Ma esti szexkalandra keresem lány, pár társaságát tabumentes szexkalandra. Hellyel rendelkezem Zalaegerszegen, illetve szívesen utazom nyugat-magyarországi viszonylatban. Többesben tapasztalt, határozott sportos negyvenes
Sziasztok !
Ma estére Szekszárdon ápolt nyitott párhoz házaspárhoz csatlakoznék 3-as együttlétre a hölgy örömére kellemes finom érzéki kényeztetéséhez. Választ belső üzenetben várom.
Ma estére Szekszárdon ápolt nyitott párhoz házaspárhoz csatlakoznék 3-as együttlétre a hölgy örömére kellemes finom érzéki kényeztetéséhez. Választ belső üzenetben várom.
Sziasztok Győri vagy környéki házaspárhoz beszállnék a hölgy örömére.Vagy csak nézném.Fogadni is tudok párt.Nálam is lehetne van helyem.Masszázsban is jó vagyok
Sziasztok!
Hétköznap délelőtti órákra keresek hellyel rendelkező partnereket a közelemből. Elsősorban párt vagy hölgyet. Párokkal akár hetero alapon, akár mindenki örömére, ez csak megbeszélés kérdése. Max diszkréció fontos
Hétköznap délelőtti órákra keresek hellyel rendelkező partnereket a közelemből. Elsősorban párt vagy hölgyet. Párokkal akár hetero alapon, akár mindenki örömére, ez csak megbeszélés kérdése. Max diszkréció fontos
Sziasztok! 34 éves fiatal életvidám srác vagyok, aki szereti megélni az élet apró örömeit. Szívesen ismerkedem párokkal tanuljunk egymástól, tudjunk örömeit adni egymásnak!
Pest megyében és Bács kiskun megyében párhoz csatlakoznék
26 éves vagyok utazás megoldott
26 éves vagyok utazás megoldott
Már nem aktuális. Köszi!
(Ez egy válasz Gerilla86 üzenetére (2022. 01. 16. vasárnap 18:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 16. vasárnap 18:40
Cuckold játékra keresünk hetero sportos pasikat jó mérettel csinos szolis tetovált intim piercinges feleségnek. A férj csak néző szerepét töltené be.
Szia , sziasztok !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
HB megyébe keresek férfi beszállót 39 éves korig.
Miskolc -Eger kornyeken keresek bi sex part mindkett fel oromere. En bi sex passziv.
Sziasztok. Sopron környékén keresek párt. 52 éves nem rossz pasi vagyok kellemes adottsággal.
Írjatok ha érdekelnélek bennetek.
Írjatok ha érdekelnélek bennetek.
Sziasztok. Borsod megyèből MAX 36 èves KORIG, IGÈNYES, NRORMÁLIS pasit keresünk. Előny ha masszázst vállalsz
Kecskeméti diszkrét pár, egy diszkrét kapcsolatra?
Szülinapom ünnepelném 50-es pasi Kmét v.környékén egy egy párral esetleg aktívként mindenben benne lennék
Sziasztok. Idősebb ötven hatvan év körüli pasit keresünk hétvége éjelre hölgy tagunk kényeztetésére
Van sok ilyen itt
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 01. 16. vasárnap 22:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4563362)
2022. 01. 16. vasárnap 22:21
Ma este nagy farku?
Ma este nagy farku?
Sziasztok!
Hétfőn, kedden hölgyet, párt keresek.
Borsod megye.
Hétfőn, kedden hölgyet, párt keresek.
Borsod megye.
Basznám
(Ez egy válasz Gerilla86 üzenetére (2022. 01. 16. vasárnap 18:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 16. vasárnap 18:37
Barátnőm szűk pinája dugható. Max 40ig potens faszt befogadna.