Szivesen bekukucskálnék én is abba a fülkébe ;(
(Ez egy válasz LOVER1 üzenetére (2018. 10. 08. hétfő 16:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 08. hétfő 16:11
Vannak olyan probafülkék is ahol függöny van, mi azt nem szoktuk teljesen behuzni.
A páromat is izgatja,ha valaki pont arra jön,és véletlenül belát.
A páromat is izgatja,ha valaki pont arra jön,és véletlenül belát.
Én is mindig keresem a lehetőséget a kukkolásra, és pár hete vettem észre, hogy pont a szomszéd utcában késői kutyasétáltatás közben, hogy egy fiatal hölgy a nyitott az ablak előtt öltözik át pizsire, gonolom esti szellőztetés közben. Már vagy kb két hete csak én viszem le a kutyát ilyenkor, idáig mindig vita volt ki vigye
Egyszer én is rá vettem a páromat egy hasonló szitura, de az úgy nem volt ennyire izgalmas........
Egyszer én is rá vettem a páromat egy hasonló szitura, de az úgy nem volt ennyire izgalmas........
Ha kukkolni akartok, menjetek a Palatinus strandra, persze nyáron több az esély, meg a külföldiek.
Kevés a vetkőző kabin, ami után egy szekrénybe beteheted a ruhádat. Van középen egy rész, a kijárat előtt, ahol sokan ( általában külföldiek-németek ? ) ott vetkőznek. gyorsan intézik és körül sem néznek, hogy ki látja őket.
Nyáron láttam egyszerre több csajt is vetkőzni, köztük egész hamvasat is. Na most ilyenkor a torkában dobog a férfi ember szíve, még ha ilyen vén szar is, mint én :-(
De csodálatos testek voltak többségében, a kövérebbek szerencsére kabint kerestek maguknak.
Kevés a vetkőző kabin, ami után egy szekrénybe beteheted a ruhádat. Van középen egy rész, a kijárat előtt, ahol sokan ( általában külföldiek-németek ? ) ott vetkőznek. gyorsan intézik és körül sem néznek, hogy ki látja őket.
Nyáron láttam egyszerre több csajt is vetkőzni, köztük egész hamvasat is. Na most ilyenkor a torkában dobog a férfi ember szíve, még ha ilyen vén szar is, mint én :-(
De csodálatos testek voltak többségében, a kövérebbek szerencsére kabint kerestek maguknak.
Ma este egy pláza parkolójában volt alkalmam megcsodálni egy kísértetiesen hasonló hölgyet hátulról.
Leejtett egy papírt és ahogy lehajolt kivillant a csodálatos bugyi nélküli popója. Nagyon izgató érzés volt. (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 10. 14. vasárnap 18:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Leejtett egy papírt és ahogy lehajolt kivillant a csodálatos bugyi nélküli popója. Nagyon izgató érzés volt. (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 10. 14. vasárnap 18:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3941252)
2018. 10. 14. vasárnap 18:06
Azt rambizta... Allt itt egy gyonyoru szoke no piros ruha fekete tusarku.. Mivel hallotta a beszelgetes mondtam Neki nehez a ferfiak elete. Ezt egy gyonyoru mosollyal es egy mondattal konstatalta. Aztan en elmentem a ruhakhoz de eszembe jutott hogy dezodor is kell ezert atmentem oda ahol ezek vannak.ott volt ez a gyonyoru no is valamit nezett. Egyszer csak lehajolt.. Nem volt rajta bugyi.. Csak egy combfix. Csodaszep punci es fenek.. Combok... Aztan lehajolt megegyszer... Levert a viz de o szerintem nem latta hogy nezem. Folyt kov
konkrétan mi?
Volt nekem is egy jó élményem. Volt anyósomnak az volt a szokása, hogy tusolás után a szobájukban öltözött, de ha ott tévéztünk akkor a volt barátnőm szobájában. Nagyon jó milf, hozzáteszem. Kaptsm az alkalmon és amikor tusolt bekapcsolva hagytam a laptopot és ott hagytam. Nem is sejtette. Nagyon izgalmas volt látni a kis szőröst. Csak azt sajnálom, hogy nem lett jó minőségű a videó.
Mit mondhatnek...barki akinek ilyen elmenyben van resze becsulje meg!
Nem tudom lesz-e meg ilyenben reszem de fantasztikus elmeny..
Ui.a valasztott cipo is jo lett. Udv. Glamster.
Nem tudom lesz-e meg ilyenben reszem de fantasztikus elmeny..
Ui.a valasztott cipo is jo lett. Udv. Glamster.
Visszamentem a ruhakhoz de a labam remegett menni is alig birtam. Meg sosem volt upskirt elmenyem. Ez a holgy is jott es itt szoba elegyedtunk de nem mondtam semmit arrol amit lattam. Segitett a cipovalasztasban meg fel is vette lassam hogy all. En leguggoltam de mar nem lattam csak a gyonyoru hosszu combjait. Utana meg egyutt maradtunk valasztottunk Neki ruhat remelem ahogy beszeltuk otthon is bejott!
