El
Nem mondja hanem meg csinálja.
Sajna az én párom sem mondja el, csak annyit az adott pillanatra gondoll. Egy kis többes fantázia engem nagyon izgatna, ezt tudja is, szerintem őt is csak nem mondja.
Totál egyetértek , Puszko
(Ez egy válasz Valahogymegoldjuk üzenetére (2024. 06. 04. kedd 11:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 04. kedd 11:17
Teljes mértékben egyetértek veled.
Sose értettem, miért titkolják egymás elől a vágyaikat, egy kapcsolatba. Megmérgezi a kapcsolatot, ami előbb utóbb rossz eredményhez vezet. A párommal mindíg megbeszéljük kinek mi a vágya, és ha valami oknál fogva az nem megvalósítható akkor, megpróbálunk olyan megoldást taláni ami mindkettőnknek megfelelő.
Sose értettem, miért titkolják egymás elől a vágyaikat, egy kapcsolatba. Megmérgezi a kapcsolatot, ami előbb utóbb rossz eredményhez vezet. A párommal mindíg megbeszéljük kinek mi a vágya, és ha valami oknál fogva az nem megvalósítható akkor, megpróbálunk olyan megoldást taláni ami mindkettőnknek megfelelő.
alap ( a cimhez kapcsolódva ) ez nálunk oda-vissza, és ez így a jó
Teljes mértékben egyetértek veled.
Sose értettem, miért titkolják egymás elől a vágyaikat, egy kapcsolatba. Megmérgezi a kapcsolatot, ami előbb utóbb rossz eredményhez vezet. A párommal mindíg megbeszéljük kinek mi a vágya, és ha valami oknál fogva az nem megvalósítható akkor, megpróbálunk olyan megoldást taláni ami mindkettőnknek megfelelő. (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 02. 21. szerda 13:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Sose értettem, miért titkolják egymás elől a vágyaikat, egy kapcsolatba. Megmérgezi a kapcsolatot, ami előbb utóbb rossz eredményhez vezet. A párommal mindíg megbeszéljük kinek mi a vágya, és ha valami oknál fogva az nem megvalósítható akkor, megpróbálunk olyan megoldást taláni ami mindkettőnknek megfelelő. (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 02. 21. szerda 13:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4730698)
2024. 02. 21. szerda 13:14
megbeszélünk mindent, ez oda vissza alapon működik, őszinték vagyunk egymáshoz ez alap kell legyen egy kap
csolatban.
csolatban.
Párocskámnak /hölgy tag/ nagy vágya volt az anál szex,sokat beszélt róla hogy jó lenne.
S pár hete eljutottunk odáig hogy teljesült s nagyon is élvezni velem
S pár hete eljutottunk odáig hogy teljesült s nagyon is élvezni velem
Tegnap este elmondtad egy fantáziáját. Elmondtad, hogy szokott úgy masztizni, hogy egy nála 20-25 évvel idősebb férfival van (ez a bőven 50es korosztály).
Esténként ha munka miatt nem vagyunk fáradtak és már alszanak a gyerekek akkor egy pohár bor mellett egyre többet beszélgetünk a vágyainkról. Amióta 40 lett sokkal jobban nyit a világra. Olyan semmiröl nem akarok lemaradni az életben érzés fogta el. Én meg csak élvezem hogy ilyen lett. Persze vannak vágyak amiket még csak elméletben beszéltünk át és lehet meg se valósulnak.
Az én párom is elmondja mire vágyik.Sokszor le is írja olyankor siettek haza hogy teljesítsem. Én is el szoktam mondani neki vagy leírni. Olyankor már nincs előjáték mert mindketten fel vagyunk izgulva és alig várjuk hogy beteljesüljön a vágyunk.
Szuper! Aztan csinalni!
(Ez egy válasz hazasparos2013 üzenetére (2024. 05. 23. csütörtök 17:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Mindkettőnket izgat ha beszèlünk ròla!
Nálunk most a kisgyerekek miatt sajnos szünetel a fantáziálás.
mindent megbeszélünk oda- vissza teljesen nyíltan ez csak így működik, és pld ezért is működik tökéletesen minden nálunk.
Igen el! A
Ez tetszik...
(Ez egy válasz cuckoldpar üzenetére (2024. 02. 21. szerda 15:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 21. szerda 15:08
Sziasztok,mi 50 éves hàzaspàr vagyunk, Szabolcs megyében,a mi vàgyunk, hogy,egy pasi,vagy pàr férfitagja ràélvez a hölgytagunk puncijàra,a férjel közösen
Kár hogy messze vagytok. Szívessen teljesíteném a vágyaitokat
(Ez egy válasz cuckoldpar üzenetére (2024. 02. 21. szerda 15:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 21. szerda 15:08
Sziasztok,mi 50 éves hàzaspàr vagyunk, Szabolcs megyében,a mi vàgyunk, hogy,egy pasi,vagy pàr férfitagja ràélvez a hölgytagunk puncijàra,a férjel közösen
És miért nem adod meg neki? Segítek szívesen ha kell. Én is szeretném kipróbálni.
(Ez egy válasz mindig011 üzenetére (2024. 03. 05. kedd 09:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Nejem vàgya 2 pasi szendvics.