Olyan ffit keresunk akihelyet biztosit salgotarjanba
Helló sziasztok 24 éves vagyok bárkihez csatlakoznék Győr és környéke utazni tudok akár ma is!!
Sziasztok! Lányok? Párok? Hölgyek? Referenciáim már vannak az oldalról....komolyan ismerkednék! Részletek az adatlapomon!
Sziasztok!
Cum kissing, creampie, swapping partikra keresek bevállalós párokat
Hely, tapasztalat van, igény esetén csatlakozókkal. Csak kultúrált, a vágyakhoz felnőtt résztvevőkkel - sportos 40-es.
Cum kissing, creampie, swapping partikra keresek bevállalós párokat
Hely, tapasztalat van, igény esetén csatlakozókkal. Csak kultúrált, a vágyakhoz felnőtt résztvevőkkel - sportos 40-es.
Sziasztok! Még mindig keresek kezdőként pasit. Közös hoki és orál a max! Esetleg párokhoz is csatlakoznék! 39 vagyok, te se legyél több! Macisok ne!
Pár házibarátja lennék diszkréten. Igényes 40-es pasi vagyok. Szopok nyalok gombot varok. Ha csak beszélgetni is akkor is.
Párral ismerkednék Kecskemét és vonzáskörzetében.
40es ápolt férfi vagyok
40es ápolt férfi vagyok
Hellyel rendelkező párral ismerkednék Komárom környékén!
Sziasztok
Péter vagyok
Sportos 30 éves 175 cm 70 kg srác
szívesen ismerkedem, utazni tudok
elérhetőségem: peter0001987@gmail.com
válaszotokat előre is köszönöm
képemet csak ismerős láthatja
Péter vagyok
Sportos 30 éves 175 cm 70 kg srác
szívesen ismerkedem, utazni tudok
elérhetőségem: peter0001987@gmail.com
válaszotokat előre is köszönöm
képemet csak ismerős láthatja
sziasztok Péter vagyok
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 01. 02. vasárnap 15:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4650737)
2022. 01. 02. vasárnap 15:11
kis faszú pasit vagy ilyen tagú párt keresünk akik szeretnek bulizni is nem csak szex hanem beszélgetés -iszogatás és alkuljon az este jól
Fotót kérünk meztelent is,viszonozzuk
Sziasztok !
Ma este Szekszárdon szívesen csatlakoznék ápolt átlagos párhoz házaspárhoz kellemes esti kényeztetéshez 3-as gabalyodáshoz együttlétre a hölgy örömére szimpátia esetén tartósan is. Ha van esetleg valaki aki szívesen találkozna egy ápolt férfival írjon privátba.
Ma este Szekszárdon szívesen csatlakoznék ápolt átlagos párhoz házaspárhoz kellemes esti kényeztetéshez 3-as gabalyodáshoz együttlétre a hölgy örömére szimpátia esetén tartósan is. Ha van esetleg valaki aki szívesen találkozna egy ápolt férfival írjon privátba.
Sziasztok Győri vagy környéki házaspárhoz beszállnék a hölgy örömére.Vagy csak nézném.Fogadni is tudok párt.Nálam is lehetne van helyem.Masszázsban is jó vagyok.
Sziasztok,jó fej páros diszkrét partnere lennék ha lehet hosszabb távú kapcsolatban.Bajai független,kellemes megjelenésű pasi vagyok.
34éves, nem dohányzó, független pasiként keresnék párt ( férfi, nő ) vagy gangbang bulit. Hellyel sajnos nem rendelkezem, de autóm van, szóval utazni tudok. Elsősorban Komárom-Esztergom, Pest és Fejér megye, de ha kell és biztos a buli, tudok utazni messzebbre is. Ha valaki(k)nek felkeltettem az érdeklődését, priviben elértek.
Sziasztok! Hármasban és többesben is tapasztalt 42 éves igényes, ápolt budapesti férfi vagyok.
Intim 21/6... Szimpatikus nyitott párt keresek akikkel kellemesen el lehet tölteni az időt akár rendszeresen is! Privát üzenetben keressetek!
Intim 21/6... Szimpatikus nyitott párt keresek akikkel kellemesen el lehet tölteni az időt akár rendszeresen is! Privát üzenetben keressetek!
kis faszú pasit vagy ilyen tagú párt keresünk akik szeretnek bulizni is nem csak szex hanem beszélgetés -iszogatás és alkuljon az este jól
Kecskemét és kkr, kedves igényes párt társaságát keresem,maximális diszkréció. Helyem van.
Kecskemét-Solt. Fiatal fiút keresünk, Max 38 évesig. 18cm minimum. Autód vibered legyen. Számod első üzenetben írd, válasz csak ott! Tali nálunk!
Feleség BDSM kedvelő
Feleség BDSM kedvelő
Olyan dologra keresek jóképű ferfit, aki benne lenne abba hogy lejon nalunk mintha regi ismerosom lenne kicsit beszelgetnenk stb.. En egy picit kettesbe hagynam a felesegemmel valami oknal fogva. O pedig ra nyomulna, termeszetesen voltunk mar tobbszor harmasban imadja a felesegem... Csak ezt ki szeretnem probalni. Elutasitani biztos nem fog! Ha erdekel irj..
Sziasztok, mi mar tobbszor voltunk harmasban imad a felesegem massal dugni... Igy egy olyat szeretnek most hogy mintha valaki a baratom lenne es picir lejonne hozzank beszelgetnj akar iszogatni, es egy picit kettesbe hagynam oket a felesegemmel...tudom hogy benne lenne ... Akinek van ehez kedve az irjon.. Ha nagy az intimed elony! Legy jóképű! Es ne mackos alkat.. smile