Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

2019. 02. 06. szerda 16:00  #154
Törölt felhasználó (3997382)
Isten nem ver bottal és ez arany igazság, sőt többszörösen adja vissza smile
Annyi mindenkivel tudtam volna kitolni, aki direktbe ártott/játszott velem... de 1.odáig nem süllyedek, 2. Az élettől megkapja a maga adagját többszörösen. És ez mindig így van. eljen
(Ez egy válasz egysportospasi üzenetére (2019. 02. 06. szerda 15:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 06. szerda 15:53
Én egyetlen egyszer buktam le, amikor a nő mindent elmondott annak akinek nem kellett volna. Pedig nem is nagyon volt semmi, csak valami apróság, hogy mégis legyen miről beszélni. Szexjátékok69 szerint az nem is lett volna megcsalás, de még lehet szerinted se.
2019. 02. 06. szerda 15:53  #153
egysportospasi egysportospasi
Én egyetlen egyszer buktam le, amikor a nő mindent elmondott annak akinek nem kellett volna. Pedig nem is nagyon volt semmi, csak valami apróság, hogy mégis legyen miről beszélni. Szexjátékok69 szerint az nem is lett volna megcsalás, de még lehet szerinted se.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 06. szerda 12:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (869472) VIP
2019. 02. 06. szerda 12:29
Szerintem a nok sokkal korultekintobbek a ferfiaknal. Ritkabban buknak le, ha csalnak. Meg a ferfi szereto sem olyan kockazatos, mint a noi szereto rendszerint. A kalandjaimat sokszor futtattam parhuzamosan is akar. Egyszer sem buktam meg. Pedig voltak, akik tobbnek gondoltak a dolgainkat, nem puszta kalandozasnak.Tehat ez a felelem nincs bennem. Ha lebuknek is kimagyaraznam szerintem. vigyor5
2019. 02. 06. szerda 14:57  #152
Törölt felhasználó (3977362)
Az érzelmi megcsalás sokkal mélyebben érinti a másik felet, mint egy alkalmi elcsábulás. Ha pedig betör a szerelem azzal nem sok mindent lehet kezdeni. Ha te vagy a megcsalt és fontos a párod, de nem akartok szétmenni akkor közösen kell végig szenvedni a dolgot. Ilyet is láttunk már.
Mondjuk egy totál buktát kimagyarázni, na az művészet.
2019. 02. 06. szerda 12:29  #151
Szerintem a nok sokkal korultekintobbek a ferfiaknal. Ritkabban buknak le, ha csalnak. Meg a ferfi szereto sem olyan kockazatos, mint a noi szereto rendszerint. A kalandjaimat sokszor futtattam parhuzamosan is akar. Egyszer sem buktam meg. Pedig voltak, akik tobbnek gondoltak a dolgainkat, nem puszta kalandozasnak.Tehat ez a felelem nincs bennem. Ha lebuknek is kimagyaraznam szerintem. vigyor5
(Ez egy válasz egysportospasi üzenetére (2019. 02. 06. szerda 11:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 06. szerda 11:29
Ezt nem tudom. Állítólag volt egy kísérlet, hogy 10 pasinak felkínálta egy csinos nő egy kis kaland lehetőségét és mindössze 1 utasította el. Ugyanezt megtették nőkkel, ők férfitől kapták az ajánlatot. Azt olvastam 9 elutasította, többen felháborodtak. Ha 0 lenne a rizikó én is megtenném, de én félek a következményektől, a lebukástól, ez a fő gátlásom. Meg attól hogy nem leszek jó a nőnek, illetve ő többet, mást akar mint én és ezzel megbántom. Illetve ez inkább már az elmúlt időszakra vonatkozik, mert azért mostanság már a korom is eléggé korlát. Régebben itt olvastam valaki írta hogy nagyjából 45 év az ismerkedés határa. Szóval amit én nagyon nem tudok, hogy ha nem lenne rizikó, meg ilyenek hány nő tenné meg? Mert állítólag az arány a nőknél is 50% körül van.
