Adatlapom szerint ha lenne rám igény esetleg, akkor várom a jelentkezést.
Köszönöm
Köszönöm
Üdv. Salgótarján környékéről valaki? Hetero 43 éves független férfi vagyok.
Nőkkel - párokkal ismerkednék.
Helyen van, fogadni - utazni is tudok.
Nőkkel - párokkal ismerkednék.
Helyen van, fogadni - utazni is tudok.
Hetero hölgyet keresünk Budapest területén. Legyen vonzó sexy kívánatos és nyitott. Írj..
Szia
Írj rám (Ez egy válasz X üzenetére (2025. 01. 05. vasárnap 19:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Írj rám (Ez egy válasz X üzenetére (2025. 01. 05. vasárnap 19:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4658489)
2025. 01. 05. vasárnap 19:26
Végre egy hetero oldal kíváncsi leszek meddig működik
Fiatal 20-as srác nagy libidóval érdeklődik párok és hölgyek után. Bármit, bárkit meghallgatok, csak hetero alapon. Utazni tudok, kamuk vagy komolytalanok ne írjanak. Köszönöm.
Sziasztok
Hetero alapon keresünk nő örömére harmadikat.
Kisebb méret előnyt jelent
És ami nagyon fontos, sportos testalkat és izmos legyen.
Max 40 éves korig
Hetero alapon keresünk nő örömére harmadikat.
Kisebb méret előnyt jelent
És ami nagyon fontos, sportos testalkat és izmos legyen.
Max 40 éves korig
Sziasztok. Kaposváron ismerkedem. A többit privin
sziasztok! egyedülálló hölgyet keresek!
Sziasztok! Hölgyet keresnek mindenre nyitott vagyok mellette
Sziasztok 32 éves srác ismerkedne párral, nővel, Szeged környékén, minden jóra nyitott vagyok, nyalni imádok nagyon,
Csak olyan írjon aki találkozni is akarna.
Csak olyan írjon aki találkozni is akarna.
Sziasztok! Hölgyet ill Párt keresek diszkrét sexkapcsolatra reális távolságon belül, üzenetet privátban írj.
Sziasztok pár vagyun es pasit keresünk
Sziasztok! Holnap estére/éjjelre keresek hölgyet, párt a közelemből (Bp is). Hely kell, utazni tudok.
Sziasztok,Baján és környékén ismerkednék formás hölggyel vagy párral,ha lehet hosszabb időre.Fiatalos, független pasi vagyok.
Hölgyek, párok levelét várom...Sok mindenre nyitott, kíváncsi, 50-es, somogyi pasi vagyok.
Debrecenben csütörtökön NAPKÖZBEN ráérő, találkozni merő csinos lány vagy pár társasága lennék. Párok esetén biszex hármasban is van tapasztalatom! Írjatok bátran!
Párok hölgy tagját Masszíroznám! Mezőkövesd környéke!
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85