pasit keresunk ma harmadiknak Bajan ha erdekel irj rank
Mosonmagyaróvár és kőrnyékén keresek párt. Házibarát lennék hosszú távon. Igényes 40-es pasi vagyok. Kor alkat nem számít. Masszázs órákon át is. Ill ha csak beszélgetni szeretnétek.
Sziasztok Győri vagy környéki házaspárhoz beszállnék a hölgy örömére.Vagy csak nézném.Fogadni is tudok párt.Nálam is lehetne van helyem.Masszázsban is jó vagyok.
Hurrá szombat!
Van kedve valakinek egy kis ……..
Hölgyek, illetve párok leveleit várom!
Fiúk kérlek neeeee !
Van kedve valakinek egy kis ……..
Hölgyek, illetve párok leveleit várom!
Fiúk kérlek neeeee !
Sziasztok, férfi kerestetik a hölgytag örömére! Ápolt és intelligens!!! Legyen önkritikàtok!! Kép nélkül nem fogunk válaszolni! Helyileg Heves megye, utazni tudj! Köszönjük
Sziasztok
Sziasztok! Budapest-Esztergom vonalon párhoz csatlakoznék hetero alapon. Írjatok!
Sziasztok!
Bevállalós, szexi feleséget kényeztetnék férje előtt vagy vele együtt és 3asban
.
Akár ma este is jó lehet, írjatok rám! BP és környéke.
Bevállalós, szexi feleséget kényeztetnék férje előtt vagy vele együtt és 3asban

Akár ma este is jó lehet, írjatok rám! BP és környéke.
Sziasztok! Kiss intimmel csatlakoznék!
Sziasztok! Izmos, kigyúrt pasit keresünk a hölgytagunk örömére! Fogadni hétköznap délelőtt tudunk. Csak annak tudunk válaszolni aki felkelti az érdeklődésünket! Üzenetet privátban!
Sziasztok. Bp hp .férfival ismerkednénk es találkoznánk.szombat.estés.szex.40tõl.irj.elérhetõséget.
Sziasztok hölgyek, üdvözlet párok.
Nálam van egy vadinat új luxus kisbusz business ülésekkel és sötétített üvegekkel.
Szívesen kipróbálnám, felavatnám valakivel.
Kizárólag heterosexual alapon.
Sziasztok
Nálam van egy vadinat új luxus kisbusz business ülésekkel és sötétített üvegekkel.
Szívesen kipróbálnám, felavatnám valakivel.
Kizárólag heterosexual alapon.
Sziasztok
Ma este?
haverom társaságában ráérek ! hetero alapon csak lányokat kényeztetnénk esetleg párokhoz is beszállnánk.
=)
haverom társaságában ráérek ! hetero alapon csak lányokat kényeztetnénk esetleg párokhoz is beszállnánk.
=)
Sziasztok!
Igényes pasiként csatlakoznék ma este egy párhoz, utazni tudok. Győr és 100 km-es körzetében keresgélek. Ha megtetszettem, várom leveletek!
Igényes pasiként csatlakoznék ma este egy párhoz, utazni tudok. Győr és 100 km-es körzetében keresgélek. Ha megtetszettem, várom leveletek!
Budapesten heteró alapon párhoz csatlakoznék ! Nagy cerka , nagy játék ..
Ffit keresünk kedf regelre no örömére kor alkat nem számít de tuddj szobat kivenni hozza
Szia , sziasztok !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Sziasztok! Szóló hölgyet, feleséget, barátnőt erotikus masszázsban részesítenék párjuk jelenlétében, a fergeteges szex előtt!
Heves megye

Pasit keresunk ma harmadiknak Bajan ha erdekel irj rank