2019. 02. 06. szerda 11:45  #150
Az ember esendő smile Mindenki tegye ahogy neki jól esik, azzal aki neki jól esik... (vagy épp ami neki jut nyes )
(Ez egy válasz egysportospasi üzenetére (2019. 02. 06. szerda 11:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 06. szerda 11:29
Ezt nem tudom. Állítólag volt egy kísérlet, hogy 10 pasinak felkínálta egy csinos nő egy kis kaland lehetőségét és mindössze 1 utasította el. Ugyanezt megtették nőkkel, ők férfitől kapták az ajánlatot. Azt olvastam 9 elutasította, többen felháborodtak. Ha 0 lenne a rizikó én is megtenném, de én félek a következményektől, a lebukástól, ez a fő gátlásom. Meg attól hogy nem leszek jó a nőnek, illetve ő többet, mást akar mint én és ezzel megbántom. Illetve ez inkább már az elmúlt időszakra vonatkozik, mert azért mostanság már a korom is eléggé korlát. Régebben itt olvastam valaki írta hogy nagyjából 45 év az ismerkedés határa. Szóval amit én nagyon nem tudok, hogy ha nem lenne rizikó, meg ilyenek hány nő tenné meg? Mert állítólag az arány a nőknél is 50% körül van.
2019. 02. 06. szerda 11:29  #149
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 06. szerda 09:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 06. szerda 09:32
És aki nem teszi meg, az miért nem teszi?
Mert fél a lebukástól, a kellemetlen következményektől? Ha nem lenne veszíteni való, mert nulla rizikófaktor lenne, a zöme szerintem nagyon is megtenné smile (ez az én statisztikám) nyes
2019. 02. 06. szerda 10:38  #148
Én még az orált sem..
Csak az aktust ravasz1
Meg a körítést.. hogy az milyen körülmények között történik.. mennyire bensőséges, vagy csak egy rapid ürítés...
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 06. szerda 10:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 06. szerda 10:16
En csak a kivitelezest tekintem megcsalasnak. De mar az oralis jatszadozas is az szerintem, nem csak a kefeles. A gondolatok nehezen szabalyozhatoak. Ha az is megiteles targya lehetne, akkor szerintem majdnem mindenki bortonben ulne pl. emberoles miatt. eplus2
En jatekosnak tartom magam, talan kicsit vadaszom is a szo jo ertelmeben. De a parkapcsolatomat mindig megbecsulom. O mas. Ha kivalasztottuk egymast parnak, akkor nem jatszom a hata mogott. Tudom ez tobbeteknek mar sok es nincs monogamia stb. Mindegy. En ilyen vagyok. De ezt is varom el a tarsamtol. Ha nem ilyen, akkor lelepek mellole. Mondjuk meg egy ferfit sem uldoztem, ha atvert. Ot minositi, a gerincesseget. Persze fajt, de igyekeztem elfelejteni ot gyorsan. Sosem kavarnek be mas parkapxsolataba, mert szerintem mindig a koztes emberrel van dolog, nem a harmadikkal. Ha tud rolam, ha nem. lookaround
2019. 02. 06. szerda 10:16  #147
En csak a kivitelezest tekintem megcsalasnak. De mar az oralis jatszadozas is az szerintem, nem csak a kefeles. A gondolatok nehezen szabalyozhatoak. Ha az is megiteles targya lehetne, akkor szerintem majdnem mindenki bortonben ulne pl. emberoles miatt. eplus2
En jatekosnak tartom magam, talan kicsit vadaszom is a szo jo ertelmeben. De a parkapcsolatomat mindig megbecsulom. O mas. Ha kivalasztottuk egymast parnak, akkor nem jatszom a hata mogott. Tudom ez tobbeteknek mar sok es nincs monogamia stb. Mindegy. En ilyen vagyok. De ezt is varom el a tarsamtol. Ha nem ilyen, akkor lelepek mellole. Mondjuk meg egy ferfit sem uldoztem, ha atvert. Ot minositi, a gerincesseget. Persze fajt, de igyekeztem elfelejteni ot gyorsan. Sosem kavarnek be mas parkapxsolataba, mert szerintem mindig a koztes emberrel van dolog, nem a harmadikkal. Ha tud rolam, ha nem. lookaround
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 05. kedd 18:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 05. kedd 18:23
Ahogy az, mit nevezünk megcsalásnak.
A puszta gondolatot már, vagy csak azt, ha a kard a hüvelybe kerül.
2019. 02. 06. szerda 09:32  #146
És aki nem teszi meg, az miért nem teszi?
Mert fél a lebukástól, a kellemetlen következményektől? Ha nem lenne veszíteni való, mert nulla rizikófaktor lenne, a zöme szerintem nagyon is megtenné smile (ez az én statisztikám) nyes
(Ez egy válasz egysportospasi üzenetére (2019. 02. 05. kedd 23:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 05. kedd 23:37
Állítólag a statisztikák azt mutatják hogy az emberek 90%-ának megfordul a fejében, de végül csak kb. 50% körüli arányban történik is meg.
