Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2024. 11. 18. hétfő 19:11  #59
Riggs Riggs
Valóban könnyebben tágúlnak a vékony nők, viszont sokkalszűkebb egy testesebb lány és szorít végig még a többedik menet alatt is. Nem igazán izgató ha már az első behatolást sem érzi a férfi úgy hogy a magáévá tette a nőt. Én a molettekre szavazok.
(Ez egy válasz Kriszta09 üzenetére (2024. 05. 17. péntek 07:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 17. péntek 07:41
Na ez nem igaz! Szerinted ők mitől jobbak, és jobban tágulnak, mint mi aki kicsit molettebb??
2024. 09. 24. kedd 20:54  #58
istike13 istike13
Nekem is volt régen kb. 50 kilós csini barátnőm, vele tudtam az ökölszexet kipróbálni, annyira könnyen tágult a kis alapból szűk pinája...
(Ez egy válasz szeretoxxx90 üzenetére (2024. 09. 11. szerda 08:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 11. szerda 08:39
Korábbi kolléganőm próbálom újra befűzni, eddig sajnos nem sok sikerrel, mivel közben eljegyezték... persze egész nap csinos, feszülős ruhákban van és az a popsi... de megint hanyagolva van otthon, talán lesz esély még kényeztetni
2024. 09. 23. hétfő 08:53  #57
Törölt felhasználó (4755394)
igen egyetértek veled, nagyon bírják smile
(Ez egy válasz wolf91 üzenetére (2024. 07. 30. kedd 23:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 30. kedd 23:01
Sokkal strapabíróbbak smile egész estés programnál sincs nyafogás wink
2024. 09. 11. szerda 08:39  #56
szeretoxxx90 szeretoxxx90
Korábbi kolléganőm próbálom újra befűzni, eddig sajnos nem sok sikerrel, mivel közben eljegyezték... persze egész nap csinos, feszülős ruhákban van és az a popsi... de megint hanyagolva van otthon, talán lesz esély még kényeztetni
2024. 07. 31. szerda 14:49  #55
káró káró
Szerencsés vagy, gratulálok!
(Ez egy válasz Jhon_Hunt üzenetére (2024. 07. 31. szerda 11:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 31. szerda 11:16
Utitársat kerestem Törökországba. Nem mondanám ,hogy nagy nagy volt a túljelentkezés. Vagy kevés itt a független nő, vagy félnek az ilyen kalandoktól. Három jelentkező volt, egy tipikus lehúzni a pasit cica, egy 60-as unatkozó hölgy és egy 44 éves vékony alacsony kis vörös. Két találkozás után a kis vörös igent mondott az utazásra. Lefixáltuk ha nem lesz az a hűde nagy szexuális szikra ,attól még jól fogjuk magunkat érezni. Istanbul 38 fok, taxiba gyenge klíma, így mire a reptérről átértünk az ázsiai oldalra, mindenünkön folyt az izadság. Alig vártuk ,hogy a szobába érjünk és a tus alá kerüljünk. Természetesen hölgyeké az elsőbség, így előre engedtem Verát. Amikor kilépett a fürdőböl, kicsi hófehér testét simán elfedte a fehér törölköző. Szinte eggyé váltak, haja pedig nedvesen vöröslött a fehérségben. Zöld szem, szeplős arc, vörös haj. Nagyon bájos volt apró, vékony termetével. Állt is a tus alatt a cerka mint a beton. Ki akartam verni mikor belépett mellém a tus alá meztelen testtel. Megfogta a farkam és finoman huzogatni kezdte, közben a melkasom harapdálta finoman. Én meg pár perc alatt ráspricceltem aprócska testére. Lemosta magárol a spermát ,adott egy puszit és kiment. Tusoltam még vagy tíz percig , és azon agyaltam mit mondjak ha kimegyek. Nem szokott ilyen gondom lenne, de most a kémia megzavart....de nagyon. Mikor kiléptem már csinos kis királykék ruhája simult rá. Mosolyogva mondta vár a svédasztalos vacsora. Vacsora közben egész oldott volt már a hangulat kettőnk között. Beszélgettünk előző házasságokrol majd a szex is szóba került. Elmondtam mennyire felizgatott a tusolós jelenet, mire csípősen megjegyezte :"Remélem este azért hosszabb lesz" . Sétáltunk a parton, ittunk pár italt egy helyi bárban, majd kicsit mámorosan felmentünk a szobába. Nekem már út közben állt a farkam. Amikor lekerült a ruha és az alkohol minden apró gátlást lemosott, nem győztem betelni finom vékony testével, és mikor puncijába nyaltam, az íz, az illat teljesen megbolondított. Misszionárius pózban vettem birtokba eme apró csodát, és ahogy jöttek az orgazmusok egyre jobban szorította a farkam a puncija. Mikor elélveztem gyengéden simogatott, melkasomra feküdt és élveztük a kielégülés pillanatát. Azon gondolkodtam, hogy lehetett ezt megunni. Majd meg is kérdeztem Verátol. Mire ez volt a válasz: "Hát tudod a sok év alatt a férfiak megunják a nőket, jön egymásik és vége mindenek." Nem rég értünk haza de nekem már őrületesen hiányzik, a látványa az íze az illata. Ma felhívom és elmondom neki megbolodított de nagyon.
