosbol helyünk van pasit keresünk hölgy örömére priviben küldünk elérhetőséget
Régi új vagyok itt, le is tudtok informálni a hitelésségemről akár itt az oldalon! Korrektség és diszkréció adott, elvárt!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Igényes pár hölgy tagját masszíroznám igényei szerint!
Akár a párja jelenlétében is! Helyem van!
Diszkréció adott és elvárt!
Akár a párja jelenlétében is! Helyem van!
Diszkréció adott és elvárt!
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Sziasztok holnap ráérek jobban! Meddig vagytok itt? Ati
(Ez egy válasz Isti095 üzenetére (2026. 05. 18. hétfő 15:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!Párokkal ismerkednék Bp. és környékén.Hármas együtlétekre heteró alapon,Kis tapasztalatal rendelkezném..de ezt szivesen gyarapitanám. Felkeltettem a szimpátiát várom leveletek.Privátban mesélek magamrol,képeket is küldök.Egy 40es ápolt,diszkrét,figyelmes férfi.
Sziasztok! Egri férfiként párok házibarátja lennék!!
jövő hétfőre keresünk 3asban tapasztalt 45 alatti, kedves, normális, határozott pasit, közelenkben hellyel.. üzenetben írj.
Sziasztok! Péntek(05,22) estére keresek Bp-i hölgyet, párt!!!!
Igényes fiatal szóló srácokat tudunk még fogadni
Május 21-én vár benneteket a Swinger Yours csapata ismét egy csütörtöki Black Belt partival. Itt nem a duma, hanem a tettek számítanak.
25-45 fő közötti létszámmal várunk benneteket. Az eseményünkre előregisztráció szükséges, csak szűrt és általunk jóváhagyott tagokat, illetve jelentkezőket tudunk fogadni.
A bulit a IX. kerületben tartjuk este 20:00-tól hajnali 01:00-ig.
Az arányok: egy nőre maximum három férfi. Pasis többes buli, ahova olyan szóló hölgyek és párok érkeznek, akik szeretik az egy vagy több férfi társaságát.
Kezdőként is bátran le lehet jönni, semmi nem kötelező, lehet ismerkedni ezzel a világgal.
Minden információ megtalálható a weboldalunkon, az esemény teljes leírásával és a regisztrációs linkkel együtt.
Bármilyen kérdésetek van, nyugodtan keressetek bennünket, és hallgassatok bele podcast adásainkba is, melyeket megtaláltok YouTube-on, Spotify-on és Apple Podcasten Swinger Yours néven.
Köszönjük, ha követtek bennünket és támogatjátok az adásokat.
Gyertek a bulikra!
Május 21-én vár benneteket a Swinger Yours csapata ismét egy csütörtöki Black Belt partival. Itt nem a duma, hanem a tettek számítanak.
25-45 fő közötti létszámmal várunk benneteket. Az eseményünkre előregisztráció szükséges, csak szűrt és általunk jóváhagyott tagokat, illetve jelentkezőket tudunk fogadni.
A bulit a IX. kerületben tartjuk este 20:00-tól hajnali 01:00-ig.
Az arányok: egy nőre maximum három férfi. Pasis többes buli, ahova olyan szóló hölgyek és párok érkeznek, akik szeretik az egy vagy több férfi társaságát.
Kezdőként is bátran le lehet jönni, semmi nem kötelező, lehet ismerkedni ezzel a világgal.
Minden információ megtalálható a weboldalunkon, az esemény teljes leírásával és a regisztrációs linkkel együtt.
Bármilyen kérdésetek van, nyugodtan keressetek bennünket, és hallgassatok bele podcast adásainkba is, melyeket megtaláltok YouTube-on, Spotify-on és Apple Podcasten Swinger Yours néven.
Köszönjük, ha követtek bennünket és támogatjátok az adásokat.
Gyertek a bulikra!
Sziasztok
Magamra igényes 25 éves sportos srác vagyok.
Szívesen ismerkedek hölgyekkel és párokkal.
Flexibilis vagyok és mobilis.Értelmes távon belül tudok mozogni.
Magamra igényes 25 éves sportos srác vagyok.
Szívesen ismerkedek hölgyekkel és párokkal.
Flexibilis vagyok és mobilis.Értelmes távon belül tudok mozogni.
Sziasztok! Valós találkozni is merő hölgyet vagy párt keresek! Helyem van Pápa mellett, de ésszerű távolságon belül utazni is tudok!
Sziasztok!
Budapesti, 40-es, jó megjelenésű férfiként csatlakoznék párokhoz, illetve ismerednék hölgyekkel hetero alapon!
Nem vagyok kamus!
Írj/írjatok és e-mailben folytassuk az ismerkedést!
Budapesti, 40-es, jó megjelenésű férfiként csatlakoznék párokhoz, illetve ismerednék hölgyekkel hetero alapon!
Nem vagyok kamus!
Írj/írjatok és e-mailben folytassuk az ismerkedést!
Extra vastagot hölgyeim?
Sziasztok
Van itt olyan aki a vastag farkat szereti?
35 éves sportos pasi keres párokat, lányokat.
Képeket találtok az adatlapomon.
Tudok utazni de fogadni is Székesfehérváron.
Privátban írjatok ha van kedvetek ismerkedni.
Sziasztok
Van itt olyan aki a vastag farkat szereti?
35 éves sportos pasi keres párokat, lányokat.
Képeket találtok az adatlapomon.
Tudok utazni de fogadni is Székesfehérváron.
Privátban írjatok ha van kedvetek ismerkedni.
Sziasztok! Budapesten és környékén keresek párokat, a hét második felében (. Hármas/cuckold terén sok és jó tapasztalattal rendelkezem. 17cm-es, vastag méret, nagyon jó potenciál. Helyem most nincs de az utazás nem gond.
Természetesen aktuális képeim és elérhetőségeim (whatsapp/viber/telegram) vannak.
Természetesen aktuális képeim és elérhetőségeim (whatsapp/viber/telegram) vannak.
Budapest és környéken párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Sziasztok
Ma hölgy vagy pár szeretne találkozni?
Ígényes,nyitott,utazni tudó fiatal pasi vagyok.
30F
Ma hölgy vagy pár szeretne találkozni?
Ígényes,nyitott,utazni tudó fiatal pasi vagyok.
30F
Sziasztok !
Szívesen csatlakoznék ápolt diszkrét férfiként harmadiknak Szekszárdon nyitott valós középkorú párhoz házaspárhoz a hölgy örömére kényeztetésére . Ha ismerkednétek írjatok privátba köszi!
Szívesen csatlakoznék ápolt diszkrét férfiként harmadiknak Szekszárdon nyitott valós középkorú párhoz házaspárhoz a hölgy örömére kényeztetésére . Ha ismerkednétek írjatok privátba köszi!