2019. 02. 05. kedd 23:37  #145
Állítólag a statisztikák azt mutatják hogy az emberek 90%-ának megfordul a fejében, de végül csak kb. 50% körüli arányban történik is meg.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 05. kedd 18:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 05. kedd 18:23
2019. 02. 05. kedd 23:33  #144
Megtörtént eset. smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 05. kedd 18:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 05. kedd 18:21
Ez már nagyon mátrixos smile
2019. 02. 05. kedd 18:27  #143
Törölt felhasználó (3977362)
Nyitni lehetne egy topikot nagy bukások címmel és itt nem az óriás műlesiklás baleseteire gondolok. Persze mindezt oktató és prevenciós jelleggel. vigyor3 Persze lehet, hogy itt is elférnének ilyen storyk, esettanulmányok.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 05. kedd 18:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 05. kedd 18:21
2019. 02. 05. kedd 18:23  #142
(Ez egy válasz egysportospasi üzenetére (2019. 02. 05. kedd 15:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 05. kedd 15:05
A hűség fogalma nagyon sokféleképpen érthető, szinte mindenkinek más. Neked az amit írsz, de egy másik nő lehet azonnal ki akarna lépni a meglévő kapcsolatából, ha mással szexelne, mert ő inkább monogám típusú. De olyan is lehet hogy valaki nem szexel valakivel, csak barátok, mondjuk férfi és nő és nem függetlenek. Lehet hogy van akinek már ez is hűtlenség. Vagy mi van ha valaki reménytelenül szerelmes lesz egy férfiba, miközben ő maga házas. Nincs testi kapcsolat, akkor ez hűtlenség? Vannak olyan emberek, akik nem csinálnak nagy ügyet egy ilyen "hűtlenségből" amiben Te is élsz, de nem akarnak tudni róla, tehát ilyen esetben a nyitott kapcsolat, vagy a swinger nem megoldás. Marad a szexbarát, szerető, nevezzük aminek akarjuk, de annak is megvannak a maga nehézségei, buktatói.
2019. 02. 05. kedd 18:21  #141
(Ez egy válasz egysportospasi üzenetére (2019. 02. 05. kedd 15:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 05. kedd 15:20
Legyetek óvatosak! Volt olyan nő aki úgy bukott le hogy a férje valami trükkel megszerezte a jelszavát és elolvasta a leveleit...
2019. 02. 05. kedd 15:20  #140
Legyetek óvatosak! Volt olyan nő aki úgy bukott le hogy a férje valami trükkel megszerezte a jelszavát és elolvasta a leveleit...
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 05. kedd 06:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (808465)
2019. 02. 05. kedd 06:09
Én ugyan pasi vagyok de nekem azért lett elegem a szeretői viszonyból mert minden alkalommal lebuktam valami apróságon! Már nagyon nem hiányzik az állandó dráma az életemből. Egy olyan nő lenne az igazi aki swinger kedvelő, így meg lenne a változatosság mindkét részről de mellette megvan az érzelmi kötődés is, a szeretet, a normál hétköznapok. Sok év után most kezdek rájönni igazán hogy a monogámia mekkora baromság!
2019. 02. 05. kedd 15:13  #139
Még annyit, hogy nekem olyan nő kavart aki kvázi nyitott kapcsolatban élt, tehát ez sem biztosíték. Viszont volt aki közben elvált, de nem engem kezdett szívatni, talált megfelelő független férfit, ami ellen semmi kifogásom nem volt. Mondta hogy neki most erre van szüksége, amit megértettem, aztán még meg is beszéltük hogy alakulnak a dolgai. Sosem akart nekem rosszat, én se neki. Nem értem, miért nem lehet tiszteletben tartani a másik ember szándékait, illetve soha nem fogom megérteni, egy nőt mikor mi motivál.
(Ez egy válasz koma72 üzenetére (2019. 02. 05. kedd 10:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 05. kedd 10:09
Hát igen az Én sztorim ugyan ez mint a tiéd. Tudom miről beszélsz.....
