Sziasztok! Valaki mostanában Tatabánya környékén? Nőt vagy Párt keresnék egy kellemes időtöltésre, Helyem nincs de utazni tudok.
Sziasztok !
Budapesten napközbeni rapid randin , hölgyet kényeztetnék a valóban 23-cm es cerkámmal !
Budapesten napközbeni rapid randin , hölgyet kényeztetnék a valóban 23-cm es cerkámmal !
Sziasztok! Szombathely környékén keresünk magyar nemzetiségű párt / férfit (hellyel rendelkező) április 8.-án egy kis kalandra !

Sziasztok! Ma délután Kecskeméten leszek...esetleg valakinek lenne kedve találkozni pár esetleg? Intelligens normális 40 es pasi vagyok!
Sziasztok!
Győrben kaland? Hölgy, pár?
Igényes, izmos, többesben tapasztalt, diszkrét pasi vagyok! Nagyobb, fazonos intim!
Írj, írjatok!
Győrben kaland? Hölgy, pár?
Igényes, izmos, többesben tapasztalt, diszkrét pasi vagyok! Nagyobb, fazonos intim!
Írj, írjatok!
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Párokhoz csatlakoznék .
Részletek az adatlapomon .
Budapest
Részletek az adatlapomon .
Budapest
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék,,,,
Szombaton valaki adatlapunk szerint?
Sziasztok!! 04.05 Szombat estére keresek Alkalmi vagy akár hosszabb távra Bp-i, hölgyet, nőket , párokat
Sziasztok.
31 éves ápolt 178cm 81kg pasi vagyok.
Budapesten csatlakoznék párokhoz a hölgy örömére.
Utazni tudok.
31 éves ápolt 178cm 81kg pasi vagyok.
Budapesten csatlakoznék párokhoz a hölgy örömére.
Utazni tudok.
Sziasztok . Budapesti hellyel rendelkező 30 körüli masszőr srácot keresünk, a páros unk telt hölgyének részére .
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Budapesten vagy környékén ma este párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Írjatok bátran!
Írjatok bátran!
Sziasztok!
Kellemes, diszkrét pàrral ismerkednék.
Kellemes, diszkrét pàrral ismerkednék.
Sziasztok párt keresek Baranya megyében de utazni is tudok!
kor alkat mindegy !

Sziasztok.
Csütörtök reggelre keresnénk egy férfit hetero alapon hármas hoz Heves környékéről.
Csütörtök reggelre keresnénk egy férfit hetero alapon hármas hoz Heves környékéről.
Sziasztok! Újpesten párhoz beszálnék ma este vagy holnap este! Kor és alkat nem számít! Írj
Sziasztok !
Sziasztok! Hetero pár házibarátja lennék közös programokkal, hosszútávon.