Van itt csaj délpest!??? Aki délelött ráér???
Van itt csaj délpest!???
Sziasztok ! Párokhoz csatlakoznék harmadiknak cuckold vagy creampie szexre ! Budapest és Pest megye max 20-km es hatósugarában. Lehet közben fotózni az aktust vagy akár videózni is.... Ha más hármas vagy többes vágyaitok vannak , bármit megbeszélhetünk ! Házibarát is lennék állandóra , vagy szerepjátékot is szívesen játszok , ha igény van rá.....
Sziasztok nagy farkú pasit keresünk aki dugni is akár az írjon prvban
Sziasztok
45+ os Hölgyet keresek nem gond ha nem vagy független.
Szeres élvezni..
Lehetőleg nem csak egy alkalomra szeretnék ismerkedni de egymás magánéletének tiszteletben tartása mellett.
Én egy kedves 180/80-53 normális pasi vagyok. (nem vagyok ágyra járó)
Szeretek kényeztetni és nagyon nem vagyok önző.
Gábor.
45+ os Hölgyet keresek nem gond ha nem vagy független.
Szeres élvezni..
Lehetőleg nem csak egy alkalomra szeretnék ismerkedni de egymás magánéletének tiszteletben tartása mellett.
Én egy kedves 180/80-53 normális pasi vagyok. (nem vagyok ágyra járó)
Szeretek kényeztetni és nagyon nem vagyok önző.
Gábor.
Hello. Szfváron lakom. Helyem lenne délelőttönként 8-12-ig jövőhéten. Hölgyet keresnék orálra vagy sexre. Kor, súly nem számít, élvezni akarom a dolgokat, ennyi. Kizárólag sexuális kapcsolatot keresek. Írj ha érdekel, 40 éves macis férfi.
Sziasztok!
Párokkal, magányos hölggyel szeretnék ismerkedni, barátkozni, majd kalandozni. Swinger buliba is szívesen részt vennék, nem klubra gondolok. A szabályokat, korlátokat közösen alakítjuk, tologatjuk, hogy mindenki azt "kapja", amire és akire vágyik...Elsősorban Somogyból, Kaposvár környékéről várok válaszokat.
Párokkal, magányos hölggyel szeretnék ismerkedni, barátkozni, majd kalandozni. Swinger buliba is szívesen részt vennék, nem klubra gondolok. A szabályokat, korlátokat közösen alakítjuk, tologatjuk, hogy mindenki azt "kapja", amire és akire vágyik...Elsősorban Somogyból, Kaposvár környékéről várok válaszokat.
Én egy 50+ os hölgyet keresek.
Sziasztok!
ma estere keresnek elhanyagolt holgyet Bp. helyem van de utazni is tudok!
Hölgyekkel ismerkednék szerepjátékos vágyaim megvalósításához.
46 éves jólszituált férfi vagyok.
46 éves jólszituált férfi vagyok.
Hozzánk hasonló, együtt élő hetero párral ismerkednénk.
Pár nélküli adatlapról érkező megkeresésekre nem reagálunk.
Pár nélküli adatlapról érkező megkeresésekre nem reagálunk.
Sziasztok!
Fejér megyében, Mezőszilas környékén keresek vékony, normál alkatú, idősebb hölgyet, aki régen szerette, ha kinyalták, de szeretné újra átélni ezt az érzést. Ha te ilyen vagy, jelentkezz! Egy pár is szóba jöhet, de a hölgy részéről csak titokban.
Fejér megyében, Mezőszilas környékén keresek vékony, normál alkatú, idősebb hölgyet, aki régen szerette, ha kinyalták, de szeretné újra átélni ezt az érzést. Ha te ilyen vagy, jelentkezz! Egy pár is szóba jöhet, de a hölgy részéről csak titokban.
Sziasztok, sziget csúcson kedves unatkozo pàr esetleg hölgy? Bi 30as sportis faszi
Sziasztok holnap Gödöllőn de asszonyt lányt párt fogadnék a lakásomon .Sportos igényes 40es kan .privi.
Hölgyek, párok levelét várom...Sok mindenre nyitott, kíváncsi, 50-es, somogyi pasi vagyok.
Sziasztok!
Sziasztok.
Ma reggeltől diszkrét pár hölgy tagját szopatnám akár a férje jelenlétében is.
Autós kaland is aktuális lehet.
K-E vármegye, és környező megyék, de szívesen utazom is.
Adatlapom szerint. Kérlek privát üzenetet írjatok. Köszönöm
Ma reggeltől diszkrét pár hölgy tagját szopatnám akár a férje jelenlétében is.
Autós kaland is aktuális lehet.
K-E vármegye, és környező megyék, de szívesen utazom is.
Adatlapom szerint. Kérlek privát üzenetet írjatok. Köszönöm
sziasztok, bp-en keresek kielégítetlen hölgyet, akár ma estére is.. helyem van a 11. ker-ben
Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot.
Várok, hátha jön egy jelentkezés levélben.
Várok, hátha jön egy jelentkezés levélben.
Sziasztok,Csongrád megye és környékén ismerkednék hölgyekkel,párokkal a hölgy örömére,masszázs,intim és erotikus masszázs!