Nem attól függ a tágulás hogy milyen alkatú , vagy milyen magas az illető .
(Ez egy válasz pelikanapo79 üzenetére (2024. 02. 12. hétfő 19:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Igazad van, a kicsit molettebbekkel semmi gond nincs, úgy tágulnak, ahogy kell, tapasztalatom szerint.
(Ez egy válasz Kriszta09 üzenetére (2024. 05. 17. péntek 07:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 17. péntek 07:41
Na ez nem igaz! Szerinted ők mitől jobbak, és jobban tágulnak, mint mi aki kicsit molettebb??
Na ez nem igaz! Szerinted ők mitől jobbak, és jobban tágulnak, mint mi aki kicsit molettebb??
(Ez egy válasz pelikanapo79 üzenetére (2024. 02. 12. hétfő 19:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Igen! Ugynezen gondolkodtam én is pár napja. Az eddigi csajaim közül aki popóba szerette, sőt, kérte mind vékony volt, egy kivételével.
Egy 40 körüli nővel volt néhány alkalmam 1-1,5 éve. Neki nagyon szép, nagyon kicsi és szűk puncija volt, fájt neki az átlagos hosszúságom is, ha nem vigyáztam. Kb. 13-14cm volt a max., amit be tudott fogadni gond nélkül. Ellenben nagyon élvezte, bár meg kellett dolgozni az orgazmusáért, de azt nagyon hosszan és látványosan, hangosan élvezte ki.
Imádom a picike nőket. Én se vagyok túl magas, kb 158cm, és kimondottan izgat ha egy nő alacsonyabb nálam.
A legjobbak a pici , 50- kiló alatti csajok ! Szűk punci , kemény pici test... Az exem pont ilyen volt , 152-cm magasságfal , szőke hajjal ! KB- 10 éven át jártunk swingers bulikba ! Mindent kipróbáltunk ! Nagyon bírta , ha sokan döngetik egymás után ! Igazi sperma függő volt ! És a méret nem igazán számított neki ! Csak azt sajnálom , hogy négerrel nem tudtam megdugatni ! Nagyon izgatott volna !
Voltam egyszer egy 146 centis, egészen mini de nagyon arányos lánnyal, profi volt... Mini de formás cicik, elképesztő jó popó és elmondása szerint minden mérettel elbírt. Sajnos a popóba nem szúrtam meg mert azt annyira nem is kedvelem, pláne gumival, de nagyon nagy élmény volt felpróbálni, főleg hogy én 183 centis vagyok, normál, 16 centis farokkal.
A 69 volt egy kicsit körülményes, mert ha törzsben ugye rövid a lány, akkor nem tudja rendesen az arcodra tolni a csunyáját, vagy a farkadat rendesen benyelni közben, épp csak nyalintani tud valamelyikőtök. Ezért jobban szeretem a magas lányokat.
A 69 volt egy kicsit körülményes, mert ha törzsben ugye rövid a lány, akkor nem tudja rendesen az arcodra tolni a csunyáját, vagy a farkadat rendesen benyelni közben, épp csak nyalintani tud valamelyikőtök. Ezért jobban szeretem a magas lányokat.
Elhiszem. A párom is órákig bírja.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 03. 14. csütörtök 10:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4730698)
2024. 03. 14. csütörtök 10:07
ezt osztom, legalább is saját élménytárból, az egyik barátnőnk 50 kg alatti és brutálisan formás is, csodás popsi szép mellek, na és a szexet nagyon nagyon bírja, élvezettel látom amikor például hármasozunk, ő hanyatt, és a szája felett térdelve élvezem a száját nyelvét stb... a férjem pedig döngeti és ezt látom is közben
de őrület mit bír ki a barátnőnk, én már rég kifulladva pihegek, és még ő akkor is dugatja magát folyamatosan.és ő az " asszisztens "
47 kg

ezt osztom, legalább is saját élménytárból, az egyik barátnőnk 50 kg alatti és brutálisan formás is, csodás popsi szép mellek, na és a szexet nagyon nagyon bírja, élvezettel látom amikor például hármasozunk, ő hanyatt, és a szája felett térdelve élvezem a száját nyelvét stb... a férjem pedig döngeti és ezt látom is közben
de őrület mit bír ki a barátnőnk, én már rég kifulladva pihegek, és még ő akkor is dugatja magát folyamatosan.és ő az " asszisztens "
47 kg
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 03. 14. csütörtök 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)

Törölt felhasználó (4447572)
2024. 03. 14. csütörtök 08:43
Saját tapasztalat, hogy a vekony nők jobban bírják akár a kemény szexet és a nagyobb méretet is.Párom amikor megismertem 48 kg volt. Bírja ő is rendesen.
Saját tapasztalat, hogy a vekony nők jobban bírják akár a kemény szexet és a nagyobb méretet is.Párom amikor megismertem 48 kg volt. Bírja ő is rendesen.
Àmen. Legyen úgy.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 02. 14. szerda 09:46), amit ide kattintva olvashatsz)

2024. 02. 14. szerda 09:46
valószínű,
de számít az is mi van a fejben, az IQ fontos

valószínű,
de számít az is mi van a fejben, az IQ fontos
(Ez egy válasz Albert8310 üzenetére (2024. 02. 12. hétfő 10:30), amit ide kattintva olvashatsz)

2024. 02. 12. hétfő 10:30
A férjed szerint is. Hisz ha nem így lenne, akkor nem lenne az aszisztense

Vékony nők a legjobbak a popóban . Tágulnak nagyon könnyen
A férjed szerint is. Hisz ha nem így lenne, akkor nem lenne az aszisztense
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 02. 09. péntek 11:28), amit ide kattintva olvashatsz)

2024. 02. 09. péntek 11:28
a férjem egyik asszisztense 50 alatti, 47 . Igencsak formás , sőt igen csak nagyon nagyon nagyon

nyes (Képek az adatlapomon.) Meg is mutatod?
(Ez egy válasz Babettbitch üzenetére (2023. 11. 20. hétfő 09:04), amit ide kattintva olvashatsz)

2023. 11. 20. hétfő 09:04
Hmmm... eddig nem is gondoltam volna, hogy az 50 kg az valamilyen választóvonal, ami alatt a ritka kivételek találhatóak...
44 - 44,5 kg vagyok. Nem tudom, én jól kijövök magammal...
(Képek az adatlapomon.)

a férjem egyik asszisztense 50 alatti, 47 . Igencsak formás , sőt igen csak nagyon nagyon nagyon

Amit sokan mások
(Ez egy válasz Albert8310 üzenetére (2023. 11. 25. szombat 13:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 25. szombat 13:02
Hali
Bocsi a kérdésért.
De akkor mit keresel itt??
(Nem értem)
))
Bocsi a kérdésért.
De akkor mit keresel itt??
(Nem értem)

Nekem volt anno egy 154cm csajom, baromi nagy, szilikon cicikkel. Azt nem tudom hány kg volt, de nem sok. Viszont a puncija baromira szűk volt, még az én kis farkammal is

neked nem is kell több kilo igy vagy jo
(Ez egy válasz Babettbitch üzenetére (2023. 11. 20. hétfő 09:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 20. hétfő 09:04
Hmmm... eddig nem is gondoltam volna, hogy az 50 kg az valamilyen választóvonal, ami alatt a ritka kivételek találhatóak...
(Képek az adatlapomon.)