Sziasztok ápolt igényes párként nagyobb méretű pasit keresünk !!!
Sziasztok !
Mit takar számotokra a fiatal ?
Szívesen csatlakoznék, vagy fogadnálak titeket szíves (Ez egy válasz jonibravo00 üzenetére (2026. 06. 12. péntek 11:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Mit takar számotokra a fiatal ?
Szívesen csatlakoznék, vagy fogadnálak titeket szíves (Ez egy válasz jonibravo00 üzenetére (2026. 06. 12. péntek 11:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 12. péntek 11:28
Sziasztok fiatal sracot ketesünk ma vagy holnap estére a hölgy örömére hetero alapon csak fiatal sracok irjanak kamusok tipli
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Sziasztok
Ma estére, akár reggelig keresek hölgyet,vagy párt egy jó kis szexre. Szexben mindenevő vagyok. Szeretek mindent. Szeretek nyalni élvezésig,és vonzanak a kicsit perverz dolgok is ☺️ Helyem lenne Várpalotán, fürdési lehetőséggel. Kis beszélgetés, esetleg 1 üveg bor mellett,fehérneműben akár aztán jön minden magától. Teljesen borotvált vagyok. ( Has,mell,intim, hónalj) Ha szeretnél egy jó kis éjszakát akkor írj itt üzenetben. Várom a leveleket. Sziasztok
Ma estére, akár reggelig keresek hölgyet,vagy párt egy jó kis szexre. Szexben mindenevő vagyok. Szeretek mindent. Szeretek nyalni élvezésig,és vonzanak a kicsit perverz dolgok is ☺️ Helyem lenne Várpalotán, fürdési lehetőséggel. Kis beszélgetés, esetleg 1 üveg bor mellett,fehérneműben akár aztán jön minden magától. Teljesen borotvált vagyok. ( Has,mell,intim, hónalj) Ha szeretnél egy jó kis éjszakát akkor írj itt üzenetben. Várom a leveleket. Sziasztok
Szombat délelőttre keresek partnert. Helyem lesz.
Nagy méretü ffi?
Sziasztok!Az adatlapom szerint szeretnék ismerkedni,elsősorban normális,megbízható párral!
Kiskunfélegyházán vagy Kecskeméten szopnék kíváncsi hetero pasit.
Sziasztok. Júli2-5ig Rovinjba megyünk. Szívesen vinnénk magunkal vidám, jófej srácokat.
Sziasztok....holnap azaz szombat délután vagy estére keresek hölgyet párt kalandra! Sportos magas szőrtelen pasi vagyok utazni de fogadni is tudok!
Sziasztok fiatal sracot ketesünk ma vagy holnap estére a hölgy örömére hetero alapon csak fiatal sracok irjanak kamusok tipli
Sziasztok . Én Bp-i nem független 50 pasi vagyok ,Szombat estére keresek Bp-i hölgyet ,párt.
Nem vagyok kamus találkozni merek és ha megvan a közös nevező akkor cselekedni is tudok.
A többit privátba megbeszéljük. Laca Helyem sajnos nincsen
Nem vagyok kamus találkozni merek és ha megvan a közös nevező akkor cselekedni is tudok.
A többit privátba megbeszéljük. Laca Helyem sajnos nincsen
Sziasztok
Sziasztok , Párt keresek hosszabb távra
(belevágok szeretnék a lehetetlenbe)
(belevágok szeretnék a lehetetlenbe)
Sziasztok. Ma párhoz csatlakoznék Győr és környékén. Utazni és fogadni is tudok.
Elhanyagolt, szenvedélyes, férfias, odaadó, ápolt, IQ, EQ rendben, vágyakkal teli, közvetlen, férfi keres hölgyeket, párokat szimpátia alapján.
Pénteken napközben , párral ,hölggyel találkoznék!
Párral ismerkednék, a Hölgy örömére!
Sziasztok! Debrecen és környékén csatlakoznék párhoz, orálisan mindkét fél örömére.
Igényes, diszkrét vagyok.
Igényes, diszkrét vagyok.