Sziasztok ! Én tudok utazni
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 02. 05. szombat 18:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4582342)
2022. 02. 05. szombat 18:47
Szia
Utazni is tudsz?
Utazni is tudsz?
Szia
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 02. 03. csütörtök 22:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4549952)
2022. 02. 03. csütörtök 22:12
Sziasztok!Párral ismerkednék hosszú távra házibarát lennék! Normàlis,kedves embereket keresek! Utazni tudok.Előre is köszönöm ha írsz levelet amint tudok válaszolok!
én tudok
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 02. 05. szombat 18:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 05. szombat 18:47
Szia
Utazni is tudsz?
Utazni is tudsz?
Szia
Utazni is tudsz? (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 02. 05. szombat 18:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Utazni is tudsz? (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 02. 05. szombat 18:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 05. szombat 18:46
Szia
Szia
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 02. 05. szombat 16:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4658333)
2022. 02. 05. szombat 16:07
Ma este ràérő pàrhoz csatlakoznék.
Privàt üzenet formàjàban keressetek.
Sziasztok, remélve, hogy egy páros, akivel hosszabb távon is kialakítható egy jó kapcsolat magára ismer.
Hereto férfiként keresgélek. Szexuálisan nyitott vagyok, természetesen vannak kivételek az én életemben is,de azt az ingerküszöböt nehéz átlépni! Számomra a legfontosabb a kölcsönös tisztelet, az igényesség ,a higiénia és a diszkréció. Továbbá fontos számomra az, hogy akikkel megismerkedek nyitottak, tudatosak legyenek.Tudok domináns lenni és irányítani, de a "házibarát" szerep is vonzó számomra. Alapvetően minden érdekel, ami új, ingerküszöböt elérő és vonzó lehet.
Utazni és fogadni is tudok Székesfehérváron, szabadidőm a munkámból kifolyólag sok van.
Hereto férfiként keresgélek. Szexuálisan nyitott vagyok, természetesen vannak kivételek az én életemben is,de azt az ingerküszöböt nehéz átlépni! Számomra a legfontosabb a kölcsönös tisztelet, az igényesség ,a higiénia és a diszkréció. Továbbá fontos számomra az, hogy akikkel megismerkedek nyitottak, tudatosak legyenek.Tudok domináns lenni és irányítani, de a "házibarát" szerep is vonzó számomra. Alapvetően minden érdekel, ami új, ingerküszöböt elérő és vonzó lehet.
Utazni és fogadni is tudok Székesfehérváron, szabadidőm a munkámból kifolyólag sok van.
Igényes díszkret párhoz csatlakoznék!
Nyíregyházán párokat keresek.Vékony rendes fiú vagyok.
Kecskemét Vasárnap este, a szabadba leszünk hölgyet pasit aki csatlakozna csak a hölgy részere.!
Ma este ràérő pàrhoz csatlakoznék.
Ma este ràérő pàrhoz csatlakoznék, mindkét fél örömére.
Ma Pesten pár vagy hölgy keres társaságot estére? :
Sziasztok.Tomi v.ok.
Ma, holnap pár?
31 éves,18 cm intimmel.3 ban tapasztalt.
Cuckoldra és dp szex is érdekel.
Maszirozni is szeretek.
Érden lenne helyem.
Fogadni és utazni is tudok.
Érd,Budaörs,Dunaújváros,Tatabánya,Esztergom,Székesfehér- vár és környéke.
Privibe keresetek.
Ma, holnap pár?
31 éves,18 cm intimmel.3 ban tapasztalt.
Cuckoldra és dp szex is érdekel.
Maszirozni is szeretek.
Érden lenne helyem.
Fogadni és utazni is tudok.
Érd,Budaörs,Dunaújváros,Tatabánya,Esztergom,Székesfehér- vár és környéke.
Privibe keresetek.
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ma este ismerkednék minden jóra.
Ápolt 40es pasi vagyok.
Szfvár és kke. Utazni tudok.
Ápolt 40es pasi vagyok.
Szfvár és kke. Utazni tudok.
Sziasztok Győri vagy környéki házaspárhoz beszállnék a hölgy örömére.Vagy csak nézném.Fogadni is tudok párt.Nálam is lehetne van helyem.Masszázsban is jó vagyok.
Pár házibarátja lennék diszkréten hosszú távon. Igényes 40-es pasi vagyok. Kor alkat nem számít. Masszázs órákon át is.
Kecskeméten.
Sziasztok. Mai nap folyamán, programot keresek.
Kecskeméten?