szia párokkal Ismerkednék a hölgy örömère
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Sziasztok.
Mostantól vasárnap estig bezárólag ápolt, diszkrét pár hölgy tagját szopatnám akár a férje jelenlétében is.
Diszkrét autós kaland is aktuális lehet.
K-E vármegye, és környező megyék, de szívesen utazom is.
Adatlapom szerint. Kérlek privát üzenetet írjatok. Köszönöm
Mostantól vasárnap estig bezárólag ápolt, diszkrét pár hölgy tagját szopatnám akár a férje jelenlétében is.
Diszkrét autós kaland is aktuális lehet.
K-E vármegye, és környező megyék, de szívesen utazom is.
Adatlapom szerint. Kérlek privát üzenetet írjatok. Köszönöm
Sziasztok ! Adatlapot olvass először is !!! Perverz- Házibarát lennék hosszútávra anyagiaktól mentesen ! Megbízható ,aranyos nyitott normális párt keresek ahol tényleg családias a hangulat és kevés a TABU / bi dolgok is ok nálam !Mindenki -mindenkivel szex is ok ! Sok minden izgat engem : láb szex , anális dolgok , spermás játékok , terhes hölgyek csöpögő tejes cicik, spermás punci nyalás , szex közben punci nyalás , ketten egy punciban, 3-as /4-es vagy többes gruppen szex , Gang -bang szex, swinger szex kukkolás is szóba jöhet beszállás nélkül ! Szeretek minden lyukat szeretek betömni !! Orál és anál szex alap !!!! Alak , méret , súly , intim méret , szőrös.vagy nem szőrös nem érdekel csak a tisztaság , őszinteség számít és normális embereket keresek csak !!!! Nem vagyok trófea gyűjtő és lepedő akrobata sem ! Nyitott vagyok új dolgokra is !!Privátba írj ! Ne itt !!! Köszi Puszi -Pacsi Szeretem a fiatal párokat is!!!!! NO HOMO !://:/:/:////
Swinger Yours Buli!
Szeptember 24-én, csütörtökön este 20:00-tól várjuk kezdő és tapasztalt, régi és új vendégeinket a pasi-többes swinger bulinkra!
A nemek arányát az alábbiak szerint tartjuk: 1 hölgyre maximum 3 férfi belépését engedélyezzük. A férfi vendégeket heteroszexuális érdeklődés esetén várjuk.
A bulikon mindig jelen vannak szóló hölgyek és párok is, így mindenki megtalálhatja a számára megfelelő társaságot.
Helyszín:Budapest IX. kerület
A bulit általában körülbelül 40 fővel tartjuk.
Az esemény teljes leírását a weboldalunkon találjátok, ahol regisztrálni is tudtok. Privátban szívesen elküldöm a weboldal címét.
Ha pedig kíváncsiak vagytok a saját tapasztalatainkra, hallgassatok bele a Swinger Yours néven megtalálható podcast-adásainkba is!
YouTube • Spotify • Apple Podcasts
Várunk benneteket szeretettel!
Puszi,
Merci és Peti
Timi és Csanád
Szeptember 24-én, csütörtökön este 20:00-tól várjuk kezdő és tapasztalt, régi és új vendégeinket a pasi-többes swinger bulinkra!
A nemek arányát az alábbiak szerint tartjuk: 1 hölgyre maximum 3 férfi belépését engedélyezzük. A férfi vendégeket heteroszexuális érdeklődés esetén várjuk.
A bulikon mindig jelen vannak szóló hölgyek és párok is, így mindenki megtalálhatja a számára megfelelő társaságot.
Helyszín:Budapest IX. kerület
A bulit általában körülbelül 40 fővel tartjuk.
Az esemény teljes leírását a weboldalunkon találjátok, ahol regisztrálni is tudtok. Privátban szívesen elküldöm a weboldal címét.
Ha pedig kíváncsiak vagytok a saját tapasztalatainkra, hallgassatok bele a Swinger Yours néven megtalálható podcast-adásainkba is!
YouTube • Spotify • Apple Podcasts
Várunk benneteket szeretettel!
Puszi,
Merci és Peti
Timi és Csanád
Sziasztok fiatal fiút keresünk harmadiknak akit èrdekel irjon
Sziasztok, igényes hetero párként keresünk férfit harmadiknak Bács megye!
Sziasztok! Igényes párt keresek ma vagy holnap estére. Én izmos, Soproni masszőr pasi vagyok.
Mi itt vagyunk Bogácson! Ki szeretne ismerkedni?
Régi új vagyok itt, le is tudtok informálni a hitelésségemről akár itt az oldalon! Korrektség és diszkréció adott, elvárt!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
szep napot tele élvezett puncit nyalnek illetve dugnek erre nyitott párok vannak e itt? Hely kelelne utazni tudnek
Sziasztok! Holnap estére keresnék budapesti fiatal/fiatalos, igényes párt hármas kalandra!
Jóképű, intelligens és nagy mérettel rendelkező igényes fiatal férfiként csatlakoznék szintén igényes párhoz harmadiknak hetero alapon csak a hölgy örömére Budapesten vagy közvetlen vonzáskörzetében!
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Ma este is ráérek, ha úgy alakul
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Ma este is ráérek, ha úgy alakul
Ma delutan, este Budapesten egyoldalúan hölgyet kenyeztetnek
Kedves Hölgyek, Párok! Eljött a hűvöseb idő, jól esik ilyenkor szaunázni. Lenne kedvetek házi welneshez ma este? Van szauna, jakuzzi és lehet masszázs is. Privát üzenetben keressetek, ha kérhetem.
Első hármas élményemhez keresem partnereim!
(Ez egy válasz Párokat73 üzenetére (2026. 09. 18. péntek 14:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 18. péntek 14:19
Sziasztok. Egy 50 éves pár női tagjának keresünk potens minimum 17cm 30-45 közötti férfiakat 4-5 pasi plusz mi felállásban 23-án18 óra utáni partihoz. Csak azok jelentkezzenek akik ekkor ráérnek és megfelelnek a leírásokhoz. Rövid bemutatkozó üzenet viber elérhetőséggel. Készül videó saját célra. A hölgy nagy mellű szűk puncis dögös
Sziasztok. Egy 50 éves pár női tagjának keresünk potens minimum 17cm 30-45 közötti férfiakat 4-5 pasi plusz mi felállásban 23-án18 óra utáni partihoz. Csak azok jelentkezzenek akik ekkor ráérnek és megfelelnek a leírásokhoz. Rövid bemutatkozó üzenet viber elérhetőséggel. Készül videó saját célra. A hölgy nagy mellű szűk puncis dögös
Budapesten és környékén ma este párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Helyem van, utazni tudok. Viber, whatsapp, Google chat megoldható!
Írjatok bátran!
Helyem van, utazni tudok. Viber, whatsapp, Google chat megoldható!
Írjatok bátran!
Ma estére igényes pár társaságát keresem wellnesskalandra, kukkolásra, vagy a hokgytag szakszerű erotikus masszázsára, vagy 3-asra. Biszex pasik, melegek ne írjatok!