Sziasztok
Magamra igényes 25 éves sportos srác vagyok.
Szívesen ismerkedek hölgyekkel és párokkal.
Flexibilis vagyok és mobilis.Értelmes távon belül tudok mozogni.
Magamra igényes 25 éves sportos srác vagyok.
Szívesen ismerkedek hölgyekkel és párokkal.
Flexibilis vagyok és mobilis.Értelmes távon belül tudok mozogni.
Estét.
Pesten mostanában Hölgy(pár heteró alapon) laza orál kalandra?
Pesten mostanában Hölgy(pár heteró alapon) laza orál kalandra?
HETERO te gyökér!!!!!
(Ez egy válasz elvezzaszamba28 üzenetére (tegnap 12:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok
Ma hölgy vagy pár szeretne találkozni?
Ígényes,nyitott,utazni tudó fiatal pasi vagyok.
30F
30F
Untkozó hölgy jàtszótàrsa lennèk.
Szopnék Kecskeméten kíváncsi hetero pasit…
Szia,, vékony kicsi segü csajt keresek
Az adatlapodon szingli fickó vagy,fotó nélkül....
(Ez egy válasz Tomi380 üzenetére (2026. 05. 16. szombat 06:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 16. szombat 06:20
Sziasztok hetero pár vagyunk helyünk van Dunaújvárosban hölgy örömére keresünk pasit !!! Privatban írok elérhetőséget !!!! Írjatok !!!
Sziasztok
30F
30F
sziasztok pápai hölgyet vagy párt keresek
Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkedni, barátkozni.. Az adatlapom alapján keresek partnereket.
Párokkal szeretnék ismerkedni, barátkozni.. Az adatlapom alapján keresek partnereket.
Sziasztok!
Nyitott középkorú párral házaspárral ismerkednék Szekszárdon diszkrét kapcsolatra a hölgy örömére kényeztetésére.Ha szívesen ismerkednétek egy ápolt diszkrét férfivel írjatok privátba!
Nyitott középkorú párral házaspárral ismerkednék Szekszárdon diszkrét kapcsolatra a hölgy örömére kényeztetésére.Ha szívesen ismerkednétek egy ápolt diszkrét férfivel írjatok privátba!
Sziasztok!
Párokkal, magányos hölggyel szeretnék ismerkedni, barátkozni, majd kalandozni. Swinger buliba is szívesen részt vennék, nem klubra gondolok. A szabályokat, korlátokat közösen alakítjuk, tologatjuk, hogy mindenki azt kapja, amire és akire vágyik...Elsősorban Somogyból, Kaposvár környékéről várok válaszokat.
Párokkal, magányos hölggyel szeretnék ismerkedni, barátkozni, majd kalandozni. Swinger buliba is szívesen részt vennék, nem klubra gondolok. A szabályokat, korlátokat közösen alakítjuk, tologatjuk, hogy mindenki azt kapja, amire és akire vágyik...Elsősorban Somogyból, Kaposvár környékéről várok válaszokat.
Sziasztok,
Egy kedves budapesti hölggyel barátkoznék a mai estén.
Adatlapon szerint
Szép napot
Egy kedves budapesti hölggyel barátkoznék a mai estén.
Adatlapon szerint
Szép napot
Szegeden alkalmi de rendszeres szexkapcsolatra keresem hölgy partnerem. Légy ápolt, egyszerű de nagyszerű, alkatban lehetsz molett is. Imádom a nagy kerek popsit, szép nagy szeméremajkakat, a nagy ciciket. Ezekért kapsz kemény vastag farkat, és fürge nyelvet. Privát üzenetben várom válaszodat.
Sziasztok hetero pár vagyunk helyünk van Dunaújvárosban hölgy örömére keresünk pasit !!! Privatban írok elérhetőséget !!!! Írjatok !!!
Hölgy vagy pár, reggeli after party?
Dunavarsány-Szigethalom környéki párt örömmel fogadnék hétvégén, dunaparti nyaralómban
Szia Budapest, Pest és Jász-Nagykun-Szolnok megyében keresek olyan fiatal lányt vagy nőt, akivel már az első pillanattól azt érezzük, mintha régóta ismernénk egymást. Nekem nem csak a szex számít, hanem az is, hogy legyen köztünk ölelés, csók, bújás, közös összebújás az ágyban, beszélgetés és igazi közelség. Olyan találkozást keresek, ahol nem csak annyi az egész, hogy együtt vagyunk és utána mindenki megy a dolgára, hanem megvan az igazi barátnő feelingje is az egésznek ha magadra ismersz irj
Sziasztok párokat keresek hármasra várom a diszkrét párok jelentkezését