2024. 07. 31. szerda 11:16  #54
Jhon_Hunt Jhon_Hunt
Utitársat kerestem Törökországba. Nem mondanám ,hogy nagy nagy volt a túljelentkezés. Vagy kevés itt a független nő, vagy félnek az ilyen kalandoktól. Három jelentkező volt, egy tipikus lehúzni a pasit cica, egy 60-as unatkozó hölgy és egy 44 éves vékony alacsony kis vörös. Két találkozás után a kis vörös igent mondott az utazásra. Lefixáltuk ha nem lesz az a hűde nagy szexuális szikra ,attól még jól fogjuk magunkat érezni. Istanbul 38 fok, taxiba gyenge klíma, így mire a reptérről átértünk az ázsiai oldalra, mindenünkön folyt az izadság. Alig vártuk ,hogy a szobába érjünk és a tus alá kerüljünk. Természetesen hölgyeké az elsőbség, így előre engedtem Verát. Amikor kilépett a fürdőböl, kicsi hófehér testét simán elfedte a fehér törölköző. Szinte eggyé váltak, haja pedig nedvesen vöröslött a fehérségben. Zöld szem, szeplős arc, vörös haj. Nagyon bájos volt apró, vékony termetével. Állt is a tus alatt a cerka mint a beton. Ki akartam verni mikor belépett mellém a tus alá meztelen testtel. Megfogta a farkam és finoman huzogatni kezdte, közben a melkasom harapdálta finoman. Én meg pár perc alatt ráspricceltem aprócska testére. Lemosta magárol a spermát ,adott egy puszit és kiment. Tusoltam még vagy tíz percig , és azon agyaltam mit mondjak ha kimegyek. Nem szokott ilyen gondom lenne, de most a kémia megzavart....de nagyon. Mikor kiléptem már csinos kis királykék ruhája simult rá. Mosolyogva mondta vár a svédasztalos vacsora. Vacsora közben egész oldott volt már a hangulat kettőnk között. Beszélgettünk előző házasságokrol majd a szex is szóba került. Elmondtam mennyire felizgatott a tusolós jelenet, mire csípősen megjegyezte :"Remélem este azért hosszabb lesz" . Sétáltunk a parton, ittunk pár italt egy helyi bárban, majd kicsit mámorosan felmentünk a szobába. Nekem már út közben állt a farkam. Amikor lekerült a ruha és az alkohol minden apró gátlást lemosott, nem győztem betelni finom vékony testével, és mikor puncijába nyaltam, az íz, az illat teljesen megbolondított. Misszionárius pózban vettem birtokba eme apró csodát, és ahogy jöttek az orgazmusok egyre jobban szorította a farkam a puncija. Mikor elélveztem gyengéden simogatott, melkasomra feküdt és élveztük a kielégülés pillanatát. Azon gondolkodtam, hogy lehetett ezt megunni. Majd meg is kérdeztem Verátol. Mire ez volt a válasz: "Hát tudod a sok év alatt a férfiak megunják a nőket, jön egymásik és vége mindenek." Nem rég értünk haza de nekem már őrületesen hiányzik, a látványa az íze az illata. Ma felhívom és elmondom neki megbolodított de nagyon.
2024. 07. 30. kedd 23:01  #53
wolf91 wolf91
Sokkal strapabíróbbak smile egész estés programnál sincs nyafogás wink
2024. 07. 30. kedd 22:47  #52
Andante74 Andante74
Frenetikus élmény.
A feleségem 156 centi és 46 kiló.
A sorozataink magáért beszélnek. circling
2024. 07. 29. hétfő 09:11  #51
Törölt felhasználó (4730698)
na erről beszélek smile el is hiszem smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 03. 14. csütörtök 10:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4447572)
2024. 03. 14. csütörtök 10:47
Elhiszem. A párom is órákig bírja.
2024. 07. 25. csütörtök 15:18  #50
Törölt felhasználó (4740801)
Wow! Gratula!
