Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

A topikban lehetőleg mellőzzétek a rasszista/gyűlöletkeltő hozzászólásokat!

A topikot azért hoztam létre, mert szeretném egy kupacba gyűjteni azokat a felhasználókat akik roma származásúak vagy szexuálisan nyitottak a cigány kisebbség tagjai felé.

Az eddigi hozzászólások

2024. 01. 05. péntek 05:28  #20
Anna900 Anna900
wink
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 01. 04. csütörtök 18:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4712614)
2024. 01. 04. csütörtök 18:21
Ez egy szuper vélemény és jellemzés. Lehet tanulni tőle. Jó volt olvasni. Vannak sokan akik ilyenek mint ahogy leírtad, hogy nem kertelnek, de azért vannak természetesen finomabb lelkületű nők is.
2024. 01. 04. csütörtök 18:21  #19
Ez egy szuper vélemény és jellemzés. Lehet tanulni tőle. Jó volt olvasni. Vannak sokan akik ilyenek mint ahogy leírtad, hogy nem kertelnek, de azért vannak természetesen finomabb lelkületű nők is.
(Ez egy válasz nyaligátorpasi05 üzenetére (2024. 01. 04. csütörtök 13:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 04. csütörtök 13:51
Mid kettőt használni lehet, bár egyik sem teljesen igaz. A romák tudják a különbséget de köztudatban itthon mind a kettőt mondani lehet. Nem sértő, csak ha negativan kezelik. Ha már a roma csajokról beszélünk, had mondjm el. Igen van különbség de nem a test melege vagy a vérmérséglet smile Őszintébbek, nem játszák meg magukat, és ahogy a mondás tartja.. (általában) Sírig tart a cigány szerelem, és véletlenül sem azért mert félni valójuk van, de ott nem jellemző a vállás, inkább a megoldás és az öszinteség, pláne ha már gyerek is van. Viszont aki még nem volt cigánylánnyal és megteheti, annak ez kuriózum ami tényleg különleges. Ajánlani tudom, de főként azt hogy akrarjátok már végre meg ismerni őket! Nem vademberebbek mint ti vagy én
2024. 01. 04. csütörtök 13:51  #18
nyaligátorpasi05 nyaligátorpasi05
Mid kettőt használni lehet, bár egyik sem teljesen igaz. A romák tudják a különbséget de köztudatban itthon mind a kettőt mondani lehet. Nem sértő, csak ha negativan kezelik. Ha már a roma csajokról beszélünk, had mondjm el. Igen van különbség de nem a test melege vagy a vérmérséglet smile Őszintébbek, nem játszák meg magukat, és ahogy a mondás tartja.. (általában) Sírig tart a cigány szerelem, és véletlenül sem azért mert félni valójuk van, de ott nem jellemző a vállás, inkább a megoldás és az öszinteség, pláne ha már gyerek is van. Viszont aki még nem volt cigánylánnyal és megteheti, annak ez kuriózum ami tényleg különleges. Ajánlani tudom, de főként azt hogy akrarjátok már végre meg ismerni őket! Nem vademberebbek mint ti vagy én
(Ez egy válasz Chaba5X üzenetére (2024. 01. 04. csütörtök 12:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 04. csütörtök 12:25
Segítsetek! Akkor most roma, vagy cigány? Sosem tudom eldönteni, hogy melyik a helyes, hogy melyikkel nem sértek meg senkit sem.
Azt mondják, hogy a cigánylányoknak 1 fokkal melegebb a puncijuk. smile )) És igen, van benne valami igazság smile
Valamikor régen voltam egy 18-19 éves cigánylánnyal. Vagy inkább úgy fogalmaznék, hogy félvér lánnyal. Vékony, fekete göndör haj, és meglepően húsos és nedves puncija volt.
