érdekelne a dolog. utazni tudnék
(Ez egy válasz Bajaiparestre69 üzenetére (2022. 01. 12. szerda 12:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 12. szerda 12:52
pénteken estere keresunk fiut harmadiknak Bajara kis mérettel. irj rank ha erdekel
pénteken estere keresunk fiut harmadiknak Bajara kis mérettel. irj rank ha erdekel
Irtam privit.
(Ez egy válasz mmm3mmm üzenetére (2022. 01. 12. szerda 05:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok.Tomi vagyok.30 éves.Helyes,átlagos alkatú +18 méretű.
Nagy potenciával.3ban tapasztalt.
Mai nap keresek párokat 3 hoz.
Fogadni tudok Érden.
Utazni pest-fejér-komárom megyébe.
Privibe keresetek..
Nagy potenciával.3ban tapasztalt.
Mai nap keresek párokat 3 hoz.
Fogadni tudok Érden.
Utazni pest-fejér-komárom megyébe.
Privibe keresetek..
Budapesti nővel, párral játszadoznék napközben. Magas, vastag szerszámú, potens férfi vagyok. Privátban elértek, ha megismernétek, találkoznátok.
Sziasztok Győri vagy környéki házaspárhoz beszállnék a hölgy örömére.Vagy csak nézném.Fogadni is tudok párt.Nálam is lehetne van helyem.Masszázsban is jó vagyok.
Ma újpesten hölgy vagy pár a délelőtti órákba?
Sziasztok ma napközben szívesen beszàlbék unatkozó párhoz lányhoz üdv Tamás
Szombaton este partyzni valaki párosunkhoz?
Bükfürdőn leszünk 01.13-14.-én, szivesen ismerkednénk jó megjelenésü, 3-as ban tapasztalt max 40 éves sráccal.
potens 190/90 19/6 pasi párral ismerkedne
ma este sos nagy farkú ffit
sziasztok,lányt asszonyt keresek Rotterdamban szexre. hosszu távra.
sziasztok. én 38 éves békés megyei pasi vagyok. párt nőt lányt keresnék. minden megoldás érdekelne. ismerkedjünk beszéljük meg. várom a leveleket
Párokhoz csatlakoznék Budapesten, 32 éves pasi vagyok, 184/84, 19-es intimmel. Van már tapasztalatom hármasban. Ha érdekel írj üzenetben.
Sziasztok.
Kedves nyitott párokat keresek (hosszabb távon csak 1 párt) mindenféle jóra. Akár házibarát szerepé is betölteném.
Beszéljük meg mire vágytok és miben tudok partner lenni (legyen szó 3as felállásról, videózásról bármiről) az aberált dolgokat nem szeretem. hellyel rendelkezem, akár a mai nap is. Korosztály max 40.
Kedves nyitott párokat keresek (hosszabb távon csak 1 párt) mindenféle jóra. Akár házibarát szerepé is betölteném.
Beszéljük meg mire vágytok és miben tudok partner lenni (legyen szó 3as felállásról, videózásról bármiről) az aberált dolgokat nem szeretem. hellyel rendelkezem, akár a mai nap is. Korosztály max 40.
Sziasztok Győri vagy környéki házaspárhoz beszállnék a hölgy örömére.Vagy csak nézném.Fogadni is tudok párt.Nálam is lehetne van helyem.Masszázsban is jó vagyok.
sziasztok, Nyíregyházán csatlakoznék párokhoz
✌️
Ma napközbeni, esti szexkalandra keresem lány, pár társaságát. Hellyel rendelkezem Zalaegerszegen, illetve szívesen utazom nyugat-magyarországi viszonylatban. Többesben tapasztalt, határozott sportos negyvenes