2019. 02. 05. kedd 15:05  #138
A hűség fogalma nagyon sokféleképpen érthető, szinte mindenkinek más. Neked az amit írsz, de egy másik nő lehet azonnal ki akarna lépni a meglévő kapcsolatából, ha mással szexelne, mert ő inkább monogám típusú. De olyan is lehet hogy valaki nem szexel valakivel, csak barátok, mondjuk férfi és nő és nem függetlenek. Lehet hogy van akinek már ez is hűtlenség. Vagy mi van ha valaki reménytelenül szerelmes lesz egy férfiba, miközben ő maga házas. Nincs testi kapcsolat, akkor ez hűtlenség? Vannak olyan emberek, akik nem csinálnak nagy ügyet egy ilyen "hűtlenségből" amiben Te is élsz, de nem akarnak tudni róla, tehát ilyen esetben a nyitott kapcsolat, vagy a swinger nem megoldás. Marad a szexbarát, szerető, nevezzük aminek akarjuk, de annak is megvannak a maga nehézségei, buktatói.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 05. kedd 07:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 05. kedd 07:19
Én hűséges vagyok.
Nem attol leszek hűtlen, h szexelek mással.
Inkább attol, ha elhagynám, kilépnék onnan, ahol vagyok.
2019. 02. 05. kedd 10:09  #137
koma72 koma72
Hát igen az Én sztorim ugyan ez mint a tiéd. Tudom miről beszélsz.....
(Ez egy válasz egysportospasi üzenetére (2019. 02. 04. hétfő 23:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 04. hétfő 23:42
Nekem is mindig nagyobb igényem lett volna a változatosságra a páromnál, de én sem akartam soha elválni, nem a gyerek miatt. Szerintem én bárkivel élnék ilyen lennék. Nekem is voltak hosszabb-rövidebb kapcsolataim, messze nem állandóan, mindössze max. 10 év egész életemben. 10 éve már egy sem volt, mert az utolsó nagyon megszívatott, hosszú időn keresztül zaklatott, indiszkrét volt, pedig szinte semmi nem történt vele. Talán pont azért, mert én gyorsan rájöttem hogy nem ő kell és kiléptem a dologból. Így akart bosszút állni. Egy kicsit elegem lett a nőkből, pedig a többiek mind nagyon aranyosak voltak. Sosem tagadtam senki előtt a nem függetlenségemet, de mindent összevetve én is azt mondom, a nők nem szeretik a házas férfiakat. Viszont független nővel sosem volt kapcsolatom, tőlük még a házasoknál is sokkal jobban félek.
2019. 02. 05. kedd 07:44  #136
Az egyutt kalandozas az igazi. En igy gondolom. A szereto tartast en nem kedvelem. Sem szeretokent, sem ha en csalok. Mindket oldalon voltam mar igy tudom mirol beszelek. Abban latok realutast, hogy en vagyok a fix csaha es egyutt kalandozunk. Persze azt sem eszetlenul napi szinten.Mert akkor elvesz a varazsa szerintem. vigyor2
(Ez egy válasz egysportospasi üzenetére (2019. 02. 04. hétfő 23:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 04. hétfő 23:25
Milyen érdekes hogy ezt egy nő írja. Sok nő azt szokta mondani hogy az örök hűség az igazi.
2019. 02. 05. kedd 07:39  #135
Hotwife Hotwife
Teljesen egyetértek Veled. A férjemnek sincs kifogása az ellen, hogy érzelmek is vannak a másik férfi iránt.
A bármi áron más pénisz felfogásra rengeteg példát találni, különösen amerikai oldalakon, de ez nálam sem lehetséges. A rendszeres, harmonikus kapcsolat egy kívülálló férfival tényleg felpezsdíti az életet. A szerelmes férjem is élvezi és el sem tudja képzelni máshogy az életünket még úgy sem, hogy ő nem lép félre!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 04. hétfő 14:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 04. hétfő 14:02
Számomra az az ideális állapot, hogy vagy egy szeretőm, aki természetesen érzelmileg is megérint, hiszen ettöl szerető és nem csak egy szexpartner. Vele közösen kalandozni, a közös együttlétek mellett egyéb közös, őrült programokat is átélni.
Nem vágyom folytonosan másra, új partnerre heti rendszerességgel, egyszerűen nem érzem szükségét.
Egy harmonikus szeretői viszony nagyot tud lendíteni a hétköznapi rutinokon.
Hogy rendre más_más pénisze landoljon bennem, már_már bármi áron jelleggel, ettöl a hideg is kiráz.
De az ilyen férfiaktol is, aki nem érzi a határt.. mi a vonzó és az már, ami ízléstelen.
Én a nehezebb feladatot választom inkább, de tudom hogy jobb érzéssel tölt el, mint a könnyebbik út.
/ 15