Sziasztok. Heteró párral ismerkednék. Budapest, Pestmegye. Hosszú távon..
Szia!
Most dél előtt budapesti nőt kényeztetnék valóban nagy cerkával!
Most dél előtt budapesti nőt kényeztetnék valóban nagy cerkával!
Egymás melletti szex (szimpátia alapján pár csere)
Külön külön is megyünk
Külön külön is megyünk
Sziasztok.
Bp vagy környéki Hölgy akár Ma
egy laza kalandra
egy laza kalandra

Sziasztok! Vékony alkatú nőkkel ismerkednék! Mezőkövesd kőrnyéke
Sziasztok! Apátvarasdi pihenőnél, adat lapunknak megfelelően keresünk a mai napra, autós kalandhoz, férfi hetero partnert.
Házibarát lennék.
Adatlapom adott.
Adatlapom adott.
Heteroszexuális párt keresek hosszú távon. Budapest vagy Pestmegye.
Sziasztok!
Péntek estére keresek Budapesten nőt ,illetve heteró alapon párt !
Megbízható, nagy cerkával rendelkezem .
Vékony nőt keresek szex kapcsolatra! Mezőkövesd kőrnyéke!
Sziasztok! Győrben vagy a környékén párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is!
Sziasztok!
Sziasztok . Siófok környéken ismerkednék hölggyel párral .
Sziasztok keresünk fiút hetero alapon hármas szexre szombaton estère Max korhatár 27 ès csak Budapestiek èrdekelnek.
Ebben a klassz időben hölgyek pest
(Ez egy válasz Qrtom üzenetére (2025. 02. 27. csütörtök 20:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Olyan párt keresek akit szex közben lehet nézni! Mezőkövesd kőrnyéke!
Sziasztok.
egy laza kalandra
egy laza kalandra

Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Lenne itt olyan pár akit szex közben lehet nézni? Mezőkövesd kőrnyéke!