Igazán jóleső lett volna a hozzászólásod, ha a legutolsó mondatot a hozzászólásodban mellőzöd. Egyébként sok sikert kívánok!
(Ez egy válasz rimini000 üzenetére (2024. 11. 14. csütörtök 16:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 14. csütörtök 16:07
Szia, gondolom írok én is ha már itt vagyok, egy roma származású csajjal ismerkedek pont, nagyon szép nő, szexi és kultúrált, mindene megvan az életben is, és...van ott vmi...bevonzottuk egymást...az első találkánál már egymásra bizseregtünk, nagyon jó vele, ráadásul huh, gyönyörü nő, annak ellenére is hogy roma...
Szia, gondolom írok én is ha már itt vagyok, egy roma származású csajjal ismerkedek pont, nagyon szép nő, szexi és kultúrált, mindene megvan az életben is, és...van ott vmi...bevonzottuk egymást...az első találkánál már egymásra bizseregtünk, nagyon jó vele, ráadásul huh, gyönyörü nő, annak ellenére is hogy roma...
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2024. 07. 03. szerda 09:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 03. szerda 09:03
Biztosan látod, hogy a beírásomnak mi volt a lényege. Nincs szó csalódásról. Egy Roma származású pasival ismerkedtem meg, de ő nem volt csalódás. Az viszont igaz, hogy még nekem is csak a negatívumokat mondták róluk, amióta az eszemet tudom. Ha bele gondolok, talán jót még nem is. Ilyenkor az ember abba a hibába esik hogy általánosít és tévesen azt hiszi, hogy igaz. Nekem egyetlen Roma származású ismerősöm sem volt soha, pasim pedig pláne, nem. A mostani lakhelyemen viszont sok van és nekem személy szerint nem volt senkivel sem rossz tapasztalatom. Az engem megszólító Roma pasik inkább túlságosan is kedvesek és tisztelettudóak voltak velem és senkin sem éreztem büdöset. Természetesen ebben sem általánosítok. Azt vallom, hogy az egyén lehet büdös, vagy jó szagú. Rossz ember, vagy jó. Ha mindenki így gondolkodna, semmi probléma nem volna! Szép napot!
Úgy bizony
(Ez egy válasz nagyrobert üzenetére (2024. 08. 04. vasárnap 08:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 04. vasárnap 08:46
szia olvastam én is már ezt azt hát a puncik tuti kitágulnak utánatok
Sziasztok én pàrom is roma.Szép puncival
szia olvastam én is már ezt azt hát a puncik tuti kitágulnak utánatok
(Ez egy válasz nagyfaszuROMA üzenetére (2024. 08. 04. vasárnap 00:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi romák szeretjük élvezni az èletet
(Ez egy válasz abalogtibi üzenetére (2024. 07. 07. vasárnap 17:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 07. vasárnap 17:44
Nekem volt roma barátnőm. Valóban tüzes volt. Nagyokat keféltünk, szinte úgy kellett tőle elvennem a farkamat
roma lányok nagyon jók, van roma barátnőnk, nyilván ugyan úgy mint a nem roma csajok is- tehát alap az IQ, és az ápoltság, de máshol is leírtam, az etnikum nem releváns nálunk egyébként, viszont ÁPOLTSÁG na ez ami számít
elhiszem
(Ez egy válasz abalogtibi üzenetére (2024. 07. 07. vasárnap 17:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 07. vasárnap 17:44
Nekem volt roma barátnőm. Valóban tüzes volt. Nagyokat keféltünk, szinte úgy kellett tőle elvennem a farkamat
Hm, ha lehet mindig másfele futok, sportolok így időnként betévedek Roma környékeken ahol mivel persze van élet az utcán mindig akad egy fiatal lány, aki olyan kihívó pillantásokat vet mire rögtön legördül a vászon a rokonai akár már otthon várnak a kapuban...
Kedves Anna!
Sajnos jelen van ez a stílus is itt. Ostoba emberek, bántó szándékkal. Nekik ez a kielégülés. Szánalmas.
Ne foglalkozz ezekkel a senkikkel! Fel a fejjel!
Üdv, további minden jót kívánok neked!
Sajnos jelen van ez a stílus is itt. Ostoba emberek, bántó szándékkal. Nekik ez a kielégülés. Szánalmas.
Ne foglalkozz ezekkel a senkikkel! Fel a fejjel!
Üdv, további minden jót kívánok neked!
Ismered a többszörös orgazmus technikát? Van egy pont a Jen Mo pont a herezacskó és az ánusz között. Egy apró mélyedés, ami lüktet is, amikor izgalomba kerül a pénisz. Ennek a pontnak a finom nyomásával meg lehet állítani az ejakulációt és ezt többször is megismételheted. Ami még jó benne, hogy kb duplázódik az idő a következő orgazmusig. A hátránya az hogy max 2 szer érdemes visszatartani, mert utána már nehézkessé válik az elmenetel. És egyre intenzívebben kell ingerelni a műszert.
