Fiút keresünk maestére fogadni tudunk ,viberszám előny!!
Sziasztok.
30 éves úrként keresek házaspárt, bizonyos hatarokon belul mobilis tudok lenni.
Csakis holgy oromere, nagy ciciket elonyben reszesitem.
Varom pár vagy kisebb tarsasag megkereséset. Pest, illetve Komarom- Esztergom varmegyebol.
30 éves úrként keresek házaspárt, bizonyos hatarokon belul mobilis tudok lenni.
Csakis holgy oromere, nagy ciciket elonyben reszesitem.
Varom pár vagy kisebb tarsasag megkereséset. Pest, illetve Komarom- Esztergom varmegyebol.
Sziasztok,
Hétvégén Dunántúlon pihenő, vagy otthonukban erre vágyat érző párhoz csatlakoznék 3-nak a hölgy örömére.
177/75, hetero, diszkrét, ápolt magyar ffi vagyok.
Kérlek privát üzenetben keressetek.
Szabolcs
Hétvégén Dunántúlon pihenő, vagy otthonukban erre vágyat érző párhoz csatlakoznék 3-nak a hölgy örömére.
177/75, hetero, diszkrét, ápolt magyar ffi vagyok.
Kérlek privát üzenetben keressetek.
Szabolcs
Kedves hölgyek, tavaszi feltöltődés, kényeztető masszázst ajánlok a hétvégére. Balaton Siófok és Veszprém. Privátban keressetek, szép napot!
Szigetszentmiklós és közvetlen közelében Párral szeretnék ismerkedni
Sziasztok. Ma vagy holnap este párhoz csatalakoznèk Győr és környékén.
Sziasztok!Esztergom-Pomáz vonalon átlagos alkatú Nőt tennék BOLDOGGÁ nyelvemmel,szájammal autómban...kedves,figyelmes masszőr pasi vagyok...hármasban is lehet...
Ma este, vagy holnap napközben párhoz csatlakoznék.
Ma dél körül keresem partnereim Tatabánya, Tata, Komárom környékén nyitottan!
Fiút keresünk maestére,fogadnitudunk viberszám előny!!
Sziasztok
Molett telt ,idősebb hölgy pár társaságát keresem.
Molett telt ,idősebb hölgy pár társaságát keresem.
Sziasztok! Ma hölgy, pár kalandozna? Akár autóskaland is!☺️
Péntek esti programra keresem igényes pár társaságát hetero alapon, profi masszázstudással, akár csak masszázsra is! Diszkréció és intelligencia részemről is elvárás!Budapest/Pest megye
Téged vagy Titeket is vonz a nagyobb korkülönbség ?
54 éves Férfi fiatalabb vagy idősebb Hölgyek - Párok ismeretségèt keresi !
54 éves Férfi fiatalabb vagy idősebb Hölgyek - Párok ismeretségèt keresi !
Egy kedves párral szívesen ismerkednék. Ha csak azt szeretnétek, hogy nézzelek benneteket azt is lehet. Nyitott, de nem független férfiként vagyok itt. Aktívként passzív bi férfival rendelkező párok ismeretségét is szeretettel fogadom. Köszönöm
2+1
(Ez egy válasz foursomefan üzenetére (2026. 03. 12. csütörtök 09:54), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz foursomefan üzenetére (2026. 03. 12. csütörtök 09:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 03. 12. csütörtök 09:54
Sziasztok! Állandó Férfi Partnert keresnénk adatlapunk szerint a Fővárosból. Fogadunk,nem utazunk. Privát üzenetet várunk
Hello fiúkat keresünk péntek délelőtt re
Sziasztok!
Puncinyalàsos opcióra keresek pàrt.
Puncinyalàsos opcióra keresek pàrt.
Sziasztok! Most hétvégén péntek vagy szombat estére keresek hetero alapon csinos párt kellemes időtöltéshez Csongrád, illetve Bács megyében. Utazni és fogadni is tudok Szegeden. Ha felkeltettem az erdeklodeseteket, írjatok nyugodtan!