Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Szia , sziasztok !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Győr és környékén szívesen találkoznák Párral. Akár tartós kapcsolatra.
Sziasztok!
A mai nap Budapestre költöztem. Szívesen megismerkednék egy kedves hölggyel vagy egy párral, kölcsönös örömszerzés céljából.
Ha szimpatikusnak találtok, keressetek bizalommal!
Mindenkinek szép napot!
A mai nap Budapestre költöztem. Szívesen megismerkednék egy kedves hölggyel vagy egy párral, kölcsönös örömszerzés céljából.
Ha szimpatikusnak találtok, keressetek bizalommal!
Mindenkinek szép napot!
Sziasztok! Nincs ki megörökíteni a legforróbb pillanatokat, remeg a kamera/telefon mikor épp a legjobb jelenetek vannak… vagy csak szeretnétek egy profi sorozatot magatokról, akkor most itt a lehetőség! Keressetek bátran!
Sziasztok!
Fejèr megyei pàrt keresek!
Fejèr megyei pàrt keresek!
Szép napot. Bp 21 ker pasiként kedves párt fogadnék . Szivesen csatlakoznék.
Ma estére bisex fiút keresünk!!!! Várjuk a leveleket!
Ma estére bisex fiút vagy párt keresnénk! Kizárólag hellyel rendelkezőket!
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések , simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések , simogatások !
Nyíregyházán kedves párokat keresek.Ápolt vékony fiúka vagyok.
sziasztok ketten egy punciban dologra nyitott párokkal ismerkednek akiket izgatna a szituacio! Hely kellene utazni tudok!
Hétfő délután, kedd egész nap, este pár, hölgy egy tabumentes szexrandira? Zalaegerszegen hely, tapasztalat és hatalmas élvezet vár. Szívesen utazom is. Sportos negyvenes
sziasztok,lányt asszonyt keresek Rotterdamban szexre. hosszu távra.
Sziasztok Győri vagy környéki házaspárhoz beszállnék a hölgy örömére.Vagy csak nézném.Fogadni is tudok párt.Nálam is lehetne van helyem.Masszázsban is jó vagyok.
Sziasztok! Lányok? Párok? Hölgyek? Referenciáim már vannak az oldalról....komolyan ismerkednék! Részletek az adatlapomon!
Sziasztok, feleséget, barátnőt kényeztetnék, akár a férj jelentétében. Bp.
Sziasztok,
40-es házaspárral találkoznék. Vibert privátban adok az ismerkedéshez.
Köszönöm.
40-es házaspárral találkoznék. Vibert privátban adok az ismerkedéshez.
Köszönöm.
Sziasztok !
Ismerkednék Szekszárdon ápolt megbízható 35-60 közötti valós átlagos házaspárral párral kellemes diszkrét hármas együttlétre a hölgy gyengéd kényeztetésére örömére tartós esetleg alkalmi találkozásokra. Ápolt nyitott kulturált férfi vagyok borotvált nagyobb intimmel ha felkeltettem érdeklődéseteket és szívesen találkoznátok akkor várom üzeneted privátba ahol tudok adni elérhetőséget.
Ismerkednék Szekszárdon ápolt megbízható 35-60 közötti valós átlagos házaspárral párral kellemes diszkrét hármas együttlétre a hölgy gyengéd kényeztetésére örömére tartós esetleg alkalmi találkozásokra. Ápolt nyitott kulturált férfi vagyok borotvált nagyobb intimmel ha felkeltettem érdeklődéseteket és szívesen találkoznátok akkor várom üzeneted privátba ahol tudok adni elérhetőséget.
sziasztok! nem késő még?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 01. 29. szombat 23:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4563362)
2022. 01. 29. szombat 23:59
Ma éjjel méretes?