Asszonyok lányok párok ?Pest megye ?
Sziasztok.
Bp vagy környéki Hölgy mostanában egy laza kalandra
Bp vagy környéki Hölgy mostanában egy laza kalandra
Sziasztok! Mostanában pár, Budapesten? Elég kanos vagyok…
Sziasztok. Negyvenes diszkét ápolt férfiként ismerkednék.Ma estére keresem hölgy partnerem.
Sziasztok! Ma éjszakára keresek hölgyet vagy párt bpn. Akár egész éjszaka ráérek nem kell kapkodni. Helyem nincs, autóm van. Ápolt normális férfi vagyok! Sziasztok!
Sziasztok!Ma és Holnap Szentendrén leszünk, pasikkal és párokkal szívesen ismerkednénk kölcsönös szimpátia esetén találkoznánk! Szép napot
Sziasztok! Masszázst kedvelő lánnyal vagy ilyen tagú párral ismerkednék.
Harmadikat keresünk I Pilisvörösváron ma három és négy között.
40-es alkalmi pár keres beszálló!
Akkor írj, ha megfelel az időpont és a helyszín!
Jössz a párom(hölgy) pucsítva vár, gyors akció és mész is utasra.
Ha Pestről jössz és kocsival számíts nagy forgalomra!
40-es alkalmi pár keres beszálló!
Akkor írj, ha megfelel az időpont és a helyszín!
Jössz a párom(hölgy) pucsítva vár, gyors akció és mész is utasra.
Ha Pestről jössz és kocsival számíts nagy forgalomra!
Párt néznék szeretkezés közben! Mezőkövesd kőrnyéke!
Barátnővel, feleséggel szeretkeznék! Cuckold, wifesharing izgat, de kukkolás is érdekel!
Keress üzenetben
Keress üzenetben
Sziasztok! 25 éves hosszúhajú , kondis srác szívesen csatlakozna nőkhöz / párokhoz pest megye
22 éves srác ismerkedne hetero alapon párokkal és hölgyekkel. Utazni tudok ésszerű keretek között.
22 éves srác ismerkedne hetero alapon párokkal és hölgyekkel. Utazni tudok ésszerű keretek között.
Ha izgatnak a finom punci illatú bugyik,és szivesen hokizol rájuk,akkor gyere el hozzám és csináljuk együtt a barátnőm
fehérnemúire. akkor irj mielőbb.Helyem van Pestmegyében.Kérlek csak akkor irj ha valóban el is jössz és van esti szabad időd.Csak személyes találkozás érdekel.
fehérnemúire. akkor irj mielőbb.Helyem van Pestmegyében.Kérlek csak akkor irj ha valóban el is jössz és van esti szabad időd.Csak személyes találkozás érdekel.
Sziasztok
Holnap szívesen masszíroznék, kényeztetnék Budapesten hölgyet .utazni tudok, de helyem is van.
Holnap szívesen masszíroznék, kényeztetnék Budapesten hölgyet .utazni tudok, de helyem is van.
Ma a 7. kerületben töltöm az estét átutazóban. Hölgy, pár akivel feldobhatnám az estét? 45é ffi vagyok
Hölgyet masszíroznék, kényeztetnék
Vagy párokhoz is csatlakoznék harmadiknak
Vagy párokhoz is csatlakoznék harmadiknak
Ha izgatnak a finom punci illatú bugyik,és szivesen hokizol rájuk,akkor gyere el hozzám és csináljuk együtt a barátnőm
Kedves Partner,
Szeretnék veled egy olyan különleges élményt megosztani, amely mindkettőnk számára felejthetetlen lehet. Én és a feleségem nyitottak vagyunk új élményekre, és szívesen ismerkednénk olyan párokkal, akik hasonló érdeklődéssel rendelkeznek.
Fontos számunkra a kölcsönös tisztelet, a nyitottság és a biztonság. Ha Te is hasonló elvek szerint élsz, és szívesen vennéd, ha együtt fedeznénk fel új szexuális határokat, akkor keress meg minket bizalommal.
Várunk szeretettel!
Szeretnék veled egy olyan különleges élményt megosztani, amely mindkettőnk számára felejthetetlen lehet. Én és a feleségem nyitottak vagyunk új élményekre, és szívesen ismerkednénk olyan párokkal, akik hasonló érdeklődéssel rendelkeznek.
Fontos számunkra a kölcsönös tisztelet, a nyitottság és a biztonság. Ha Te is hasonló elvek szerint élsz, és szívesen vennéd, ha együtt fedeznénk fel új szexuális határokat, akkor keress meg minket bizalommal.
Várunk szeretettel!