Már maga a látvány is gyönyörű volt, de a személyiségében az tetszett, hogy szolid, hízelgő, ugyanakkor szókimondó volt. Nem volt probléma neki kimondani, hogy mikor és mit szeretne. Ezzel annyira felizgatott, hogy 5-10 perc előjáték után rámült, rámszorított és kb. 1 perc alatt kivégzett. smile
Reggelig szeretkeztünk, fáradhatatlan és nagyon hálás kiscsaj volt. Kár, hogy csak emlék, szívesen megismételném, akár egy idősebb (nem kövér, max molett) és csinos igazi cigány(roma) hölggyel is. smile
2024. 01. 04. csütörtök 12:25  #17
Chaba5X Chaba5X
Segítsetek! Akkor most roma, vagy cigány? Sosem tudom eldönteni, hogy melyik a helyes, hogy melyikkel nem sértek meg senkit sem.
Azt mondják, hogy a cigánylányoknak 1 fokkal melegebb a puncijuk. smile )) És igen, van benne valami igazság smile
Valamikor régen voltam egy 18-19 éves cigánylánnyal. Vagy inkább úgy fogalmaznék, hogy félvér lánnyal. Vékony, fekete göndör haj, és meglepően húsos és nedves puncija volt.
Már maga a látvány is gyönyörű volt, de a személyiségében az tetszett, hogy szolid, hízelgő, ugyanakkor szókimondó volt. Nem volt probléma neki kimondani, hogy mikor és mit szeretne. Ezzel annyira felizgatott, hogy 5-10 perc előjáték után rámült, rámszorított és kb. 1 perc alatt kivégzett. smile
Reggelig szeretkeztünk, fáradhatatlan és nagyon hálás kiscsaj volt. Kár, hogy csak emlék, szívesen megismételném, akár egy idősebb (nem kövér, max molett) és csinos igazi cigány(roma) hölggyel is. smile
2024. 01. 04. csütörtök 07:15  #16
Sosmogyoro108 Sosmogyoro108
Ezzel tökéletesen egyetértek.
(Ez egy válasz Sönc 50 üzenetére (2024. 01. 02. kedd 17:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 02. kedd 17:32
A szabadság tárgykörébe az is beletartozik, hogy kivel nem akar ismerkedni. Jobb ezt előre tisztázni! Hogy miért van az elutasítás, arról lehetne beszélgetni hosszasan, de akkor is megmarad...
2024. 01. 04. csütörtök 06:59  #15
nyaligátorpasi05 nyaligátorpasi05
Na ez most kicsit furán jött le ez igaz! Ez azért van mert nem láttátok az elejét! Ugyanis a kedves admin törölte illetve MEGVÁLTOZTATTA! Így persze, hogy félre érthető Indy írása. Én írtam ide még az elején, amit kitöröltek. Ugyanis az eredi fő cím úgy kezdődött, hogy KOKERÓ ROMA KALANDOK ... Amire azt írtam hogy a kokeró megszólítás mióta nem rasszista?! Erre irt Indi, az enyémet pedig törölték a kokerót pedig levették. Nem vagyok rasszista és ez a topik is jó
2024. 01. 04. csütörtök 01:08  #14
Mindennévfoglalt Mindennévfoglalt
Engem meg dagadt, zsíros emberek taszítanak.
Remélem ezért nem kapok "támadást " buck
2024. 01. 03. szerda 22:49  #13
Dzsentri Dzsentri
Indy barátunk az típusú jogvédő aki számomra egyelőre még nem tudta megfogalmazni egyértelműen, hogy mit is akar. A szabad választáshoz hozzátartozik az, hogy én kivel szeretnék vagy nem szeretnék dugni. Csupán példálózó jelleggel: alacsony, magas, sovány, kipattintott, szőrös, csupasz, fiatal, öreg, kínai, japán, kenyai és cigány. Ha az egyszeri asszonynak valamiért nem nedvesedik a bugyi a derék romára, hát ne kövezzük már meg érte. És ebben semmi de semmi rasszizmus nincs.