(Ez egy válasz Attis1968 üzenetére (2024. 07. 05. péntek 15:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 05. péntek 15:22
Szerintem tévedsz,a 18 éves fiucskák(én is voltam régebben ennyi éves)szinte mind jobban birja mind az idösödő emberek!MERT: én is most ha kikezdekvegy velem egykorú nővel,az álom szép,dögös kell legyen vagy fel e áll rá,a fiatal pinákkal pedig úgy beindulok hogy ritka az 5perces menet,pedig fiatalon a férjezet asszonyok azért szerettek mert az első menetet leszámitva ami max 15 perc volt de a továbbiak 30,50,120 pecesek voltak!most képtelen lennék ilyenre,max viagrával!
Szerintem tévedsz,a 18 éves fiucskák(én is voltam régebben ennyi éves)szinte mind jobban birja mind az idösödő emberek!MERT: én is most ha kikezdekvegy velem egykorú nővel,az álom szép,dögös kell legyen vagy fel e áll rá,a fiatal pinákkal pedig úgy beindulok hogy ritka az 5perces menet,pedig fiatalon a férjezet asszonyok azért szerettek mert az első menetet leszámitva ami max 15 perc volt de a továbbiak 30,50,120 pecesek voltak!most képtelen lennék ilyenre,max viagrával!
(Ez egy válasz Chaba5X üzenetére (2024. 07. 02. kedd 13:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 02. kedd 13:45
Kedves Anácska! Akkor hogy is van ez?
Vannak középkorú hölgyek, akik a 18 körüli fiúcskákra vannak rákattanva. Ezek a srácok néha a látványtól is elmennek 3 perc alatt ...tudom, mert én is ilyen voltam Igaz egy éjszaka 3-4 szer és reggel már szinte fájt, hogy még mindig nem lankad a kedélyem
...bocsi! Ez csak egy kis kekeckedés akart lenni, amúgy nagyon csípom a rendkívül reális és korrekt hozzászólásaid
Vannak középkorú hölgyek, akik a 18 körüli fiúcskákra vannak rákattanva. Ezek a srácok néha a látványtól is elmennek 3 perc alatt ...tudom, mert én is ilyen voltam Igaz egy éjszaka 3-4 szer és reggel már szinte fájt, hogy még mindig nem lankad a kedélyem
...bocsi! Ez csak egy kis kekeckedés akart lenni, amúgy nagyon csípom a rendkívül reális és korrekt hozzászólásaid
Én egyetértek veled,nekem nagyon sok roma barátom,barátnőm és alkalmazottam volt sok évvel ezelött,a barátságok egy kevés hányada megkopott egyéb okok miatt!De a putris cigány sem büdös,igen sok szegény románál jártam de szinta akárhol cukrot lehetett volna nyalni a földröl,a föztjük mennyei,az asszonyok kivalloak a konyhában és gyereknevelésben egyaránt a lányok viszon mindegyik csúcs az ágyban,izzik a testük,egyszerüen az odaadásuk fenomenális!
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 02. kedd 23:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4654875)
2024. 07. 02. kedd 23:36
Kedves... ne légy butus hogy egy két troll beírása alapján csalódsz a roma pasikban, ráadásul úgy hogy jó tapasztalatod van az elsővel Én is roma pasi vagyok, de képzeld nem adtam el soha nőt( környezetemben sem senki) , akkor a többi kommentre is reagálva írom, nem három percig bírom, cigány vagyok,de nem büdös ahogy egy kiváló szaglású itt írja, ellenben képzeljétek ha tömegközlekedésre kell szálljak elájulok a büdöstől mindig,és nem a romák miatt! továbbá nem alázom a nőket, inkább fordítva! Nem önfényezés de szeretnek a nők, és 25éve vagyok a nem roma párommal.. Ne higyjetek el minden általánosítást, vagy egy egy valaki negatív tapasztalatja alapján levonni semmit, mert pl. többesezünk néha, és bele csúsztunk mi is pár negatív tapasztalatba sajnos és nem a roma pasik miatt.. ettől mi nem általánosítunk, megtanultunk alaposan szűrni.... ✌
Biztosan látod, hogy a beírásomnak mi volt a lényege. Nincs szó csalódásról. Egy Roma származású pasival ismerkedtem meg, de ő nem volt csalódás. Az viszont igaz, hogy még nekem is csak a negatívumokat mondták róluk, amióta az eszemet tudom. Ha bele gondolok, talán jót még nem is. Ilyenkor az ember abba a hibába esik hogy általánosít és tévesen azt hiszi, hogy igaz. Nekem egyetlen Roma származású ismerősöm sem volt soha, pasim pedig pláne, nem. A mostani lakhelyemen viszont sok van és nekem személy szerint nem volt senkivel sem rossz tapasztalatom. Az engem megszólító Roma pasik inkább túlságosan is kedvesek és tisztelettudóak voltak velem és senkin sem éreztem büdöset. Természetesen ebben sem általánosítok. Azt vallom, hogy az egyén lehet büdös, vagy jó szagú. Rossz ember, vagy jó. Ha mindenki így gondolkodna, semmi probléma nem volna! Szép napot!
