Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

csak HETERO!

Az eddigi hozzászólások

ma 22:20  #842
BUKKAKE BUKKAKE
Sziasztok!Esztergom-Dorog-Párkány-Solymár-Pomáz és környéke...átlagos alkatú. Nőt,Lányt,Asszonyt,Feleséget a férje előtt,elhanyagolt Feleséget ORGAZMUSIG NYLNÁK autómban,vagy Nálad...kedves,figyelmes,érett,tapasztalt,fürge nyelvű,ügyes kezű masszőr pasi vagyok...Puszi a Hölgyeknek...
ma 22:19  #841
BUKKAKE BUKKAKE
Sziasztok!Esztergom-Dorog-Párkány-Solymár-Pomáz és környéke...átlagos alkatú. Nőt,Lányt,Asszonyt,Feleséget a férje előtt,elhanyagolt Feleséget ORGAZMUSIG NYLNÁK autómban,vagy Nálad...kedves,figyelmes,érett,tapasztalt,fürge nyelvű,ügyes kezű masszőr pasi vagyok...Puszi a Hölgyeknek...
ma 20:39  #840
gabormaraczi gabormaraczi
Helló kedves olvasom
Keresem azt a szingli csajt vagy hölgyet de lehetek pár is. 
Aki heti vagy havi  pár alkalommal
Arra vágyna hogy megszopassam, vagy belemártsam a fazonra nyírt puncijába!!!  Egy macis, vastagabb ( nem nagy ) de mindig teli faszom, Ha ( van párod akár melletted vagy csak néz minket és közbe ki van kötve ?)  De úgy is lehet teljes titokba is mert nincs otthon ?
Dél - Fejér megyei Mezőszilas környékén keresek utazás meg beszélés kérdése! Kezdő vagyok ebben a témában.
Üdv Gábor
ma 19:13  #839
Kovács János 2 Kovács János 2
Sziasztok ma este Karcagon keresem hölgy vagy pár társaságát.
ma 10:21  #838
Marsapeti Marsapeti
Sziasztok!
Május 1 és/vagy 2 Tatabányán szerveznék egy kis összejövetelt, ha van jelentkező hölgy vagy pár.
Összesen 5-8 fő, amiből jó lenne min 2 hölgy. Eddig 1L-3 férfi megvan, így elsősorban hölgy vagy pár jelentkezését várom. Korosztály eddig 35-46. Privátban írj!
tegnap 15:12  #837
BUKKAKE BUKKAKE
Sziasztok!Esztergom-Pomáz vonalon átlagos alkatú Nőt tennék BOLDOGGÁ nyelvemmel,szájammal autómban...kedves,figyelmes masszőr pasi vagyok...lehet tapasztalatan is,szívesen beavatlak az EROTIKA CSODÁLATOS világába...CMUKK...
2026. 04. 23. csütörtök 15:20  #836
cincogi cincogi
Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre Budapesten vagy Pest megyében.. Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !
2026. 04. 22. szerda 17:16  #835
Marsapeti Marsapeti
Sziasztok!
Május 1 és/vagy 2 Tatabányán szerveznék egy kis összejövetelt, ha van jelentkező hölgy vagy pár.
Összesen 5-8 fő, amiből jó lenne min 2 hölgy. Eddig 1L-3 férfi megvan, így elsősorban hölgy vagy pár jelentkezését várom. Korosztály eddig 35-46. Privátban írj!
2026. 04. 22. szerda 12:27  #834
csoport anal csoport anal
Sziasztok kêt negyvenes pasi szívesen csatlakozna pàrokhoz a hölgy örömére .Autós talàlkozo is jó ..Helyünk nincs de utazni szívesen bàrhovà.
2026. 04. 21. kedd 13:29  #833
Eld meg velem Eld meg velem
Veszprém pápa környékéröl keresek hölgyeket autos talalkahoz.. irjatok
2026. 04. 21. kedd 07:49  #832
Libertynus Libertynus
Sziasztok!

Párokkal, magányos hölggyel szeretnék ismerkedni, barátkozni, majd kalandozni. Swinger buliba is szívesen részt vennék, nem klubra gondolok. A szabályokat, korlátokat közösen alakítjuk, tologatjuk, hogy mindenki azt kapja, amire és akire vágyik...Elsősorban Somogyból, Kaposvár környékéről várok válaszokat.
2026. 04. 19. vasárnap 22:38  #831
Zozo073 Zozo073
Sziasztok!
Lányokat, nőket, feleségeket, kényeztetnék Sopron, Sopronkövesd, környékén!
Kérlek nézd meg az adatlapomat képeimet és keress meg mindenképpen!
2026. 04. 19. vasárnap 15:02  #830
Pczinege Pczinege
Sziasztok!

Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.

Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 54/180/85
2026. 04. 19. vasárnap 14:59  #829
cincogi cincogi
Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre Budapesten vagy Pest megyében.. Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !
2026. 04. 18. szombat 07:33  #828
Krisz93 Krisz93
Sziasztok, szép napot kivánok Mindenkinek! Szívesen ismerkednék hölgyel vagy párral Baranya Megyében wink
2026. 04. 18. szombat 07:14  #827
Pajkoshármas Pajkoshármas
Ma (szombaton) Paks-Szekszárd-Pécs útvonalon ismerkednénk
2026. 04. 17. péntek 15:22  #826
Metax Metax
Intelligens, önmagára és környezetére igényes férfiként szívesen csatlakoznék egy szimpatikus párhoz vagy hölgyhöz hetero alapon, akar ma is!
2026. 04. 15. szerda 20:16  #825
KanosZoli KanosZoli
Sziasztok Budapest mellet lakok de van kocsim utazni tudok bármerre értelmes határokon belül.
25éves vagyok rendszeresen sportolok.
Nagyon érdekelne egy hármas vagy többes szex,szívesen kiprobálnám magam benne.
Illetve hölgyek is érdekelnek korlátlan kor osztályból nyes
2026. 04. 15. szerda 15:12  #824
Badboy40 Badboy40
Két férfi csinos sub nőt keres.
2026. 04. 14. kedd 12:08  #823
Zozo073 Zozo073
Sziasztok!
Puncit kényeztetnék Sopron, Sopronkövesd környékén!
/ 43