(Ez egy válasz magnum44 üzenetére (2024. 01. 02. kedd 17:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 02. kedd 17:11
Tehát aki az igazat leírja és negatív kép jön le a ci, akarom mondani a romákokkal kapcsolatban az tiltást kap?
2024. 01. 03. szerda 18:17  #12
Lajo6969 Lajo6969
Hát egy ilyen lányt keresek én is
(Ez egy válasz Sönc 50 üzenetére (2024. 01. 02. kedd 17:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 02. kedd 17:32
A szabadság tárgykörébe az is beletartozik, hogy kivel nem akar ismerkedni. Jobb ezt előre tisztázni! Hogy miért van az elutasítás, arról lehetne beszélgetni hosszasan, de akkor is megmarad...
2024. 01. 03. szerda 17:10  #11
grimthereaper grimthereaper
8-10 éve járt hozzám egy nálam jóval fiatalabb cigány csaj, kizárólag dugni akart.
Kifejezetten idősebb férfit keresett, mert szerette ha egy férfi tapasztaltabb, ha van szexuális kultúrája.
Jó volt vele a szex, olyan tűz lobogott benne....
És nem kellett könyörögni neki semmiért, sőt. Volt nem egyszer, hogy ő mondta, hogy most azt akarja, hogy dugjam seggbe, vagy épp hogy 2 óra után már elég volt neki és le akar szopni.
Jó kaland volt smile
2024. 01. 02. kedd 17:32  #10
Sönc 50 Sönc 50
(Ez egy válasz magnum44 üzenetére (2024. 01. 02. kedd 17:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 02. kedd 17:11
Tehát aki az igazat leírja és negatív kép jön le a ci, akarom mondani a romákokkal kapcsolatban az tiltást kap?
2024. 01. 02. kedd 17:11  #9
magnum44 magnum44
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 01. 02. kedd 07:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 02. kedd 07:20
Sajnos az oldallal ezek miatt a dolgok miatt nem egy levelet váltottam. Adatlapokkal kapcsolatvan is. De hiába. Én azért vitáztam az ügyfélszolgálattal adminokkal, moderátorokkal, mert az adatlapokon kiírták, hogy roma származású emberekkel nem akarnak ismerkedni. Nem értették mi ezzel a probléma. És akárhányszor beleállok a témába tiltást kapok. Úgyhogy befejeztem a szélmalom harcot. Ehhez itthon még érni kell. Ha szeretnél beszélgetni a témáról, akkor kérlek ne itt.
2024. 01. 02. kedd 17:01  #8
GirlforFoursome GirlforFoursome
Olyan 25 éves koromban volt egy 18 éves roma csaj barátnőm egy évig. Jól kikormoltam minden lyukát. Néha bevettük barátnőjét is hármasba. Szép emlékek. Ha már emlékek. Volt egy 20 éves néger csaj akit felszedtem régebben. Modell alkatú volt, nem voltak ráju kjellemző vonások, csak a barna bőre és az arca, ami nagyon szép volt. Jól megdugtam, beleélveztem. Ez nem volt előre megbeszélve, emiatt kicsit veszekedett velem hogy a barája észre fogja venni wink )) mindenesetre nekem nagyon nagy élmény volt teleélvezni doggyban a sötét punciját ami belül rózsaszín volt. Folyt végig a combján ahogy felkelt.
2024. 01. 02. kedd 11:22  #7
Törölt felhasználó (3878652)
Szép mese!