Azt rambizta... Allt itt egy gyonyoru szoke no piros ruha fekete tusarku.. Mivel hallotta a beszelgetes mondtam Neki nehez a ferfiak elete. Ezt egy gyonyoru mosollyal es egy mondattal konstatalta. Aztan en elmentem a ruhakhoz de eszembe jutott hogy dezodor is kell ezert atmentem oda ahol ezek vannak.ott volt ez a gyonyoru no is valamit nezett. Egyszer csak lehajolt.. Nem volt rajta bugyi.. Csak egy combfix. Csodaszep punci es fenek.. Combok... Aztan lehajolt megegyszer... Levert a viz de o szerintem nem latta hogy nezem. Folyt kov
Kedves Forumozok!
A mai elmenyem szeretnem megosztani Veletek melyre almomban sem gondoltam volna. A mai napom ugy alakult hogy egy multiceg aruhazaban akadt dolgom.Az ujsagos reszlegnel voltam amikor megszolalt a telefonom. Egy jo baratom hivott segitseget, a felesegenek kellett volna surgosen tusarku cipo es mivel tudta hogy en vasarolni vagyok, megkert hogy segitsek... Kerdeztem es megis hogy?
A mai elmenyem szeretnem megosztani Veletek melyre almomban sem gondoltam volna. A mai napom ugy alakult hogy egy multiceg aruhazaban akadt dolgom.Az ujsagos reszlegnel voltam amikor megszolalt a telefonom. Egy jo baratom hivott segitseget, a felesegenek kellett volna surgosen tusarku cipo es mivel tudta hogy en vasarolni vagyok, megkert hogy segitsek... Kerdeztem es megis hogy?
Akit erdekelne holnap estefele kis kukkolas pesten
az irjon!
az irjon!
Papinak volt egy jó élménye.
Ezentúl én is gyakrabban fogok próba fülkékbe járni (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 10. 10. szerda 08:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Ezentúl én is gyakrabban fogok próba fülkékbe járni (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 10. 10. szerda 08:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3843642)
2018. 10. 10. szerda 08:11
Egy bugyi és egy melltartó volt rajtam, össze voltam zavarodva szerintem ő meg is ijedt
s míg senki nem volt ott gyorsan átmentem,míg valaki meg nem lát, azért ha a mami hamarabb jön biztosan nem állja meg szó kénül, lettek volna kellemetlen pillanatok.
Így csak mosolygok rajta mikor eszembe jut.
s míg senki nem volt ott gyorsan átmentem,míg valaki meg nem lát, azért ha a mami hamarabb jön biztosan nem állja meg szó kénül, lettek volna kellemetlen pillanatok.
Így csak mosolygok rajta mikor eszembe jut.
Egy bugyi és egy melltartó volt rajtam, össze voltam zavarodva szerintem ő meg is ijedt
Így csak mosolygok rajta mikor eszembe jut. (Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2018. 10. 10. szerda 01:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Így csak mosolygok rajta mikor eszembe jut. (Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2018. 10. 10. szerda 01:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Engem is erdekelne az uzletlanc neve. Koszi
(Ez egy válasz Tom.Tom üzenetére (2018. 10. 08. hétfő 11:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 08. hétfő 11:55
Kukkolás...
Nem a szexuális együttlét kukkolása érdekel engem.
Próbafülkés kukkolást szereti még valaki? Van az a bizonyos üzletlánc, ahol a próbafülkék ajtajánál marad egy kis rés, ahol be lehet látni. És jól helyezkedve a tükörből látni lehet fehérneműben a lányokat/nőket. Engem izgat ha látom hogy milyen tanga van rajta, és a feneke :P
Van még valaki akit ez izgat?
Nem a szexuális együttlét kukkolása érdekel engem.
Próbafülkés kukkolást szereti még valaki? Van az a bizonyos üzletlánc, ahol a próbafülkék ajtajánál marad egy kis rés, ahol be lehet látni. És jól helyezkedve a tükörből látni lehet fehérneműben a lányokat/nőket. Engem izgat ha látom hogy milyen tanga van rajta, és a feneke :P
Van még valaki akit ez izgat?
Szerezhettél volna egy-két jó pillanatot a papinak.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 10. 09. kedd 13:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 09. kedd 13:14
én is meglepődtem ő is, még időben átvillantam a saját fülkémbe, amúgy a mami is meglepődött volna mert nem sokkal utána hozott másik nadrágot a papinak
Természetesen online
Akar ma este kukkolni valaki egy jó dugást? Csak hölgy üzenj
én is meglepődtem ő is, még időben átvillantam a saját fülkémbe, amúgy a mami is meglepődött volna mert nem sokkal utána hozott másik nadrágot a papinak
(Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2018. 10. 09. kedd 11:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 09. kedd 11:04
Hogy velem miért nem történt még ilyen kellemes meglepetés? Kellemesen meglepődtem volna, soha rosszabbat!
Hogy velem miért nem történt még ilyen kellemes meglepetés? Kellemesen meglepődtem volna, soha rosszabbat!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 10. 09. kedd 06:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 09. kedd 06:52
Egy idős bácsi volt benne ráadásul egyből észre sem vettem csak mikor nekitolattam.
Ma 2-4 órakor Kecskemét kukkolni hölgyek párok vagy beszallni írj privátba