Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Pároddal megbeszélitek kinek mi a vágya a szexben?

Az eddigi hozzászólások

2023. 12. 02. szombat 14:48  #7
Törölt felhasználó (4706271)
Nem mondta,csak fogta magát és betérdelt a fejem fölé vagy gondolt egyet,elővette kiverte vagy leszopott.Vagy közös fürdés közben arcára,szájába pisilni..A szexről meg inkább nem is beszélek..Szextárskereső oldal és olyan minha még nem szexelt volna senki!?Mi olyan nehéz abban,h beszélünk a vágyainkról?Felnőtt emberek vagyunk!
2023. 12. 02. szombat 08:26  #6
Törölt felhasználó (4722918)
Azért vannak nők akiknek elég hardcore fantáziájuk van, csak ritkábbak mint pasiban. Volt korábban pár ilyen kapcsolatom és szex terén tényleg szuper volt. Sajnos egyéb okok miatt viszont félresiklottak.. Mindig úgy gondoltam, hogy ha egyszer megállapodok hosszú távon, akkor egy ilyen lánnyal kötöm össze az életemet, erre pont fordítva lett. "Romcsi", vanilla kapcsolat lett belőle és tart már 15 éve! smile Nem mondom, hogy rossz de folyamatosan van egy ilyen hiányérzetem ezzel kapcsolatban.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 12. 02. szombat 07:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (856058)
2023. 12. 02. szombat 07:27
Nekem az a tapasztalatom hogy nem arról van szó hogy nem mondják el, hanem nekik, az átlagos nőknek szinte nincs ilyen, egyszerűen nem jár ezen az agyuk mint nekünk pasiknak. Kivétel pl egy erotikus álom reggele. Mi teljesen biztos vagyok hogy 100% os őszintén tudunk erről beszélni, és mikkr lovagol a farkamon faggattam ilyenről és mondja hogy higgyem el elmondaná ha lenne valami. Máshogy működnek, eszükbe sem jut ilyesmi, de ezerszer többször valami érzelmes romcsizás.
2023. 12. 02. szombat 07:27  #5
Törölt felhasználó (856058)
Nekem az a tapasztalatom hogy nem arról van szó hogy nem mondják el, hanem nekik, az átlagos nőknek szinte nincs ilyen, egyszerűen nem jár ezen az agyuk mint nekünk pasiknak. Kivétel pl egy erotikus álom reggele. Mi teljesen biztos vagyok hogy 100% os őszintén tudunk erről beszélni, és mikkr lovagol a farkamon faggattam ilyenről és mondja hogy higgyem el elmondaná ha lenne valami. Máshogy működnek, eszükbe sem jut ilyesmi, de ezerszer többször valami érzelmes romcsizás.
(Ez egy válasz biboots üzenetére (2023. 12. 02. szombat 05:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 02. szombat 05:08
Ha elmondaná nem lennék itt smile komolyra fordítva, sajnos nem mondja el, és ha én csak kicsit is nyitogatnam a szelencet akkor sincs nyitottság. Így marad a titkos élet.
2023. 12. 02. szombat 05:08  #4
biboots biboots
Ha elmondaná nem lennék itt smile komolyra fordítva, sajnos nem mondja el, és ha én csak kicsit is nyitogatnam a szelencet akkor sincs nyitottság. Így marad a titkos élet.
2023. 12. 01. péntek 21:47  #3
albes albes
A nők nagy része nem tudatja és beszéli meg a párjával a vágyait és természetesen fordítva is igaz, a második probléma szerintem hogy anyirra rá hangolódjunk az érzelem oldalra hogy elfeledjük hogy a szex a kiegyensúlyozott élet része
2023. 12. 01. péntek 21:12  #2
Törölt felhasználó (4722918)
Nálunk ugyan az a figura több mint 10 éve. Ha megkérdezem a válasz a semmi extra, meg jó úgy ahogy eddig. Már megszoktam, hogy nincs benne semmi változatosság..
2023. 12. 01. péntek 07:46  #1
STS011 STS011
Nálunk ez van mikor magától mondja el mihez lenne kedve, van mikor kérdezem és annak hatására mondja el.
Én legtöbbször előre elmondom mihez lenne kedvem. Volt olyan is, hogy spontán alakult ki valami.
/ 4