(Ez egy válasz dzivka üzenetére (2024. 01. 01. hétfő 21:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 01. hétfő 21:39
fiatal asszonnykent nem eggyszer voltam egy idos "lobaszonak"becezet romaval annal a cegnel volt futo ahol a ferjem dolgozott.Egyszer majdnem le buktam ugyanis a szoknyamon bugyimon ott maradt a kormos kezehelye amit az anyosom vett eszre amikor otthon at oltoztem "kivel voltal?kerdezte csendesen senkivel feleltem "akkor mitol van ugy at azva a bugyid ha elcseppen felnyalatom veled te kis kurva"mindezt kedves halk hangon, mosolyogva ahogy felvettem a haloingem magahoz huzott az olebe ultetett es "na meselj mondj el mindent reszletesen! azt majd eldontom mit csinaljak veled csak ne hazudj mert megharagszom,"na es kenytelen voltam elmondani hogy amig a ferjemre vartam bementem a kazanhazba ahol az oreg ciganny felre huzva a bugyimat a puncimba nyomta a nagy vastag faszat azt jol megbaszot tobbszor is elelveztem no o is ketszer a punimba elvezett utana meg ahogy tisztara nyaltam szoptam meg egy adagot a szamba toltott "vettel be fogamzasgatlot?"kerdezte az t homlokon puszilt nem arult el a ferjemnek
2024. 01. 02. kedd 07:20  #6
Sajnos az oldallal ezek miatt a dolgok miatt nem egy levelet váltottam. Adatlapokkal kapcsolatvan is. De hiába. Én azért vitáztam az ügyfélszolgálattal adminokkal, moderátorokkal, mert az adatlapokon kiírták, hogy roma származású emberekkel nem akarnak ismerkedni. Nem értették mi ezzel a probléma. És akárhányszor beleállok a témába tiltást kapok. Úgyhogy befejeztem a szélmalom harcot. Ehhez itthon még érni kell. Ha szeretnél beszélgetni a témáról, akkor kérlek ne itt.
2024. 01. 02. kedd 06:14  #5
Jó ötlet. Örülök a témának. Remélhetőleg jókat lehet majd itt ia beszélgetni.
(Ez egy válasz fekete_kakas üzenetére (2024. 01. 01. hétfő 17:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 01. hétfő 17:05

A topikot azért hoztam létre, mert szeretném egy kupacba gyűjteni azokat a felhasználókat akik roma származásúak vagy szexuálisan nyitottak a cigány kisebbség tagjai felé.
2024. 01. 01. hétfő 21:39  #4
dzivka dzivka
fiatal asszonnykent nem eggyszer voltam egy idos "lobaszonak"becezet romaval annal a cegnel volt futo ahol a ferjem dolgozott.Egyszer majdnem le buktam ugyanis a szoknyamon bugyimon ott maradt a kormos kezehelye amit az anyosom vett eszre amikor otthon at oltoztem "kivel voltal?kerdezte csendesen senkivel feleltem "akkor mitol van ugy at azva a bugyid ha elcseppen felnyalatom veled te kis kurva"mindezt kedves halk hangon, mosolyogva ahogy felvettem a haloingem magahoz huzott az olebe ultetett es "na meselj mondj el mindent reszletesen! azt majd eldontom mit csinaljak veled csak ne hazudj mert megharagszom,"na es kenytelen voltam elmondani hogy amig a ferjemre vartam bementem a kazanhazba ahol az oreg ciganny felre huzva a bugyimat a puncimba nyomta a nagy vastag faszat azt jol megbaszot tobbszor is elelveztem no o is ketszer a punimba elvezett utana meg ahogy tisztara nyaltam szoptam meg egy adagot a szamba toltott "vettel be fogamzasgatlot?"kerdezte az t homlokon puszilt nem arult el a ferjemnek
2024. 01. 01. hétfő 20:09  #3
youngguy21 youngguy21 VIP
Engem is izgatna a szex egy roma csajjal/nővel, de sajna nem sok esélyt látok rá...
2024. 01. 01. hétfő 18:00  #2
AttilaGG AttilaGG
Én nyitott vagyok rá.Régi vágyam de sajnos eddig nem sikerült.
2024. 01. 01. hétfő 17:05  #1
fekete_kakas fekete_kakas

/ 5