(Ez egy válasz nyulipaar üzenetére (2024. 07. 25. csütörtök 13:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 25. csütörtök 13:55
A mostani barátnőm is 50 kg alatti. Szenzációs a teste és az egyik legjobb szexpartnerem az életem során.
2024. 07. 25. csütörtök 13:55  #49
nyulipaar nyulipaar
A mostani barátnőm is 50 kg alatti. Szenzációs a teste és az egyik legjobb szexpartnerem az életem során.
2024. 07. 23. kedd 23:27  #48
felvercsodor felvercsodor
Nekemis ez a tapasztalatom. A vèkony, kicsi lànyok akikkel eddig dolgom volt popsiba mind jobban birtàk mint a husibbak smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 19. péntek 20:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 19. péntek 20:26
Hm, egy szuper szexi 50-60 közötti lánnyal sokat voltam, voltunk szerette mindenhova de különösen a popóba de lehet csak azért mert én is átlagos vagyok... Hajnali 4h-ig lazán toltuk annyi volt, hogy pár napig elég kifeküdt utánna. (megjegyzem egyszer nekem is a derekam amikor ő volt sokat felül pedig ugye csk 50+ kiló... )
2024. 07. 19. péntek 20:45  #47
Chaba5X Chaba5X
A mondás szerint kis ember is járhat nagy bottal és a nagy meg kicsivel.
Ez igaz a nőkre is, hogy nem egyforma a punci méretük. És ez saját tapasztalat is.
Nem vagyok magas ember, de átlagos méretem van.
Volt egy kb. 155 cm-es barátnőm, akivel kimondottan óvatosan kellett bánnom. Nagyon szűk volt, és nem tudtam csak alig több mint felét betolni neki.
Ugyanakkor van egy idősebb nő, aki szintén 155 cm, ő benne meg két szerszám is kényelmesen elférne. Neki, pl tövig be tudom tolni.
És van egy velem magasságú 173 cm-es csajszi, aki 2 gyerek után is kellemesen szűk, pedig megfelelően elő van készitve. ....és élvezi is a szexet.
2024. 07. 19. péntek 20:26  #46
Hm, egy szuper szexi 50-60 közötti lánnyal sokat voltam, voltunk szerette mindenhova de különösen a popóba de lehet csak azért mert én is átlagos vagyok... Hajnali 4h-ig lazán toltuk annyi volt, hogy pár napig elég kifeküdt utánna. (megjegyzem egyszer nekem is a derekam amikor ő volt sokat felül pedig ugye csk 50+ kiló... )
2024. 07. 19. péntek 19:57  #45
Senkinek semmi új tapasztalat?
Remélem még lesz rá alkalmam, még ha idősebb is valamivel, mint a korábbi hölgy smile
2024. 05. 17. péntek 10:14  #44
30as párocska 30as párocska
Nem attól függ a tágulás hogy milyen alkatú , vagy milyen magas az illető .
(Ez egy válasz pelikanapo79 üzenetére (2024. 02. 12. hétfő 19:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 12. hétfő 19:37
Vékony nők a legjobbak a popóban . Tágulnak nagyon könnyen
2024. 05. 17. péntek 09:29  #43
érett pasi érett pasi
Igazad van, a kicsit molettebbekkel semmi gond nincs, úgy tágulnak, ahogy kell, tapasztalatom szerint.
(Ez egy válasz Kriszta09 üzenetére (2024. 05. 17. péntek 07:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 17. péntek 07:41
Na ez nem igaz! Szerinted ők mitől jobbak, és jobban tágulnak, mint mi aki kicsit molettebb??
2024. 05. 17. péntek 07:41  #42
Kriszta09 Kriszta09
(Ez egy válasz pelikanapo79 üzenetére (2024. 02. 12. hétfő 19:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 16. csütörtök 21:53  #41
lucky3rd lucky3rd
Igen! Ugynezen gondolkodtam én is pár napja. Az eddigi csajaim közül aki popóba szerette, sőt, kérte mind vékony volt, egy kivételével.
2024. 05. 14. kedd 17:04  #40
Egy 40 körüli nővel volt néhány alkalmam 1-1,5 éve. Neki nagyon szép, nagyon kicsi és szűk puncija volt, fájt neki az átlagos hosszúságom is, ha nem vigyáztam. Kb. 13-14cm volt a max., amit be tudott fogadni gond nélkül. Ellenben nagyon élvezte, bár meg kellett dolgozni az orgazmusáért, de azt nagyon hosszan és látványosan, hangosan élvezte ki.
/ 3