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 02. kedd 23:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Kedves... ne légy butus hogy egy két troll beírása alapján csalódsz a roma pasikban, ráadásul úgy hogy jó tapasztalatod van az elsővel Én is roma pasi vagyok, de képzeld nem adtam el soha nőt( környezetemben sem senki) , akkor a többi kommentre is reagálva írom, nem három percig bírom, cigány vagyok,de nem büdös ahogy egy kiváló szaglású itt írja, ellenben képzeljétek ha tömegközlekedésre kell szálljak elájulok a büdöstől mindig,és nem a romák miatt! továbbá nem alázom a nőket, inkább fordítva! Nem önfényezés de szeretnek a nők, és 25éve vagyok a nem roma párommal.. Ne higyjetek el minden általánosítást, vagy egy egy valaki negatív tapasztalatja alapján levonni semmit, mert pl. többesezünk néha, és bele csúsztunk mi is pár negatív tapasztalatba sajnos és nem a roma pasik miatt.. ettől mi nem általánosítunk, megtanultunk alaposan szűrni.... ✌
De neki akarta, csak nem értette az iróniát Anna irásában. Hogy érdemlegeset írjak én is, van egy másik profilunk, ahol párként vagyunk fent a párommal (22 éve együtt vagyunk) magyar, szőke, kék szemű, tökéletes testtel, és még szép is... Szóval csatlakozott hozzánk magyar férfi - sőt, mindig magyar férfi - és volt köztük büdös! Egy sellyei fickó. A szerencse, hogy kb 2 percig tartott, mert hát addig bírta. Ha nem merül le és élvez el a faszi ilyen hamar, én vetetettem volna véget a dolognak. Aztán sajnos van még rossz példa, ( Keszthelyi figura), abból a 7 partnerből, aki a 13 év alatt megfordult nálunk. Azóta ilyen hibába nem esünk, jobban figyelünk. Akkor most kezdjem el én is sározni a magyar férfiakat? Jöttem volna ide szart dobalni? Nem szabad általánosítani! Volt pozitív példa is, ami nagyon jól sikerült, és ismétlés is volt. Mert adtunk újabb esélyt a dolognak.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 03. szerda 03:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4712614)
2024. 07. 03. szerda 03:19
Azt hiszem ezt nem neki akartad címezni.
Azt hiszem ezt nem neki akartad címezni.
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2024. 06. 28. péntek 21:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 28. péntek 21:48
Ez milyen szemétség! Akkor én kifogtam egy rendeset aki nem akart alázni, pedig Magyar vagyok!
Hát most hogy tudom róluk az igazat, csalódtam.
Hát most hogy tudom róluk az igazat, csalódtam.
Köszönöm! Tündér vagy
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2024. 07. 02. kedd 17:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem a kor miatt írtam, hanem a 3 perc miatt ...mert előttem válaszoltál valakinek, hogy "ha valaki 3 percig bírja, azzal nem kell foglalkozni."
Amúgy szerintem is, ha az idősebb/fiatalabb párosok közt megvan a kémia (és csak ez számít), akkor egészségükre!
Én is voltam már olyan csajszival, aki bőven a lányom is lehetne. Ő jobban akarta mint én, majd egy idő után elengedtem a korkülönbséget és nem tiltakoztam.
...na de eltértem az eredeti témától, nem szeretném szét trollkodni az oldalt. (Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2024. 07. 02. kedd 15:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Amúgy szerintem is, ha az idősebb/fiatalabb párosok közt megvan a kémia (és csak ez számít), akkor egészségükre!
Én is voltam már olyan csajszival, aki bőven a lányom is lehetne. Ő jobban akarta mint én, majd egy idő után elengedtem a korkülönbséget és nem tiltakoztam.
...na de eltértem az eredeti témától, nem szeretném szét trollkodni az oldalt. (Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2024. 07. 02. kedd 15:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 02. kedd 15:39
Nekem ezzel sincs bajom. Ha egy középkorú csaj fiatal husira vágyik, akkor csak tegye. Ha nem árt vele senkinek, miért volna az baj? A fiúknak pedig azt kívánom, hogy legyen nekik sok ilyen élményben részük, még akkor is ha csak 3 percig tart. Annak is meg van a maga szépsége, varázsa, nem igaz csajok? Mellesleg a fiatal fiúknál a (3) perc, normális, tehát ha valaki ebbe szeretne bele kóstolni, az ne csodálkozzon, viszont ők minden értelemben újra tölthetők is Ami ugye nem utolsó szempont. Energikusak, mohók, és kitartóbbak. Sok pasiról ezek a jellemzők nem mondhatók el. Rájuk viszont a profizmus jellemző, ami szintén finom.