Hello! 01.26-án du Budapesten tartózkodom...keresnék párt, csatlakoznék a hölgy örömére! 42 192 98 pasi vagyok!
Sziasztok!
Hétköznap délelőtti órákra keresek hellyel rendelkező partnereket a közelemből. Elsősorban párt vagy hölgyet. Párokkal akár hetero alapon, akár mindenki örömére, ez csak megbeszélés kérdése. Max diszkréció fontos
Hétköznap délelőtti órákra keresek hellyel rendelkező partnereket a közelemből. Elsősorban párt vagy hölgyet. Párokkal akár hetero alapon, akár mindenki örömére, ez csak megbeszélés kérdése. Max diszkréció fontos
Sziasztok Szigetszentmiklós és környékén párral ismerkednèk
Sziasztok! 36 éves sportos ápolt férfi keres ma estére párt fogadni is tudok!
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések , simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések , simogatások !
sziasztok,lányt asszonyt keresek Rotterdamban szexre. hosszu távra.
Mai nap férfiaknak oráloznék,párokhoz is be szállnék mind két fél örömére.Masszázst is kapsz ha akarjátok,kulturált helyem van Kecskeméten de utazni is tudok. Szép napot!
Sziasztok. Hajdú-Bihar megyei párral ismerkednék minden jóra. Igényes, diszkrét vagyok.
Sziasztok! Ha esetleg valaki keresne egy 51 éves férfit harmadiknak,szívesen jelentkezek.. jó humorú,jó fej emberke vagyok..)
sziasztok Párhoz csatlakoznék kezdőként!(olyanhoz akik nem csak beszélgetni szeretnének a vágyaikról hanem megélni!)
Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkednék, akik számára izgató, ha valaki szex közben nézi őket...
Elsősorban Somogy és Baranya megyei válaszokat várok...
Heteroszexuális beállítottságú vagyok...
Párokkal szeretnék ismerkednék, akik számára izgató, ha valaki szex közben nézi őket...
Elsősorban Somogy és Baranya megyei válaszokat várok...
Heteroszexuális beállítottságú vagyok...
Sziasztok!
Nagy, vastag mérettel párhoz társulnék. BP, délpest környékén.
Nagy, vastag mérettel párhoz társulnék. BP, délpest környékén.
Elhanyagolt nő Komárom környékén?
Délelőttönként fogadni tudó pár van itt esetleg?
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok..
Engem nagyon izgatna ez a hármas felállás.
Szivesen beszállnék hozzátok (Ez egy válasz apagyii3 üzenetére (2022. 01. 23. vasárnap 15:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Engem nagyon izgatna ez a hármas felállás.
Szivesen beszállnék hozzátok (Ez egy válasz apagyii3 üzenetére (2022. 01. 23. vasárnap 15:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 23. vasárnap 15:06
Valaki vastag farkú pasi, aki lenne állandó partner a feleségnek?
Néha hetero hármas, néha csak nézni ahogy ti szexeltek, néha pedig ott sem lenni, csak ti találkoztok smile
Helyünk van. Szimpátia fontos!
Néha hetero hármas, néha csak nézni ahogy ti szexeltek, néha pedig ott sem lenni, csak ti találkoztok smile
Helyünk van. Szimpátia fontos!
Sziasztok.
Én szivesen társulnék hozzátok.
Képet küldök priviben. (Ez egy válasz Meex1969 üzenetére (2022. 01. 24. hétfő 13:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Én szivesen társulnék hozzátok.
Képet küldök priviben. (Ez egy válasz Meex1969 üzenetére (2022. 01. 24. hétfő 13:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok 3as szexhez keresek értelmes helyel rendelkező pasit zala megye nagy méret fontos elsősorban duplan punciba fényképes uzenet és 35tol felfelé max 45 apoltsag borotvált intim diszkrecio fintos mivel szereto viszonyban vagyunk
sziasztok . házibarátot keresünk csak a cicis tagunk részére részletek az adatlapon
Sziasztok! Keddi napon szívesen
Kényeztetnék feleségét, barátnőt. Swingerben jártas, Pesti pasi vagyok.. Imádok nyelvvel, ujjal kényeztetni....
Kényeztetnék feleségét, barátnőt. Swingerben jártas, Pesti pasi vagyok.. Imádok nyelvvel, ujjal kényeztetni....