Sziasztok ma estere keresnenk harmadiknak egy bi fiut helyileg Hajduboszormeny
Sziasztok vannak-e itt olyan pasik akit elötte izgatná ha egy masik pasi megdugná a nejét? Hely kellene utazni tudok!
Ma este találkoznék csini párral hetero alapon.
Sziasztok! Most hétvégén szívesen csatlakoznék párokhoz! Utazni tudok, de fogadni is!
Magas potens pasi párral ismerkedne hosszú távra is Képek adatlapon köszi, hogy elolvastad.
34éves, nem dohányzó, független pasiként keresnék párt ( férfi, nő ) vagy gangbang bulit. Hellyel sajnos nem rendelkezem, de autóm van, szóval utazni tudok. Elsősorban Komárom-Esztergom, Pest és Fejér megye, de ha kell és biztos a buli, tudok utazni messzebbre is. Ha valaki(k)nek felkeltettem az érdeklődését, priviben elértek.
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Sziasztok! hétfőn délelőtt,hölgyek,párok Székesfehérvár környékén? Esetleg Tatabánya?
Sziasztok. Ma.estére férfival ismerkednénk es találkoznánk.mi.bpti.hetero.hp.csk.aki Találkozni is.akar.irj.elérhetõséget.
Sziasztok!
40-es ápolt pasiként szívesen csatlakoznék párhoz a Dunakanyarból.
40-es ápolt pasiként szívesen csatlakoznék párhoz a Dunakanyarból.
Sziasztok.
Budapesti helyel rendelkező pasit keresünk 3 as szexre , légy ápolt és kedves !
Budapesti helyel rendelkező pasit keresünk 3 as szexre , légy ápolt és kedves !
sziasztok,lányt asszonyt keresek Rotterdamban szexre. hosszu távra.
Párhoz beszállnék 3.-nak, feleség dupla élveztetésére.
Igényes pasi vagyok, nem kigyúrt, de teljesen normális alkat, 19/6 vastag farokkal.
Olyan keressen, aki ezt szereti és ha sokáig lovagolhat rajta (nem 5 perces vagyok ).
Van már 3as tapasztalat, szeretem ha felváltva és egyszerre dugjuk a nőt, ő meg így élvez közöttünk .
Privátban írjatok!
Igényes pasi vagyok, nem kigyúrt, de teljesen normális alkat, 19/6 vastag farokkal.
Olyan keressen, aki ezt szereti és ha sokáig lovagolhat rajta (nem 5 perces vagyok ).
Van már 3as tapasztalat, szeretem ha felváltva és egyszerre dugjuk a nőt, ő meg így élvez közöttünk .
Privátban írjatok!
Sziasztok!
Holnapi nap (szombat) keresek egy kedves, igényes párt Győrben és a környékén. Fiatal, értelmes srác vagyok, aki nagyon szereti a hármas adta élvezeteket.
Ha felkeltettem az érdeklődéseteket, akkor keressetek bizalommal!
Mindenkinek szép napot!
Holnapi nap (szombat) keresek egy kedves, igényes párt Győrben és a környékén. Fiatal, értelmes srác vagyok, aki nagyon szereti a hármas adta élvezeteket.
Ha felkeltettem az érdeklődéseteket, akkor keressetek bizalommal!
Mindenkinek szép napot!
Sziasztok! Szóló hölgyet,feleséget,barátnőt erotikus masszázsban részesítenék a párja jelenlétében, a fergeteges szex előtt Gyöngyös +50 km körzetében..
42 éves férfi Gödöllőn és környéken keres privi ”
Sziasztok! Párral ismerkednék Nyíregyháza és 100km-es vonzáskörzetében alkalmi szexre vagy házibarát szerepét is szívesen vállalom! Szép estét és sikeres ismerkedést mindenkinek!
sziasztok . házibarátot keresünk csak a cicis tagunk részére részletek az adatlapon ,
Sziasztok!
Párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk.
Szeretném egyszer kipróbálni azt, hogy milyen úgy puncit nyalni, miközben azt dugják.
Írjatok bátran!
Párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk.
Szeretném egyszer kipróbálni azt, hogy milyen úgy puncit nyalni, miközben azt dugják.
Írjatok bátran!